Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 36 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kimi68 View Post
    ναι άντρας είμαι...συμφωνώ κύκνε για την άμυνα που λές, εσύ μπορεί να μην το έκανες εγώ ούτε που το εχω σκεφτεί αλλά εχω δεί να αμύνεται άντρας απο τα χτυπήματα γυναίκας και πίστεψέ με ότι ύψος τις έλειπε τόση δύναμη είχε.
    Οκ...σε τέτοια περίπτωση όπως είπα διαφωνώ με τη γυναίκα...δεν είναι σωστά πράγματα αυτά...απλά να σε ρωτήσω κάτι: τί θεωρείς σωστό σαν αντίδραση από την δική σας πλευρά; Την απλή άμυνα/ακινητοποίηση ώστε να μην μπορεί να βλάψει άλλο (που φυσικά είναι δικαίωμα σας αυτό) ή την ανάλογη συμπεριφορά με ότι έκανε και σε εκείνη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έσβησα Άλια...
    Δεν ειδα παντως καμια διαφορα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Δεν ειδα παντως καμια διαφορα...
    Για δοκίμασε τώρα πάλι...είχε στείλει και κάποιος άλλος και δεν τα είχα δει και ξαναγέμισε γιατί τώρα ξαναμπήκα εδώ...

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Οκ...σε τέτοια περίπτωση όπως είπα διαφωνώ με τη γυναίκα...δεν είναι σωστά πράγματα αυτά...απλά να σε ρωτήσω κάτι: τί θεωρείς σωστό σαν αντίδραση από την δική σας πλευρά; Την απλή άμυνα/ακινητοποίηση ώστε να μην μπορεί να βλάψει άλλο (που φυσικά είναι δικαίωμα σας αυτό) ή την ανάλογη συμπεριφορά με ότι έκανε και σε εκείνη;
    εμένα η γνώμη μου είναι να κάνεις την απλή άμυνα/ακινητοποίηση να ηρεμήσει και να το συζητήσουν σαν άνθρωποι...όλα λύνονται δεν χρειάζεται βία.

Senior Member
    εμένα η γνώμη μου είναι να κάνεις την απλή άμυνα/ακινητοποίηση να ηρεμήσει και να το συζητήσουν σαν άνθρωποι...όλα λύνονται δεν χρειάζεται βία.
    Χαίρομαι πολύ που σκέφτεσαι έτσι και μακάρι να σκέφτονταν όλοι σαν κι εσένα...
    Όντως έτσι είναι, ακινητοποιείς την άλλη ώστε να ηρεμήσει και μετά συζητάς...αυτό είναι το σωστό κατ' εμέ...όμως, όχι, δεν λύνονται όλα τα προβλήματα και στην περίπτωση αυτή η λύση είναι ο χωρισμός...εντάξει, αυτό δεκτό αν και πληγώνει αλλά όχι και βία...ειδικά πολλή...άντε, ένα χαστούκι δεν είναι και τίποτα...εγώ τουλάχιστον αν συνέβαινε θα το συγχωρούσα για μία φορά αν μου έλεγε ότι το μετάνιωσε, δεν θα ξαναγίνει κι ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του κι αν ο άλλος ήταν ως επί το πλείστον εντάξει απέναντι μου...όλοι κάνουμε λάθη...τώρα βέβαια αν με έκανε μαύρη στο ξύλο, εκεί δεν ξέρω αν θα το συγχωρούσα έστω και για μία φορά...αν βέβαια είχα την επιλογή...εσύ στην περίπτωση που η κοπέλα σου θα σου έδινε χαστούκι, θα την συγχωρούσες; Για να μην παρεξηγηθώ, ξαναλέω ότι εγώ δεν το έχω κάνει παρά μόνο για άμυνα αλλά για να είμαι ειλικρινής υπήρχε κάτι που μου είπαν κάποτε κάτι που με πρόσβαλλε πολύ που αν τον είχα μπροστά μου εκείνη την στιγμή και δεν μου το έλεγε από το τηλέφωνο νομίζω ότι τότε όντως θα τον χαστούκιζα γι' αυτά τα λόγια, γι' αυτή την προσβολή...ναι, ακόμα κι εγώ που φοβάμαι τόσο πολύ τη βία και που τον αγαπάω πιο πολύ κι από την ίδια μου τη ζωή...χωρίς υπερβολή...

Member
    καλησπέρα κύκνε καλησπέρα σε όλους....αν τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν λύνονται χωρίζεις και πάει και τέλειωσε όμορφα και ωραία και χωρίς να χειροδικήσει κανένας ( αν υπάρχουν παιδιά δύσκολα τα πράγματα) τώρα κύκνε επειδή μου έτυχε πριν πολλά χρόνια να καυγαδίσω και να αρχίσει να πετάει τηλεκοντρόλ, να βρίζει και όταν ήρθε κατα πάνω μου το μόνο που έκανα ηταν να την σπρώξω για να μην γίνει χαμός γιατι έίμαι που είμαι ψηλός και εύσωμος αν την χτύπαγα θα την έστελνα, αλλά χωρια απο αυτό δεν μου πέρασε απο το μυαλό να την χτυπήσω εγώ το θεωρώ άνανδρο αν και με είχε φερει στα άκρα...

Senior Member
    καλησπέρα κύκνε καλησπέρα σε όλους....αν τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν λύνονται χωρίζεις και πάει και τέλειωσε όμορφα και ωραία και χωρίς να χειροδικήσει κανένας ( αν υπάρχουν παιδιά δύσκολα τα πράγματα) τώρα κύκνε επειδή μου έτυχε πριν πολλά χρόνια να καυγαδίσω και να αρχίσει να πετάει τηλεκοντρόλ, να βρίζει και όταν ήρθε κατα πάνω μου το μόνο που έκανα ηταν να την σπρώξω για να μην γίνει χαμός γιατι έίμαι που είμαι ψηλός και εύσωμος αν την χτύπαγα θα την έστελνα, αλλά χωρια απο αυτό δεν μου πέρασε απο το μυαλό να την χτυπήσω εγώ το θεωρώ άνανδρο αν και με είχε φερει στα άκρα...
    Καλησπέρα :)
    Δεν μου απάντησες όμως στο αν θα την συγχωρούσες γι' αυτό που ρώτησα...
    Κι επίσης, μια ακόμα ερώτηση: πιστεύεις ότι αν συμβεί μια φορά (από την πλευρά του άντρα εννοώ) θα ξαναγίνει; Ή είναι αληθινή η συγγνώμη και η υπόσχεση ότι δεν θα ξανασυμβεί;

Member
    συγνώμη μου διέφυγε κύκνε, ναι βέβαια και θα την συγχωρούσα (όπως και έγινε) αλλά αυτό που εχω δει και είμαι απόλυτος είναι ότι αν γίνει μια φορά θα ξαναγίνει....την Συγγνώμη μπορεί να την πιστεύει εκείνη την στιγμή αλλά θα το ξανακάνει...(γνώμη μου κύκνε)

Senior Member
    συγνώμη μου διέφυγε κύκνε, ναι βέβαια και θα την συγχωρούσα (όπως και έγινε) αλλά αυτό που εχω δει και είμαι απόλυτος είναι ότι αν γίνει μια φορά θα ξαναγίνει....την Συγγνώμη μπορεί να την πιστεύει εκείνη την στιγμή αλλά θα το ξανακάνει...(γνώμη μου κύκνε)
    Δεν πειράζει :o
    Γιατί πιστεύεις ότι θα το ξανακάνει; (συγγνώμη αν ακούγομαι σαν να ρωτάω "γιατί μαμά;" αλλά έχω κάποιες απορίες :p)

Member
    θα το ξανακάνει γιατί το έχει μέσα του ξέρει να λύνει τις διαφορές του με το ξύλο και όχι με τα λόγια...όποιος είναι αδύναμος στα λόγια προσπαθεί να επιβληθεί με την βία...( πάντα κύκνε είναι η δικιά μου γνώμη) :)

Senior Member
    θα το ξανακάνει γιατί το έχει μέσα του ξέρει να λύνει τις διαφορές του με το ξύλο και όχι με τα λόγια...όποιος είναι αδύναμος στα λόγια προσπαθεί να επιβληθεί με την βία...( πάντα κύκνε είναι η δικιά μου γνώμη) :)
    Ναι βρε, απλά συζητάμε, τη γνώμη σου ρωτάω φυσικά :o
    Δηλαδή αποκλείεις την περίπτωση να ήταν κάτι που έγινε απλά πάνω στα νεύρα του; Για ένα απλό χαστούκι μιλάμε, ε; Ένα και μόνο...όχι να συνεχίσει να σε χτυπάει την ίδια στιγμή...τότε σίγουρα, αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι και μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου...το συζητούσα και με μια συνάδελφο σήμερα κι εκείνη λέει ότι ούτε το χαστούκι πάνω στα νεύρα είναι καλό σημάδι αλλά εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου γι' αυτό...

Member
    τι να σου πω αν πέσει η πρώτη σφαλιάρα θά πέσει και δεύτερη όταν τα πράγματα ξανά γίνουν δύσκολα,ενταξει είναι και στον Άνθρωπο αλλά εγω το βλέπω χλωμό να μην γίνει ξανά...είμαι με την συνάδελφό σου....:)

Senior Member
    Μάλιστα...θα το έχω στα υπόψη μου τότε αφού συμφωνείς κι εσύ...και μετά μου διηγήθηκε ένα περιστατικό που με φρίκαρε...για κάποιον φίλο της που όποτε νευρίαζε τα έσπαγε όλα...εκείνη δεν την άγγιξε ποτέ αλλά τα έσπαγε όλα κι αυτή ταραζόταν οπότε και τέλος...σε τέτοια περίπτωση, μια δυο τρεις κι εγώ το ίδιο θα έκανα ομολογώ...θα με έπιανε πανικός και μόνο στο να το βλέπω αυτό το σκηνικό, δεν παλεύεται...
    Πάντως, μ' αρέσει ο τρόπος που τα έλεγε αυτά...τσαμπουκάς, δεν τα σηκώνει αυτά τα πράγματα...κάτι που λείπει δυστυχώς από μένα...νομίζω πως πρέπει να παραδειγματιστώ απ' αυτήν...

Member
    ναι είναι μια άλλη αντίδραση αυτή να τα σπάνε για να μην χτυπήσουν τον σύντροφό τους....δεν είναι και το ωραιότερο πράγμα αλλά στο να χτυπήσεις άνθρωπο το βλέπω πιο λάιτ...και πάλι απαράδεκτο αλλά τι να πείς...όσο για τον τσαμπουκά κύκνε πιστεύω ότι είναι έμφυτος, να είσαι ο εαυτό σου και με τον τρόπο σου θα τον βάλεις στην θέση του...

Senior Member
    ναι είναι μια άλλη αντίδραση αυτή να τα σπάνε για να μην χτυπήσουν τον σύντροφό τους....δεν είναι και το ωραιότερο πράγμα αλλά στο να χτυπήσεις άνθρωπο το βλέπω πιο λάιτ...και πάλι απαράδεκτο αλλά τι να πείς...όσο για τον τσαμπουκά κύκνε πιστεύω ότι είναι έμφυτος, να είσαι ο εαυτός σου και με τον τρόπο σου θα τον βάλεις στην θέση του...
    Ναι, είναι πιο λάιτ αλλά και πάλι εμείς τρομάζουμε παιδιά...να το προσέχετε και να μην το κάνετε αυτό (όσοι το κάνετε) γιατί είναι εις βάρος σας...καμιά γυναίκα δεν πρόκειται να το ανεχτεί για πολύ εκτός κι αν είναι μαζόχα...και θα μένετε μπουκάλες...
    Ο εαυτός μου δυστυχώς είναι πολύ κότα και πρέπει να αλλάξει αν θέλει να επιβιώσει...το σύνηθες που κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να βάζω τα κλάματα από την τρομάρα μου...κι αν τα πράγματα ξεφύγουν απλά να προσπαθώ να προστατευτώ ώστε να μην χτυπήσω πολύ αν γίνεται...

Page 6 of 36 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast