Πώς θα το...χαρακτηριζατε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
    Member

Πώς θα το...χαρακτηριζατε?

Γειά σας!
    Είμαι αρκετά προβληματισμένη τον τελευταιο καιρό.. Ο προβληματισμός μου έγγυται στο συναίσθημα μου για έναν καθηγητή μου στη σχολή. Αρχικά ένιωθα πολύ ερωτευμένη μαζί του, καιρό τώρα.. Με έχει καθοδηγήσει αρκετές φορές σε ορισμένα θέματα, και η αλήθεια είναι ότι του έχω περισσότερο θάρρος απο κάθε άλλον καθηγητή.
    Τα συναισθήματα μου λοιπόν είναι ανάμεικτα... Σεβασμός, θαυμασμός, αγάπη (με την έννοια της αγάπης μαθητή-τρια προς καθηγητή).. Μερικές φορές όμως τον σκέφτομαι να χαμογελάει, να μιλάει και νιώθω ένα..."λιώσιμο" να το πω;
    Αχ δε ξέρω... Θα θελα πολυ να τον αγκάλιαζα, να του λεγα τα συναισθήματα... Δε θα λεγα όμως οτι το μυαλό μου ή η φαντασία μου πηγαίνει παραπέρα. Παλιότερα βέβαια δε ξέρω αν θα σας έλεγα το ίδιο. Παρ'όλα αυτά όμως και πάλι όταν τον βλέπω νιώθω μια λαχτάρα και ένα σκίρτημα...
    Τι μπορεί να μου συμβαίνει τελικά;;;;;
    Είμαι τόσο μπερδεμένη!

Senior Member
    ασημενια καλησπερα.
    ειχες ποτε σου ολοκληρωμενη σχεση?
    ο καθηγητης που μας λες, ειναι παντρεμενος η ελευθερος?

Member
    Καλησπέρα Remedy, ναι σχέση είχα (όπως και έχω) και μακροχρόνια μάλιστα. Νομίζω ότι είναι παντρεμένος. Ως προς το θέμα ηθικής.. ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά έχουν τα συναισθήματα λογική; Άλλωστε, όπως είπα δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που μου συμβαίνει μαζί του, και για ποιον λογο.

Senior Member
    Απλα την εχεις δαγκωσει την λαμαρινα.
    Με τον φιλο σου εισαι ερωτευμενη ή οχι?

Member
    betelgeuse λες να ειναι ετσι?
    ναι με τον φιλο μου ειμαι, αν και ειμαστε τοσα χρονια μαζι που η σχεση περναει σε αλλη φαση.
    Βεβαια να τονισω οτι πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο. Ουδεποτε ειχα νιωσει κατι για το αλλο φυλ οσο ειμαι με το αγορι μου.

Senior Member
    ασημενια γεια σου. εγω θα σε ξενερωσω κ θα σε γειωσω λιγο. λοιπον καταρχην να σου πω οτι αυτο που περιγραφεις δεν ειναι καθολου μα καθολου ασυνηθιστο. σε μενα δεν εχει συμβει, αλλα εχει συμβει σε φιλες κ συμφοιτητριες μου, ειδικα στο πρωτο ετος. τι ετος εισαι εσυ? συνηθως με το που παμε στο πανεπιστημιο ψαχνουμε να βρουμε καποιον να ταυτιστουμε, καθως εχουμε -εσφαλμενα- συνδεσει τις πανεπιστημιακες σπουδες με κατι "υψηλου πνευματος" κτλ, κ στην προκειμενη περιπτωση αυτο ενσαρκωνει κ καθηγητης. ειδικα αμα ειναι κ κανας νεος 30κατι λεκτορας με αναρχικη/αριστερη ιδεολογια, νεανικο ντυσιμο, προσεγγισιμος στους φοιτητες (εχουμε εμεις εναν τετοιον κ ολες ειναι ερωτευμενες μαζι του) τοτε πολλες φορες συμβαινει να "ερωτευομαστε" πλατωνικα ομως πιστευω, συνηθως το πνευμα του κ τη διανοια του λολ. απο την πλευρα του ομως αυτος δεν νομιζω οτι εχει τα αναλογα συναισθηματα. γι αυτον εισαι απλα μια φοιτητρια αναμεσα στις 300 (η οσους εχετε στη σχολη τελοσπαντων) που παιζει ουτε το ονομα σου να μην θυμαται κ στην εξεταστικη να σου κοπανησει κανα 6αρακι λολ. κ τι μελλον μπορει να εχει μια τετοια σχεση? φανταζομαι ξερεις πως αμα γινει κατι μεταξυ σας, κατα πασα πιθανοτητα θα μαθευτει κ δεν ξερεις τι αντικτυπο μπορει να εχει στην φοιτητικη σου σταδιοδρομια. για αυτο ασε τους καθηγητες κ πιασε τους συμφοιτητες, η το αγορι σου αμα εχεις.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Lacrymosa καλησπερα! Ευχαριστω για την ειλικρινεια σου! Καταρχην με αυτο που παει το μυαλο σου καμια σχεση.. Ειναι καπου στα 50 (.....), και πολυ πιο συντηρητικος απο αυτο που περιγραφεις.Έπεσες λιγάκι έξω..Είμαι τελειόφοιτη, και κατι παραπανω (για την ακριβεια εχω τσιμπησει κανα δυο χρονακια). Γνωριζομαστε προσωπικα αφου εχω συμμετασχει σε σεμιναριο μαζι του, εχουμε συνεργαστει και πιστεψε με τουλαχιστον το ονομα μου και πολλα στοιχεια μου τα γνωριζει.. Επισης το μαθημα του το εχω περασει και μαλιστα με αριστα. Αυτο βεβαια φανταζομαι δεν θα αλλαζει την γνωμη σου,αλλα με τιποτα δε λεω οτι μπορει να σημαινει κατι. Ειμαι μια φοιτητρια την οποια γνωριζει, εχει καλες εντυπωσεις αλλα μεχρι εκει. Οσον αφορα την πλευρα του....ειμαι πολυ προσγειωμενη!! Ισως βεβαια ειναι και αυτο που λες, οτι δηλ. το πνευμα του και οι γνωσεις του ειναι κατι που μας συνεπαιρνει! Τελος, δεν εχω βλεψεις για μια τετοια σχεση. Το θεμα ειναι οτι αυτο που μου συμβαινει ειναι κατι παραξενο, δε μπορω να το εξηγησω...

Senior Member
    asimenia μου, όπως λέει και το τραγούδι "μη ρωτάς, μη ρωτάς, έρωτας είναι η αιτία!" :-))
    όχι βέβαια απ'αυτούς που πέφτεις ξερή, αλλά απ'αυτούς στους οποίους παίζουν άλλα τινά, ο θαυμασμός, η ισχύς, το απαγορευμένο...
    μού είχε συμβεί και μένα στο σχολείο (όπως και στην πλειοψηφία των κοριτσιών στη μαθητική/φοιτητική καριέρα τους!), μην ανησυχείς, θα περάσει σύντομα & αναίμακτα!

Member
    αχχ μακαρι amelie, γιατι κραταει καιρο αυτη η μπογια. . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by asimenia22 View Post
    Lacrymosa καλησπερα! Ευχαριστω για την ειλικρινεια σου! Καταρχην με αυτο που παει το μυαλο σου καμια σχεση.. Ειναι καπου στα 50 (.....), και πολυ πιο συντηρητικος απο αυτο που περιγραφεις.Έπεσες λιγάκι έξω..Είμαι τελειόφοιτη, και κατι παραπανω (για την ακριβεια εχω τσιμπησει κανα δυο χρονακια). Γνωριζομαστε προσωπικα αφου εχω συμμετασχει σε σεμιναριο μαζι του, εχουμε συνεργαστει και πιστεψε με τουλαχιστον το ονομα μου και πολλα στοιχεια μου τα γνωριζει.. Επισης το μαθημα του το εχω περασει και μαλιστα με αριστα. Αυτο βεβαια φανταζομαι δεν θα αλλαζει την γνωμη σου,αλλα με τιποτα δε λεω οτι μπορει να σημαινει κατι. Ειμαι μια φοιτητρια την οποια γνωριζει, εχει καλες εντυπωσεις αλλα μεχρι εκει. Οσον αφορα την πλευρα του....ειμαι πολυ προσγειωμενη!! Ισως βεβαια ειναι και αυτο που λες, οτι δηλ. το πνευμα του και οι γνωσεις του ειναι κατι που μας συνεπαιρνει! Τελος, δεν εχω βλεψεις για μια τετοια σχεση. Το θεμα ειναι οτι αυτο που μου συμβαινει ειναι κατι παραξενο, δε μπορω να το εξηγησω...
    Λολ καμια σχεση επομενως με αυτο που ειχα στο μυαλο μου! 50αρης, παντρεμενος, εσυ τον θαμυαζεις κ νιωθεις ενα σκιρτημα.. Οπως σου ειπα δεν ειναι διολου ασυνηθιστο αυτο το φαινομενο, συμβαινει πολλες φορες στα μαθητικα/φοιτητικα χρονια να ειμαστε "ερωτευμενες" με καποιον καθηγητη, αλλα κατα βαθος απλα θαυμαζουμε το πνευμα κ τη διανοια του. Μην ανησυχεις, θα περασει λολ! :p

..συμφωνώ με λάκρυ και αμελί...:)
    Στο σχολείο, στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο, ψάχνουμε καποιον να ταυτοποιήσουμε τη χαρά μας, τα θέλω μας,την ιδέα.
    Σκέψου να έβλεπες αυτό τον άνθρωπο σε ένα άλλο χώρο, χωρίς τον...μανδύα του πανεπιστημιακού, θα σου έκανε την ίδια εντύπωση?

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by asimenia22 View Post
    Εγώ θα διαφωνήσω με όλες σας και θα υποστηρίξω πως τουλάχιστον σε μένα και όσον αφορά τις δικές μου ''συμπάθειες'' προς μερικές καθηγήτριες, δεν με συνεπείραν αυτά που λέτε, αλλά ίσως και η πείρα λολ που αυτές έχουν, τα προσωπά τους, τα τρομερά μπαλκόνια τους και τα οπισθιά τους!!

Senior Member
    Δεν είναι τίποτα, όταν σου δώσει σημασία θα τον ξεχάσεις.

Senior Member
    Ασημένια αν ήταν μικρότερος από 50 θα σου έλεγα χέσε τις δεοντολογίες και τα πρέπει και φλέρταρε τον ανοιχτά. Είμαι υπέρ του να ζούμε περιπέτειες στη ζωή και να μην επαναπαυόμαστε στην σιγουριά και την ασφάλεια μια ήδη μακροχρόνιας σχέσης, σιγουριά που οδηγεί αναπόφευκτα σε βαρεμάρα. Αλλά έναν άντρα 50 χρονων τι να τον κάνεις; Δεν έχετε και πολλά κοινά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    Εγώ θα διαφωνήσω με όλες σας και θα υποστηρίξω πως τουλάχιστον σε μένα και όσον αφορά τις δικές μου ''συμπάθειες'' προς μερικές καθηγήτριες, δεν με συνεπείραν αυτά που λέτε, αλλά ίσως και η πείρα λολ που αυτές έχουν, τα προσωπά τους, τα τρομερά μπαλκόνια τους και τα οπισθιά τους!!
    Δεν ξερω τι σχολη ησουνα κ τι ηλικια ειχαν οι καθηγητριες κ ειχαν ολα αυτα τα προσοντα που λες, αλλα σε μας ειναι ανω των 50, ξινες, σκυλες, φεμινιστριες με τη μασχαλη αξυριστη. Κ δεν βαζουν βαθμους σε σχεση με αντρες καθηγητες, σπανια καθηγητρια να σε περασει με 10, ενω αυτος που ελεγα παραπανω ειναι πολυ καλος κ προσεγγισιμος, ολους με 9 κ 10 τους περναει! Παντως συνηθως φοιτητρια ερωτευεται καθηγητη, κ οχι φοιτητης να ερωτευτει καθηγητρια. Αλλα ρε παιδια χαθηκαν τοσοι συμφοιτητες σας, με τους καθηγητες πρεπει να μπλεκετε?

Page 1 of 3 123 LastLast