Τι σκέφτεστε; - Page 428
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 428 of 1532 FirstFirst ... 3283784184264274284294304384785289281428 ... LastLast
Results 6,406 to 6,420 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Εσύ τι πιστεύεις πως θα γίνει ας πούμε;
    Εγω εχω καβαντζωσει μια θεσουλα στη δεξια πτερυγα του παραδεισου που εχει και καλυτερη θεα και πιο ανετα καθισματα! Φυσικα τα 'σκασα αδρα στον Αγιο Πετρο! Οποτε μη με ρωτας εμενα, εχω εξασφαλιστει!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Εσύ δηλαδή Lacry που δεν πιστεύεις στον Θεό, πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα μετά; Τότε ποιος ο λόγος που ζούμε; Θέλω να γράψω έκθεση τώρα.

Senior Member
    Πιστεύω ότι κάποιοι θα ζήσουν για πάντα ενώ εμείς οι φτωχοί θα εξαφανιστούμε η θα παραμείνουμε σκλάβοι, αν είναι καλοί μαζί μας μπορεί να βρουν ένα τρόπο να μας ανταμείψουν και μας, ποιος ξέρει;

Senior Member
    Σταματάω τώρα τη μιζέρια και σκέφτομαι να δω αυτό ( το οποίο είναι free lisense παρακαλώ δωρεάν για κατέβασμα και παρακολούθηση)

http://www.youtube.com/watch?v=pNvuJIkUJrQ

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή, ο διάλογος είναι λιγότερο βαρετός από την τηλεόραση.

Το τρέιλερ είναι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=JoYnn...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=Ls2xH...ature=youtu.be

Senior Member
    Εσύ δηλαδή Lacry που δεν πιστεύεις στον Θεό, πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα μετά; Τότε ποιος ο λόγος που ζούμε; Θέλω να γράψω έκθεση τώρα.
    Κοιτα εγω πιστευω οτι απ τη στιγμη που γεννηθηκαμε εχουμε να κανουμε εναν κυκλο εδω πανω κ οταν με το καλο (λολ) πεθανουμε απλα δεν θα υπαρχουμε, δεν πιστευω σε μεταθανατιες ζωες κ πρασινα αλογα, απλα θα σαπιζουμε στο χωμα. So simple, χωρις φιλοσοφικες αναλυσεις. Αλλα το οτι καποια στιγμη θα πεθανουμε, δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουμε το επιχειρημα "ελα μωρε, αφου θα πεθανω καποια στιγμη, γιατι να σπουδασω/ εργαστω/ προσπαθησω να φτιαξω τη ζωη μου" κτλ, διαφορετικα οδηγουμαστε στη μοιρολατρια. Προσπαθουμε για την καθε μερα, κ σκασιλα μου τι θα γινει αμα πεθανω, που θα παω, βασικα αυτα (παραδεισος-κολαση) κτλ ειναι εφευρεσεις ανθρωπων να χειραγωγουν τα πληθη. Αυτη ειναι η αποψη μου, ελπιζω να σε καλυψα! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάνουμε τις αξίες που μας κρατάνε ζωντανούς, είτε αυτό είναι ελπίδα για καλύτερο μέλλον για όλους, είτε πίστη, είτε αγάπη. Το προσθέτω πάνω σε αυτό που λες.

Senior Member
    Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάνουμε τις αξίες που μας κρατάνε ζωντανούς, είτε αυτό είναι ελπίδα για καλύτερο μέλλον για όλους, είτε πίστη, είτε αγάπη. Το προσθέτω πάνω σε αυτό που λες.
    Βεβαιως. Συμφωνω. Αλλωστε η αγαπη, ελπιδα κ αλλες τετοιες "θετικες" αξιες κ αρχες δεν σχετιζονται καθολου με τη θρησκεια, ασχετα αμα ο χριστιανισμος κ αλλες θρησκειες πανε να τα περασουν ως "επιφαση" για να χειραγωγουν το "ποιμνιο" (τα προβατα δλδ λολ)

Senior Member
    Ολη αυτη η συζητηση με παραπεμπει σ'ενα βιβλιο που ειχα διαβασει σχετικα προσφατα με τιτλο: "Τι πιστευει αυτος που δεν πιστευει?" που ειναι μια διαλογικη συζητηση με επιστολες μεταξυ του Καρλο Μαρια Μαρτινι και του Ουμπερτο Εκο.
    Το συνιστω ανεπιφυλακτα! Σε βαζει σε περαιτερω προβληματισμους και σκεψεις...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Είδα το πρώτο επεισόδιο του Pioneer One και μου άρεσε αρκετά. Όποιος θέλει να στηρίξει το free download ας ρίξει μια ματιά. ΠΕΤΡΑΝ περιμένω από σένα τουλάχιστον σχόλιο για το Pioneer One.

ΑLIA & Lacry thanks για τη συμμετοχή.

Senior Member
    Τι, δε θα πληρωθω??

Senior Member

Να σαι καλα Ινσταντ! :)

Senior Member
    οτι εχω κουραστει απτον κοσμο ολο και ολους κ θελω να αφιερωθω σε κατι αψυχο

.......το τσατ είναι άδειο....:(

Senior Member
    Μου μπει η ιδέα πως θα πεθάνω σύντομα από καρκίνο δεν ξέρω γιατί κρίμα που δεν θα στεναχωρηθεί κανένας τόσο το καλύτερο για τις θεωρίες μου.

Senior Member
    "Η ήττα της συνείδησης είναι η απόδειξη του μέλλοντος."...

Σκέφτομαι... πως αν μου δώσεις ξανά την άδεια, θα συγκεντρώσω φράσεις από όλα όσα λες στις τελευταίες τρεις σελίδες, θα το τροποποιήσω ελάχιστα και... θά 'χεις γράψει πάλι ένα ακόμη υπέροχο ποίημα... μόνο με την άδειά σου όμως...:)... οι τελευταίοι διάλογοί σου με τη Λακρυμόζα είναι απλά "ολα τα λεφτά"... θενκ γιου γκάϋζ... σ' ευχαριστώ ρε φίλε που μου δίνεις δικαίωμα στα κεκτημένα σου... αλήθεια...