Τι σκέφτεστε; - Page 386
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 386 of 1532 FirstFirst ... 2863363763843853863873883964364868861386 ... LastLast
Results 5,776 to 5,790 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εγω σκεφτομαι να φτιαξω λεμονοπιτα ή cheesecake? χμμμ...
    Cheesecake με μαρμελάδα κεράσι παρακαλώ... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Cheesecake με μαρμελάδα κεράσι παρακαλώ... :)
    Ααααχ γλυκεια μου ναι μπας και σου ανεβει λιγο η διαθεση.. :) θα εχει και μπισκοτα απο digestive μιαμμμ! Τα αγαπημενα μου :)

Senior Member
    Πως μπορω να ανεβασω εικονες? προσπαθω αλλα δεν μου το βγαζει σωστα. Μου ζηταει το λινκ και ενω το βαζω δεν μπορει να φανει η εικονα :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    άν το προσπάθησε τόσο πολύ τότε ok συμφωνώ, απλά ήθελα να βοηθήσω γιατι μεσα από τα γραφομενα της φαινεται σε ποσο ασχημη ψυχολογική κατασταση βρισκεται λόγω του χωρισμού. πάντως της ευχομαι ότι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της.

τους δρόμους στη ζωή, δλδ προσανατολισμούς και βηματα, εμείς τους χαράζουμε, δεν υπάρχουν αφ εαυτών, είτε σωστοί είναι είτε όχι, αν ξεκινούν λάθος τρεχουμε μετα να μπαλώσουμε, τα πισογυρισματα δεν ειναι και ευκολη υπόθεση αμα θες να αλλάξεις κατι.
    Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη... :)
    Όμως όχι, δεν μπορούμε πάντα να χαράξουμε εμείς τους δρόμους μας...δεν εξαρτιώνται δυστυχώς όλα από εμάς, μακάρι να ήταν έτσι...

Senior Member
    Ααααχ γλυκεια μου ναι μπας και σου ανεβει λιγο η διαθεση.. :) θα εχει και μπισκοτα απο digestive μιαμμμ! Τα αγαπημενα μου :)
    Σ' ευχαριστώ κι εσένα :) Γλυκιά σαν το cheesecake είμαι... :D Ψώνιοοο :p
    Αστειεύομαι, ε; Με διακωμωδώ μπας και ξεφύγω λίγο απ' τη μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... :)

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη... :)
    Όμως όχι, δεν μπορούμε πάντα να χαράξουμε εμείς τους δρόμους μας...δεν εξαρτιώνται δυστυχώς όλα από εμάς, μακάρι να ήταν έτσι...
    Αυτο χαιρομαι που το γνωριζεις! :) Απλα εχε μια καλη αναμνηση και προχωρα μπροστα. Οτι συμβαινει ειναι για το καλο μας ΠΑΝΤΑ! Ξερω οτι μπορει να μας συμβουν πολυ ασχημα εως τραγικα πραγματα αλλα παντα να σκεφτομαστε την θετικη πλευρα γτ οτιδηποτε γινεται κατι μας μαθαινει.. πρεπει να μαθουμε να γινομαστε δυνατοι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οχι ψυχροι και αδιαφοροι αλλα δυνατοι..

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ κι εσένα :) Γλυκιά σαν το cheesecake είμαι... :D Ψώνιοοο :p
    Αστειεύομαι, ε; Με διακωμωδώ μπας και ξεφύγω λίγο απ' τη μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... :)
    Μπραβο αυτο ειναι πολυ καλο που κανεις! :) Και εγω αυτοσαρκαζομαι και κανω τους γυρω μου να γελανε και αυτο με γεμιζει και χαιρομαι!

Senior Member
    Θέλω την καρδιά να σφίξω,
    πέτρα πίσω μου να ρίξω
    και να φύγω...
    Μες το χρόνο να περάσω
    κι αν μπορέσω να ξεχάσω
    λίγο λίγο...
    Θέλω μια στιγμή να φτάσω
    κι ότι με κρατάει να σπάσω,
    να ξεφύγω...
    Όλα να τα λησμονήσω
    και σε μια γωνιά να σβήσω,
    λίγο λίγο...
    Μα τις νυχτιές σαν συλλογιέμαι
    τα μάτια σου τα καστανά,
    φοβάμαι και αναρωτιέμαι
    πως θα σ' αντέξω, πώς θα σ' αντέξω μοναξιά...

Μάλιστα κύριε, μάλιστα κύριε!
    http://www.youtube.com/watch?v=jOCeDPyVBuw

Senior Member
    Αυτο χαιρομαι που το γνωριζεις! :) Απλα εχε μια καλη αναμνηση και προχωρα μπροστα. Οτι συμβαινει ειναι για το καλο μας ΠΑΝΤΑ! Ξερω οτι μπορει να μας συμβουν πολυ ασχημα εως τραγικα πραγματα αλλα παντα να σκεφτομαστε την θετικη πλευρα γτ οτιδηποτε γινεται κατι μας μαθαινει.. πρεπει να μαθουμε να γινομαστε δυνατοι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οχι ψυχροι και αδιαφοροι αλλα δυνατοι..
    Να προχωρήσω δεν μπορώ αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή...εκείνος αποφάσισε αυτό...και πάντα ότι έλεγε ήταν διαταγή...για μένα...κι αν ήμουν ακόμα πιο υπάκουη ίσως να μην είχαμε χωρίσει κιόλας, εγώ φταίω για όλα...αλλά τώρα είναι πια αργά...όσο για τις αναμνήσεις μου τελευταία είναι περισσότερο πικρές δυστυχώς...και σίγουρα αυτό δεν συνέβη για το καλό μου...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι δεν εχουμε πια ουτε καν το δικαιωμα να "τρελλαθουμε" γιατι μειωνουν το προσωπικο και τις κλινες στα ψυχιατρεια.(βλ Δαφνί)
    το λεω με μεγαλη στεναχωρια αυτο, οσο ειρωνικο και κωμικοτραγικο κι αν ακουγεται :(

Senior Member
    Μπραβο αυτο ειναι πολυ καλο που κανεις! :) Και εγω αυτοσαρκαζομαι και κανω τους γυρω μου να γελανε και αυτο με γεμιζει και χαιρομαι!
    Εμένα απλά μου βγήκε να με κοροϊδέψω :) Δεν το έκανα με κάποιο σκοπό αλλά αν σε έκανα να γελάσεις αυτό είναι καλό... :)

Senior Member
    Να προχωρήσω δεν μπορώ αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή...εκείνος αποφάσισε αυτό...και πάντα ότι έλεγε ήταν διαταγή...για μένα...κι αν ήμουν ακόμα πιο υπάκουη ίσως να μην είχαμε χωρίσει κιόλας, εγώ φταίω για όλα...αλλά τώρα είναι πια αργά...όσο για τις αναμνήσεις μου τελευταία είναι περισσότερο πικρές δυστυχώς...και σίγουρα αυτό δεν συνέβη για το καλό μου...
    Ο καθενας εχει την δικη του προσωπικοτητα Κυκνε μου και να μην μετανιωνεις για τιποτα. Εγω παντως δεν προκειται να κανω τιποτα παραπανω απο αυτο που ειμαι για να κρατησω καποιον κοντα μου. Αυτος που θα με θελει θα με θελει γι αυτο που ειμαι παει και τελειωσε. Δεν αλλαζω για κανεναν γιατι μπορω και μονη και αναγκη δεν εχω κανεναν για να κανω τα καπριτσια κανενος. Αυτο και εσυ αλλα και ο καθενας θα πρεπει να το κανει. Θα αλλαξω πραγματα στον εαυτο μου οταν δω οτι πραγματικα εχω ασχημα στοιχεια..

Senior Member
    Εμένα απλά μου βγήκε να με κοροϊδέψω :) Δεν το έκανα με κάποιο σκοπό αλλά αν σε έκανα να γελάσεις αυτό είναι καλό... :)
    Δεν με εκανε να γελασω αλλα να χαμογελασω που σου βγηκε να κανει κατι θετικο... :)

Senior Member
    Ο καθενας εχει την δικη του προσωπικοτητα Κυκνε μου και να μην μετανιωνεις για τιποτα. Εγω παντως δεν προκειται να κανω τιποτα παραπανω απο αυτο που ειμαι για να κρατησω καποιον κοντα μου. Αυτος που θα με θελει θα με θελει γι αυτο που ειμαι παει και τελειωσε. Δεν αλλαζω για κανεναν γιατι μπορω και μονη και αναγκη δεν εχω κανεναν για να κανω τα καπριτσια κανενος. Αυτο και εσυ αλλα και ο καθενας θα πρεπει να το κανει. Θα αλλαξω πραγματα στον εαυτο μου οταν δω οτι πραγματικα εχω ασχημα στοιχεια..
    Όχι Χριστίνα, σ' αυτό είχε δίκιο...πρέπει να μάθω να ακούω ότι λέει...έτσι είναι το σωστό...

Senior Member
    Δεν με εκανε να γελασω αλλα να χαμογελασω που σου βγηκε να κανει κατι θετικο... :)
    :) :) :) :)