Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 837 FirstFirst ... 1220212223243272122522 ... LastLast
Results 316 to 330 of 12551
    Banned
    1. αφου δεν σε ενδιαφερει τοτε τι ερχεσαι και με βριζεις σημερα, και μου στειλες αιτημα και για φιλια πριν καμια βδομαδα ?
    2. το οτι ειμαι ανεργος, αντικοινωνικος και κλειστος χαρακτηρας δε σημαινει οτι δεν εχω ζωη κι ενδιαφεροντα. αν με ηξερες καλυτερα θα το ειχες μαθει αυτο. επισης εχω γνωρισει ατομακια απο εδω μεσα, πριν τη συναντησουλα σας με το κουτσομπολιο στη Σαλονικα. αυτα βεβαια εσυ και η καθεμια κυρατσα που με κρινει αρνητικα λες και με ξερει προσωπικα, δε τα γνωριζει, γιατι νομιζουν οτι ο KENO ειναι μονο οτι βλεπουν στο φορουμ. που οσο και να ηθελα να ειμαι μονο εδω, τι κριμα που δε γινεται γιατι ειμαι ανθρωπος.
    3. εαν δεν εχεις κατι αλλο ουσιαστικο να πεις, μη μου χαραμιζεις περισσοτερο το χρονο.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Idella; 21-11-2011 at 05:15.

Senior Member
    1.Κ σε σενα κ σε αλλα ατομα εστειλα που εχουν πολλες δημοσιευσεις εδω.μαλιστα 2 φορες σου στειλα
    2.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    3.ειμαι η ******* νουμερο 7 που σου την πεφτω σημερα αλλα παλι χυλοπιτα γαμωτο!κριμα..
    4.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Idella; 21-11-2011 at 05:16.

Banned
    κι αν τη παιζω, ειναι δικο μου θεμα προσωπικο, εσενα τι σε κοφτει κι ασχολησε μαζι μου ?

αλλα εδω ασχολησε και στις συναντησεις που πας ειπαμε και κουτσομπολευεις, στο φορουμ δε θα το κανεις...

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Idella; 21-11-2011 at 05:17.

Senior Member
    ελα ρε κενουληηηηηηηηηηηηηη μη με κλανεις τοσο βρωμισα η κουτσομπολα κυρατσα που κοβει φλεβα για την παρτη σου.
    ααα θα με βρει ο μανατζερ σου κ θα με κανει ντα.
    αχ βρε κενο αληθεια σε λυπαμαι γιατι εισαι τοσο μικρος και βασανιζεσαι απο τοσα πολλα αλλα δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω καθως εισαι πολυξερος=ημιμαθης
    πισω απ την οθονη μια χαρα τα λες αγορι μου.δεν σε παρεξηγω καθως ξερω τι περνας.
    ενα θα σου πω δες ποτε εκανα εγγραφη κ ποσες δημοσιευσεις εχω κ κοιτα κ τα αντιστοιχα δικα σου.πολλα προβληματα αγορι μου.
    ανα σταματησεις να βγαζεις αυτο τον χαρακτηρα που δε εκπροσωπει κ δε σου παει καθολου θα γιατρευτεις πιστεψε με
    φιλικα,αννα

Banned
    α εισαι και στραβη, παραπανω εγραψα οτι ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΞΩ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΣΑΣ, και παραμενεις κολλημενη να λες τις μαλακιες σου. δε πειραζει, οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν.

και τι σχεση εχουν οι δημοσιευσεις ? τουλαχιστον εγω δεν ασχολουμαι με ολα τα αλλα μελη εδω, και προσεχω πρωτου γνωρισω καποιο εξω.

τελος ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει. εσυ ηρθες και αρχισες να με βριζεις, οποτε τι περιμενεις να παρεις ?

φιλακια στη manager μου κι αντιπροσωπο του KENOY στη Σαλονικα (και τριγυρω περιοχες).

Senior Member
    φιλακια αγορι μου

Senior Member
    βασικα για πιο κουτσομπολιο μιλας δε μπορω να καταλαβω?!?
    νομιζεις οτι ολα κ ολοι γυριζουν γυρω σου αλλα ας το νομιζεις αφου αυτο ηρεμει την ολο τραυματα ψυχουλα σου
    δε σε εβρισα απλα σου την ειπα κ αγρια για τον τροπο που εκφραζεσαι(κουραδες κλπ-remember?)
    O θεος να σ ευλογει αγορι μου

Banned
    το κουτσομπολιο της Σαλονικας το γνωριζω καλα, ειπαμε εχουμε τον manager κι αντιπροσωπο εκει της εταιρειας, οποτε μας τα μεταφερει ολα!

δε σε γνωριζω προσωπικα, ουτε εσενα ουτε καμια αλλη απο αυτες που βριστικα σημερα, και θα εκφραζομαι οπως θελω, απ'τη στιγμη που δεν ασχολουμαι με καμια σας συγκεκριμενα. εαν ασχολιομουν με σενα συγκεκριμενα και σου μιλουσα ασχημα, τοτε ναι ειχες ολο το δικαιωμα να ερθεις και να με βρισεις επισης. αφου ομως δε το εκανα σε καμια, που ακριβως ευθυνομαι ?
    Last edited by Idella; 21-11-2011 at 05:19.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    έχω διαβάσει εκατοντάδες κατάπτυστα ποστς σου, αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα.
    Ελπίζω μόνο να παρέμβει για μια φορά στα σοβαρά η διαχείριση....
    Last edited by Idella; 21-11-2011 at 05:19.

Banned
    Θεοφανία δε θα μπλεξω και μαζι σου σημερα, ειχα αρκετα. μπορουμε να τσακωθουμε αυριο αν θελεις, σημερα με εχουν προσβαλλει παρα πολλες και χωρις ιδιαιτερο λογο, απλα επειδη εγραψα πως αισθανομαι το πρωι.

Senior Member
    αγορακι συναντηση κανονισα μονο με τη λακρυ κ δεν ηξερα οτι θα εφερνε κ τα υπολοιπα παιδια.σε ψυχιατρο πηγαινα κ παω κ ειναι πολυ καλος μου φιλος πια οπως κ ο προ 2ετις φιλος μου ηταν ειδικευομενος ψυχιατρικης οποτε βουλωνε δε σε παιρνει
    εσυ που κρυβεσαι πισω απ την οθονη δεν ξερεις τι σου συμβαινει
    ειμαι χαρουμενη που ειμαι τοσο αγαπητη σε ολους κ με θελουν στην παρεα κ ακομη κ αν εχω δουλεια-ναι δεν εχω κ πολυ ελευθερο χρονο-θα τους συναντησω
    η συζητηση τελειωνει εδω.γιατι εκτος απο ανεργος,τεμπελης με πολλαααα ψυχικα τραυματα εισαι κ ημιμαθης κ δε συνηθιζω να συναναστρεφομαι-εστω κ μεσω πισι-με τετοιου επιπεδου ατομα.καταλαβες αγορακι??οτι θελεις να κανεις να τα κανεις φανερα κ οχι πισω απ την οθονη

Banned
    δε με ενδιαφερουν οι συναντησεις σας και τι κουτσομπολευεται εκει! ουτε στο ελαχιστο ομως, θαψτε με οσο θελετε ελευθερα!

τα υπολοιπα δεν ειναι αξια σχολιασμου, νομιζε οτι θελεις κι εσυ για μενα, δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια εδω μεσα.

περαστικα ευχομαι.
    και καληνυχτα!

Senior Member
    Last edited by Idella; 21-11-2011 at 05:20.

Senior Member
    Παρακαλω κρατηστε ενα επιπεδο στην συζητηση....η ανταλλαγη προσβολων δεν συνεισφερει σε κατι , ουτε σε εσας ουτε σε αυτους που διαβαζουν.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    απαιτω διαδραφη του μελους ΚΕΝΟ
    οχι για μενα γιατι εγω καλως η κακως μπορω κ χειριζομαι καταστασεις κ δεν εχω σοβαρο προβλημα αλλα ο τροπος που εκφραεται προσβαλει κ αν εγω τον εγραψα καποιο αλλο μελος θα το παρει προσωπικα κ δεν ξερουμε τις συνεπειες που θα χει
    κηπ τις ενεργειες σου παρακαλω