Γνώμη για τη συμπεριφορά του - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 129
    Senior Member
    Κι εγώ συμφωνώ, ότι με τον τίτλο του πανεπιστημιακού δεν σταματά κάποιος νάναι κι άνθρωπος, μ' ό,τι αυτό σημαίνει.. Ίσα-ίσα μάλιστα γνωρίζοντας ότι το κύρος του κάνει τους άλλους ευάλωτους σε σημείο, που να μπορεί να εκμεταλλευτεί αν θέλει συναισθήματα, χρειάζεται να περιορίζει την τάση για εντυπωσιασμό και οικειότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν ακόμα κι αν συμβεί χωρίς να το προκάλεσαν.

Senior Member
    Mερικοί πιστεύουν ότι οι πολύ μορφωμένοι και "φτασμένοι" άνθρωποι έχουν το αλάθητο και στο θέμα της συμπεριφοράς. Γιατί να έχουν δικαιολογητική στάση απέναντι σε μια απλή φοιτήτρια που ερωτεύτηκε από θαυμασμό έναν τέτοιον άνθρωπο αλλά στην πορεία, έστω και αργοπορημένα, κατάλαβε ότι το αντικείμενο του θαυμασμού της απείχε πολύ από αυτό το ιδεατό που είχε φανταστεί; Ενας τύπος "Στρος Καν" ήταν με τη μόνη διαφορά ότι τουλάχιστον ο Στρος Καν ήταν της πράξης...ενώ αυτός μόνο της θεωρίας (από αδυναμία φυσικά). Η ποιότητα του ανθρώπου παραμένει η ίδια.

Senior Member
    ποιας "θεωριας" βρε μπλου?τι σχεση εχει με τον στρος καν ενας τυπος που δεν σου εκανε καμια απολυτως προταση και μολις εκδηλωσες τις επιθυμιες σου, εφυγε τρεχοντας?

Senior Member
    Έλα μου τώρα που δεν τους καλακεύει ο θαυμασμός! Έλα μου που μερικοί απ' αυτούς δεν εκμεταλλεύονται την ιδιότητα! Είνι δυνατόν! Το μόνο ίσως ελαφρυντικό είναι ότι κι αυτοί - σαν τον συγκεκριμένο - δεν έχουν ξεπεράσει τα δικά τους.. ανασφάλειες κ.λπ. κι όταν φαίνεται ότι το επιδιώκουν είναι πολύ απλά για να αυτοεπιβεβαιωθούν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Έλα μου τώρα που δεν τους καλακεύει ο θαυμασμός! Έλα μου που μερικοί απ' αυτούς δεν εκμεταλλεύονται την ιδιότητα! Είνι δυνατόν! Το μόνο ίσως ελαφρυντικό είναι ότι κι αυτοί - σαν τον συγκεκριμένο - δεν έχουν ξεπεράσει τα δικά τους.. ανασφάλειες κ.λπ. κι όταν φαίνεται ότι το επιδιώκουν είναι πολύ απλά για να αυτοεπιβεβαιωθούν!
    βεβαιως πολλους απο αυτους τους κολακευει ο θαυμασμος!!!!
    η αναγκη για θαυμασμο , απο την διαθεση να συναψουν ερωτικες η σεξουαλικες σχεσεις ομως, απεχουν οσο ο βορειος με τον νοτιο πολο!!!
    απο που κι ως που , καποιος που εδειξε να κολακευεται απο τον θαυμασμο μας, αν δεν μας κατσει, ειναι καθαρμα?????
    συνηθως τα πραγματα ειναι απλα κι εμεις τα ψυριζουμε...

if it looks like a cat, and it walks like a cat and it talks like a cat,
    IT PROPABLY IS A CAT!!!!

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΤΟ ΖΑΛΙΖΟΥΜΕ?

Senior Member
    Δεν έφυγε τρέχοντας επειδή δε με ήθελε αλλά επειδή φοβήθηκε μήπως διακινδυνεύσει το κύρος του και την οικογενειακή του γαλήνη. Απλά δεν ήθελε συναίσθημα, ήθελε επιφανειακή σχέση τύπου one night stand, το οποίο το επεδίωξε μαζί μου ένα βράδυ αλλά απλά δεν του κάθησε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Δεν έφυγε τρέχοντας επειδή δε με ήθελε αλλά επειδή φοβήθηκε μήπως διακινδυνεύσει το κύρος του και την οικογενειακή του γαλήνη. Απλά δεν ήθελε συναίσθημα, ήθελε επιφανειακή σχέση τύπου one night stand, το οποίο το επεδίωξε μαζί μου ένα βράδυ αλλά απλά δεν του κάθησε.
    κατσε βρε μπλου
    πριν μας ελεγες οτι προφανως δεν του σηκωνεται, εφοσον σε φλερταρε αλλα δεν επεδιωξε ποτε κατι παραπανω.
    τωρα θυμηθηκες οτι στην επεσε για σεξ και δεν του εκατσες?
    πως θα το εκανε το one night stand αν δεν του σηκωνεται?
    μαλλον αυτοσχεδιαζεις τωρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κι εγώ συμφωνώ, ότι με τον τίτλο του πανεπιστημιακού δεν σταματά κάποιος νάναι κι άνθρωπος, μ' ό,τι αυτό σημαίνει.. Ίσα-ίσα μάλιστα γνωρίζοντας ότι το κύρος του κάνει τους άλλους ευάλωτους σε σημείο, που να μπορεί να εκμεταλλευτεί αν θέλει συναισθήματα, χρειάζεται να περιορίζει την τάση για εντυπωσιασμό και οικειότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν ακόμα κι αν συμβεί χωρίς να το προκάλεσαν.
    Συμφωνώ απόλυτα

Senior Member
    ........
    . Αυτός με το που του έστειλα 2-3 μυνήματα κατήργησε το κινητό του. Δειλία μεγάλη το θεωρώ.
    Να με ρίξει στο κρεβάτι; Μήπως τελικά δεν μπορούσε καν (δεν του σηκωνόταν) γι΄ αυτό έβγαλε τέτοιο κόμπλεξ;
    ........
    (????) ποτε στην επεσε για one night stand? εδω μας λες οτι δεν το επιχειρησε και υποπτευθηκες οτι δεν του σηκωνεται...

Senior Member
    Δε θέλω είπα να το συνεχίσω ούτε να μπω σε λεπτομερειες αλλά ένα βράδυ προσπάθησε να μείνουμε μόνοι-δεν φαντάζομαι για να κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση πάνω στο μάθημά του-αλλά μπήκαν στη μέση δύο συμφοιτητές και δεν ήθελε από κει πέρα να τους δώσει δικαιώματα και το άφησε το θέμα. Πριν συμβεί αυτό είχα καταλάβει από τα υπονοούμενα που έριχνε ότι αυτό ήθελε (one night stand). Kαι γω η χαζή ήμουν ήδη ερωτευμένη μαζί του, επομένως αδύναμη. Και το one night stand δεν το κακολογώ για δύο ανθρώπους που θέλουν το ίδιο χωρίς συναίσθημα, αλλά όχι έτσι. Οχι ο ένας καψούρης (εγώ) και ο άλλος απλά να επωφεληθεί της στιγμής. Πού είναι το επίπεδό του, η ανθρωπιά του, η παιδαγωγική του συμπεριφορά; Και γενικά δεν προσεγγίζουμε από τέτοια θέση, σε ένα πανεπιστημιακό χώρο μια κοπέλα με τέτοιους σκοπούς. Να πάει σε κανένα μπαρ να τα κάνει ή στη τελική να πληρώσει για να πηδήξει ένα βράδυ. Α μα πια!

Senior Member
    μπλου, αν ηταν ολα αυτα που λες, μιας και του δηλωσες τις προθεσεις σου, θα το εκμεταλλευοταν για να σε πηδηξει και ΜΕΤΑ θα εξαφανιζοταν.
    το οτι αποστασιοποιηθηκε τοσο εντονα και μαλιστα το κοινοποιησε στην γραμματεια, σημαινει οτι ειχε την εντυπωση οτι δεν σουε δωσε κανενα τετοιο δικαιωμα, ουτε ηθελε κατι απο σενα...
    αν ειχε σκοπο να σε πηδηξει, δεν ειναι χαζος να ανακατευει την γραμματεια...

Senior Member
    Φως φανάρι είναι ότι απλά ήταν το στυλ του τέτοιο του ανθρώπου, προφανώς του άρεσε να κάνει πειράγματα. Άμα ήταν έτσι όπως τα λες μπλου, οι μισοί άντρες θα μας γούσταραν.
    Οκ από τον ενθουσιασμό σου ίσως παρερμήνευσες την στάση του αλλά νομίζω ότι η μετέπειτα αντίδρασή του, σου απέδειξε ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε κάτι παραπάνω από σένα.

Κι εσύ βρε παιδί μου τι το ήθελες το ερωτικό e-mail? too much...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπλου, αν ηταν ολα αυτα που λες, μιας και του δηλωσες τις προθεσεις σου, θα το εκμεταλλευοταν για να σε πηδηξει και ΜΕΤΑ θα εξαφανιζοταν.
    το οτι αποστασιοποιηθηκε τοσο εντονα και μαλιστα το κοινοποιησε στην γραμματεια, σημαινει οτι ειχε την εντυπωση οτι δεν σουε δωσε κανενα τετοιο δικαιωμα, ουτε ηθελε κατι απο σενα...
    αν ειχε σκοπο να σε πηδηξει, δεν ειναι χαζος να ανακατευει την γραμματεια...
    Συζητάμε πράγματα που δεν έχουν αξία πια αλλά κουβέντα να γίνεται. Λοιπόν είχα πολύ χαμηλό προφιλ μέχρι τότε, του είχα περάσει μια εικόνα μάλλον ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο. Από μεγάλο θαυμασμό προς το άτομό του.

Μετά όμως όταν έγινα καταπέλτης με το γράμμα μου κατάλαβε ότι εδώ δεν παίζουμε, ότι ίσως εγώ θέλω έρωτες και ο,τι αυτό συνεπάγεται, φοβήθηκε και έκανε το τηλέφωνο στη γραμματεία. Ομως να ξέρεις ότι μετά, ενώ συνέχισα να του στέλνω γράμματα δεν ξαναέκανε παραπονα. Που σημαίνει ότι τα παράπονα μπορεί να μην τα έκανε αποκλειστικά για μένα καθώς και άλλες "ερωτευμένες" φοιτήτριες τον "ενοχλούσαν".

Senior Member
    Πάντως το 9,5 το πήρα στο βαθμό. Εβαλε σε μένα και σε άλλους δ'υο. Και μετά απο τα γράμματα.

Senior Member
    Πάντως το 9,5 το πήρα στο βαθμό. Εβαλε σε μένα και σε άλλους δ'υο. Και μετά απο τα γράμματα.
    αυτο τι σημαινει δλδ?

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast