Τι σκέφτεστε; - Page 403
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 403 of 1532 FirstFirst ... 3033533934014024034044054134535039031403 ... LastLast
Results 6,031 to 6,045 of 22967
    Banned
    Ρίξτε την εξουσία να σωθείτε όχι με βία αλλά με το ίδιο νόμισμα. αν σας πω κάποια πράγματα θα με πιστέψετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λες να τη πηδηξε κι αυτη ο ΚΕΝΟ και να μη ξαναμπηκε απ'τη ντροπη της ?

-αμαν ρε ΚΕΝΟ μας κλεβεις τις γκομενες, εχεις παρει ολο το φορουμ, ηρεμισε λιγο...
    -τι να γινει παιδια μου, αλλοι μοιραζουν σπερμα, κι αλλων τους καιγεται το δερμα!

για να μη τα πολυλογουμε η ζωη ειναι μια κουραδα μεγαλη. που συνηθως βγαινει το πρωι, αναλογα τι εχεις φαει χτες βραδυ (κι αν κανει κρυο οπως τωρα βγαινει ευκολοτερα).
    Μικρε κοφ'το προσπαθεις να βγαλεις εναν εαυτο που δε σου ταιριαζει

Banned
    ναι παιδια, βυζαινει ακομα ο μικρος μας ο KENO, μωρο παιδι ειναι. παω τωρα στο λουνα παρκ να κανω συγκρουομενα και να παιξω! XD

Senior Member
    Οι αποψεις κ ο τροπος που εκφραζεσαι μονο σε μωρο παιδι θα ταιριαζαν.
    εχεις το γνωθι σαυτον τουλαχιστον.ευγε

Senior Member
    Η μοναξιά μου χτυπά πάλι την πόρτα και έχω τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και τον κόσμο γενικότερα. Υπομονή και η ώρα μου πλησιάζει.

Senior Member
    Ρε συ Σέλντον, δε μου πέφτει λόγος αλλά κοίτα τί μικρός που είναι ο ντουνιάς... μόλις ετοιμαζόμουν να ποστάρω ακόμη ένα τραγουδοποιήμα και... ώ τί σύμπτωσης!... δυο λέξεις μέσα στο τραγούδι, είναι οι λέξεις "ώρα" και "κόσμος" που μόλις έγραψες στη φράση σου... και μια ομοιότητα γενικότερα... άντε, αφιερωμένο σε όλους μας...

Senior Member
    Πώς λέγεται το τραγούδι μπας και αντλήσω παρηγοριά από εκεί τουλάχιστον;

Senior Member
    Το έβαλα στο "μιούζικ" Σέλντον... αυτός ο κόσμος δεν είναι και για να λυπόμαστε...:)... ξέρω, δε παρηγοριέσαι... τυχεροί ίσως όσοι γουστάρουμε τη μοναξιά μας μάλλον...

Senior Member
    Αυτό το κομμάτι εννοούσες; :( Περίμενα κανένα του Στέλιου Καζαντζίδη. Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν εξυπονοείς ότι αντιγράφω τα λόγια μου από στίχους τραγουδιών έτσι για να πουλήσω πνεύμα, πάντως δεν έχω καμία όρεξη να ξεκατινιάζομαι με άσχετους με σκοπό να τους πείσω πόσο δυστυχής είμαι που γεννήθηκα. Βαριέμαι, μπορείτε να νομίζετε ό,τι θέλετε.

Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουμε. Αν το αναλύσουμε διεξοδικά, ο ουσιαστικός λόγος που ζούμε είναι για να καταναλώνουμε τροφή την οποία μεταβολίζουμε με το οξυγόνο που αναπνέουμε και να φέρουμε απογόνους που και αυτοί θα μεταβολίζουν τροφή που θα φέρουν άλλους απογόνους που..... Πολύ χαμηλής έμπνευσης σχέδιο δε νομίζετε; Ειδικά για να αποτελεί νόημα του πολυτιμότερου αγαθού, της ζωής. Και γιατί φοβόμαστε το θάνατο; Για να συνεχίζουμε αυτή την άνευ νοήματος επαναλαμβανόμενη στους αιώνες, ανούσια διαδικασία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Αυτό το κομμάτι εννοούσες; :( Περίμενα κανένα του Στέλιου Καζαντζίδη. Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν εξυπονοείς ότι αντιγράφω τα λόγια μου από στίχους τραγουδιών έτσι για να πουλήσω πνεύμα, πάντως δεν έχω καμία όρεξη να ξεκατινιάζομαι με άσχετους με σκοπό να τους πείσω πόσο δυστυχής είμαι που γεννήθηκα. Βαριέμαι, μπορείτε να νομίζετε ό,τι θέλετε.
    Εγώ εντόπισα μια σύμπτωση, ακριβώς την ώρα που... συνέβαινε... αλλά αν θέλεις να νομίζεις ότι... υπονόησα το σενάριο που γράφεις παραπάνω, τί να πω... και σαφώς δε μ' ενδιαφέρει να πειστώ για το πόσο πολύ ή λίγο δυστυχής νιώθει κανείς που γεννήθηκε. Ο καθένας ξέρει καλύτερα για το τομάρι του. Καλό σου βράδυ...

Senior Member
    Οκ, παρανόησις. Καλό σου βράδυ.

Banned
    σκεφτομαι ταλαιπωρημενες γυναικουλες σαν τη Τζωρτζινα, να βασανιζονται μια ζωη, και να βιαζονται νομιμα καθημερινα απο τον συζηγο τους. σε τι διαφερουν απο τις αλλες που βιαζονται παρανομα απο αγνωστους στο δρομο ? σε τιποτα, εκτος απ'το οτι αυτες διαλεξαν τον βιαστη τους, και αντι να ειναι μια στιγμη μονο, ειναι για μια ολοκληρη ζωη! ή τουλαχιστον μεχρι να το παρουν αποφαση και να χωρισουν...

Senior Member
    Μου λείπεις τόσο μα τόσο πολύ!!! Θέλω να γυρίσεις έστω για λιγάκι , έλα έστω για να μαλώσουμε.
    Έλα και σου υπόσχομαι θα είμαι υπόδειγμα.Έλα και θα γελάμε κάθε μέρα!!!!
    Θέλω να επιστρέψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Σε αγαπάω και μου λείπεις.
    Μου λείπεις μαμά...

Senior Member
    ..Τρόπους για να φύγει ο μ**** απο το σπίτι.. Δεν αντέχω. :)
    there's too much blood in my caffeine system