4 xronia sxesh............... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    ολα αλλαζουν στον ανθρωπο,σιγα σιγα θα καταλαβεις τι να κανεις...απλα θα παιδευτεις μεχρι να το καταλαβεις απο μονη σου,βαθια μεσα σου ηδη το ξερεις :)
    καλες αποφασεις :)
    ξερω πιο ειναι το σωστο και το καλυτερο για μενα αλλα δεν μπορω να το κανω πραξη οπως ειπα ειμαι πολυ"ευκολη"για αυτον σε αυτο το θεμα....για αυτο με παταει συνεχεια εκει που ποναωωωωωωωωωωω

Quote Originally Posted by babel View Post
    Δεν ειναι ευκολο να σου το πει, ειδικα μετα απο 4 χρονια σχεσης.
    Αλλα και για να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους εχεις ακουσει εσυ κανεναν να κανει κατι τετοιο?
    Εγω παντως οχι.. Κανεις αντρας δε θελει να παρει πανω του το "βαρος" του χωρισμου.
    Απλα οταν το αποφασισουν κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να τους χωρισεις εσυ.
    Babel,οντως δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να περνει τον χωρισμο πανω του....αν και αυτο ειναι το χειροτερο που μπορει να σου κανει ο αλλος...γιατι σου δινει ψευδεις ελπιδες...μακαρι να βρει το θαρρος να μου το πει επιτελους καταμουτρα αν και μου εκανε μια μικρη εισαγωγη....με την φραση "δεν σε αντεχω αλλο"......................................... ........................τα συμπερασματα δικα σας..

Member
    Σε καταλαβαινω απολυτα..Ειναι αδικο..
    Δυστυχως οτι και να σου πουμε ειναι πολυ δυσκολο να το ακολουθησεις στη θεση που βρισκεσαι.
    Απλα το χειροτερο για μενα σε αυτες τις καταστασεις ειναι η ελλειψη στοιχειωδους εγωισμου και σεβασμου στον εαυτο μας.
    Χανουμε δλδ την αξιοπρεπεια μας για κατι που βλεπουμε πως δεν το αξιζει, ελπιζοντας σε κατι που ξερουμε πως δε θα συμβει και εμενα αυτο με ενοχλει πολυ.
    Αυτο βεβαια το καταλαβαινεις μετα απο καιρο.

Quote Originally Posted by babel View Post
    Σε καταλαβαινω απολυτα..Ειναι αδικο..
    Δυστυχως οτι και να σου πουμε ειναι πολυ δυσκολο να το ακολουθησεις στη θεση που βρισκεσαι.
    Απλα το χειροτερο για μενα σε αυτες τις καταστασεις ειναι η ελλειψη στοιχειωδους εγωισμου και σεβασμου στον εαυτο μας.
    Χανουμε δλδ την αξιοπρεπεια μας για κατι που βλεπουμε πως δεν το αξιζει, ελπιζοντας σε κατι που ξερουμε πως δε θα συμβει και εμενα αυτο με ενοχλει πολυ.
    Αυτο βεβαια το καταλαβαινεις μετα απο καιρο.
    Το καταλαβαινω αυτο που λες και το σεβομαι...το κακο με μενα ειναι οτι δεν εχω εγωσμο......και δεν μπορω να καταλαβω γιατι...ξερω οτι ολο αυτο με θιγει αλλα μεχρι εκει ομως .....ισως να μην θελω να παραδεχτω οτι πρεπει να φυγω.....κ αυτο ειναι πολυ κακοοοοοο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mayla93 View Post
    ...αλλα πως εξηγεις το γεγονος οτι μπορει ο αλλος να σου πει χωρις ντροπη "εχεις κοιταχτει στο καθρεφτη?""εχεισ δει ποσο απαιριποιητη εισαι?"οταν ο αλλος αγαπαει δεν σε ποναει τοσο και δεν σ λεει τοσο ασχημα λογια...και ναι απαιριποιητη θα ειμαι γιατι ασχολουμε αυτη την περιοδο με κατι που δεν σηκωνει και πολλεσ "ομορφιες"......αλλα ετσι με γνωρισε....στα 14 δεν ειμουν με τα μεικ απ στο χερι η στη τσαντα μου....μεγαλωνοντας ειναι φυσικο να τον περιποιησε τον εαυτο σου αλλα οποτε θες εσυ κ για οποιον θες εσυ.....
    <<
    Ayto το γεγονος το εξηγω οτι εσυ εχεις τραβηξει το σχοινακι , και εφτασες τον αλλο στη δυσκολη θεση να πληγωσει
    και εσενα προκοιμενου να σου πει μια γυμνη αληθεια !
    Μαθε κοριτσακι οτι δεν μπορεις να κρατησεις τον ανδρα μονο με τα λογια, η με το φοβερο ισως πνευμα σου , αν δεν κανεις πρωτα τα στοιχειωδη γυναικεια πραγματα , ανεξαρτητα των συνθηκων...
    Τι ενοεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου ...οποτε θες και για ΟΠΟΙΟΝ θες ? (συμπεριελαμβανεις και καποιον τριτο δηλαδη ?) Δεν παιζουν αυτα τα πραγματα ...τι πα να πει ετσι με γνωρισε κλπ .
    Και δεν ειναι συμπερασμα αυτο. ,Επειδη δεν με δεχεται οπως ναμαι , επειδη με θελει ποιο περιποιημενη και ποιο ομορφη δεν μα αγαπαει. Το αντιθετο θα ελεγα εγω !

Quote Originally Posted by path View Post
    <<
    Ayto το γεγονος το εξηγω οτι εσυ εχεις τραβηξει το σχοινακι , και εφτασες τον αλλο στη δυσκολη θεση να πληγωσει
    και εσενα προκοιμενου να σου πει μια γυμνη αληθεια !
    Μαθε κοριτσακι οτι δεν μπορεις να κρατησεις τον ανδρα μονο με τα λογια, η με το φοβερο ισως πνευμα σου , αν δεν κανεις πρωτα τα στοιχειωδη γυναικεια πραγματα , ανεξαρτητα των συνθηκων...
    Τι ενοεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου ...οποτε θες και για ΟΠΟΙΟΝ θες ? (συμπεριελαμβανεις και καποιον τριτο δηλαδη ?) Δεν παιζουν αυτα τα πραγματα ...τι πα να πει ετσι με γνωρισε κλπ .
    Και δεν ειναι συμπερασμα αυτο. ,Επειδη δεν με δεχεται οπως ναμαι , επειδη με θελει ποιο περιποιημενη και ποιο ομορφη δεν μα αγαπαει. Το αντιθετο θα ελεγα εγω !
    Πρωτα απολα ηρεμησε λιγο....εδω κανουμε ηρεμη συζητηση και δεν εχουμε στοχο να θυξουμε κανεναν....οσο αφορα τωρα να περιποιουμαι για οποιον θελω....δεν υπαρχει τριτο ατομο...αλλα πως το εξηγεις οταν ο αλλοα σε βλεπει να πηγαινεις για δουλεια και εισαι βαμμενη να θυμωνει...γτ δεν του αρεσει....αυτος την περιποιηση δεν την εννοει σε θεμα ντυσιματος....απλα οπως ολες οι γυναικες περναμε μια φαση που ειμαστε πολυ χυμααα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω διαφορετικη αποψη.
    (θυμησε μου αν εισαι ανδρας η γυναικα)
    δεν εχει τυχει να μου ζητησουν χρονο να σκεφτουν, αλλα αν κρινω απο τον εαυτο μου, σκεφτομαι ολες τις ωρες.....δεν με εμποδιζει καποιος να σκεφτω.
    για μενα το "θελω χρονο να σκεφτω" σημαινει, εχω αποφασισει να φυγω αλλα θελω και μια πισινη για ενα διαστημα μηπως μετανοιωσω, η, δοκιμαζω την επομενη κι αν μου κατσει τελικα, θα φυγω οριστικα...
    <
    Ο ανδρας και η γυναικα σκεφτονται τον κοσμο και τον εαυτο τους με εναν διαφορετικο τροπο , περα απ το οτι καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα ενοειται.
    Εσυ λες οτι δεν σε εμποδιζει τιποτα , μπορεις να σκεφτεσαι ολες τις ωρες . Μπορεις ομως να σκεφτεις το ιδιο αντικειμενικα οταν εισαι πιτσι πιτσι με τον αλλον και το ιδιο οταν εχεις ενα τριημερο η μια βδομαδα μακρυα του?
    Δεν νομιζω ναναι το ιδιο , ολοι εχουμε αναγκη να αποστασιοποιηθουμε λιγο για να δουμε τα πραγματα ποιο σφαιρικα
    , ειναι μια αναγκη , και ισως (απο εμπειρια το λεω) οι ανδρες να το εχουν αυτο περισσοτερο αναγκη .
    Δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ειναι προκατελειμενοι προς την μια κατευθυνση (του πως θα την 'κανω') ,, γιατι αποκλυεις την περιπτωση να ναι 50/50 δηλαδη ? ?
    Ολο αυτο ειναι κι ενα τεστ , που πρεπει η σχεση να το αντεξει , να επιβεβαιωθει,να λυτρωθει απο μικροαδιεξοδα για να ανοιχθει σε ποιο μακροχρονιο οριζοντα ,να παρει αποφασεις κ να επισημοποιηθει ισως .
    Δυστυχως αυτο δεν μπορει να συζητηθει παντα , καθως συνηθως το προβλημα της 'συγχυσης' το φερει ο ενας . (Αν το φερουνε και οι δυο δεν υφιστατε καν θεμα συνεχειας ...)
    Ενα αρχετυπικο 'ιδανικο' θεμα εμπλεκεται επισης .
    Ο ανδρας δεν μπορει να μενει για παντα στην 'ιθακη', θελει να απομακρυνθει , να πολεμησει (να κυνηγισει παλιοτερα) , να επιβεβαιωθει, να αναμετρηθει με τον εαυτο του και
    αφου κανει αυτον τον κυκλο (μικρο η μεγαλο), να επιστρεψει νικητης κ τροπαιοφορος στην 'Πηνελοπη' του! Η οποια θαχει δωσει και αυτη τις μαχες της για να περιφρουρισει την τιμη και τα ονειρα αυτης της σχεσης .
    Αυτο ειναι ενα ς κυκλος που αναλογα τα ατομα που 'παιζουνε' τους ρολους μπορει να διαρκεσει, μερες, μηνες η κ χρονια (οπως στην περιπτωση του οδυσεα).
    Μια σχεση η γαμος δεν ακολουθουν εναν γραμμικο χρονο, μαλλον κυκλους κανουνε , και η μεγαλυτερη προκληση ειναι να οσφρενονται ποτε και πως θα ακολουθησουν αυτες τις εναλλαγες και θα τις μετατρεψουν δημιουργικα γι αυτους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mayla93 View Post
    Πρωτα απολα ηρεμησε λιγο....εδω κανουμε ηρεμη συζητηση και δεν εχουμε στοχο να θυξουμε κανεναν....οσο αφορα τωρα να περιποιουμαι για οποιον θελω....δεν υπαρχει τριτο ατομο...αλλα πως το εξηγεις οταν ο αλλοα σε βλεπει να πηγαινεις για δουλεια και εισαι βαμμενη να θυμωνει...γτ δεν του αρεσει....αυτος την περιποιηση δεν την εννοει σε θεμα ντυσιματος....απλα οπως ολες οι γυναικες περναμε μια φαση που ειμαστε πολυ χυμααα.....
    δεν βλεπω που εχασα την ηρεμια μου??? ουτε και καταλαβαινω ακριβως τι ενοεις με το ζητημα , περιποιηση η οχι ?!...
    ουτε και καμια προθεση να σε θυξω βεβαια ,,,
    αλλα νομιζω εβαλες εδω το θεμα σου για να γραψουμε την γνωμη μας , και οχι οτι εσυ θα ηθελες να ακουσεις ...

[QUOTE=path;306789]δεν βλεπω που εχασα την ηρεμια μου??? ουτε και καταλαβαινω ακριβως τι ενοεις με το ζητημα , περιποιηση η οχι ?!...
    ουτε και καμια προθεση να σε θυξω βεβαια ,,,
    αλλα νομιζω εβαλες εδω το θεμα σου για να γραψουμε την γνωμη μας , και οχι οτι εσυ θα ηθελες να ακουσεις ...[/QUO
    φυσικα και θελω την γνωμη σας και σας ευχαριστω πολυ ολους που συμμετεχετε κ μου δινεται συμβουλες...απλα θεωρω οτι εχεις εναν ισως τροπο να γραφεις τα πραγματα κ νομιζουμε οτι εχεις εκνευριστει με αυτα που βλεπεις...παρολααυτα ομως σε ευχαριστω πολυ που μ εγραψες κ θα χαρω να μου πεις κ τις αλλες αποψεις που εχεις πανω στο θεμα αυτο

Junior Member
    βρες αλλο αγορι εισαι μικρη ακομα.. το καταλαβες και μονη σου αλλαζουν ολα εσυ εκεινος ο κοσμος ολος.
    ειδικα σε τετοιες ηλικιες καθε μηνας ειναι και διαφορετικος ωριμαζεται τα θελω σας αλλαζουν τα παντα.
    4 χρονια ειναι αυτα οσο και αν ποναει να απομακρυνθεις απο το συνηθειο σου... πρεπει να το κανεις.
    18 χρονων εισαι ΖΗΣΕ!!

Quote Originally Posted by despoina26 View Post
    βρες αλλο αγορι εισαι μικρη ακομα.. το καταλαβες και μονη σου αλλαζουν ολα εσυ εκεινος ο κοσμος ολος.
    ειδικα σε τετοιες ηλικιες καθε μηνας ειναι και διαφορετικος ωριμαζεται τα θελω σας αλλαζουν τα παντα.
    4 χρονια ειναι αυτα οσο και αν ποναει να απομακρυνθεις απο το συνηθειο σου... πρεπει να το κανεις.
    18 χρονων εισαι ΖΗΣΕ!!
    αχ despoina26 μακαρι να ηταν ολα τοσο απλα...ξερω πιο ειναι το σωστο και το πρεπον....αλλα μου ειναι δυσκολο εκει που το περνω αποφαση γυριζω πισω...........κ τα ξεχναω ολα μεχρι την επομενη φορα που θα μου πει ξανα ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Page 2 of 2 FirstFirst 12