Ποσο μετράει πια η εξωτερική εμφάνιση; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 82
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    Εκτός από το μυαλό έχω και καλό χαρακτήρα. Τώρα από χόμπυ έχω μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ(αν τύχει και μαζευτούμε με την παρέα μου γιατί είμαστε φοιτητές). Στο άλλο που ρωτάς τι ξέρω να κάνω καλά απάντηση είναι να βοηθώ τους άλλους, να παίζω καλό σκάκι(λίγο άσχετο αυτό) κ.α.
    Υγ. Δεν είπα ότι είπες ότι έχω υψηλά στανταρ απλός ήθελα να το διευκρινήσω(έτσι γράφετα;).
    Χαχαχαα ναι νομιζω οτι το εγραψες σωστα! Αυτα λοιπον που γραφεις ειναι πολυ καλα. Πως νιωθεις γι αυτα που ξερεις να κανεις? Νιωθεις καλα? Νιωθεις να σε γεμιζει? Νιωθεις σιγουρος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχαα ναι νομιζω οτι το εγραψες σωστα! Αυτα λοιπον που γραφεις ειναι πολυ καλα. Πως νιωθεις γι αυτα που ξερεις να κανεις? Νιωθεις καλα? Νιωθεις να σε γεμιζει? Νιωθεις σιγουρος?
    Ναι νιώθω μια χαρά για όλα αυτά που που μπορώ να κάνω και σίγουρος.

Senior Member
    Ναι νιώθω μια χαρά για όλα αυτά που που μπορώ να κάνω και σίγουρος.
    Οκ πολυ θετικο αυτο που νιωθεις.. Αυτο ομως που σε μειωνει ειναι οτι δεν εχει κανει ποτε σχεση ή ερωτα?

Senior Member
    Οκ πολυ θετικο αυτο που νιωθεις.. Αυτο ομως που σε μειωνει ειναι οτι δεν εχει κανει ποτε σχεση ή ερωτα?
    Ναι είναι και αυτά μέσα αλλά πιο πολύ η έλλειψη της συντροφικότητας και της τρυφερότητας που δίνει μια σχέση. Η μη ανταπόκριση στον έρωτα με πονάει, θα ήθελα για μια φορά τα αισθήματά μου να βρουν ανταπόκριση.

Senior Member
    Ναι είναι και αυτά μέσα αλλά πιο πολύ η έλλειψη της συντροφικότητας και της τρυφερότητας που δίνει μια σχέση. Η μη ανταπόκριση στον έρωτα με πονάει, θα ήθελα για μια φορά τα αισθήματά μου να βρουν ανταπόκριση.
    Εχεις προσπαθησει να πλησιασεις καποια κοπελα?

Senior Member
    Εχεις προσπαθησει να πλησιασεις καποια κοπελα?
    Ναι έχω προσπαθήσει και πρόσωπο με πρόσωπο και μέσω ιντερνετ μια φορά (όπου όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι τη στιγμή που αλλάξαμε φωτογραφίες και με απέρριψε).

Senior Member
    συμφωνω με οσα ειπανε πως οι γυναικες στα σοβαρα θα δουνε τους πιο μετριους κ αυτο γιατι οι πολυ ωραιοι ειναι ψωνια! παντα βλεπω ωραιες με μετριους η ασχημους αλλα ποτε δεν βλεπω θεογκομενους με ''μπαζα'' . ειναι μαλλον επειδη και γενικα οι γυναικες δεν εχουμε την αυτοπεποιθηση των αντρων μαλλον......ποιος ξερει.

ισως εχεις πεσει σε ψωναρες φιλε μου. αλλωστε δεν θα σε ερωτευτει μια που μιλουσατε κ μετα αλλαξατε φωτος δν ειναι κανονικη προσεγγιση αυτη. 1α βλεπουμε εξωτερικα και με την ομιλια την συζητηση και τον καιρο ερχονται τα υπολοιπα. θελει τον χρονο του. μην εστιαζεις γενικα σε γυναικες και ο,τι κατσει! εστιασε σε καποια που σαρεσει πολυ! αλλα μην δειχνεις και πολυ απελπισμενος γιατι δεν θα αρεσει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    συμφωνω με οσα ειπανε πως οι γυναικες στα σοβαρα θα δουνε τους πιο μετριους κ αυτο γιατι οι πολυ ωραιοι ειναι ψωνια! παντα βλεπω ωραιες με μετριους η ασχημους αλλα ποτε δεν βλεπω θεογκομενους με ''μπαζα'' . ειναι μαλλον επειδη και γενικα οι γυναικες δεν εχουμε την αυτοπεποιθηση των αντρων μαλλον......ποιος ξερει.

ισως εχεις πεσει σε ψωναρες φιλε μου. αλλωστε δεν θα σε ερωτευτει μια που μιλουσατε κ μετα αλλαξατε φωτος δν ειναι κανονικη προσεγγιση αυτη. 1α βλεπουμε εξωτερικα και με την ομιλια την συζητηση και τον καιρο ερχονται τα υπολοιπα. θελει τον χρονο του. μην εστιαζεις γενικα σε γυναικες και ο,τι κατσει! εστιασε σε καποια που σαρεσει πολυ! αλλα μην δειχνεις και πολυ απελπισμενος γιατι δεν θα αρεσει
    Δεν θα λεγα οτι δειχνω απελπισμενος πιο πολυ σφιγμενος λογο απειριας, ντροπαλοτητας και του φοβου απορριψης δειχνω τελικα.

Senior Member
    19 εισαι? το 98 στο nick τι συμβολιζει?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    19 εισαι? το 98 στο nick τι συμβολιζει?
    Έτσι το έβαλα γιατί δεν δεχόταν το όνομα σκέτο.

Senior Member
    Ναι έχω προσπαθήσει και πρόσωπο με πρόσωπο και μέσω ιντερνετ μια φορά (όπου όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι τη στιγμή που αλλάξαμε φωτογραφίες και με απέρριψε).
    δεν θα σου πω οτι δεν εχει σημασια η εμφανιση, θα ειναι ψεμα.
    ολοι κοιταμε την εμφανιση ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ καποιο ατομο.
    απο την στιγμη που θα το γνωρισουμε ομως και μετα, αλλα πραγματα γινονται πολυ σημαντικοτερα.
    επομενως οσοι αισθανονται ασχημα με την εμφανιση τους, επωφελουνται σε βαθος χρονου απο τις γνωριμιες τους, εφοσον εχουν τον καλο και ενδιαφεροντα χαρακτηρα που μας λες οτι εχεις .

αλλα ακομα και για την εμφανιση να μιλησουμε, η ανδρικη ομορφια δεν εχει να κανει με κλασσικα η αρμονικα χαρακτηριστικα οπως η γυναικεια, αλλα περισσοτερο με γοητεια και αρρενωποτητα, και κατα τη γνωμη μου, το σωμα ειναι πιο σημαντικο εμφανισιακα απο το προσωπο, σε εναν ανδρα.
    οποτε, ολα αυτα που μπορεις να βελτιωσεις, πχ να χασεις κιλα αν εχεις παραπανω, η να γυμναστεις αν εισαι αγυμναστος, ειναι πραγματα που γινονται!

κατα τα αλλα, οπως σου ειπα και στην αρχη, εφοσον τα προβληματα ξεκινανε με την ανταλλαγη φωτογραφιων, επιδιωκε να κανεις γνωριμιες απο φιλιες, ωστε να δινεις την ευκαιρια στις αλλες να σε γνωριζουν και να σε εκτιμανε και για αλλα σου προσοντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν θα σου πω οτι δεν εχει σημασια η εμφανιση, θα ειναι ψεμα.
    ολοι κοιταμε την εμφανιση ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ καποιο ατομο.
    απο την στιγμη που θα το γνωρισουμε ομως και μετα, αλλα πραγματα γινονται πολυ σημαντικοτερα.
    επομενως οσοι αισθανονται ασχημα με την εμφανιση τους, επωφελουνται σε βαθος χρονου απο τις γνωριμιες τους, εφοσον εχουν τον καλο και ενδιαφεροντα χαρακτηρα που μας λες οτι εχεις .

αλλα ακομα και για την εμφανιση να μιλησουμε, η ανδρικη ομορφια δεν εχει να κανει με κλασσικα η αρμονικα χαρακτηριστικα οπως η γυναικεια, αλλα περισσοτερο με γοητεια και αρρενωποτητα, και κατα τη γνωμη μου, το σωμα ειναι πιο σημαντικο εμφανισιακα απο το προσωπο, σε εναν ανδρα.
    οποτε, ολα αυτα που μπορεις να βελτιωσεις, πχ να χασεις κιλα αν εχεις παραπανω, η να γυμναστεις αν εισαι αγυμναστος, ειναι πραγματα που γινονται!

κατα τα αλλα, οπως σου ειπα και στην αρχη, εφοσον τα προβληματα ξεκινανε με την ανταλλαγη φωτογραφιων, επιδιωκε να κανεις γνωριμιες απο φιλιες, ωστε να δινεις την ευκαιρια στις αλλες να σε γνωριζουν και να σε εκτιμανε και για αλλα σου προσοντα.
    ωραία όλα αυτά που λες αλλά σε αυτό το βάθος χρόνου θα με έχουν βάλει στην κατηγορία φίλοι και θα είναι πια αργά.

Senior Member
    ωραία όλα αυτά που λες αλλά σε αυτό το βάθος χρόνου θα με έχουν βάλει στην κατηγορία φίλοι και θα είναι πια αργά.
    δεν εννοω σε τοσο βαθος, απλα, οχι με την πρωτη ματια.... αυτο εννοω.
    οσο για την κατηγορια "φιλοι" που λες, αυτο δεν το κανει μονο ο χρονος ξερεις...
    το κανει η ολη παρεα και συμπεριφορα.
    για παραδειγμα, αν επεκτεινεσαι πολυ σε συζητησεις που θα εκανες με την κολλητη σου, πχ την παρηγορεις για τις πρωην σχεσεις της κλπ, σαφως προχωρας προς την κατηγορια "φιλοι". εγω μιλαω για παρεα, σε πλαισια φλερτ.

Δυο πράγματα να κάνεις, όπως σου ειπαν και οι αλλοι πιο πάνω, φρόντισε όσο καλύτερα μπορείς την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά συνάμα απόκτησε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το άτομο σου. Γιατί συνήθως κανενας δεν αγαπα αυτούς οι οποίοι δεν αγαπούν τον εαυτο τους πρωτα. Και να ξέρεις η εξωτερική εμφάνιση στον άντρα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο για τη γυναίκα, εκτός κι αν μιλάμε για εμφάνιση κάτω του μέτριου. Η γυναίκα θα δει την ωριμότητα και τη σιγουρια που νοιωθει πλάι του. Ασχέτως εμφανισης απωθούν οι ανωριμοι σα χαρακτηρες, οι λιγούρηδες, αυτοί που νοιωθουν ανασφαλείς για τον εαυτό τους και απαισιόδοξοι για τη ζωή, οι αδύναμοι χαρακτηρες και φοβιτσιαρηδες. Ελκυουν όμως αυτοι που γενικα εχουν επιτυχιες στη ζωη τους σε οποιαδηποτε πλευρα της ζωης κι αν αφορα, που εχουν συγκροτημενη σκεψη και γνωσεις, οι ευστροφοι, το ωραιο χιουμορ, ο ωραιος λογος, η πρωτοβουλία. Αν δεν τα εχεις αυτα ξεκινα βημα βημα να τα καλλιεργείς.
    Θα χεις προσεξει επίσης ωραίους άντρες να ναι μόνοι ή να τους πλησιάζουν στην αρχή οι γυναίκες και άμα τους γνωρίσουν να φευγουν. Βεβαια στις πολλες γυναικες υπάρχουν και αυτες που δίνουν υπερβολική σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, θα σου τυχουν και τετοιες, μη σε πτοεί αυτό και μη βγαζεις συμπέρασμα ότι όλες οι γυναίκες σκέφτονται μ αυτο τον τροπο.
    Το σίγουρο είναι ότι στη ζωή τα πράγματα δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολα. Καποιοι θα χρειαστεί να ιδρωσουν πολύ περισσότερο σε σχεση με τους υπόλοιπους για να γινουν και μετα να αποκτησουν καποια πραγματα. Αρκει να το καταλαβουν και να ναι έτοιμοι να παλέψουν. Και άμα παλέψεις στο τελος πάντα κατι θα πετυχεις.
    γιάννης

Senior Member
    Το ζήτημα της εξωτερικής εμφάνισης είναι σαφώς κάτι που επηρεάζει, κακά τα ψέμματα. Θα σ' επηρεάζει όμως τόσο όσο το αφήνεις να σ' επηρεάσει. Όλα στο μυαλό είναι όσο και αν ακούγεται κλισέ, χρειάζεται και μια καλή δόση αυθυποβολής για να καταφέρουμε πράγματα. Το μέσα μας αντανακλάται στο έξω μας και επιδρά και πάνω στους άλλους. Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια ήταν και είναι η σχέση σου με τους γονείς σου. Θεωρείς ότι σ' έχουν βοηθήσει σ' αυτόν τον τομέα?

Για ν' αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, πρέπει να δεις τον εαυτό σου σαν ολότητα και να προσπαθήσεις να τον αναπτύξεις. Δεν πρέπει να επικεντρωθείς μεμονωμένα στην εξωτερική εμφάνιση αλλά να επεκταθείς και στα πνευματικά σου χαρίσματα για ν' αποκτήσεις μια "στοιβαρή" αυτοπεποίθηση. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast