από φιλία σε ερωτική σχέση - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 175
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ωχ καλά άστο, βαριέμαι. Πάντως υπάρχουν πολλά επιστημονικά άρθρα που το αναφέρουν.
    Σωστά. Εξάλλου, εσείς στη Ξεσαλονίκη είστε χαλιαρά. :P (πλάκα κάνω, μην το παρεξηγήσεις)

Senior Member
    όχι καθόλου :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Παντως εμενα μου εχει τυχει να μου αρεσει αρκετα ατομο της παρεας μου, που ομως δεν ειχαμε κ τις τρελες σχεσεις, και οταν λογω καποιων μαθηματων στη σχολη αρχισαμε και καναμε πιο κοντινη παρεα σιγα σιγα ξεφουσκωνε ολο αυτο και μπορω να πω πλεον οτι δε νοιωθω καμια ελξη,το βλεπω εντελως φιλικα.Προσφατα βεβαια εμαθα απο τριτο ατομο οτι αρεσα και σ'εκεινον και μου κακοφανηκε στην αρχη αλλα μετα σκεφτηκα πως καλυτερα που δεν εγινε τιποτα.Οσον αφορα τους ομοφυλοφιλους θεωρω πως δεν ειναι ενα θεμα το οποιο πρεπει να προσεγγιζεται επιπολαια γιατι οπως λενε ακομη και σημερα "εξω απ'το χωρο πολλα τραγουδια λεγονται".Οι ανθρωποι αυτοι αντιμετωπιζουν πολλες δυσκολιες στη ζωη τους για κατι το οποιο ουσιαστικα δεν επελεξαν.Ας προσεχουμε λιγο τους χαρακτηρισμους μας, ειναι και αυτοι ανθρωποι οπως εμεις και αξιζουν σεβασμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by babel View Post
    Παντως εμενα μου εχει τυχει να μου αρεσει αρκετα ατομο της παρεας μου, που ομως δεν ειχαμε κ τις τρελες σχεσεις, και οταν λογω καποιων μαθηματων στη σχολη αρχισαμε και καναμε πιο κοντινη παρεα σιγα σιγα ξεφουσκωνε ολο αυτο και μπορω να πω πλεον οτι δε νοιωθω καμια ελξη,το βλεπω εντελως φιλικα.
    Προφανώς, όταν τον γνώρισες καλύτερα, κάτι στη συμπεριφορά του σε ξενέρωσε με αποτέλεσμα να τον απομυθοποιήσεις και να σταματήσει να σου βγάζει το ερωτικό.

Member
    Ποιος ξερει..εγω πιστευω πως ειναι κ το γεγονος πως το παιξαμε πολυ στο φιλικο το ολο θεμα και καταληξαμε να γινουμε πραγματικα φιλοι.
    Βεβαια το ποσο σοβαρη φιλια μπορει να θεωρηθει αυτη δεν ξερω παρα μονο απο τη δικη μου πλευρα.

Member
    Βεβαια αυτο δεν εγινε απο τη μια μερα στην αλλη,καναμε παρεα γυρω στα 2 χρονια.

Senior Member
    Η μακρόχρονη φιλία σας όμως δε σε παρακώλυε να αισθάνεσαι έλξη. Το θέμα είναι γιατί όταν ήρθατε πιο κοντά αυτή έληξε, ενώ το λογικό θα ήταν να σημειωθεί το αντίθετο.

Member
    Γιατι κανεις απ'τους δυο μας δεν εδειχνε "αλλου τυπου"ενδιαφερον προς τον αλλον!
    Εγω προσπαθουσα να ειμαι τελειως χαλαρη και φιλικη και το καταφερα.Και νομιζω πως
    και εκεινος εκανε το ιδιο.Οτι διαφορετικο εβγαινε δλδ προσπαθουσαμε να το "σκοτωσουμε" και τα καταφεραμε :)

Senior Member
    Αφού προανέφερες ότι αρέσατε ο ένας στον άλλον... εννοείς ότι δεν το φανερώνατε το ενδιαφέρον; Γιατί έπρεπε σώνει και καλά να το καταπνίξετε;

Member
    Οταν αρχισαμε την παρεα ημουν σε σχεση οποτε κυριως γι'αυτο.Βεβαια ειμαι σιγουρη οτι και σχεση να μην ειχα παλι δε θα εκανε κινηση αλλα τεσπα..
    Μετα που χωρισα μετρουσαμε ηδη 2 χρονια φιλιας οποτε θα ελεγα πως ηταν κριμα να χαλασει η φιλια μας για κατι το αβεβαιο ασε που εγω δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κινηση.
    Μολις χωρισα με προσεγγισε ενα αλλο παιδι της παρεας και μολις ακουσε οτι ενδιαφερομουν παλια για τον φιλο μας μου ειπε οτι ειμαι χαζη που δν εκανα κατι μαζι του γιατι αρεσα και σε εκεινον.Τωρα τι να πω ε μαλλον δν ηταν γραφτο :confused:

Senior Member
    Δεν είναι απαραίτητο να χαλούσε η φιλία σας. Πολλοί δεν είναι αυτοί που χωρίζουν και παραμένουν φίλοι;

Member
    Ναι αμε..με το παιδι που χωρισα τοτε ορκιζομασταν οτι θα παραμεινουμε φιλοι γιατι αγαπουσε πολυ ο ενας τον αλλον και δε μπορουσαμε να φανταστουμε τη ζωη μας χωριστα.
    Που κατεληξα?Ολα αυτα ειναι π@π@ριες!!Σταματησαμε να βλεπομαστε κατι μηνες μετα κ πλεον αν συναντηθουμε στη σχολη μπορει και να μη μιλησουμε!Μακαρι να ταν ολα τοσο ρομαντικα και ευκολα, ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις φιλια μετα απο μια σχεση.

Senior Member
    Τι να πω, έχω πολλά να μάθω ακόμα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
    Όντως λέγονται πολλές π@παριές γενικά που χαϊδεύουν τ' αυτιά, λες και ζούμε σε κανένα παραμυθάκι που νανουρίζει παιδιά τις νύχτες. Όπως για κολλητούς, συνοδοιπόρους, επιστήθιους φίλους, μελισσούλες και πεταλουδίτσες, ενώ, όπως ορθότατα επεσήμανε και ο ΚΕΝΟ αλλού, η αλήθεια είναι μία: Ότι σε αυτό τον κόσμο είμαστε μόνοι μας και όλοι οι άλλοι είναι απλά περαστικοί.

Member
    Ακριβως!!Πιστευω πως μονοι ερχομαστε μονοι φευγουμε.Οσο για τους κολλητους κλπ.. εχω καταληξει πως δν υπαρχει τπτ απο ολα αυτα-για μενα τουλαχιστον-
    Αυτο βεβαια δε σημαινει πως ειναι καλυτερο να μεινει καποιος εντελως μονος του,απλα δεν πρεπει να εχει ψευδαισθησεις και πολλες προσδοκιες απ'τους αλλους.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τι να πω, έχω πολλά να μάθω ακόμα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
    Όντως λέγονται πολλές π@παριές γενικά που χαϊδεύουν τ' αυτιά, λες και ζούμε σε κανένα παραμυθάκι που νανουρίζει παιδιά τις νύχτες. Όπως για κολλητούς, συνοδοιπόρους, επιστήθιους φίλους, μελισσούλες και πεταλουδίτσες, ενώ, όπως ορθότατα επεσήμανε και ο ΚΕΝΟ αλλού, η αλήθεια είναι μία: Ότι σε αυτό τον κόσμο είμαστε μόνοι μας και όλοι οι άλλοι είναι απλά περαστικοί.
    Εγώ όμως γιατί βλέπω πολλούς να κρατάνε τις φιλίες τους για χρόοοονια? Μήπως επειδή βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους?
    Μήπως μερικοί είμαστε απλά άτυχοι, που δεν έχουμε βρει τους κατάλληλους φίλους? Αναρωτιέμαι...

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast