γνωριμια που θέλω να μου εξελιχθεί σε σχεση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    Γιάννη, αφού τα μηνύματά της ήταν κοφτά και απότομα, δε σου φαίνεται ολίγον περίεργο οι απαντήσεις σου να είναι λες και δεν τρέχει τίποτε?
    Και πάλι το απόγευμα που σκοπεύεις να πάρεις θα υποκριθείς ότι δεν τρέχει τίποτε? Γιάννη, γιατί μαζεύεις τόσο θυμό? Δε σε θυμώνουν οι απότομες απαντήσεις της?
    Καταπιέζεσαι γιατί θέλεις πολύ να προχωρήσετε, ενώ αυτή σου δίνει μάλλον κάποιο μήνυμα που δε φαίνεται να λαμβάνεις. Το απότομό της είναι ένας τρόπος να σου πει ίσως πως κάτι φταίει. Γιατί δεν ρωτάς τι φταίει για τον τρόπο της?Μπορεί και να είναι άλλοι οι λόγοι απ' αυτούς που φαντάζεσαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Ρειν, σίγουρα ήθελε να μου δώσει κάποιο μηνυμα, το οποίο σίγουρα δεν είναι θετικό. και σίγουρα, νοουμένου ότι θα θέλει να προχωρήσουμε, θα αναμένει διαφορετική συμπεριφορα από εμένα. δεν μου δινει το πρασινο φως να κάνω κατι διαφορετικο που θα μας φερει πιο κοντά, κι όταν ρίξω κατι στη συζητηση δεν αλλάζει ιδιαίτερα η στάση της, και για το λόγο αυτο δεν εχω κανει αποτομες κινησεις, πχ να την αγκαλιασω και τετοια.
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη κ μονο το γεγονος οτι τοσες μερες παιρνεις τηλ κ το σηκωνει, βγαινει μαζι σου, κλπ, σημαινει οτι θελει να κανει κατι.. μαλλον μιλαει αποτομα επειδη χανει την υπομονη της..

Junior Member

συγνωμη

Αλλα... δεν σε γουσταρει η κοπελα βγαινει για να περασει η ωρα προφανως εχει καιρο να δει φως στο τουνελ αλλα δεν σας παει.. οποτε μαλλον εκεινη πρεπει να το ριξει αλλου για θηραματα και εσυ να λακιζεις σιγα σιγα...
    ευχαριστω. ελπιζω να με διαψευσεις.

Quote Originally Posted by despoina26 View Post
    Αλλα... δεν σε γουσταρει η κοπελα βγαινει για να περασει η ωρα προφανως εχει καιρο να δει φως στο τουνελ αλλα δεν σας παει.. οποτε μαλλον εκεινη πρεπει να το ριξει αλλου για θηραματα και εσυ να λακιζεις σιγα σιγα...
    ευχαριστω. ελπιζω να με διαψευσεις.
    Εννοείς είναι μαζί μου για παρέα μέχρι να την κανει με ελαφρα πηδηματάκια και να βρεθει αλλου?
    Δεν το αποκλειω καθόλου αυτό που λες! Τις τελευταιες δυο μέρες η μόνη συζητηση μαζι της είναι μνμτα στο κινητό (μετα που της στελνω εγω εννοείται) με τα οποια βρισκει δικαιολογίες ότι δεν μπορεί να βρεθουμε....ελπίζω να κανω λάθος.

Αυτό που μου μένει είναι ότι: Απέτυχα.

Ο χαρακτηρας, η όλη σταση, η συμπεριφορα μου, άσχετο αν όλοι λένε μπραβο τι καλο παιδι που είσαι, αει στα τσακιδια κι αυτοι........., δλδ αυτο του ηρεμου, χαμηλων τονων (μου το πε αυτο), του συγκρατημενου την εχουν ήδη απωθήσει, κι εγω έχασα μεσα απ τα χερια μου ένα ωραιο σπάνιο άνθρωπο.

Σταζει μίσος μεσα μου γι αυτους που πριν χρονια με οδήγησαν σ αυτην κατάσταση. Και εκει που οι άλλοι κανουν ευκολα κι ανεμελα σχεσεις εγώ να τραβαω γολγοθα.

Κι όσο κι αν λενε μπραβο οι γυναικες για τετοιους χαρακτηρες στην πραγματικότητα όλες απωθούνται και όλες φευγουν με τροπο μακρια τους.
    γιάννης

Senior Member
    Ποιοι σε οδήγησαν σ' αυτήν την κατάσταση βρε Ιωάννη;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ποιοι σε οδήγησαν σ' αυτήν την κατάσταση βρε Ιωάννη;
    Με οδήγησαν σ αυτην την κατασταση αυτοί που μου πρόσφεραν ανατροφή και το άσχημο περιβαλλον που καθημερινα αντιμετωπιζα στα σχολεία και στη γειτονια και η παντελης έλλειψη εναλλακτικής επιλογής, από τοτε που ξεκίνησα σαν άνθρωπος να σκέφτομαι. Διαφορετικά δεν θα ήξερα για το φορουμ, όπως και σχεδόν όλοι οι άλλοι εδω.

Σημασία για μενα τωρα έχει η ουσία του προηγούμενου μνματος μου!!!!!!
    γιάννης

Senior Member
    λαθος γιαννη.. κανεις δεν φταιει για την κατασταση στην οποια βρισκεσαι.. γιατι δεν εισαι 18 χρονων.. εισαι 34.. εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ζουσες την εποχη του σχολειου με τους αυστηρους κ καταπιεστικους γονεις κ τους συμμαθητες που σε κοροϊδευαν (ενδεχομενως,δεν ξερω τι ακριβως συνεβη).. το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποδεχτεις το παρελθον σου γιατι αυτο δεν αλλαζει.. αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι να αρχισεις να ζεις στο παρον κ να χτιζεις το μελλον σου με αφετηρια την ενηλικη ζωη σου.. πρεπει να βρεις τον τροπο να το κανεις αυτο,αλλιως θα χασεις μια ολοκληρη ζωη χωρις λογο..

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    λαθος γιαννη.. κανεις δεν φταιει για την κατασταση στην οποια βρισκεσαι.. γιατι δεν εισαι 18 χρονων.. εισαι 34.. εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ζουσες την εποχη του σχολειου με τους αυστηρους κ καταπιεστικους γονεις κ τους συμμαθητες που σε κοροϊδευαν (ενδεχομενως,δεν ξερω τι ακριβως συνεβη).. το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποδεχτεις το παρελθον σου γιατι αυτο δεν αλλαζει.. αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι να αρχισεις να ζεις στο παρον κ να χτιζεις το μελλον σου με αφετηρια την ενηλικη ζωη σου.. πρεπει να βρεις τον τροπο να το κανεις αυτο,αλλιως θα χασεις μια ολοκληρη ζωη χωρις λογο..
    Αυτο που μου λες το έχω κατανοήσει χρονια τωρα. Μην νομίζεις όμως ότι είναι τοσο απλό να αλλάξεις, χρονια το παλεύω!
    γιάννης

Σημασία για μενα τωρα έχει, για όλους αυτους τους λόγους δυστυχως, το ότι χάνω από τη ζωή μου ένα σπάνιο και ωραίο για μενα άνθρωπο.
    γιάννης

Senior Member
    κ τι κανεις? ψυχοθεραπεια? το εχεις πει στην κοπελα αυτο? γιατι δεν της ανοιγεσαι? πες της το..εκει θα φανει κ αυτη αν οντως ειναι σπανια κ ωραια..

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    κ τι κανεις? ψυχοθεραπεια? το εχεις πει στην κοπελα αυτο? γιατι δεν της ανοιγεσαι? πες της το..εκει θα φανει κ αυτη αν οντως ειναι σπανια κ ωραια..
    ψυχοθεραπεία δεν κάνω ούτε ποτε της μίλησα για τα αρνητικά που με απασχολούν και αυτο εννοείται! έχω και τις θετικές πλευρές της ζωής μου που δεν είναι και λίγες για να της μιλώ γι αυτές! άλλωστε το ήρεμο, χαμηλών τόνων και συγκρατημένο δεν σημαίνει αυτοματα αρνητικα βιώματα.
    δεν της ανοίγομαι γιατί δεν έχει δείξει αίσθημα απέναντι μου συν οι πιο πάνω λόγοι, ο χαρακτηρας μου δεν μου επετρεψε παρα το ότι ξέρω τι θα πρεπε να κάνω, σαν υπέρβαση, έτσι δεν τόλμησα να την αγγίξω, να της μιλήσω πιο ερωτικά ανεξάρτητα από το αν δειχνει ή όχι αίσθημα.
    όπως το βλέπω την επόμενη φορά η συζητηση θα ειναι πιο ξεκάθαρη, και θα ναι σαν υπόσχεση να πάρω τις πρωτοβουλίες που πρέπει, δεν θα της αρχίσω περί ανέμων και υδάτων όπως μέχρι τώρα.
    ίσως γι αυτην να είναι ήδη αργά, δεν είδε αυτα που θα θελε να δει και ψάχνει τροπο να φυγει.
    γιάννης

Senior Member
    με ποιον τροπο λες τοτε οτι το παλευεις χρονια? ειναι εμφανες οτι εχεις αλυτα θεματα απο το παρελθον σου..

άλυτα θέματα, σαν απωθημένα και σαν συμπεριφορά υπάρχουν με πηγη το παρελθόν. έχω δει μεγάλη βελτιωση σε σχεση με το παρελθό.
    το ζήτημα είναι στο προκείμενο με την κοπέλα τι κάνω. ΑΥΤΟ συζητώ τώρα.
    γιάννης

το πιο πιθανό έχω χασει την ευκαιρία, το πράγμα ξεκινησε ήδη να κρυώνει.

Η ολοκληρωμενη απάντηση μου είναι αυτα που γραφω στο πιο πάνω μνμα μου στη Δεσποινα26.
    γιάννης

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast