Results 16 to 30 of 52
-
02-12-2011, 00:27 #16
Gypsy,κατι τετοιο ισως ειναι κι η απαντηση στην απαθεια που εχει πλεον η μαμα μου,αν και δεν θα ηθελα να φτασω σ αυτο το σημειο νομιζω..
Instant,κοιταξε,τα δυσαρεστα δεν χρειαζεται να τα πετας στο πρωτο ραντεβου..
Αλλα αυτα που λες αν και σκορπια,μου φαινονται ενδιαφεροντα..μην ανησυχεις,το κανω κι εγω..πεταω κατι εδω,κατι εκει..ασχετα μεταξυ τους..
Οι φιλοι μου μου λενε οτι απο τα μηνυματα που τους στελνω 1.δν βγαζουν νοημα 2.φαινεται οτι καααατι δεν παει καλα.No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
- 02-12-2011, 00:32 #17
Φλερτάρω πολύ εδώ και λίγο καιρό φαίνεται είναι οι ορμ ές μου αυξημένες... οκ θα βάλω ένα στοπ τώρα για ευν΄΄οητους λόγους.
02-12-2011, 00:42 #18
Ναι, γιατί, φαντάσου να νοιάζεσαι για τρεις και να πρέπει να σε απασχολούν και τα προβλήματα όλων των υπολοίπων. Οι μαμάδες έχουν "εκπαιδευτεί" να είναι "οχυρωμένες" συναισθηματικά και να σκέφτονται μόνο τα σπλάχνα τους.
Το τελευταίο που λες, συμβαίνει γιατί πολύ απλά είσαι φευγάτη! Μην σκιάζεσαι!
Αλήθεια, με το θέατρο συνεχίζεις ν' ασχολείσαι;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
02-12-2011, 00:51 #19
Οχι,δεν προλαβαινω δυστυχως.και σε ενα σχολικο θεατρικο που επαιξα,ειχα 9 ατακες και τις ειπα και χαλια...ελεεινη;!
Ινσταντ,παλι σε χανω..
Εγω καταληγω παντα στα θεματα που ανοιγω να συζηταω για αλλα 3-4 πραγματα..
Ξαναμιλησα με το αγορι μου και ηταν απολυτως φυσιολογικος..μου μιλουσε οπως παντα,μου ειπε τι πιστευει,τι τον ανησυχει κλπ..
Θα σας εκμυστηρευτω και κατι που και μονο που το σκεφτομαι με κανει να νιωθω ελεεινη...αλλα μεσα σ' ολα αυτα το γεγονος οτι η πρωτη η απο τις πρωτες σκεψεις του ηταν να με παρει και να μου μιλησει,μου αρεσε...
Ναι,ξερω,αθλια,αναισθητη,κα ι οτι αλλο μπορειτε να πειτε!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
02-12-2011, 00:59 #20
Ενιωσε την αναγκη να σου μιλήσει και εσύ χαρηκες. Τι πιο φυσιολογικό???
02-12-2011, 01:02 #21
Ναι,απλως νιωθω λιγο τυψεις που επρεπε να το σκεφτω αυτο τωρα..
Δν κολλουσε..
Μερικες φορες νιωθω υποχρεωμενη να νιωθω η να μη νιωθω κατι..No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
02-12-2011, 01:11 #22
ω Θεε μου! και γω το έχω αυτό. Δεν νομίζω να είναι καλό.
02-12-2011, 02:55 #23
Είναι οπωσδήποτε τραγικό να μαθαίνεις πως ένας άνθρωπος έδωσε τέρμα στη ζωή του αλλά πιστεύω πως όσο πιο κοντά είμαστε με το άτομο αυτό τόσο περισσότερο μας επηρεάζει....
02-12-2011, 07:40 #24
Σιγουραα...δεν γινεται να πεσουμε και σε καταθλιψη για καποιον αγνωστο..
Gypsy,δεν ειναι καθολου καλο αυτο που εχουμε...No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
02-12-2011, 08:06 #25
02-12-2011, 12:55 #26
Πηγα σχολειο καλε!
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
02-12-2011, 13:07 #27
Οταν σου πει,πες μου και μενα να παρω καμια ιδεα! :P
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
02-12-2011, 16:35 #28
Καλε, μη βαζεις χερι στο μαθητουδι! Αλλωστε τι κακο μπορουν να κανουν μερικες κοπανιτσες
Αχ τι θυμηθηκα τωρα....
Οσον αφορα τωρα νηπενθες το θεμα σου, δεν εχω καταλαβα που ακριβως πας τη συζητηση. Σ'ενδιαφερει να σου πουμε τη γνωμη μας αναφορικα με την αντιδραση της μητερας σου ή για το ποια θα ηταν η δικη μας αντιδραση στην εκθεση ενος τετοιου συμβαντος οπως αναφερεις και στον τιτλο του θεματος?
Anyway, θα προσπαθησω να προσεγγισω και τις δυο εικασιες μου...
Προσωπικα οταν ακουω οτι καποιος ανθρωπος εχει αυτοκτονησει, εστιαζω στη διερευνηση και μελετη του στενοτερου κι ευρυτερου περιβαλλοντος στο οποιο δρουσε και ζουσε. Σιγουρα με σοκαρει το γεγονος οτι καποιος θελησε να τερματισει τη ζωη του και γενικοτερα προσπαθω να βρω το background αυτης του της πραξης.
Η αντιδραση τωρα της μητερας σου, ομολογω οτι δεν ειναι και η πιο αναμενομενη... δεν ξερω βεβαια τι βιωματα εχει η ιδια ωστε να εχει μια τετοια "σκληροπυρηνικη" θα ελεγα αντιδραση απεναντι σ'αυτο το περιστατικο. Δυστυχως, ομως, θα το διευρυνω με αφορμη τη φραση της "αυτοκτονιες γινονται συνεχεια", δηλαδη αυτη η υπερεκθεση στη δυστυχια κανει τους περισσοτερους εξοικειωμενους με τετοιες καταστασεις, "φυσιολογικο" κομματι της καθημερινοτητας τους, με αποτελεσμα να ερθει αργα ή γρηγορα ακομα και η απαθεια!Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
02-12-2011, 16:58 #29
Προσεγγισες και τις 2 οπτικες και οι 2 απαντησεις σου με καλυψαν πληρως.
Δν εχει συγκεκριμενη απαντηση το θεμα..ο καθενας απανταει οπως θελει..αλλωστε και τα 2 με ενδιαφερουν.
Νομιζω οτι η αυτοκτονια ειναι ο πιο εγωιστικος θανατος.1.δν σε νοιαζει ο πονος που θα προκαλεσεις στους αλλους, αρκει να απαλλαγεις εσυ απο τα "προβληματα" σου. 2.αν τα προβληματα ηταν πχ οικονομικα οπως συμβαινει πολλες φορες σημερα,απλως τα φορτωνεται η οικογενεια σου.πολυ σωστος απεναντι τους οταν σε στηριξαν τοσο. Οποτε ναι,η αυτοκτονια ειναι εγωιστικη για μενα.
Κι οσον αφορα το σχολειο..που κοπανες φετος..μια μια τις μετραμε τις απουσιες. Τουλαχιστον φευγουμε εκδρομη την τριτη..χααααμοοοοςςςς! :PNo matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
02-12-2011, 23:02 #30
Η άμυνα των ανθρώπων απέναντι στην κατάθλιψη είναι να αντιδράνε ειδικά όταν μπορούν, όταν νιώθουν πως δεν υπάρχουν εμπόδια εξουσίας στην αντίδραση τους απέναντι σε κάποια άποψη, το ίδιο συμβαίνει όταν για παράδειγμα γράφει ένας διευθυντής τράπεζας η Ελεονόρα δεν θα αντιδράσει ενώ όταν γράφει ο vince θα δείξει πόσο αντιδραστικό κορίτσι είναι για παράδειγμα..
.. εν ολίγοις με τον τρόπο αυτό, την αντίδραση σε μια άποψη που φαίνεται λάθος η όταν το άτομο είναι λάθος για το κοινό, η χαρακτηρισμένο, η μη εξουσιοδοτημένο, τονώνουν την αυτοπεποίθηση τους και κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα.