σεξομανια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    Απ' όσα γράφεις δε θεωρώ πως το μόνο πρόβλημά σας είναι η συνεχής του διάθεση για σεξ. Και μου μοιάζει κάπως σαν είμαι με έναν άνθρωπο και θέλω να τον φέρω στα μέτρα μου, δίχως να τον ρωτήσω όλο αυτό.Αν θες να το συζητήσουμε πάντως, να σου εξηγήσω τι εννοώ. Είμαστε με έναν άνθρωπο γιατί μας αρέσει σε διάφορα σημαντικά επίπεδα. Ένα απ΄αυτά είναι το σεξ. Τον "φτιάχνω με χάπια για να μου κάνει" δίχως να το ζητάει εκείνος και να το επιθυμεί, μου κάνει κάτι σε χουντάλα και καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του άλλου ατόμου δίπλα σου. Μα, υποθέτω εκείνος δεν το θεωρεί πρόβλημα, εσύ το θεωρείς. Ή κάνετε συμβιβασμό που να δουλεύει, ή το διαλύετε, πάντως χειρουργικές λύσεις πονάει κεφάλι κόβω κεφάλι δε νομίζω να σώζουν το θεματάκι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Καλα βρε παιδια...μαζι μου ειστε ή με τους αλλους????

Senior Member
    με τους άλλους, μουχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dorra View Post
    Καλα βρε παιδια...μαζι μου ειστε ή με τους αλλους????
    εμεις ειμαστε οι αλλοι :)

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμεις ειμαστε οι αλλοι :)

χαχαχααααα......(the OTHERS)

Senior Member
    Καταλαβαίνω πως είναι ενοχλητικό να σε κυνηγάει 24/7 ένας διαρκώς ερεθισμένος άντρας που έχει στο μυαλό του μόνο το σεξ. Αλλά είναι πασιφανές ότι αν δε θέλει ν αλλάξει, δεν μπορείς να του το επιβάλλεις με το ζόρι. (btw τι στο καλό του βρίσκεις, δε βαριέσαι ολημερίς να συζητάς για σεξ? άλλα ενδιαφέροντα δν έχει ο τύπος?)

Εναλλακτικά, μπορείς να μείνεις άπλυτη+ άλουστη για καμμιά βδομάδα, θα του κοπεί η διάθεση!! Ή -αυτό το λέω σοβαρά- να απαντάς με φιλικά αστεία και πλακίτσα στα σεξουαλικά sms. Μπορεί να του κόψεις το βήχα έτσι. Ίσως όμως κόψει και ρόδα μυρωμένα ο ίδιος, αν δεν είναι το είδος της σχέσης που επιθυμεί.

Senior Member
    To τρομαχτικο ειναι αμα δεν του το δινεις εσυ μην αρχισει και το ψαχνει αλλου...

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Καταλαβαίνω πως είναι ενοχλητικό να σε κυνηγάει 24/7 ένας διαρκώς ερεθισμένος άντρας που έχει στο μυαλό του μόνο το σεξ. Αλλά είναι πασιφανές ότι αν δε θέλει ν αλλάξει, δεν μπορείς να του το επιβάλλεις με το ζόρι. (btw τι στο καλό του βρίσκεις, δε βαριέσαι ολημερίς να συζητάς για σεξ? άλλα ενδιαφέροντα δν έχει ο τύπος?)

Εναλλακτικά, μπορείς να μείνεις άπλυτη+ άλουστη για καμμιά βδομάδα, θα του κοπεί η διάθεση!! Ή -αυτό το λέω σοβαρά- να απαντάς με φιλικά αστεία και πλακίτσα στα σεξουαλικά sms. Μπορεί να του κόψεις το βήχα έτσι. Ίσως όμως κόψει και ρόδα μυρωμένα ο ίδιος, αν δεν είναι το είδος της σχέσης που επιθυμεί.

Ε ναι δεν θα ειναι το ειδος της σχεσης που επιθυμει κι ας εχει πει οτι δεν θα κοψει ροδα αν δεν ανταποκρινομαι στα μηνυματα του...γιατι αν δεν βρισκουμε αυτο που θελουμε λογικο ειναι να την κανουμε!! απο θεμα απλυσιας και βρωμας δεν εχει τετοια προβληματα!!!

Δώρα, μήπως είναι θέμα χημείας που έχει μαζί σου? μπορεί να τη βρίσκει τελεια μαζί σου, αν ήταν με άλλη μπορεί να μην του σηκωνόταν.......
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δώρα, μήπως είναι θέμα χημείας που έχει μαζί σου? μπορεί να τη βρίσκει τελεια μαζί σου, αν ήταν με άλλη μπορεί να μην του σηκωνόταν.......

Oντως βρε dorra, μηπως τελικα εισαι ΤΟΣΟ hot?????? :p

Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Oντως βρε dorra, μηπως τελικα εισαι ΤΟΣΟ hot?????? :p

χαχαχαχα καλη ειμαι βρε! αααα μηπως φταει μωρε οτι στο πρωτο ραντεβου ειχα φορεσει ενα ερωτικο μαγικο φιλτρο?? αυτο θα φταιει ναι !!!

Γιαννη μου δεν νομιζω γιατι μετα απο πολυ μεγαλη προσπαθεια μου ομολογησε οτι προηγουμενες σχεσεις του ειχαν χαλασει λογω αυτου του θεματος αρα μια χαρα του σηκωνοταν

Quote Originally Posted by dorra View Post
    Γιαννη μου δεν νομιζω γιατι μετα απο πολυ μεγαλη προσπαθεια μου ομολογησε οτι προηγουμενες σχεσεις του ειχαν χαλασει λογω αυτου του θεματος αρα μια χαρα του σηκωνοταν
    χαχαχαχαχαχα......προβλέπω να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα γιατί γενικά το απολαμβάνεις!!
    γιάννης

Senior Member
    Δλδ τη μέρα πόσες φορές σου χει κάνει σέξ μάξιμουμ? Ελα κούφανε μας λίγο

χαχαχαχαχαχα......προβλέπω να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα γιατί γενικά το απολαμβάνεις!!
    δεν ειναι απολαυση παντα, τα sex sms δεν αντεχω γιατι ειναι πολυ κουραστικο αλλα με χαλαει κιολας να ασχολουμαι τοσο μεγαλο μερος της ημερας με το sex,χανει μετα την μοναδικοτητα του ε?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast