ανασφάλεια στη σχεση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida24 View Post
    Για κάποιο ανεξηγητο λόγο πιστευω σε αυτό τον ανθρωπο οτι μπορουμε να ζήσουμε 2-3 στιγμές παραπάνω . αλλα φοβάμαι μήπως αν συνεχισω πληγωθώ πολυ και μετα.... αιντε να μαζεψω τα κομμάτια μου. και εννοειται πως καταλαβαινω οτι σχεση ειναι και θα τελειωσει ... απλα δε θελω να τελειωσει με προδοσια.
    εφοσον τον θελεις και σε θελει, σιγουρα εχετε 2-3 και πολλες παραπανω στιγμες καλες να ζησετε μαζι. για το πως και ποτε θα ληξει ομως, κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει. ειδικα με τα δειγματα που εχει δωσει μεχρι τωρα

Junior Member
    Το προβλημα μου , αν θεωρειται προβλημα ειναι οτι εγω για να έχω μια σχέση σημαινει οτι γουσταρω. ΠΟΛΥ! αλλιως δεν θα την ειχα. για αυτο ποτε μου δεν καταλαβα.. πως γινεται να κοιτας απο εδω και απο εκει .... Με αυτο το δαιμονα τρωγομαι. Ειναι ρε παιδι μου λες και εχει 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ . ΛΕΣ; :p

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εφοσον τον θελεις και σε θελει, σιγουρα εχετε 2-3 και πολλες παραπανω στιγμες καλες να ζησετε μαζι. για το πως και ποτε θα ληξει ομως, κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει. ειδικα με τα δειγματα που εχει δωσει μεχρι τωρα
    remedy καλα τα λες! αβεβαιο το τελος. μεχρι να βρω δυναμη να δω τι ακριβως ζηταω απο εναν αντρα . θα τρωω τα νυχια μου και θα ειμαι στην τσιτα! αλλα παραλληλα θα περναω και καλα! Μαζοχιστικο;

Member
    Κοιτα κανεις δε μπορει να σου πει τι να κανεις.Ειναι καθαρα δικη σου η αποφαση..
    Ειτε συνεχισετε μαζι ειτε οχι,ειτε ειστε καλα ειτε οχι, κατι θα αποκομισεις απο αυτη την κατασταση.
    Μια εμπειρια-που δεν μπορουμε να σου προσφερουμε εμεις απο εδω με λογια.Απλως μερικες φορες το συναισθημα μας εμποδιζει να δουμε καθαρα.

Senior Member
    Το προβλημα μου , αν θεωρειται προβλημα ειναι οτι εγω για να έχω μια σχέση σημαινει οτι γουσταρω. ΠΟΛΥ! αλλιως δεν θα την ειχα. για αυτο ποτε μου δεν καταλαβα.. πως γινεται να κοιτας απο εδω και απο εκει .... Με αυτο το δαιμονα τρωγομαι. Ειναι ρε παιδι μου λες και εχει 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ . ΛΕΣ; :p
    οχι, δεν ειναι απαραιτητο. πολλοι ανδρες μπορουν να ειναι καλα με μια γυναικα και να τσιλιμπουρδιζουν..
    το αν ειναι ερωτευμενος, δεν μπορω να το ξερω.

Senior Member
    remedy καλα τα λες! αβεβαιο το τελος. μεχρι να βρω δυναμη να δω τι ακριβως ζηταω απο εναν αντρα . θα τρωω τα νυχια μου και θα ειμαι στην τσιτα! αλλα παραλληλα θα περναω και καλα! Μαζοχιστικο;
    κοιτα να δεις...
    ναι, ειναι μαζοχιστικο, αλλα οταν γουσταρεις πολυ εναν ανδρα, ειναι δυσκολοο να φυγεις πριν παρεις καποια πραγματα..
    εγω εχω εναν τροπο για να βαζω οριο μαζοχισμου στον εαυτο μου.
    οταν η ολη ταλαιπωρια ειναι μεγαλυτερη απο την χαρα που παιρνω, το κοβω, οσο κι αν μου κοστιζει.
    μπορει να εχω παραπονα, αλλα αν πω "οκ, αλλα τελικα περναω καλα" μενω, αν πω "μα με ολα αυτα εγω δεν περναω καλα, υποφερω!" φευγω, οσο κι αν πονεσει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by babel View Post
    Κοιτα κανεις δε μπορει να σου πει τι να κανεις.Ειναι καθαρα δικη σου η αποφαση..
    Ειτε συνεχισετε μαζι ειτε οχι,ειτε ειστε καλα ειτε οχι, κατι θα αποκομισεις απο αυτη την κατασταση.
    Μια εμπειρια-που δεν μπορουμε να σου προσφερουμε εμεις απο εδω με λογια.Απλως μερικες φορες το συναισθημα μας εμποδιζει να δουμε καθαρα.
    Αυτο το άτιμο συναίσθημα. Ο χρονος θα μιλησει στην περιπτωση μας. Ξέρω οτι μπορεί να κανω λάθος , θα φάω τα μουτρα μου , και θα ξανασηκωθω.

ή Βαζει μυαλο αυτος , μπαινει στη φαση να ωριμασει και ... ξεμυαλιζομαι εγω.

Γιατι να μην ειναι οι σχεσεις ξεκάθαρες; Σε θελω , με θελεις .. τελος και οτι γινει.

Παντως φταιω και εγω... οποτε ήμουν με ατομο που μου εδινε την απαραιτητη ''ασφαλεια'' , τον εδιωχνα ! αυτο πως λεγεται;;;;;

Member
    Αυτο λεγεται "τα θελει ο ποπος σου" :D

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοιτα να δεις...
    ναι, ειναι μαζοχιστικο, αλλα οταν γουσταρεις πολυ εναν ανδρα, ειναι δυσκολοο να φυγεις πριν παρεις καποια πραγματα..
    εγω εχω εναν τροπο για να βαζω οριο μαζοχισμου στον εαυτο μου.
    οταν η ολη ταλαιπωρια ειναι μεγαλυτερη απο την χαρα που παιρνω, το κοβω, οσο κι αν μου κοστιζει.
    μπορει να εχω παραπονα, αλλα αν πω "οκ, αλλα τελικα περναω καλα" μενω, αν πω "μα με ολα αυτα εγω δεν περναω καλα, υποφερω!" φευγω, οσο κι αν πονεσει.
    Το ιδιο κάνω και εγω. Γι αυτο τωρα ειμαι στα ορια και θελω να ξέρω ''κάνω καλά'' ;;;;;

Member

Γιατι να μην ειναι οι σχεσεις ξεκάθαρες; Σε θελω , με θελεις .. τελος και οτι γινει.
    Γιατι δε θα ειχε τοσο ενδιαφερον τοτε.. (ταπεινη μου αποψη) :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by babel View Post
    Αυτο λεγεται "τα θελει ο ποπος σου" :D
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι !

Junior Member
    ευτυχως με βαφτισανε Ελπίδα , ακουω το ονοματακι μου και έχω μια δόση αισιοδοξιας..! :o

Junior Member
    Υπάρχει θέμα στο φόρουμ , πως να τα βγάλετε πέρα με σχεσοφοβικους που εσεις διαλέγετε ; :rolleyes: :D :p

Member
    ευτυχως με βαφτισανε Ελπίδα , ακουω το ονοματακι μου και έχω μια δόση αισιοδοξιας..! :o
    Μπραβο σου αυτο ειναι καλο! :) εγω παλι δεν εχω καθολου και ειναι κουραστικο πολυ.

Junior Member
    Από σήμερα είπα να αρχίσω αυτο το '' σκεψου θετικά '' ..... αιντε να δουμε!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast