Γνώμη για τη συμπεριφορά του - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 129
    Senior Member
    Eννοώ ότι αν ήταν τόσο εκνευρισμένος μαζί μου θα μπορούσε να με κόψει στο μάθημά του. Οχι να μου βάλει και τον μεγαλύτερο βαθμό από όλη την ταξη.
    Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη από ολα αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    εγώ πάντως ζηλεύω ανθρώπους σαν κ σένα που έχουν τόση αυτοπεποίθηση κ δε δέχονται την απόρριψη κ πιστεύουν ότι τα πράγματα δεν είναι απλά όπως φαίνονται. Στη θέση σου θα καταλάβαινα τα αυτονόητο ότι δε με ήθελε ποτέ αφού δεν έγινε τίποτα ποτέ.
    νομιζω οτι η ευστοχη αυτη απαντηση, συνοψιζει με τον καλυτερο τροπο την ουσια του θεματος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Eννοώ ότι αν ήταν τόσο εκνευρισμένος μαζί μου θα μπορούσε να με κόψει στο μάθημά του. Οχι να μου βάλει και τον μεγαλύτερο βαθμό από όλη την ταξη.
    Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη από ολα αυτά.
    μα δεν τραβουσε κανενα ζορι για σενα. γιατι να σε αδικησει στον βαθμο?

Senior Member
    Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο δεν θέλω κάποιον για συνέχεια και φέρομαι αξιοπρεπώς και δεν θέλω κάποιον και φέρομαι σαν δειλή κότα καταργώντας κινητό αντί να το σηκώσω και να του πω να μην με ξαναενοχλήσεις.

Senior Member
    Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο δεν θέλω κάποιον για συνέχεια και φέρομαι αξιοπρεπώς και δεν θέλω κάποιον και φέρομαι σαν δειλή κότα καταργώντας κινητό αντί να το σηκώσω και να του πω να μην με ξαναενοχλήσεις.
    ποια συνεχεια βρε μπλου?
    ο ανθρωπος δεν διεκδικησε τπτ...
    φεροταν με πειραγματα απ οτι καταλαβα σε διαφορες φοιτητριες .
    απλα εσυ το εδεσες κομπο και νομιζες οτι θα μπορουσε να γινει κατι προσωπικο μεταξυ σας, αυτο.
    προφανως δεν ηταν ετσι. δεν ηθελε τπτ ο τυπος.
    γιαυτο και τα παραπονα στην γραμματεια....

Senior Member
    A μάλιστα. Πειράγματα σε φοιτήτριες, δηλ. εκμετάλλευση της θέσης του σε φοιτήτριες "ευάλωτες" στο κύρος του για να τις εντυπωσιάσει και να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και μετά, όταν πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλ. την ικανοποίηση του εγωισμού μας τις πετάμε γιατι απλά μας είναι "άχρηστες" απο δω και πέρα και μας δημιουργούν και πρόβλημα στην προστατευμένη οικογενειακή μας ζωή; Σύμφωνα με το νόμο της ζούγκλας, είναι απόλυτα αποδεκτή η συμπεριφορά του. Σύμφωνα με μια ανθρωπιστική, παιδαγωγική προσέγγιση είναι απόλυτα απαράδεκτη

Senior Member
    Και ξέρεις εντάξει, αλλά οι παρεξηγήσεις, που συμβαίνουν λύνονται με εξηγήσεις. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, γιατί απέφυγε μια απλή εξήγηση π.χ. "με φέρνεις σε δύσκολη θέση". Γιατί να δώσει όλη αυτή την έκταση αυτός; Γιατί να το τραβήξει τόσο; Γιατί ν' ανακατέψει την γραμματεία; Δεν είναι λοιπόν τελικά η απόρριψη, αλλά ο τρόπος, που γίνεται αυτή. Κι αυτός αν και πανεπιστημιακός τρόπο δεν είχε!

Senior Member
    A μάλιστα. Πειράγματα σε φοιτήτριες, δηλ. εκμετάλλευση της θέσης του σε φοιτήτριες "ευάλωτες" στο κύρος του για να τις εντυπωσιάσει και να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και μετά, όταν πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλ. την ικανοποίηση του εγωισμού μας τις πετάμε γιατι απλά μας είναι "άχρηστες" απο δω και πέρα και μας δημιουργούν και πρόβλημα στην προστατευμένη οικογενειακή μας ζωή; Σύμφωνα με το νόμο της ζούγκλας, είναι απόλυτα αποδεκτή η συμπεριφορά του. Σύμφωνα με μια ανθρωπιστική, παιδαγωγική προσέγγιση είναι απόλυτα απαράδεκτη
    μα τι ειναι αυτα που λες?
    οποιος κολακευεται απο τον θαυμασμο καποιου, για να ειναι ενταξει και οχι εκμεταλλευτης, πρεπει και να του καθεται????
    και γιατι ειναι ευαλωτες οι φοιτητριες, δεν το πιασα! καθυστερημενες ειναι η ανηλικες???

εγω ηξερα πολλες "εκμεταλλευτριες' φοιτητριες στην σχολη μου που κωλοτριβονταν σε "ευαλωτους" καθηγητες για να τσιμπησουν βαθμους και θεσουλες σε ερευνητικα...
    γιατι ειναι ευαλωτες οι φοιτητριες και δεν ειναι ευαλωτος αυτος, που η καθεμια νομιζει οτι της εκανε προταση γαμου επειδη της ειπε μερικα κοπλιμεντα και τολμαει να του στελνει ερωτικα γραμματα?
    καταλαβαινεις ποσο αδιακριτο ηταν αυτο που εκανες με τα γραμματα?
    μαλλον οχι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα τι ειναι αυτα που λες?
    οποιος κολακευεται απο τον θαυμασμο καποιου, για να ειναι ενταξει και οχι εκμεταλλευτης, πρεπει και να του καθεται????
    και γιατι ειναι ευαλωτες οι φοιτητριες, δεν το πιασα! καθυστερημενες ειναι η ανηλικες???

εγω ηξερα πολλες "εκμεταλλευτριες' φοιτητριες στην σχολη μου που κωλοτριβονταν σε "ευαλωτους" καθηγητες για να τσιμπησουν βαθμους και θεσουλες σε ερευνητικα...
    γιατι ειναι ευαλωτες οι φοιτητριες και δεν ειναι ευαλωτος αυτος, που η καθεμια νομιζει οτι της εκανε προταση γαμου επειδη της ειπε μερικα κοπλιμεντα και τολμαει να του στελνει ερωτικα γραμματα?
    καταλαβαινεις ποσο αδιακριτο ηταν αυτο που εκανες με τα γραμματα?
    μαλλον οχι...
    Με το ίδιο θράσος που τόλμησε και αυτός να με φλερτάρει δημόσια και να θέλει να μείνουμε μόνοι ένα βραδυ...

Senior Member
    Με το ίδιο θράσος που τόλμησε και αυτός να με φλερτάρει δημόσια και να θέλει να μείνουμε μόνοι ένα βραδυ...
    ακριβως το δημοσιο των κινησεων του, δειχνει οτι δεν ειχε παραπερα προθεσεις...
    οσο για το βραδυ, εφοσον τελικα δεν εγινε τπτ, προφανως δεν ειχε τις προθεσεις που ηλπιζες. μαλλον παρεξηγησες.
    διαφορετικα μπορουσε να βρει πολλα αλλα βραδια για να το επιχειρησει και οπωσδηποτε θα εκμεταλλευοταν τις δηλωσεις σου αν σε ηθελε.
    αυτος εδειξε ξεκαθαρα οτι δεν υπηρχε τπτ αναμεσα σας. δεν σε εκανε καν συνομιλητρια του...

Senior Member
    Remedy, νομίζω ότι σου βρήκα δουλειά. Πρέπει να σε προσλάβει ως δικηγόρο υπεράσπισής του στην υπόθεση αν βγει στη δημοσιότητα. Γιατί είναι και επώνυμο πρόσωπο.

Senior Member
    Remedy, νομίζω ότι σου βρήκα δουλειά. Πρέπει να σε προσλάβει ως δικηγόρο υπεράσπισής του στην υπόθεση αν βγει στη δημοσιότητα. Γιατί είναι και επώνυμο πρόσωπο.
    μαλλον χρειαζεται δικηγορο παντως, αν δεχεται τετοιες παρενοχλησεις...

Senior Member
    Συνεχίζοντας την κοκορομαχία μαζί σου, έχω να σου πω το εξής: για να μη θέλεις κάποια σημαίνει ότι έχεις κάτι "καλύτερο" δ'ιπλα σου. Από τη γυναίκα του λοιπόν είμαι 5 φορές καλύτερη και κατά 20 χρόνια μικρότερη.

Senior Member
    Συνεχίζοντας την κοκορομαχία μαζί σου, έχω να σου πω το εξής: για να μη θέλεις κάποια σημαίνει ότι έχεις κάτι "καλύτερο" δ'ιπλα σου. Από τη γυναίκα του λοιπόν είμαι 5 φορές καλύτερη και κατά 20 χρόνια μικρότερη.
    χαχαχα
    προφανως κατα δικη σου εκτιμηση και παλι...

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Και ξέρεις εντάξει, αλλά οι παρεξηγήσεις, που συμβαίνουν λύνονται με εξηγήσεις. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, γιατί απέφυγε μια απλή εξήγηση π.χ. "με φέρνεις σε δύσκολη θέση". Γιατί να δώσει όλη αυτή την έκταση αυτός; Γιατί να το τραβήξει τόσο; Γιατί ν' ανακατέψει την γραμματεία; Δεν είναι λοιπόν τελικά η απόρριψη, αλλά ο τρόπος, που γίνεται αυτή. Κι αυτός αν και πανεπιστημιακός τρόπο δεν είχε!
    ..μαρκέλα, κάνεις το ίδιο λάθος που κάνει και η μπλου: το αντιμετωπίζετε ως σχέση. Δεν ήταν, τουλάχιστον από τη δική του πλευρά και γι' αυτό το αντιμετώπισε έτσι και όχι κατ' ιδίαν.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast