Ταξιδι πισω στο χρονο!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω, τα ταξίδια στο χρόνο δεν είναι εφικτά για τον εξής απλούστατο λόγο: Ανατρέποντας τον ρουν της ιστορίας και την αλυσίδα τον γεγονότων, αποτρέπουμε και τη μετάβασή μας στο σημείο που χρησιμοποιούμε τη χρονομηχανή, με αποτέλεσμα να μην ταξιδεύουμε τελικά ποτέ πίσω στο χρόνο. Έχουμε δηλαδή αυτοαναιρούμενο σχήμα.

Senior Member
    να μπορουσα να ειχα πει ΟΧΙ οταν αποφασισαν αλλοι για την τυχη μου ή μαλλον την ατυχια μου.μου φαινεται τοσο απλο τωρα και τρελαινομαι οταν σκεφτομαι οτι τοτε δεν ειχα την δυναμη να το κανω.να πω ΟΧΙ στον καθε ηλιθιο που με τρομοκρατουσε με δυο μωρα στην αγκαλια.να εκανα κατι στη ζωη μου εστω και λαθος, απλα γιατι ηταν δικη μου αποφαση.να μην ζουσα μονο για τα πρεπει.μονο για μια στιγμη θα ηθελα να γυρνουσα ο χρονος να εδινα πολλες κλωτσιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Ήσουν σε μπάντα?? Αα δε μας τα είχες πει αυτά..! Θέλω λεπτομέρειες! :Ρ
    Μη μπερδεύεις ποτέ το ''επαγγελματικό'' με το προσωπικό, ακόμα και σε θέμα φιλίας. Συμβουλή xD
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Όταν με ρώτησε η μανα μου αν θελω να χωρισει τον πατερα μου θα απαντουσα τοτε ναι :(
    there's too much blood in my caffeine system

favvel
    Guest
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω, τα ταξίδια στο χρόνο δεν είναι εφικτά για τον εξής απλούστατο λόγο: Ανατρέποντας τον ρουν της ιστορίας και την αλυσίδα τον γεγονότων, αποτρέπουμε και τη μετάβασή μας στο σημείο που χρησιμοποιούμε τη χρονομηχανή, με αποτέλεσμα να μην ταξιδεύουμε τελικά ποτέ πίσω στο χρόνο. Έχουμε δηλαδή αυτοαναιρούμενο σχήμα.
    ιχιχιχ!!!ωραια sheldon!! ωραια απαντηση ιχιχχι!!ακριβως!!ετσι ειναι!!
    και ειναι αδυνατον να αλλαξουμε το παρελθον ακομα κι αν μας δινοταν η δυνατοτητα δλδ γιατι δεν θα μπορουσαμε να οδηγηθουμε σε αυτο το παρον που ειμαστε τωρα αφου θα ειχαμε κανει διαφορετικες επιλογες οπότε θα οδηγουμασταν σε διαφορετικο παρον,
    αλλα και ας πούμε οτι γινοταν να αλλαξουμε το παρελθον.Ας πουμε οτι μπορουσαμε να κανουμε διαφορετικες επιλογες καλυτερες.Αυτες τοτε θα μας οδηγουσαν σε ενα διαφορετικο μελλον.Γιατι εχω μια πληροφορια,καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχουν παραλληλα συμπαντα.Υπαρχουν διαφορες θεωριες.
    Και συμφωνα με αυτην την θεωρια υπαρχει καπου σε ενα αλλο συμπαν τωρα αυτη τη στιγμη ο ιδιος κοσμος αλλα διαφορετικος.Δλδ οι ιδιοι ανθρωποι αλλα με διαφορετικες συμπεριφορες.Ισως πραγματι να εχει συμβει αυτο επειδη εκαναν διαφορετικες επιλογες στη ζωη τους απο αυτες που καναμε εμεις σε αυτον τον κοσμο οποτε οδηγηθηκαν και σε ενα μελλον διαφορετικο το οποιο το ζουν σε ενα αλλο συμπαν.
    Και ποιος ξερει?Αν κανουμε κι εμεις το ιδιο,αν επιχειρησουμε το ιδιο μπορει αν παμε και να τους συναντησουμε χαχα πολυ πλακα θα χει.Καλα ολα αυτα ειναι θεωριες.
    Εγω απο την αλλη εχω συναντησει ανθρωπους στο ασχετο που μοιαζουν με καποιους αλλους σαν δυο σταγονες νερο και που απλα η συμπεριφορα τους ειναι διαφορετικη.Τελος παντων.

Τώρα βέβαια να απαντήσω κι εγω σχετικα με αυτο το θεμα.Νομιζω αν το σκεφτουμε ρομαντικα ολοι θα θελαμε να αλλαξουμε καποια πραγματα απο το παρελθον για να μπορουσαμε να ειχαμε εξασφαλισει ενα καλυτερο παρον ή και μελλον.
    Αλλα αν το σκεφτουμε λογικα οπως λεω και παντα,αυτο δε γινεται γιατι για να λειτουργησουμε κατα ενα συγκεκριμενο τροπο σημαινει πως στις συγκεκριμενες συνθηκες και συμφωνα με τις γνωσεις που μεχρι τοτε ειχαμε αυτο μπορουσαμε να κανουμε,αλλιως θα ειχαμε ενεργησει αλλιως.

Όταν με ρώτησε η μανα μου αν θελω να χωρισει τον πατερα μου θα απαντουσα τοτε ναι :(
    Τωρα σχετικα με αυτο που ειπες Hara οτι θα ηθελες να ειχαν χωρισει οι γονεις σου συμφωνω κι εγω!Απο το να συντηρειται μια σχεση μεταξυ 2 ανθρωπων λογω συμφεροντων που εχει να επωφεληθει η μια μερια απο την αλλη ενω καθε μερα γινεται ο χαμος μεσα στο σπιτι και τη πληρωνει και το παιδι που δεν επελεξε αλλωστε ουτε να ερθει σε αυτον τον κοσμο και που ουτε επελεξε αυτους τους γονεις και που ουτε εχει καμια ορεξη να αυτοκτονησει και που οπως και να χει οι γονεις που το εφεραν στον κοσμο υποτιθεται ειναι υπευθυνοι για την ευτυχια του και αυτο δε φταιει,
    ειναι καλυτερα ασφαλώς να χωριζουν οι γονεις.Αλλα ειπαμε μενουν μαζι λογω συμφεροντολογικης σχεσης,σχεσης εξαρτησης και οχι σχεσης αγαπης και συμπαθειας.Αλλιως δεν θα υπηρχε θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post

Εκτος φυσικα εαν υπαρχουν απειρες εναλλακτικες πραγματικοτητες , οι οποιες καθοριζονται απο τις ενεργειες μας. Εαν παρουμε την χρονομηχανη και ταξιδεψουμε 20 ας πουμε χρονια πισω θα βρεθουμε στην πραγματικοτητα που υπηρχε πριν 20 χρονια , αλλα μετα απο 20 χρονια η πραγματικοτητα δεν θα ειναι ιδια με την πραγματικοτητα απο την οποια ξεκινησαμε , αλλα μια αλλη παραλληλη πραγματικοτητα , απο την απειρια συνδυασμων.:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Α με προλαβαν , διατυπωθηκε ηδη η θεωρια πιο πανω δεν διαβασα....

Τελος παντων εγω θα γυρνουσα πισω , μπας και αποφασισω τι θελω να κανω τελος παντων στη ζωη μου , γιατι ακομα δεν ξερω τι θελω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 3 of 3 FirstFirst 123