σεξομανια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δουλευει?
    εχετε συζητησει τι γινεται με αυτο το θεμα τις ωρες της δουλειας?
    τον εχεις ρωτησει αν του συνεβαινε με ολες τις σχεσεις του?
    Δουλευει σε δημοσιο τομεα οποτε αντιλαμβανεσαι οτι εχει απειρο χρονο στο ωραριο του να γραφει μηνυματα, οσο για προηγουμενες σχεσεις του κουβεντα δεν θελει να κανει, μου εθεσε ορο οτι δεν θα μιλησουμε ποτε για το παρελθον μας...Μα αυτον δεν τον ενοχλει καθολου αυτο ισα ισα που το απολαμβανει κιολας...δεν εχει και καποια δραστηριοτητα ή καποιο χομπυ γενικως..δεν θελει να συνεργαστει ουτε σε ειδικο να παμε ουτε να το συζητησουμε μονη μου προσπαθω να βρω ισως μια εναλλακτικη λυση..

Quote Originally Posted by dorra View Post
    5 μηνες απο την αρχη ηταν ετσι αλλα υπεθεσα πως ηταν της στιγμης.Τα πραγματα ομως δεν αλλαξαν καθολου ισα ισα χειροτερευουν.Π.χ. καθε μερα χωρις καμμια εξαιρεση μου στελνει ερωτικα μηνυματα στο κινητο για ενα 7ωρο και μετα το βραδυ αντε παλι απο την αρχη για κανενα 5ωρο, ναι προτιμα να μην κοιμηθει και να στελνει μηνυματα. sms sex εχεις δει ποτε εσυ?
    ...συγνώμή αλλα δεν κατάλαβα..:)
    Εννοεις πως όλη μέρα ασχολείται με ΄το σεξ ακόμη και όταν δεν το κάνετε;

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...συγνώμή αλλα δεν κατάλαβα..:)
    Εννοεις πως όλη μέρα ασχολείται με ΄το σεξ ακόμη και όταν δεν το κάνετε;

Aκριβως Θεοφανια μου ακομη κι αν δεν το κανουμε και ειμαστε μακρια θα ασχοληθει να μου στελνει σεξουαλικα μηνυματακια

Senior Member
    Ε προφανώς είναι σεξομανής ο άνθρωπος

Aκριβως Θεοφανια μου ακομη κι αν δεν το κανουμε και ειμαστε μακρια θα ασχοληθει να μου στελνει σεξουαλικα μηνυματακια
    Ντόρα μου έχεις δυο επιλογές: ή κάθεσαι και το απολαμβάνεις όσο, αν δεν σε ζορίζει πολύ, ή φεύγεις και πας για άλλα.
    Αυτό έχει να κάνει με το πόσο αξία δίνεις στο σεξ...:)
    Το σίγουρο είναι πως στην ηλικία που είναι δεν πρόκειται να αλλάξει. Άλλοι άντρες μετά τα 40 αντιμετωπίζουν ακόμη και ανικανότητα. Αυτός το βλέπει σίγουρα ως Θείο δώρο....

Nαι,πας για αλλα οταν δεν διδεις και πολυ μεγαλη αξια στο sex, το θεμα ειναι ομως πως εχει αρκετα αλλα καλα στοιχεια που εκτιμω οποτε προσπαθω με την οποια εναλλακτικη λυση (αν υπαρχει ) να μην φυγω...Γι'αυτο πηγε το μυαλο μου σε λυση 'απελπισιας' ...χαπια..να ηξερε καποιος κατι ή σε ποιον ισως να απευθυνθω...anyway...

Senior Member
    α εχει και αλλα καλα στοιχεια !!!?? ειναι και ντουρασελ !!! και παραπονιεσαι κιολας !!!
    καλα ποια εισαι κυρια μου ??? πως τον θες να στον παραγγειλουμε ??!!
    σορυ κιολας ...

Quote Originally Posted by path View Post
    α εχει και αλλα καλα στοιχεια !!!?? ειναι και ντουρασελ !!! και παραπονιεσαι κιολας !!!
    καλα ποια εισαι κυρια μου ??? πως τον θες να στον παραγγειλουμε ??!!
    σορυ κιολας ...

καλημερα σου..θελω να μου τον παραγγειλετε με φυσιολογικες σεξουαλικες ανησυχιες.Μπορειτε??

Senior Member
    Δουλευει σε δημοσιο τομεα οποτε αντιλαμβανεσαι οτι εχει απειρο χρονο στο ωραριο του να γραφει μηνυματα, οσο για προηγουμενες σχεσεις του κουβεντα δεν θελει να κανει, μου εθεσε ορο οτι δεν θα μιλησουμε ποτε για το παρελθον μας...Μα αυτον δεν τον ενοχλει καθολου αυτο ισα ισα που το απολαμβανει κιολας...δεν εχει και καποια δραστηριοτητα ή καποιο χομπυ γενικως..δεν θελει να συνεργαστει ουτε σε ειδικο να παμε ουτε να το συζητησουμε μονη μου προσπαθω να βρω ισως μια εναλλακτικη λυση..
    για εμενα, το πιο ανησυχητικο ειναι, οτι σου εθεσε τετοιο περιεργο ορο!
    γιατι να μην συζητησετε ποτε για το παρελθον σας και μαλιστα με απαγορευτικο?
    πουτανες ειστε?
    κατι κρυβει ο τυπος...

για το υπολοιπο, εφοσον τον απασχολει ΟΛΗ ΜΕΡΑ και στην εργασια του ακομα, εγω δεν ψηνομαι οτι ειναι σεξουαλικη αναγκη, αλλα μαλλον εμμονη.
    νομιζω η διακριση στα δυο, γινεται απο το ποσο λειτουργικος ειναι κανεις.
    αυτος ο ανθρωπος που μας περιγραφεις δεν ειναι σε θεση να κανει και να σκεφτει τπτ αλλο ολη μερα...
    καποιο προβλημα εχει, σιγουρα.
    και ακομα και να ηθελες κι εσυ καθε μερα , ολη μερα, επι 5 μηνες , να κανεις σεξ, αλλες αναζητησεις δνε εχετε εκτος απο το σεξ? δεν συζητατε? δεν βγαινετε, δεν βλεπετε ταινιες?

περα απο το οτι δειχνει να ειναι προβλημα ομως, εχει σημασια το οτι αυτος δεν το θεωρει προβλημα κι ουτε θελει να κανει κατι. οποτε ποιος ο λογος για συζητηση περι χαπιων? με το ζορι θα του τα δωσεις τα χαπια?

Δεν θελει να συζητησει για το παρελθον γιατι ισχυριζεται πως θα πει αυτος για το δικο του και μετα θα πρεπει να πω και εγω για το δικο μου και θα ζηλεψει
    Ναι σωστα με το ζορι δεν μπορω να του δωσω τιποτα...

Senior Member
    Δεν θελει να συζητησει για το παρελθον γιατι ισχυριζεται πως θα πει αυτος για το δικο του και μετα θα πρεπει να πω και εγω για το δικο μου και θα ζηλεψει
    αν ηταν ετσι, θα σου ελεγε οτι μπορει να σου πει γι αυτον οτι θελεις, αλλα δεν θελει ν ακουσει για σενα.
    εντελως δικαιολογια μου φαινεται..

Senior Member

ειναι χαζη η δικαιολογια που χρησιμοποιει.φυσικα και το παρελθον ανηκει στο καθενα, αλλα σιγουρα αν καποιος αγαπαει δεν μπορει να μην ρωτησει για προηγουμενες σχεσεις.κατι πιο εξυπνο δεν ειχε να πει;

Senior Member
    Κι ύστερα θυμώνουν όταν λέμε ότι τους πληρώνουμε για να την παίζουν...

Ναι με τα πολλα τσιγκελια του εβγαλα οτι τελικα πολλες προηγουμενες σχεσεις του ειχαν χαλασει για το θεμα του sex...οτι ειχαν κουραστει οι κοπελες

Senior Member
    καλημερα σου..θελω να μου τον παραγγειλετε με φυσιολογικες σεξουαλικες ανησυχιες.Μπορειτε??
    <
    Πως οριζεις εσυ τις 'φυσιολογικες σεξουαλικες ανησυχιες ??
    μιλα μας με αριθμους αν θες . την ημερα/την εβδομαδα/ τις ωρες ??? Πως το αντιλαμβανεσαι δηλαδη ?
    δεν εχεται και πεντε δεκα χρονια σχεση , ενα εξαμηνο ειστε μαζι μας ειπες ...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast