Τι σκέφτεστε; - Page 404
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 404 of 1532 FirstFirst ... 3043543944024034044054064144545049041404 ... LastLast
Results 6,046 to 6,060 of 22967
    Senior Member
    οτι καποιοι ειναι τοσο στον κοσμο τους και προσπαθουν να παρουσιασουν εναν εαυτο που δεν ταιριαζει καθολου μα καθολου

Senior Member
    Ότι περιέρχομαι και πάλι στην αδράνεια όσον αφορά τα προσωπικά. Τουλάχιστον ας έκανα κάτι άλλο χρήσιμο στη ζωή μου να μη νιώθω ότι χάνω τα χρόνια μου. Είτε αυτό σημαίνει δουλειά, είτε πιο ενδιαφέρον αντικείμενο σπουδών.

Senior Member
    Έχω κολλήσει σ΄ένα σταυροδρόμι. Όποιο δρόμο και να διαλέξω οι απώλειες είναι μεγάλες και πονάνε.

Senior Member
    Σκέφτομαι... αυτό...

"Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη των ειδικών που αφορά την ύπαρξη τοξικομανών, οι οποίοι, εξαιτίας της φτώχειας, επιδιώκουν να κολλήσουν τον φονικό ιό, προκειμένου να πάρουν το επίδομα των 700 ευρώ που λαμβάνουν οι οροθετικοί! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το AIDS σημειώνει 1.260% αύξηση στον πληθυσμό των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, σε σχέση με πέρυσι.".

"Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε υγειονομική βόμβα τους 600 παράνομους οίκους ανοχής, ενώ έστειλε μήνυμα στους «κυρίους», όπως τους χαρακτήρισε, που προτιμούν την αδήλωτη πορνεία να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί ώστε να μη μεταφέρουν την ασθένεια στο σπίτι και στην οικογένειά τους.
    Οπως προκύπτει από τα νεότερα επιδημιολογικά στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), η αύξηση της νόσου στον γενικό πληθυσμό το 2011 άγγιξε το 53% τους πρώτους μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ειδικότερα έως και τον Οκτώβριο δηλώθηκαν 276 νέα κρούσματα από τα οποία τα 190 αφορούν χρήστες.".

... έτσι κι αλλιώς, προς όφελός σας είναι όλο αυτό - αγαπητό μου κράτος - κράτος μου καλό της... Πρόνοιας και υπερασπιστή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας... ακριβά τα φάρμακα για τον ιό, μεγάλες οι μπίζνες και οι μίζες απ' τα ναρκωτικούλια... λαός πεθαμένος... εσαεί νικημένος... άντε βρε! Να ζήσετε να μας θυμόσαστε!...

Senior Member
    ... άσχετο... όσοι φιλοξενείτε ή έχετε γατόνια, πάρτε το γνωστό πέλετ - συμπιεσμένη μορφή ξύλου -, αυτό που χρησιμοποιείται ως καύσιμο... ξεχάστε την άμμο υγιεινής. Είναι πολύ φθηνότερο, και κρατάει πάρα πολύ καιρό...

Member
    Οτι μερικοι ανθρωποι φευγουν απο το χωριο αλλα το χωριο δεν φευγει απο αυτους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... άσχετο... όσοι φιλοξενείτε ή έχετε γατόνια, πάρτε το γνωστό πέλετ - συμπιεσμένη μορφή ξύλου -, αυτό που χρησιμοποιείται ως καύσιμο... ξεχάστε την άμμο υγιεινής. Είναι πολύ φθηνότερο, και κρατάει πάρα πολύ καιρό...
    Τι άσχετο κοπέλα μου, καθόλα σχετικό σε λέω. Με σώνεις αν λειτουργήσει. Έχω δυο γατόνια προς το παρόν σε διαμέρισμα. Ο δε μικρός έχει αποκτήσει εδώ και μήνα μη σου πω την συνήθεια να μας κατουράει και τα σεντόνια το βράδυ, εννοείται με την άμμο μέσα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάει εκεί. Μη και θέλει δικό του προσωπικό δοχείο? Δεν ξέρεις πόσο ωραίο είναι να ξυπνάς στις τέσσερις με μια υγρασία που δεν είναι ακριβώς όμοια με την υγρασία ας πούμε ενός ξημερώματος στη θάλασσα με τον καφέ σου ανά χείρας... Γενικά έχουμε λιώσει να πλένουμε με τον μικρό μας. Δεν πειράζει, αλλά θα ήθελα να το φτιάξουμε κι αυτό. Για να δούμε. Θα δοκιμάσω και το πέλετ, που ήδη προτείνω και ως καυστηρολύση στην πολυκατοικία, να δούμε κι εκεί, κάποια στιγμή.

'Αλλες κατουροσκέψεις. Η δουλειά έχει πέσει στο μισό και τα λέμε κι εκεί. Μας έχουν πεθάνει τα χαράτσια. Στις πόλεις δεν κινείται φύλλο, στην επαρχία κάτι ψιλογίνεται ακόμη, αλλά για πόσο? Το μυαλό μου στη δουλειά ταξιδεύει συνέχεια. Όπως όταν είσαι στη φυλακή και κοιτάς έξω τον ήλιο. Σκέφτομαι συνέχεια πότε θα αποδράσω κι αν θα το κάνω ποτέ έναντι της σιγουριάς. Μπορεί και να μην το κάνω. Ζυγίζω. Στη σιγουριά έχεις και την πιθανότητα της ηλιοφάνειας με διακοπές. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί ο ήλιος να εξαφανιστεί για πολύ περισσότερο καιρό. Πάντως θα χρειαστεί να αλλάξει ο κόσμος την έννοια της λέξης φτώχεια, γιατί φτώχεια δεν ορίζεται ακριβώς ως αδυναμία αγοράς ό,τι μαλακίας βάζει η τιβί στις διαφημίσεις της. Και γω προσπαθώ να αλλάξω πράγματα μέσα στο κεφάλι μου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Καλέ βάλτου μια δική του λεκανίτσα.Το καθένα θέλει τα προικιά του, λολ! Το μόνο κακό του πέλετ, είναι πως επειδή κατά τη χρήση γίνεται σκόνη, τα γατιά θα πασπαλίζονται ολίγον τί με τους κίτρινους κόκους, ενδεχομένως δλδ να σου αφήνουν τη σκόνη δώθε - κείθε με το που εξέρχονται της αμμοδόχου, λολ!... εγώ βρήκα τα 20 κιλά με 6 ευρά από μαγαζί που το πουλάει ως καύσιμο. Αλλά υπάρχει και σε γατοκατάσταση με την ονομασία "Feline Pine", κανονικά τσουβαλάκια δηλαδής.
    Και με βάση την υπόλοιπη σκέψη σου, προτιμώ χίλιες φορές τη φτώχεια που θα μας βάλει ίσως στη διαδικασία να κοιτάξουμε αυτά που περνάνε καθημερινά από δίπλα μας και μας ήταν ανύπαρκτα. Αυτό που με διαφοροποιεί σε σχέση με αυτό που καταλαβαίνω μάλλον πως λες, είναι πως ελάχιστα πράματα έχω να αλλάξω στο κεφάλι μου. Για κάποιους είναι επιλογή αυτό που για άλλους θα γίνει καταναγκαστικά ίσως.
    Αλλά αυτό που κυριολεκτικά με θλίβει, είναι ο φόβος των ανθρώπων για την ελευθερία. Όσο αυτή είναι εφικτή ασφαλώς. Ίσως τελικά το τίμημα του ξεβολέματος του καθενός, να είναι αυτό που υποτιμά την αξία του μεγαλύτερου αγαθού που δόθηκε ποτέ στον άνθρωπο. Τί λυπηρό να μην υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σε αυτή τη χώρα, που θα τολμήσει να στείλει στο διάολο όλους όσοι κυβερνάνε και ελέγχουν τις ψυχές μας... τί λυπηρό, ο ήλιος των διακοπών να είναι δείκτης στο χρηματιστήριο, η άμμος υποθηκευμένη σε τράπεζες ψυχών και το μυαλό ένα ακόμη δουλάκι σε διατεταγμένη υπηρεσία...
    Όσο το μυαλό τρέμει στη σκέψη μιας άδειας τσέπης, η ψυχή νεκρώνεται... οι τσέπες μπορούν να ξαναγεμίσουν κάποια στιγμή. Τις ψυχές μας γιατί δε τις λυπόμαστε που θα χαθούν για πάντα όμως;...

http://www.youtube.com/watch?v=pTtiAsAwIrY

Senior Member
    ... και μιας και μιλάω για Ελευθερία... να ένα ακόμη άσμα σε στίχους Γκάτσου... αλλά νιώθω πως τελειώνει η ποιητική μου διάθεσης και αρχίζει και ξυπνάει ο νταλικέρης μέσα μου, οπότε την κοπανάω!... καλή μας μέρα!

http://www.youtube.com/watch?v=3zac0Z455S8&feature=related

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ...Το μόνο κακό του πέλετ, είναι πως επειδή κατά τη χρήση γίνεται σκόνη, τα γατιά θα πασπαλίζονται ολίγον τί με τους κίτρινους κόκους, ενδεχομένως δλδ να σου αφήνουν τη σκόνη δώθε - κείθε με το που εξέρχονται της αμμοδόχου, λολ!...
    αυτο ειναι τραγικο ομως...
    ηδη η τριχα των γατιων, κανει το σπιτι μη πω. που να πετανε και κιτρινες σκονες..
    η καλυτερη αμμος ειναι αυτη που στερεοποιειται γυρω στα ..... και πετας ολα τα στερεα αντικειμενα χωρις να πετας το υπολοιπο και χωρις να μυριζει τπτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by stelios1 View Post
    Οτι μερικοι ανθρωποι φευγουν απο το χωριο αλλα το χωριο δεν φευγει απο αυτους..
    Ασε ρε ποσο συμφωνω κ το βλεπω καθημερινα αυτο το φαινομενο..

Σκεφτομαι οτι I 've seen the darkest side and I 'm still unafraid.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Πρέπει με κάποιο τρόπο να σου μιλήσω σήμερα...πρέπει να έρθεις εδώ, δεν μπορώ να είμαι απόψε χωρίς εσένα...σε χρειάζομαι τώρα! Μόνο εσύ ξέρεις πως να με φροντίσεις...και να με κάνεις να νιώσω ασφαλής...και να είμαι κιόλας στ' αλήθεια...

Senior Member
    Ότι όλα τα αδιέξοδά μου ξεκινούν από το γεγονός ότι σπουδάζω σε λάθος σχολή. Αν είχα περάσει εκεί που μου ταίριαζε, πιθανώς να έβρισκα κατάλληλους ανθρώπους που να με πλαισιώνουν, αλλά και να μην τους έβρισκα, σκασίλα μου, θα αφοσιωνόμουν στις σπουδές μου.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι πιο ΣΚΑΤΕΞ μερα απ τη σημερινη δεν υπαρχει κ αμα δεν πεθανω σημερα δεν θα πεθανω ποτε...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι οτι πιο ΣΚΑΤΕΞ μερα απ τη σημερινη δεν υπαρχει κ αμα δεν πεθανω σημερα δεν θα πεθανω ποτε...
    Γιατι ρε?! Τι εγινε??
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.