Results 331 to 345 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
20-11-2011, 23:08 #331
Αισθάνομαι ένα τίποτα.
- 20-11-2011, 23:27 #332
καλα ρε συ κενο, σε βλεπω απο το απογευμα να αναφερεσαι σε χρηστρια που λειπει και να την συκοφαντεις αν λες ψεματα, να την εκθετεις αν λες αληθεια...
Το μηνυμα τροποποιηθηκε απο την διαχειριση , να μας λες το ονομα της, οτι την συναντησες, οτι σου μεταφερει κουτσομπολια κι ολα αυτα τα ωραια?
τα υπολοιπα περι ψυχιατρων και χαπιων δεν τα συζητω καν, ειναι περα απο καθε συζητηση..Last edited by keep_walking; 20-11-2011 at 23:40.
20-11-2011, 23:34 #333
"RockElCasbah εμφανιζεσαι σαν αλλη μια τυπικη λολοστεφανια που κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια, συνηθισμενο φαινομενο εδω μεσα, αφου κανεις δε κοιταζει τα μουτρα του πρωτα, μας φταινε παντα οι αλλοι! εντουτοις θα κανω μια προσπαθεια να σου απαντησω, απο εκει και περα την επομενη φορα σε παρακαλω πρωτου σχηματισεις δικο σου συμπερασμα για κατι, ελα ρωτα με προσωπικα...".
Θα σε βόλευε ενδεχομένως να αποτελώ μια ακόμη τύπισσα που... "κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια", αλλά μη χαίρεσαι, υπάρχουν και οι πράγματι διαφορετικοί και απλά το ζουν, δε το γράφουν πλέον, κουράστηκαν έ;... ναι, το έκανα κι εγώ κάποτες, αλλά - απ' την άλλη - μη έχοντας αντεπειχειρήματα - απ' τη μεριά της βαρεμάρας - βαρέθηκα κι εγώ αδερφάκι μου και απλά το ΖΩ, δε το ΓΡΑΦΩ πλέον... επίσης, είσαι κάλλιστα σε θέση να αντιλαμβάνεσαι πως ο γραπτός λόγος είναι ικανότατος στο να μας προσφέρει "προσωπική άποψη", οπότε γιατί σε βάζει σε απορία αυτό;... να σε ξέρω προσωπικά;... τί να ξέρω;... κατηγορείς - με όλη τη σημασία της λέξεως - όλους όσοι σου την πέφτουν πως δε ξέρουν τί τους γίνεται και "δε κοιτάνε τα μούτρα τους" ενώ ταυτόχρονα παραδέχεσαι πως ΔΕ ξέρεις τί σου γίνεται και περιμένεις τον Ουρανό - με όλα τα αγαθά που συνεπάγεται αυτός ως κάτι "αυτονόητο" - "σφοντύλι" χωρίς να κουνάς το δαχτυλάκι σου ή, έστω, το κάτω κεφαλάκι σου;... και θα σε πάρω και στα σοβαρά;... γιατί καλέ, μαζί τα φάγαμε για μαζί τα φτιάξαμε;... αφού η ανάγκη σου για επικοινωνία βγάζει μάτια, ποιόν πας να κοροϊδέψεις;... εμένα;... ξέχνα το, ρίξε παραγάδι, κάτι θα πιάσεις ακόμη ίσως...
"οχι, δεν αποτελω κομματι της χωρας κι ουτε θελω, αφου δεν εργαζομαι και δεν προσφερω τιποτα σε τουτο τον τοπο.".
Τότε γιατί σκούζεις;... σου 'φάγαν τα δεδουλευμένα;... πεινάν' κι τα πιδάκια σ';... για σε πληρώνουν όσοι δε θα έπρεπε, αναγκαστικά, μαζί με τα υπόλοιπα χαράτσια;... εννοείται πως δεν έχεις ιδέα για το μεροκάματο του τρόμου. Έ, τράβα αλλού να βροντοφωνάξεις. Εμείς που προσφέραμε όμως σε τούτο τον ΚΩΛΟΤΟΠΟ, είμαστε κακοί τώρα που φωνάζουμε για αυτούς που δε προσφέρανε;... "ναι, go home"... και μου το λες και στα μούτρα κιόλα... και να δείξω και... συμπόνια;... όχι ρε, θα τη δείξω σε κάτι σα και του λόγου μου που τρίβαμε ράφια τα μισά χρόνια της ζωής μας... χωρίς να μας ταϊζει η οικογένεια που δε τη γουστάρεις, αλλά δε μπορείς και να της βάλεις μυαλό... άντε ρε...
"μπα περισσοτερο στις ταινιες καταναλωνομαι, απλα εσυ βλεπεις μονο αυτα που ποσταρω εδω μεσα, και νομιζεις οτι μεχρι εκει φτανω και τιποτα αλλο.".
Ενώ εσύ ξέρεις μέχρι πού φτάνω εγώ ή ο καθένας έ;... εγώ θεωρώ πως μπορώ να πάρω νομπέλ στην ποίηση και το δηλώνω εδώ... εσύ Κενό θα δήλωνες κάτι ανάλογο για τον κινηματογράφο ΕΔΩ, για θα άφηνες ξανά υπονοούμενα για το μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις αλλά... βαριέσαι να το κάνεις;... εγώ βαριέμαι, η αλήθεια είναι... είμαι μια τελειωμένη 40άρα και κατσικο/γατο/σκυλο/ζοώ στα όρη, στ' άγρια βουνά......
"αν δε ξερεις τη κατασταση που επικρατει σπιτι μου και γενικοτερα στο περιβαλλον που ζω, καλυτερα ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, γιατι με αυτους που με ταϊζουν και με ποτιζουν, δε τα παω και τοσο καλα ετσι ωστε να καλοπερναω οπως νομιζεις. με τη πρωτη ευκαιρια θα εφευγα, και για συγκατοικηση οπως προπερσυ, ελα ομως που οι πατσαβουρες στο ελλαδισταν πλεον ουτε να μαγειρευουν ξερουν και ειναι ανικανες να κρατηθουν σε σχεση.".
Τρόμαξα απ' τα κεφαλαία... μέχρι να φύγεις το λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία, κάτσε ακόμη εκεί και φάτα προτού μπεις στη διαδικασία να κάνεις και υποδείξεις... δε σε παίρνει, αν έγινα κατανοητή έ;... αλήθεια;... για να συντηρηθείς, θα πρέπει να παίζει γκόμενα όπως και δήποτε;... τουτέστιν, δεν είσαι σε θέση να βράσεις ένα αυγό ή να στρώσεις το κρεββάτι σου;... να πλύνεις το σώβρακό σου ίσως;... άνθρωπος που δε δύναται να αυτοσυντηρηθεί, αλλά κλαψουρίζει ολημερίς και οληνυχτίς, τί σόϊ αυτονομία διαθέτει;... μ' αρέσει που το περνάς και ως κεκτημένο ρε φίλε;... δλδ "δε μ' αρέσει που μένω με αυτούς που με ταϊζουν... αλλά για να απεξαρτηθώ, χρειάζεται να υπάρχει και μια δουλάρα για να μου κάνει τα κέφια και να μου πλένει και τις κάλτσες...". Έ, τότε γιατί σε πειράζει που οι μανάδες των κοριτσιώνε θέλουν τον πρίγκιπα για δαύτες και όχι τον βάτραχο;... εσύ ξέρεις να μαγειρεύεις;... είσαι σε θέση να βράσεις ένα αυγό;... μόλις καταφέρεις αυτό, διεκδίκησε και τα υπόλοιπα. Έχεις δίκιο. Στο εξωτερικό θα πρέπει να πλένεσαι μόνος σου και να μαγιρεύεις μόνος σου. Εδώ, ενδεχομένως, υπάρχουν ακόμη οι κοροϊδάρες...
"και περσυ χριστουγεννα κοβομουν και ηθελα να κρεμαστω. ψαξε βρες το θεμα που ειχα κανει κι εδω στο φορουμ αν δε πιστευεις. γενικα καθε χριστουγεννα ειμαι πολυ χαλια.".
Φυσικά και σε πιστεύω. Είσαι χάλια εσύ και ένα δισεκατομμύριο μαζί σου κάθε φορά... και;... θα λιγοστέψουν τα λαμπιόνια αν σβήσεις εσύ ή εγώ από το χάρτη για θα αντιλαλήσουν τα βουνά;...
"δεν ειναι μονο το "τωρα" για να λες "ακομη", και περσυ μεχρι την ανοιξη επινα, και γενικα το αλκοολ το εχω σαν μεσο διαφυγης απ'τη πραγματικοτητα (ειναι και τα ναρκωτικα αλλα δεν εχω ντηλερ, ευτυχως η Lacrymosa ειπε ξερει εναν να μου συστησει συντομα). οι γονεις μου τρομαζουν συχνα με οσα κανω, και επειδη δε θελουν να καταληξω νοσοκομειο, γι'αυτο πλεον μου τα κρυβουν να μη πινω.".
Τί τραβάνε οι γονείς σου θα έλεγα εγώ... τράβα πιες ρε φίλε, ποιός σε κρατά και ταλαιπωρείς και κόσμο;... ευτυχώς, να σου συσταθεί ένας σύντομα... αλήθεια... δε τους έχεις κάνει κατανοητό πως θέλεις να πεθάνεις;... γιατί φοβούνται μήπως καταλήξεις στο νοσοκομείο;... εσύ άλλωστε είσαι αποφασισμένος για την τελειωτική κατάληξη έ;...
"εδω μαλλον δε καταλαβες τι εγραψα. γενικα ενω το σεξ αρεσει σε ολους και θα πρεπε να ειναι πιο ελευθερο, εχει καταντησει σημερα και δε μπορει κανεις να το ευχαριστηθει, ακομα κι αν ειναι σε σχεση. παρολαυτα εμενα ναι δε με νοιαζει πλεον κι aids να κολλησω, αρκει να περασω λιγες ωρες ευχαριστα με καποιο μικρο μουνακι μεχρι τα 26.".
Αν είναι μέχρι τα 27, τί πρόβλημα υπάρχει;... για πίστευες πως θα μπορούσα να σου απαντήσω σοβαρά σε αυτή τη μαλακία που γράφεις;... ο θάνατος από Aids, είναι πολύ βασανιστικός. Αλλά εσύ νομίζεις πως πρόκειται για σκηνοθετικά τρυκ και υπερβολές. Χέστης είσαι, όπως όλοι οι φανφάρες.
"εγω παντως ουτε στα 29 δεν εφτασα ακομα, παρολες τις φημες που μπορει να κυκλοφορουν οτι ο KENO ειναι μεγαλος.".
Και χεστήκαμε όλοι για τις φήμες... και δεν έχω κι άλλη δουλειά να κάνω απ' το να ξέρω τί κυκλοφορεί και τί όχι... μπας σε καλό σου... δε πείθεις ρε Κενέ. Άντε ξεκαβάλα και βγες καμιά βόλτα, γιατί μου τα έχεις κάνει "να" με τα βαρύγδουπα προβλήματα που δεν υπάρχουν. Γιατί αν υπάρχουν, ή τους γαμάς τον αδόξαστο, ή κάθεσαι και κάνεις τουμπέκα. Αλλά όλα σ' ένα νοικοκυρεμένα... κομματάκι δύσκολο αδερφέ...Last edited by RockElCasbah; 20-11-2011 at 23:47.
20-11-2011, 23:35 #334
το παιδακι εχει σοβαρο προβλημα μονο απ τον τροπο που εκφραζεται μπορεις να καταλαβεις πολλα.
ελπιζω το αιτημα μου να γινει δεκτο απ τη διαχειρηση
21-11-2011, 00:24 #335
Remendy δεν ειναι συκοφαντιες, δεν ειπα κατι αρνητικο για τη συγκεκριμενη γιατι τη συμπαθω! και δε θα ειχα λογο να την αναφερω καν τη χρηστρια αυτη, αν δεν ειχα απολυτως καμια επαφη μαζι της. δε διαλεγω ενα ονομα τυχαια απλα για να εντυπωσιασω οκ ? ουτε εδω ειμαστε ολοι τοσο αγνωστοι οσο εσυ θελεις να νομιζεις. η συγκεκριμενη μπορει να μην γραφει πλεον στο φορουμ, αλλα μια χαρα παει και σε συναντησεις κλπ...
ενω εγω δε ζω, ετσι ? επειδη δεν ζουμε τη ζωουλα που o αλλος θα θελε, για να μετρησουμε σαν "ζωντανοι" στα ματια του, μετραει οτι δεν εχουμε γενικα ζωη ? αυτη τη στιγμη λοιπον σου λεω οτι αναπνεω. ναι, πιστεψε το RockElCasbah και υπολοιποι, ο KENO που εγραψε πως αναπνεει, το ζει και το κανει κι ολας!
ποτε ακριβως εγραψα οτι δε ξερω τι μου γινεται ? μπορει να ειμαι γκρινιαρης και γενικα αρνητικος, ομως σημερα εξεφρασα τη ζηλεια μου απλα και εγινε ολο αυτο. το θεμα λεει "πως αισθανεστε τωρα", ισως εγραψα καπως ακομψα κι ασχημα (οπως συνηθιζω), μα δεν θυμαμαι να εθιξα προσωπικα κανεναν απολυτως, και ειδικα την kyknos85 που ξεφυτρωσε κι αρχισε να λεει τα δικα της χωρις να εχω προβλημα μαζι της ποτε στο παρελθον (εκτος αν φταιει που δεν δεχτηκα τη φιλια που μου στειλε).
επειδη γραφω σε ενα φορουμ αυτο δειχνει οτι εχω αναγκη για επικοινωνια ? χμου, με αυτη τη λογικη δλδ και το οτι κανω chat στο MSN δειχνει κατι αλλο χειροτερο ?
βλεπεις που σου λεω οτι παραλογιζεσαι και γραφεις τα δικα σου, χωρις καν να υπολογιζεις την αποψη του αλλου ? σκουζω γιατι αν με πεταξουν απ'το σπιτι εγω δεν εχω τιποτα απολυτως σταθερο, εν αντιθεση μαλλον με σενα, που καπως εφτιαξες τη ζωουλα σου. και μη παριστανεις το κλωτσοσκουφι κι εσυ για να σε λυπηθω, αν βουλιαξει αυτο το πλοιο που λεγεται Ελλαδα θα μας παρει μαζι του ΟΛΟΥΣ.
μπραβο σου πολυ ομορφα, με τη μονη διαφορα οτι δεν ηρθα και σε εκρινα αρνητικα, να σου λεω εισαι μονο οτι ποσταρεις απ'το youtube, και δεν εχεις αξια σαν ανθρωπος! τα περι 40αρας και κατσικιων ειναι αλλο και καθαρο δικο σου θεμα, εγω δε προκειται να σε κρινω παντως σαν οτι δεν εχεις ζωη, αφου αναπνεεις και τρως ακομα.
μη συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες γιατι απλα δεν ξερεις, σου λεω αστο καλυτερα. δεν ειναι τοσο επιλογη μου, αμα τσακωθω και με πεταξουν αυριο στο δρομο, σε παγκακι θα κοιμαμαι. εσυ νομιζεις οτι ειμαι βολεμενος, αλλα σε τουτη τη χωρα κανεις δεν ειναι. πιστεψε το, αν ειχα επιλογες δε θα εμενα εδω απ'τα 19 μου.
τελος να πω οτι ανεφερα επιτηδες μονο το μαγειρεμα, επειδη ολα τα αλλα τα κανω μονος μου. ναι, μπορω και φροντιζω μονος μου τον εαυτο μου, απλα δε ξερω να μαγειρευω για να μπορω να συντηριθω σαν ανθρωπος.
δε μου αρεσουν οι μεγαλυτερες. κι οσο για το αν ειμαι χεστης ή οχι, ξερεις καμια να μου γνωρισεις ? αν κι οντως το σκεφτομαι γιατι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες, για να θελω συνεχεια να πεθανω...
αλλο τοσο χεστηκα κι εγω για το τι σκεφτεται η καθεμια εδω μεσα (αλλα κι εκει εξω) για μενα. αλλη δουλεια δεν εχω δλδ να καθομαι και να προβληματιζομαι, ειδικα γιαυτο εδω το φορουμ που με βριζουν τοσες! αυτη τη στιγμη ειναι λιγο αργα για βολτα, αλλα θα προσπαθησω να κοιμηθω σαν ανθρωπος, ετσι να σας αποδειξω οτι δεν ειμαι μποτ!
21-11-2011, 01:03 #336
ΚΕΝΟ..εγώ παρατηρώ το εξής: προκαλείς τσακωμους, τη λες σε μέλη εδώ μέσα, βρίζεις με το χειρότερο τρόπο, (μάλλον έτσι μεγάλωσες, δεν σε αδικώ), επικαλεισαι την αρρώστια του άλλου και πατάς πάνω σε αυτή για να ειρωνευτείς και να χλευάσεις, "δίνεις" μέλη που έχουν αποχωρήσει, σου τη λένε όλοι, δεν σε συμπαθεί κανείς για όλα τα παραπάνω και είσαι τόσο κακομοίρης που παίρνεις δύναμη από την απαξίωση των άλλων, τόσο ώστε να το παίζεις και Τζειμς Ντιν του φόρουμ.
Ξύπνα. Δεν είναι βροχή αυτό που νιώθεις.
Στο είχε πει και ο Νίκος παλιά πως το φόρουμ δεν είναι για σένα. Εύχομαι αυτή τη φορά να πάρει την απόφαση να σε στείλει.
21-11-2011, 01:42 #337
Κατά την ταπεινή μου άποψη, το όλο σούσουρο στο παρόν νήμα ξεκίνησε από την αυτόκλητη και αναίτια επίθεση μερικών χρήστριων εναντίον του ΚΕΝΟ, χωρίς να φταίει σε τίποτα. Πραγματικά ξέρετε τι σοβαρά προβλήματα μπορεί να έχει ο άλλος και του μιλάτε έτσι; Δεν είστε ξερόλες για να εκφέρετε με τόση ελαφρότητα και ισχυρογνωμοσύνη κρίσεις για τη ζωή του. Έχετε την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να έχει περάσει ώστε να τον ειρωνεύεστε και να τον κριτικάρετε ακατάσχετα; Ντροπή για τέτοια αντιμετώπιση σε φόρουμ υποστήριξης.
21-11-2011, 01:51 #338
ναι, την εχω παρει πρεφα τη διαμαρτυρια του κοσμου.
ειμαι της αποψης να ξεκιναμε απο την αλλαγη του εαυτου μας.
αν ολοι αλλαξουμε τον εαυτο μας προς το καλυτερο, θα αλλαξει κ το κοινωνικο συνολο προς το καλυτερο.
και εγω εχω τις προσωπικες μου δυσκολιες κ αδυναμιες κ προσπαθω σιγα σιγα να τις αντιμετωπισω.
δε νομιζω παντως οτι κατηγορω τους αλλους γι αυτο. δικες μου ειναι οι αδυναμιες, με αυτες πορευομαι.
καλα, τι νομιζεις οτι ειναι τα αντικαταθλιπτικα; κοκαϊνη κ εκστασι; φαρμακα ειναι για να μην πεφτει καποιος τοσο ευκολα σε καταθλιψη! δεν ειμαι ουτε τυφλα, ουτε χάι! νορμαλ ανθρωπος ειμαι!
21-11-2011, 01:52 #339
21-11-2011, 02:01 #340
Μπορεί να είμαι μόλις ένα μήνα εδω, αλλά έχω μπει στον κόπο να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μηνύματά του και ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω. Γιατί δεν ξέρω ελληνικά; Σε τι γλώσσα σας γράφω δηλαδή; Εσύ θα μου υποδείξεις με τι θα ασχολούμαι; Αυτό που βλέπω είναι ότι τον έχετε στοχοποιήσει και όποτε τολμά να εκφράσει τον πόνο του του ορμάτε βάναυσα. Τι σας έχει κάνει πια;
21-11-2011, 08:24 #341
21-11-2011, 08:40 #342
τιποτα δεν ξερεις.αν εχει προβληματα κ το΄δεν ξερουμε τι εχει περαει' ασε να τα ξερει αυτος.αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν παραδεχεται οτι υπαρχει προβλημα κ κατακρινει τους αλλους.
το ΄'εσυ πας σε ψυχιαρτρο'προς εμενα το βρισκεις φυσιολογικο?οταν ημαστε σε φορουμ ψυχολογιας?!?κ αντε εγω δε δινω σημασια επειδη ξερω οτι εχει πολλα τραυματα καποιος αλλος ομως που αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα δεν ξερεις πως θα το λαβει κ τη επιπτωσεις θα χουν αυτα τα λογια.
δεν χρειαζεται πολη μυαλο για να καταλαβεις τι παιζει με το ατομο του
21-11-2011, 08:42 #343
τιποτα δεν ξερεις.αν εχει προβληματα κ το΄δεν ξερουμε τι εχει περαει' ασε να τα ξερει αυτος.αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν παραδεχεται οτι υπαρχει προβλημα κ κατακρινει τους αλλους.
το ΄'εσυ πας σε ψυχιαρτρο'προς εμενα το βρισκεις φυσιολογικο?οταν ημαστε σε φορουμ ψυχολογιας?!?κ αντε εγω δε δινω σημασια επειδη ξερω οτι εχει πολλα τραυματα καποιος αλλος ομως που αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα δεν ξερεις πως θα το λαβει κ τη επιπτωσεις θα χουν αυτα τα λογια.
δεν χρειαζεται πολη μυαλο για να καταλαβεις τι παιζει με το ατομο του
21-11-2011, 09:19 #344
Λοιπόν, θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ' τον Κενό για τη χθεσινή ένταση. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Σε κάποια φάση - την ώρα που έγραφα - δέχτηκα τηλεφώνημα για ένα ΑΚΟΜΗ δήθεν έμφραγμα της μανούλας μου, και μου βγήκε ο Βεζούβιος λίγο παραπάνω στον Κενό... δυστυχώς, όταν κάποιος χάνει τα ίχνη μας, σκαρφίζεται μέχρι και εκβιασμούς τέτοιου τύπου... η μανούλα επειδή δε ξέρει πού ζω και τί κάνω, αποφασίζει να με τρέχει τον τελευταίο καιρό με αυτό τον τρόπο. Που σημαίνει, για μένα, πως πρέπει να μπαίνω σε περαιτέρω έξοδα, και να μπαίνω στη διαδικασία να βρίσκω άτομο να μένει στο πόδι μου. Εν ολίγοις, να κατεβαίνω στην πόλη τζάμπα και βερεσέ... για να το κλείσω, Κενέ, ο λόγος που θυμώνω μαζί σου είναι επειδή σε θεωρώ και έξυπνο πολύ, και ευαίσθητο... και κυρίως με ικανότητες να βελτιώσεις - έστω και λίγο - κάτι απ' όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν... κατάλαβε κι εμένα λίγο κάθε φορά που ακούω για τα... καλά του αλκοόλ, δε στα λέω για κακό. Χαίρομαι που ασχολείσαι με τη μουσική και τον κινηματογράφο... αλλά μου τη δίνει λίγο που άνθρωπος με τόσες ευαισθησίες και τάσεις δημιουργικές, τα ισοπεδώνει όλα περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε και αυτοκαταστρέφεται συνεχώς και ανελλιπώς... αυτά, καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους, όσο γίνεται...
21-11-2011, 09:45 #345
Είμαι ευτυχισμένη. Όσο κοντά μπορώ να ορίσω την ευτυχία, με το δικό μου τρόπο. Μερικές φορές νομίζω πως δε ζω στον ίδιο τόπο με αρκετούς από τους ανθρώπους γύρω μου αλλά έχω καταφέρει να φτιάξω το δικό μου κουκούλι προστασίας από την ασχήμια. Όμως έχω βοηθό σ'αυτό, χωρίς συνεργάτη θα ήταν δύσκολο.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας