Άνθρωποι. Έρμαια του θυμικού τους? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 80
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    lol lol lol Με πηρε κι εμενα η μπαλα ως θερμοκεφαλη Ελληνιδα!!
    Ας μπω ομως λιγακι to the point... Κατανοω την οργη σου και το γεγονος οτι κατεγραψες το θυμο σου σαν οδοστρωτηρας με χειμαρωδη λογο στο πρωτο post του θεματος:)
    Θα συμφωνησω σε αρκετα σημεια, εκτος βεβαια απο την εθνικοποιημενη γενικευση! Γενικα κι εγω εκνευριζομαι αφανταστα απο τις κοινωνικες φαρφαρες και ρητοριες μερικων που εκμεταλλευονται την αγνοια με σκοπο την πνευματικη χειραγωγηση, ομως αυτου του ειδους τα φαινομενα λαμβανουν χωρα σ'ενα διεθνες επιπεδο θα ελεγα!
    Η αγνοια=θυματοποιηση
    Η γνωση=οπλοστασιο
    Η ημιμαθεια=συσκοτιση

@ Αν αποφασισετε να πατε Σουηδια, ενημερωστε με μηπως ερθω κι εγω να γνωρισω το κακομοιρο νεους κοσμους και πολιτειες!!

Παντού συμβαίνουν αλλά αυτό δεν πάει να πει βέβαια ότι συμβαίνουν παντού με την ίδια συχνότητα και με ίδια έκταση... Θα συμφωνήσω με το ποστ της iberis το ότι οι Έλληνες κατα μέσο όρο λόγω της παιδία τους δεν έχουν τόση καλλιέργεια στον τομέα της κριτικής σκέψης, της επαγωγικής λογικής κλπ. σε σύγκριση με άλλες δυτικοποιημένες χώρες.. Πρόσφατα κάναμε για τα νευροψυχολογικά τεστ που χρησιμοποιούνται για να δούμε αν τα άτομα με νευρολογικές βλάβες έχουν πρόβλημα στην αφαιρετική σκέψη και η καθηγήτρια μας είπε ότι ένα τεστ που χρησιμοποιείται πάρα πολύ στο εξωτερικό για αυτόν τον σκοπό (το wisconsin card sorting task στο λέω που είσαι και του τομέα) στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιείται γιατί όταν πήγε να σταθμιστεί στον Ελληνικό πληθυσμό οι Έλληνες βγάζαν σκορς κοντά στους μετωπιαίους ασθενείς (!).

Γενικότερα οι Έλληνες σκοράρουν χαμηλότερα κατα μέσο όρο σε δοκιμασίες που πρέπει να συνάγεις έναν κανόνα από επιμέρους παραδείγματα, η να προβλέψεις "τι ακολουθεί" σε κάποια λογική ακολουθία κλπ. Αντιθέτως σκοράρουν κάπως υψηλότερα σε εντελώς συγκεκριμένα τεστ, όπως αυτά που πρέπει να θυμάσαι όσο πιο πολλά σχήματα γίνεται στην ενεργό μνήμη (λόγω υποτίθεται της στείρας απομνημόνευσης στο σχολείο κάτι καλό γίνεται με την μνήμη :P). Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό έχει να κάνει άμεσα βέβαια με τις ευρύτερες τάσεις, αλλά είναι γεγονός ότι στον Ελληνικό πληθυσμό δεν αναπτύσσονται κατα μέσο όρο αυτές οι ανώτερες δεξιότητες τόσο όσο θα έπρεπε, κάτι που πιστεύω ότι μας κάνει πιο ευάλωτους σε όλα αυτά τα φαινόμενα χειραγώγησης, παρορμητισμού, ακραίων πεποιθήσεων, θρησκοληψίας, στενοκεφαλίασης κλπ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν αλλού αυτά τα φαινόμενα. Λέω ότι λόγω του χαμηλού επιπέδου της εκπαίδευσης ο Ελληνικός πληθυσμός κατα μέσο όρο τα παρουσιάζει σε μεγαλύτερο βαθμό σε σύγκριση με άλλες δυτικοποιημένες χώρες. Δυστυχώς Λιακοπουλικοί, οι Έλληνες δεν έχουν την ηχώρ.

p.s. ALIA ετοίμασε εισιτήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν καινούργιο κολλητό φίλο (μπορεί και κάτι παραπάνω που ξέρεις!?). Τον ΚΕΝΟ. :) :P
    Last edited by PETRAN; 28-11-2011 at 02:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Πανω σε αυτο που ειπε ο Πετραν. Δυστυχως η δραματοποιηση, τραγικοποιηση των γεγονοτων προσφερει "τηλεθεαση" στον εκαστοτε παρατηρητη. Αυτο κανουν αλλωστε και τα ΜΜΕ για να προσελκυσουν κοσμο , αυτο γινεται και στο ΝΕΤ.
    Μπορει να φαινεται αθωο αλλα δεν ειναι αν σκεφτουμε πως αυτη η δραματοποιηση των γεγονοτων επηρεαζει την ζωη μας. Εαν βλεπουμε να γινονται συνεχεια γυρω μας για παραδειγμα στυγνα εγκληματα , ζουμε με το φοβο και αλλαζει και ο ρους της σκεψης μας.
    Γινομαστε υπερπροστατευτικοι με τα παιδια μας κλπ .κλπ. Ναι στην κριτικη σκεψη που δεν προερχεται μονο απο την γνωση (δεν μπορουμε να ξερουμε ποτε θα μας ξεγελασει καποιος γιατι εχουμε περιορισμενο ευρος γνωσεων ολοι) , αλλα και σε μια ισως διαφορετικη φιλοσοφια ζωης που να μας προστατευει απο τα ΜΜΕ και την μπαρουφολογια.

Ναι συμφωνώ ότι η κριτική σκέψη δεν προέρχεται από την γνώση! Το να μάθεις 2 τόμους νευροεπιστημών παπαγαλία δεν λέει από μόνο του τίποτα. Η αλλαγή έρχεται πιο πολύ όταν αναλογίζεσαι σε βαθύ επίπεδο για αυτά που διαβάζεις, γίνεσαι και εσύ πιο ενεργός στην μάθηση, προσπαθείς να "δεις" βαθύτερα μοτίβα και να σκεφτείς δημιουργικά για εναλλακτικές υποθέσεις γι αυτά που μαθαίνεις. Αυτά ακριβώς τα πράγματα είναι που δεν προάγει το Ελληνικό δημόσιο σχολείο (τουλάχιστον δεν το έκανε μέχρι την δική μου ηλικία). Π.χ. θα βοηθούσε αν το μάθημα δεν ήταν μόνο στείρα απομνημόνευση αλλά π.χ. ένα debate για ένα πολιτικο-κοινωνικό η φιλοσοφικό θέμα. Η το να πλησιάζεις την φυσική όχι με στείρα απομνημόνευση τύπων και κανόνων αλλά με ρεαλιστικών πειραμάτων και εφαρμογών στην καθημερινότητα αυτών που μαθαίνεις. Αυτά θα ήταν πιο σημαντικά από το να μαθαίνεις παπαγαλία σελίδες επί σελίδων. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω όλα αυτά θα συνέβαλλαν στο να αρχίσει κάποιος να σκέφτεται πιο κριτικά και αναλυτικά και έτσι, να αποκτάει κάποιες "άμυνες" σε όλα αυτά π.χ. που δείχνουν τα ΜΜΕ όπως λες (και ανέφερα και εγώ πριν λίγο). Άλλωστε τα ΜΜΕ δεν θα έδειχναν όλα αυτά αν και ο ίδιος ο κόσμος δεν ήταν τόσο πρόθυμος να τα πιστέψει, να τα «χάψει», να αντιδράσει υπερβολικά και να τους δώσει τεράστια σημασία.

Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Θερμοκέφαλοι Έλληνες πάλι μαλώνετε? Με έχετε κουράσει με τις συναισθηματικές παρορμήσεις σας, την γκρίνια και την γκίνια φωνακλάδες! Θα φύγω ρε θα πάω Σουηδία (αλλά αφού το προσχεδιάσω! Όχι παρορμητισμούς!). Και θα πάρω και τον ΚΕΝΟ μαζί να γκρινιάζει τις Σουηδέζες μεσήλικες κυρίες (τις μικρές θα τις κρατάω για μένα ΚΕΝΟ σορρυ) Που είναι ο flowing through να σας μοιράσει λίγο από την κριτική και επιστημονική σκέψη του...

συγγνωμη ρε φιλε,αλλα πας καλα?αναφερεις με ειρωνικη διαθεση το ονομα μου σε ασχετο thread που δε συμμετεχω?
    πφφ,πραγματικα δεν εχω δει παρομοιες κατινιες σε αλλο φορουμ,οπως αυτες που χω δει εδω τις τελευταιες μερες ,και
    συμμετεχω και σε αρκετα..
    και αν επιτρεπεται ,απο που ακριβως αντλεις αυτο το δικαιωμα για το παραπανω ειρωνικο υφος ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by flowing through View Post
    συγγνωμη ρε φιλε,αλλα πας καλα?αναφερεις με ειρωνικη διαθεση το ονομα μου σε ασχετο thread που δε συμμετεχω?
    πφφ,πραγματικα δεν εχω δει παρομοιες κατινιες σε αλλο φορουμ,οπως αυτες που χω δει εδω τις τελευταιες μερες ,και
    συμμετεχω και σε αρκετα..
    και αν επιτρεπεται ,απο που ακριβως αντλεις αυτο το δικαιωμα για το παραπανω ειρωνικο υφος ?

Εντάξει, ομολογώ ότι ήταν λίγο καυστικό χιούμορ. Αλλά μην δίνεις σημασία. You and me are brothers

Banned
    ο Judge Death δλδ εγω τον εχει τον Judge Dredd κυραΛενη. ;)
    http://i1002.photobucket.com/albums/...regStaples.jpg

Θα φύγω ρε θα πάω Σουηδία (αλλά αφού το προσχεδιάσω! Όχι παρορμητισμούς!). Και θα πάρω και τον ΚΕΝΟ μαζί να γκρινιάζει τις Σουηδέζες μεσήλικες κυρίες (τις μικρές θα τις κρατάω για μένα ΚΕΝΟ σορρυ)
    οι Σουηδεζες μεσηλικες βλεπονται ομως ρε φιλε, δεν ειναι σαν τις δικες μας ελλεηνιδες εδω, που οχι μονο δεν βλεπονται αλλα δεν αντεχονται κι ολας! αλλα εδω δεν αντεχονται ουτε οι μικρες ελλεηνιδες, φαντασου ποσο χειροτερες θα ειναι οι μεγαλυτερες. απ'τα 25 και μετα χαλανε οι γυναικες, δεν αξιζουν...

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Απο τη στιγμη λοιπον που λες οτι μπηκες για να διαβαζεις διαφορετικες και ποικιλες αποψεις πανω στους προβληματισμους σου, θα ηταν συνετο να μην αυτοαναιρεισαι υποβιβαζοντας και προσβαλλοντας οποιον σου εκφραζει τη θεση του προς εσενα. Δεν προσπαθησα να σε κρινω ουτε υποκειμενικα ουτε αντικειμενικα, σου κατεθεσα τη θεση μου. Αν θες κρατα την, αλλιως πετα την πολυ απλα στον καιαδα!
    Η αληθεια ειναι οτι ουτε κι εγω θα σε προτιμουσα για παρεα μου, οποτε ειναι αμοιβαια τα συναισθηματα!
    Κι επειδη εχω διαπιστωσει κι εγω οτι ειναι βραδυ, να σε καληνυχτησω κι ευχομαι να εχεις μια ομορφη μερα αυριο!
    αλλο εκφραζω αποψη για τον KENO σαν ανθρωπο, κι αλλο εκφραζω αποψη για καποιον προβληματισμο του KENO (πχ την αντικοινωνικοτητα του). δε ξερω αν μπορεις να εντοπισεις τη διαφορα, εγω παντως μπορω. δε μπηκα να κριθω σαν ανθρωπος λοιπον, κανεις δε νομιζω να μπαινει στο φορουμ για να κριθει λες κι εσεις ειστε οι θεοι! μπηκα απλα να διαβασω παραπανω αποψεις κι εγω στους οποιους προβληματισμους μου. αυτο στις αρχες οταν εκανα δικα μου θεματα, πλεον δεν γουσταρω να κουβεντιασω ουτε το τι σκεφτομαι!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ο Judge Death δλδ εγω τον εχει τον Judge Dredd κυραΛενη. ;)
    αποκλειεται μπαρμπαγιωργο. εχω παρει τα ροιαλτις.
    παλι σε γιαλαντζι- ιγκνορ με εβαλες ως συνηθως?πριν δεν ειπες οτι με εχεις βαλει ιγκνορ?

Senior Member
    Ti είναι αυτή η βλακεία των ανθρώπων μερικές φορές που ότι τους πλασάρουν στο ιντερνετ (η έξω) με μια συναισθηματική εικόνα αμέσως όλοι απαντάνε σαν λυσσασμένοι με κεφαλαία χωρίς καν να τσεκάρουν για την εγκυρότητα από αυτό που τους πλασάρουνε. Ποστάρει ο-όποιος-να-ναι- μια φωτογραφία με κάτι που φαίνεται σαν ένα τραυματισμένο σκυλάκι με το statement "αυτό το σκυλάκι το σύρανε με νταλίκα για 8 ώρες και μετά 4 κανίβαλοι του φάγανε τα παΐδια και το άφησαν εκεί" και αμέσως όλοι τρελαίνονται από κάτω και γράφουν hate-posts χωρίς καν να αναρωτηθούνε για το αν αυτό που λέει ο καθένας στέκει, αν η Φώτο είναι αλήθεια. Δηλαδή το μόνο που έχεις είναι μια φώτο, ούτε πως, τι, γιατί, αν το σκυλάκι το μακιγιάρανε, αν η φώτο είναι photoshop, αν το σκυλάκι έπαθε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γράφει ο κάθε μανιασμένος προβοκάτορας… wtf

Σαφώς και έχεις δίκιο σε αυτό που λες και είσαι κατανοητός αλλά σκέψου να μην αντιδρούσε κανένας σε τέτοιες εικόνες. Δεν θα ήταν χειρότερο;

Πρόσφατα είδα ένα ποστ έκτρωσης που δείχνει μια ζωγραφιά-δήθεν ρεαλιστική απεικόνιση της έκτρωσης- που δείχνει το χέρι του χειρουργού να βγάζει τα χέρια και τα πόδια από ένα μωρό ενώ βρίσκεται στην μίτρα σε κατάσταση όπως είναι τα μωρά την στιγμή που γεννιούνται. Χέ*τε με! Πότε υποτίθεται ότι είναι έτσι η έκτρωση τον 8ο μήνα!? Κανονικά η έκτρωση γίνεται τον πρώτο καιρό και το έμβρυο είναι σε φάση μπάλας από κύτταρα-δεν έχει σχηματιστεί καλά καλά. Και όμως αυτές τις Φώτο τις χρησιμοποιούνε όλοι οι θερμοκέφαλοι ταλιμπάν θρυσκόληπτοι pro-life για να αποδείξουνε την "δαιμονικότητα" της έκτρωσης και το ότι η έκτρωση είναι του σατανά. Δηλαδή πραγματικά, δεν μπορούν με τίποτα κάποιοι να ελέγξουν το θυμικό τους και να αναλογιστούν για μια στιγμή πόσο στέκει αυτό που τους πλασάρουν?

Καλό είναι να προλαμβάνεται από πριν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη βέβαια. Υπάρχει και ένα point από τους "ταλιμπάν".. όχι ότι είναι δαιμονικό αλλά απάνθρωπο να παίζουμε με τις καθαρές ζωές έτσι... και αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω σαφώς, άλλωστε χαρέμια δεν έχουν μόνο στη ανατολή

To ίδιο ακριβώς συμβαίνει και έξω. Στην Ελλάδα δηλαδή το έχουμε πάρα πολύ αυτό το σπορ της; παρορμητικής ψευδο-μανίας και πλήρης απουσίας κριτικής σκέψης. Όπου και να κοιτάξεις έξω-από τους συνδικαλιστές μέχρι ακρο-δεξιές και ακρο-αριστερές αντιλήψεις βλέπεις αυτό το πράγμα. "Οι πολιτικοί είναι προδώτες εβραιομασσώνοι του έθνους και η δημοκρατία απέτυχε, Γουδί και φέρτε πίσω τον παπαδόπουλο!" "Η παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα του σαθρού χρηματοπιστωτικού συστήματος και του καπιταλιστικής μπουρζουαζίας που πίνει το αίμα του λαού, ελευθεριά στο προλεταριάτο φέρτε πίσω τον στάλιν!" Δεν λέω παντού υπάρχουν ακραία στοιχεία αλλά σε αυτή την χώρα η μακακία πάει σύννεφο με το συμπάθιο (συγχωρέστε τον συναισθηματισμό μου!). Όλοι απαιτούν "άμεση ικανοποίηση-εδώ και τώρα" από τους "μπαμπάδες πολιτικούς" όπως τα μωρά χωρίς να διερευνήσουν λίγο το οικονομικό και πολιτικό σύστημα και να αρχίζουν οι ίδιοι να σκέφτονται κριτικά, δημιουργικά και να προτείνουν αλλαγές. Είπαμε "παθιασμένοι μεσογειακοί" αλλά το να καταλήγεις "θερμοκέφαλος ηλίθιος" είναι άλλο πράγμα!

Δεν πάει με κριτική σκέψη αλλά με συμφέρον, ο οποιοσδήποτε πέφτει χαμηλά για το χρήμα και εγώ έχω πέσει χαμηλά για το χρήμα αφού δεν μου τρέχει από τα μπατζάκια

Φαντάζομαι ότι αυτό αποτελεί την βάση του οργισμένου άμυαλου όχλου που πάει σαν μια ομογενής μάζα ορμώμενη από τα ένστικτα της χωρίς να αναλογιστεί καν τι και πως. Το ζώο στον άνθρωπο. Πρόσφατα διάβασα και μια έρευνα που λέει ότι τα παιδιά που μπορούν να καταστείλουν τις παρορμήσεις τους και να καθυστερήσουν την πράξη να αρπάξουν μια καραμέλα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν επιτυχημένοι σαν μεγάλοι από τα παιδιά που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και αρπάζουν άμεσα την καραμέλα. Φαντάζομαι τον Ελληνικό λαό να μην έχει πολύ επιτυχία σε αυτή την ψυχολογική δοκιμασία σαν παιδιά λολ. Άρε άτιμο λιμβικό σύστημα τι ζημιά κάνεις… :P

Άργησα να κάνω σεξ, δεν το επιδίωξα άλλωστε να ακολουθήσω καριέρα σταρ ενηλίκων ωστόσο δεν έχω κερδίσει το τζόκερ ακόμα... ;) αυτό άλλωστε περιμένουν όλοι να σωθούν.. μεταξύ πλάκας και σοβαρότητας

/end rant (αχ τα βγαλα από μέσα μου! Τώρα μπορείτε να αρχίσετε το flaming ελεύθερα! :P)
    Κατά τ'άλλα ωραίο κείμενο και ορθές παρατηρήσεις. flaming γιατί;

Senior Member
    Πετράν αν και πάει καιρό από τότε που καταχωρήθηκε το αρχικό ποστ και οι απόψεις σου μπορεί και να μην είναι καν ίδιες (που δεν ξέρω γιατί λολ αλλά πιστεύω πως ίδιες παραμένουν σ'αυτό το ζήτημα), η αλήθεια είναι ότι και γω από μια πλευρά έχω διαπιστώσει πόσο εύκολο θύμα γίνεσαι όταν ο συναισθηματισμός σου χρησιμοποιείται ως μοχλός από άλλα πρόσωπα στη ζωή σου, ένα, και δεύτερον πόσο ικανό και λειτουργικό εργαλείο γίνεται ο ********ς όταν χρησιμοποιείται από ιθύνοντες σε σχέσεις κυβερνώντων και κυβερνωμένων για παράδειγμα, εκκλησιαζόντων και εκκλησιαζομένων, πολιτικάντηδων και έχοντες την ανάγκη πολιτικάντηδων, και τα λοιπά. Όσο για τις διαπροσωπικές σχέσεις, μια κόλαση. Και εδώ μέσα έχω διαπιστώσει, σε αυτό το φόρουμ να χρησιμοποιείται η διαχωριστική γραμμή αυτή Λογική versus Συναίσθημα, με το συναίσθημα να κερδίζει ψήφους από τα μεγαλύτερα θύματα του άκρατου συναισθητισμού, είναι λίγο ειρωνικό όταν οι γυναίκες είναι τα μεγαλύτερα θύματά του να φοβούνται να πλασάρονται ως λιγότερο συναισθηματικές, μπας και χάσουμε το μετάλιο της ροζουλοσύνης.

Θα με ενδιέφερε να συνεχίσουμε τη συζήτηση αυτή, όπως θα με ενδιέφερε να βρω περισσότερα παραδείγματα και θα το κάνω, για το πώς χρησιμοποιείται το συναίσθημα ως αγωγός θερμότητας και εργαλείο χειραγώγησης, στον προσωπικό τομέα, όσο και σε πολιτικοκοινωνικο-οικονομικό πεδίο. Καλά, άστο, σε πλαίσια μέσων "ενημέρωσης" από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις άραγε? Δεν υπάρχει η καφρίλα του εκβιασμού αυτού ΚΛΑΨΕ ΡΕ, ΚΛΑΨΕ ΡΕ, ΚΛΑΨΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ που κάνουν τηλεοράσεις δημοσιογράφοι κοράκια ο θάνατός σου η ζωή μου δλδ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Πετράν αν και πάει καιρό από τότε που καταχωρήθηκε το αρχικό ποστ και οι απόψεις σου μπορεί και να μην είναι καν ίδιες (που δεν ξέρω γιατί λολ αλλά πιστεύω πως ίδιες παραμένουν σ'αυτό το ζήτημα), η αλήθεια είναι ότι και γω από μια πλευρά έχω διαπιστώσει πόσο εύκολο θύμα γίνεσαι όταν ο συναισθηματισμός σου χρησιμοποιείται ως μοχλός από άλλα πρόσωπα στη ζωή σου, ένα, και δεύτερον πόσο ικανό και λειτουργικό εργαλείο γίνεται ο ********ς όταν χρησιμοποιείται από ιθύνοντες σε σχέσεις κυβερνώντων και κυβερνωμένων για παράδειγμα, εκκλησιαζόντων και εκκλησιαζομένων, πολιτικάντηδων και έχοντες την ανάγκη πολιτικάντηδων, και τα λοιπά. Όσο για τις διαπροσωπικές σχέσεις, μια κόλαση. Και εδώ μέσα έχω διαπιστώσει, σε αυτό το φόρουμ να χρησιμοποιείται η διαχωριστική γραμμή αυτή Λογική versus Συναίσθημα, με το συναίσθημα να κερδίζει ψήφους από τα μεγαλύτερα θύματα του άκρατου συναισθητισμού, είναι λίγο ειρωνικό όταν οι γυναίκες είναι τα μεγαλύτερα θύματά του να φοβούνται να πλασάρονται ως λιγότερο συναισθηματικές, μπας και χάσουμε το μετάλιο της ροζουλοσύνης.

Θα με ενδιέφερε να συνεχίσουμε τη συζήτηση αυτή, όπως θα με ενδιέφερε να βρω περισσότερα παραδείγματα και θα το κάνω, για το πώς χρησιμοποιείται το συναίσθημα ως αγωγός θερμότητας και εργαλείο χειραγώγησης, στον προσωπικό τομέα, όσο και σε πολιτικοκοινωνικο-οικονομικό πεδίο. Καλά, άστο, σε πλαίσια μέσων "ενημέρωσης" από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις άραγε? Δεν υπάρχει η καφρίλα του εκβιασμού αυτού ΚΛΑΨΕ ΡΕ, ΚΛΑΨΕ ΡΕ, ΚΛΑΨΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ που κάνουν τηλεοράσεις δημοσιογράφοι κοράκια ο θάνατός σου η ζωή μου δλδ.

χθες το έκανα το θρεντ ρειν. Θα μπερδευτηκες με την ημερομηνια εγγραφης το παθαινω και εγω. Θα επανελθω σε λιγο για αναπτυξη χεχε

Senior Member
    Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του.
    Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
    - Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;
    Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799143

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799195

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799222

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799278

Προωθήστε το .....αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...

Senior Member
    πατατοΣΟΚ!

ΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΒΑΡΒΑΡΟΙ! ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ BLOGS! ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΑΑΟΣ! Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Μ.Α.! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤ.... ωππ.. χμμμ.. τι ειναι αυτο?

http://www.snopes.com/photos/gruesome/crushboy.asp

Senior Member
    Ti είναι αυτή η βλακεία των ανθρώπων μερικές φορές που ότι τους πλασάρουν στο ιντερνετ (η έξω) με μια συναισθηματική εικόνα αμέσως όλοι απαντάνε σαν λυσσασμένοι με κεφαλαία χωρίς καν να τσεκάρουν για την εγκυρότητα από αυτό που τους πλασάρουνε. Ποστάρει ο-όποιος-να-ναι- μια φωτογραφία με κάτι που φαίνεται σαν ένα τραυματισμένο σκυλάκι με το statement "αυτό το σκυλάκι το σύρανε με νταλίκα για 8 ώρες και μετά 4 κανίβαλοι του φάγανε τα παΐδια και το άφησαν εκεί" και αμέσως όλοι τρελαίνονται από κάτω και γράφουν hate-posts χωρίς καν να αναρωτηθούνε για το αν αυτό που λέει ο καθένας στέκει, αν η Φώτο είναι αλήθεια. Δηλαδή το μόνο που έχεις είναι μια φώτο, ούτε πως, τι, γιατί, αν το σκυλάκι το μακιγιάρανε, αν η φώτο είναι photoshop, αν το σκυλάκι έπαθε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γράφει ο κάθε μανιασμένος προβοκάτορας… wtf
    Σαφώς και έχεις δίκιο σε αυτό που λες και είσαι κατανοητός αλλά σκέψου να μην αντιδρούσε κανένας σε τέτοιες εικόνες. Δεν θα ήταν χειρότερο;
    Και επισης απειρως χειροτερο θα ηταν να τους αρεσε και το θεαμα που θα βλεπανε. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
    Το προβλημα βρισκεται στο οτι ειναι της μοδας εδω και χρονια ο κοσμος να μην ελεγχει τι του σερβιρει ο σερβιτορος , και απλα να περναει κατευθειαν στο σταδιο της αντιδρασης. Χαμηλο μορφωτικο επιπεδο? Ελειψη κριτικης ικανοτητας? Παρενεργειες απο τηλεοραση? Δε ξερω.

Μερικες φορες αυτο εχει κακες συνεπειες και σε αλλους ανθρωπους. Μακαρι η βλακεια να ηταν καθαρα ατομικη και περιοριστικη..

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=86571

Ειναι το κλασικο email που κυκλοφορει εδω και ποσα χρονια με ενα "παλικαρι" που ειναι στον Ευαγγελισμο και χρειαζεται 40 φυαλες αιματος (εδω και 4 χρονια).
    Ή το αλλο με το κοριτσακι που εχει 2 βδομαδες χρονια ζωης και επισης χρειαζεται αιμα (εδω και 7 χρονια).
    Ή το αλλο με εκεινη την αφρικανα που εχει κληρονομησει μια περιουσια αλλα εκει ο ζουλου τυρανος εχει απαγορευσει στις γυναικες να κληρονομουν , οποτε δουλεια σου ειναι να προωθεις το email σε κοσμο και με καθε email θα πηγαινε ενα cent για τους δικηγορους της. με εναν μαγικο τροπο.

ειναι τοσα και τοσα πολλα..

Καποτε καποιος ομως θα χρειαζεται αληθινη βοηθεια αμεσα. Αλλα θα θαφτει κατω απο τις σκουπιδοειδησεις εκεινων των ανωμαλων φαρσερ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του.
    Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
    - Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;
    Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799143

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799195

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799222

http://www.greektvsubs.gr/attachment...1&d=1235799278

Προωθήστε το .....αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...

Αυτό εννοώ Ακριβώς!!!!!

"A ΠΑ ΠΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΕΝΟΟ ΤΟΟ ΠΑΔΑΚΚΙΙΙΙΙ ΑΛΗΤΕΕΣΣΣ ΜΑΜΕΜΗΜΕΝΟΞΘ Χ ΟΥΣΤΣΤΤΤΣΣ ΑΣΟΙΔςΙΟΔΔΝΑΡΓΚΚΚ. ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕΕΕ ΤΟΥΣ ΙΣΔΛΑΜΙΣΤΕΣΣΣΣΣ ΝΑΑΑΑ ΖΟΥΝΝΝΝΝ ΑΙΜΑΑΑ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙΙ ΜΕ ΑΙΜΑΑΑ ΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕ"

χαχαχαχα

Πόσα θύματα "χάψαν" με την μία αυτή την ιστορία επειδή ήταν πρόθυμοι να μιλήσουν για την βαρβαρότητα του ισλάμ και για το ότι-god bless USA and the American Nukes- αυτοί οι σατανικοί ισλαμιστές πρέπει να βομβαρδιστούν πάση θυσία και να κυριαρχήσει ο φιλήσυχος και ειρηνικός χριστιανισμός!

Some humans are stupid really

Senior Member
    κάτι τέτοια σκεφτόμουν κι εγώ αυτές τις μέρες (διάβασα κάτι ανάλογο για τις εκτρώσεις).

επίσης παρατηρώ ότι γίνεται ακριβώς το ίδιο με τα chain mails. τα προωθούν χωρίς καν να τσεκάρουν αν είναι αλήθεια ή όχι, ποια είναι η πηγή κτλ.

Senior Member
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_suicide_rate

Σουηδια 16...Ελλαδα 84

Αυτο για οσους νομιζουν οτι η Σουηδια και η καθε Σουηδια θα τους προσφερει μια ζωη χαρισαμενη...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast