Πως αντιλαμβανεστε το ενδιαφερον? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Τώρα δεν είστε μαζί? Προφανώς αυτό προέρχεται από ανασφάλεια αλλά εγώ πίστευα ότι αυτό συμβαίνει σε μικρότερες ηλικίες.
    Οχι τωρα δεν ειμαστε μαζι εννοειται. Στεναχωρηθηκα αλλα με απομακρυνε γτ τον προειδοποιουσα και δεν εκανε τιποτα απλα συνεχιζε να λεει ψεμματα. Σιγουρα ηταν απο ανασφαλεια δικη του.. κριμα γιατι ειχε τοοοσα καλα πραγματα. Αυτος ειναι στην ηλικια μου.. 29 δλδ πραγματι μικρος..

Senior Member
    Gypsy, σβησε κανενα πμ ;)

Senior Member
    έσβησα οκ........
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Και εδώ υπάρχει ένα άλλο θέμα....Πως καταλαβαίνεις ότι κάποιος σε κοροϊδεύει....Και δεν εννοώ όταν υπάρχουν απτες αποδείξεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgioprof View Post
    Και εδώ υπάρχει ένα άλλο θέμα....Πως καταλαβαίνεις ότι κάποιος σε κοροϊδεύει....Και δεν εννοώ όταν υπάρχουν απτες αποδείξεις...
    Το καλυτερο ειναι σε ολες τις σχεσεις να υπαρχει ειλικρινια. Το αν σε κοροισευει καποιος και το καταλαβαινεις ειναι το χειροτερο και τελικα επιβεβαιωνεσαι. Αν δεν το καταλαβαινες απλα δεν το καταλαβαινεις. Εγω δυστυχως καταλαβα αν οχι ολες τις φορες που μου ειπε ψεμματα αλλα τις περισσοτερες..

Το αν καποιος σε καροιδευει θα το καταλάβεις με τον καιρό, από τις δικαιολογίες, υποσχέσεις που δεν εκπληρωνει στο τελος και συμπεριφορα ψυχρη προσποιητή ή να του βγαινουν αισθηματα με το ζόρι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το αν καποιος σε καροιδευει θα το καταλάβεις με τον καιρό, από τις δικαιολογίες, υποσχέσεις που δεν εκπληρωνει στο τελος και συμπεριφορα ψυχρη προσποιητή ή να του βγαινουν αισθηματα με το ζόρι.
    Ε ναι εννοειται... :) Καλημερα Ιωαννη!

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ε ναι εννοειται... :) Καλημερα Ιωαννη!
    Καλή σου μερα Χριστινα και παντα καλα! :)
    γιάννης

Senior Member
    γεια. προσωπικά είμαι κατά του ψέμματος αλλά καλό είναι κ ο άλλος να σέβεται κ να μην είναι γάιδαρος. απόλυτα σίγουρος είμαι για το παθολογικό ψέμα.
    ναι είναι κακό. τώρα σε καθημερινή βάση. πολλές φορές οι άνθρωποι λένε ψέματα για να αποφύγουν να δώσουν μια ευθεία απάντηση και να ξεφύγουν
    από μια κακοτοπιά στην οποία όμως εκ φύσεως δεν θα έπρεπε να βρίσκονται. ένα παράδειγμα. δεν απαντάς στο κινητό επειδή σαν άνθρωπος δεν έχεις
    εκείνη τη στιγμή την όρεξη να μιλήσεις. το λες και αρχίζει γκρίνια (για μένα ασήμαντη η αφορμή) δεν είναι λογικό την επόμενη φορά να πεις <<κοιμόμουν>>
    ή κάτι άλλο επειδή δεν έχεις όρεξη να απολογείσαι για ήλίθια θεματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaos_ View Post
    γεια. προσωπικά είμαι κατά του ψέμματος αλλά καλό είναι κ ο άλλος να σέβεται κ να μην είναι γάιδαρος. απόλυτα σίγουρος είμαι για το παθολογικό ψέμα.
    ναι είναι κακό. τώρα σε καθημερινή βάση. πολλές φορές οι άνθρωποι λένε ψέματα για να αποφύγουν να δώσουν μια ευθεία απάντηση και να ξεφύγουν
    από μια κακοτοπιά στην οποία όμως εκ φύσεως δεν θα έπρεπε να βρίσκονται. ένα παράδειγμα. δεν απαντάς στο κινητό επειδή σαν άνθρωπος δεν έχεις
    εκείνη τη στιγμή την όρεξη να μιλήσεις. το λες και αρχίζει γκρίνια (για μένα ασήμαντη η αφορμή) δεν είναι λογικό την επόμενη φορά να πεις <<κοιμόμουν>>
    ή κάτι άλλο επειδή δεν έχεις όρεξη να απολογείσαι για ήλίθια θεματα?
    θα μπορουσες σε μια ασχετη στιγμη, να εξηγησεις οτι οταν νυσταζεις- βαριεσαι- εχεις τις μαυρες σου μπορει και να μην σηκωνεις τηλεφωνα , χωρις αυτο να σημαινει οτι αντιπαθεις καποιον. γιατι δλδ, δεν θα επρεπε να γινεται σεβαστο αυτο, αλλα θα επρεπε εσυ να αρχισεις τα ψεματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα μπορουσες σε μια ασχετη στιγμη, να εξηγησεις οτι οταν νυσταζεις- βαριεσαι- εχεις τις μαυρες σου μπορει και να μην σηκωνεις τηλεφωνα , χωρις αυτο να σημαινει οτι αντιπαθεις καποιον. γιατι δλδ, δεν θα επρεπε να γινεται σεβαστο αυτο, αλλα θα επρεπε εσυ να αρχισεις τα ψεματα?
    λογικό. ε εννοείται γιατί ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123