Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 36 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 537
    Senior Member
    Α κι επειδή δεν έχω κανέναν σκοπό να χαλάσω τη ζαχαρένια μου για ψευτιές γιατί έχω πραγματικά και σοβαρά θέματα να ασχοληθώ, θα σε παρακαλούσα να λήξει εδώ η συζήτηση Θεοφανία...οκ, δεν πιστεύεις; Μεγεια σου, με χαρά σου αλλά μην με απασχολείς περισσότερο...δεν έχει και νόημα άλλωστε...σιγά μην μου φέρετε και το Ευαγγέλιο όπως στα δικαστήρια να πω "ορκίζομαι να είπω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια" για να πειστείς...εσύ ή όποιος αμφιβάλλει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Λύση δεν είναι να βρίσκεις κάθε φορά κάπου να "ακουμπάς" γιατί έτσι κουκουλώνεις τα προβλήματά σου. Λύση είναι να βρεις τρόπους να αντιμετωπίζεις τα όποια προβλήματα έχεις.
    Αυτό δεν είναι κάτι ανέφικτο αρκεί εσύ να πάρεις τις σωστές αποφάσεις (όπως αυτές που σου προτείνει ο PETRAN) αφού οι μέχρι τώρα κινήσεις σου συντηρούν μία κατάσταση και δεν την "διορθώνουν".
    Μα δεν ξέρω τι τρόπους να βρω! Ούτε τι αποφάσεις πρέπει να πάρω! Έχω προσπαθήσει διάφορα αλλά δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα...και δεν ξέρω πλέον τι να κάνω...για την αναφορά σου στις προτάσεις του Petran εννοείς αυτό που είπε ότι πρέπει να στηρίζομαι στον εαυτό μου;

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν κάνω τίποτα απλά αρνούμαι να ασχοληθώ όσο δεν με ενοχλεί κάποιος...τα φτηνά κολπάκια τους για να μην μπορούν να φάνε αναφορά μου φαίνονται το λιγότερο γελοία...γι' αυτό και δεν έχω σχολιάσει...όσον αφορά τις εξηγήσεις εκεί που πρέπει τις έχω δώσει...εσύ που δεν πείστηκες ποτέ και που δεν ενδιαφέρεσαι μπορείς αν θέλεις να πάψεις να με απασχολείς ώστε να ασχοληθώ με τους λόγους για τους όποιους άνοιξα το θέμα και με αυτούς που θέλουν να φάνε ώρα και συναίσθημα αν μου επιτρέπεις...ευχαριστώ!
    ...δεν είναι ακριβώς έτσι...
    Θα σου πω μόνο το εξής: δεν μπορεί την ίδια ώρα που είσαι εδώ και λες πως δεν αντέχεις κλπ κλπ κλπ ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια στιγμή να μιλάς σε άλλο φόρουμ για κεφτεδάκια και να ανεβάζεις χαρούμενα τραγούδια.
    Χτες μπήκαν στο τσατ 5 (!) άτομα. Δεν μπορεί όλοι να είναι τρελλοί και να σε καταδιώκουν χωρίς λόγο.
    Προδομένοι είναι γιατί πίστεψαν πράγματα, έτρεξαν να βοηθήσουν και ανακάλυψαν πως όλα ήταν φούσκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...δεν είναι ακριβώς έτσι...
    Θα σου πω μόνο το εξής: δεν μπορεί την ίδια ώρα που είσαι εδώ και λες πως δεν αντέχεις κλπ κλπ κλπ ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια στιγμή να μιλάς σε άλλο φόρουμ για κεφτεδάκια και να ανεβάζεις χαρούμενα τραγούδια.
    Χτες μπήκαν στο τσατ 5 (!) άτομα. Δεν μπορεί όλοι να είναι τρελλοί και να σε καταδιώκουν χωρίς λόγο.
    Προδομένοι είναι γιατί πίστεψαν πράγματα, έτρεξαν να βοηθήσουν και ανακάλυψαν πως όλα ήταν φούσκα.
    Καλά, όοοοτι πεις...μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, δεν με αγγίζει καν...προδομένοι...ας γελάσω! Το ποιος είναι ο προδομένος άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ και μάθε ότι αυτοί για τους οποίους μιλάς (αν είναι αυτοί που νομίζω) την έχουν πάγια την τακτική μόλις τρέξει ο ένας να έρχονται και τα τσιράκια από πίσω για back up. Δεν σου φαίνεται παράξενη η μαζική προσέλευση; Ρητορική ερώτηση γιατί για μένα η συζήτηση μαζί σου έχει λήξει, δεν θα σου επιτρέψω να με ταράξεις. Δεν πιστεύεις; Οκ, αποχώρησε! Τί κάνεις εδώ; Επίσης ρητορική ερώτηση. Καληνύχτα (ελπίζω δηλαδή να πάψεις να με ενοχλείς τώρα).

Καλά, όοοοτι πεις...μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, δεν με αγγίζει καν...προδομένοι...ας γελάσω! Το ποιος είναι ο προδομένος άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ και μάθε ότι αυτοί για τους οποίους μιλάς (αν είναι αυτοί που νομίζω) την έχουν πάγια την τακτική μόλις τρέξει ο ένας να έρχονται και τα τσιράκια από πίσω για back up. Δεν σου φαίνεται παράξενη η μαζική προσέλευση; Ρητορική ερώτηση γιατί για μένα η συζήτηση μαζί σου έχει λήξει, δεν θα σου επιτρέψω να με ταράξεις. Δεν πιστεύεις; Οκ, αποχώρησε! Τί κάνεις εδώ; Επίσης ρητορική ερώτηση. Καληνύχτα (ελπίζω δηλαδή να πάψεις να με ενοχλείς τώρα).
    ..δεν θυμάμαι να σε ενόχλησα, την άποψη μου λέω.
    Για να συννενοηθούμε: εγώ μιλάω με γεγονότα/τεκμήρια/αποδείξεις τα οποία διάβασα και έφριξα.
    Φυσικά είναι στη διάθεση της διαχείρισης αν χρειαστεί.
    Όχι, δεν μου φαίνεται παράξενη η μαζική προσελευση, ίσα-ίσα που μου δείχνει πως από πίσω υπάρχει μεγάλη κοροιδία.

Member
    Α κι επειδή δεν έχω κανέναν σκοπό να χαλάσω τη ζαχαρένια μου για ψευτιές γιατί έχω πραγματικά και σοβαρά θέματα να ασχοληθώ, θα σε παρακαλούσα να λήξει εδώ η συζήτηση Θεοφανία...οκ, δεν πιστεύεις; Μεγεια σου, με χαρά σου αλλά μην με απασχολείς περισσότερο...δεν έχει και νόημα άλλωστε...σιγά μην μου φέρετε και το Ευαγγέλιο όπως στα δικαστήρια να πω "ορκίζομαι να είπω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια" για να πειστείς...εσύ ή όποιος αμφιβάλλει...
    Καλή ιδέα πάντως αυτή. Νομίζω ότι επειδή πιστεύεις πολύ, θα έτρεμες να πεις ψέματα και θα τα ξέρναγες όλα.
    Όσο για το κολπάκι που έκανες να κλαφτείς στο άλλο φόρουμ για να είσαι καλυμμένη σε όποιον από εδώ πάει και διαβάσει εκεί, λίγο αργά το σκέφτηκες, έχουν ήδη δει πολλά άλλα.

Junior Member
    Αρχίσαμε πάλι τους συναισθηματικούς εκβιασμούς βλέπω...
    Ακόμα και σε άτομο (την θεοφανία στην προκειμένη) το οποίο ούτε άσχημα μίλησε,ούτε επιθετικά ούτε τίποτα!
    Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχουν και τα γραφόμενα και δεν βγαίνουμε οι τρελοί της υπόθεσης!
    Πράγματι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθεί κανένας απο μας με το εν λόγω άτομο,όμως τόση κοροϊδία πλέον ξεπερνάει τα όρια της ανοχής..

~Ένα τσιράκι~

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..δεν θυμάμαι να σε ενόχλησα, την άποψη μου λέω.
    Για να συννενοηθούμε: εγώ μιλάω με γεγονότα/τεκμήρια/αποδείξεις τα οποία διάβασα και έφριξα.
    Φυσικά είναι στη διάθεση της διαχείρισης αν χρειαστεί.
    Όχι, δεν μου φαίνεται παράξενη η μαζική προσελευση, ίσα-ίσα που μου δείχνει πως από πίσω υπάρχει μεγάλη κοροιδία.
    Ναι, με ενοχλείς. Εφόσον δεν είσαι εδώ για να συζητήσουμε το θέμα που έβαλα αλλά άσχετα με ενοχλείς. Ας είναι ότι θέλει στη διάθεση της διαχείρισης γιατί πρώτη εγώ έχω επικοινωνήσει...οπότε δεν ανησυχώ. Κι επειδή με κούρασες και δεν βλέπω ούτε να σέβεσαι το ότι δεν θέλω να απασχολούμαι με βλακείες, οριστικά πλέον αν δεν σταματήσεις να μου απευθύνεις το λόγο, θα αναγκαστώ να σε αγνοήσω. Είναι αγενές αλλά το ίδιο κι εσύ. Καληνύχτα οριστικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Uriel View Post
    Καλή ιδέα πάντως αυτή. Νομίζω ότι επειδή πιστεύεις πολύ, θα έτρεμες να πεις ψέματα και θα τα ξέρναγες όλα.
    Όσο για το κολπάκι που έκανες να κλαφτείς στο άλλο φόρουμ για να είσαι καλυμμένη σε όποιον από εδώ πάει και διαβάσει εκεί, λίγο αργά το σκέφτηκες, έχουν ήδη δει πολλά άλλα.
    Δεν λέω ψέματα ούτε με ανησυχείς, ούτε με νοιάζει τι λες...καληνύχτα και σ' εσένα, μισό να πατήσω το ιγνκορ σε όλους τους ενοχλητικούς για να μιλάτε μόνοι σας...απ' αυτό και μόνο φαίνεται πόσο με ενδιαφέρει πλέον το τι λέγεται. Θα πάρω τα μέτρα που πρέπει και θα ασχοληθούν αυτοί που πρέπει μαζί σας. Τέλος συζήτησης.

Member
    Δεν λέω ψέματα ούτε με ανησυχείς, ούτε με νοιάζει τι λες...καληνύχτα και σ' εσένα, μισό να πατήσω το ιγνκορ σε όλους τους ενοχλητικούς για να μιλάτε μόνοι σας...απ' αυτό και μόνο φαίνεται πόσο με ενδιαφέρει πλέον το τι λέγεται. Θα πάρω τα μέτρα που πρέπει και θα ασχοληθούν αυτοί που πρέπει μαζί σας. Τέλος συζήτησης.
    Ναι οκ, το έχω ξαναδεί το έργο. Αφού θα τα διαβάσεις κάποια στιγμή, τι μου το λες? Όσο για το ότι δεν σε ανησυχώ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Αλλιώς δεν θα συνέχιζες να αλωνίζεις και να κάνεις αυτό που κάνεις. Ούτε να το χαρακτηρίσω δε μπορώ.

Ναι, με ενοχλείς. Εφόσον δεν είσαι εδώ για να συζητήσουμε το θέμα που έβαλα αλλά άσχετα με ενοχλείς. Ας είναι ότι θέλει στη διάθεση της διαχείρισης γιατί πρώτη εγώ έχω επικοινωνήσει...οπότε δεν ανησυχώ. Κι επειδή με κούρασες και δεν βλέπω ούτε να σέβεσαι το ότι δεν θέλω να απασχολούμαι με βλακείες, οριστικά πλέον αν δεν σταματήσεις να μου απευθύνεις το λόγο, θα αναγκαστώ να σε αγνοήσω. Είναι αγενές αλλά το ίδιο κι εσύ. Καληνύχτα οριστικά!
    ...κύκνε....αγνόησε με όσο θες, ετσι και αλλιώς δεν είχα σκοπό ποτέ να ασχοληθώ μαζί σου, (είμαι από αυτούς που γλίτωσα και τους λόγους τους ξέρεις, μη τους πόυμε δημόσια).
    Έχε υποψιν σου πως δεν γράφω για να διαβάζεις εσύ, αλλά τα άτομα που θα πέσουν στη γνωστή παγίδα.

Junior Member
    Πραγματικα σταματα τους συναισθηματικους εκβιασμους δε βλεπεις κι εσυ οτι σε εκθετει κι αλλο; Εγω πιστευω πως αν ακομη και τωρα πεις την αληθεια θα σε στηριξουν πολλοι απο εδω μεσα να νιωσεις καλυτερα. Αν το ονειρο σου για την εξελιξη σου ως ατομο ειναι να δημιουργεις εναν ψευτικο κοσμο με θυμα εσενα μονο και μονο γιατι νιωθεις ικανοποιηση απο την συμπαρασταση που κερδιζεις με εξαπατηση...Δεν ξερω πραγματικα τι μπορει να σε βοηθησει.

Junior Member

γεια σου, ο σλας ειμαι . τι γινεται ολα καλα?εγω θα μιλησω με γεγονοτα και ο καθενας εχει μυαλο για να κρινει , το σιγουρο ειναι οτι θα φυγεις κιαπαφτο το φορουμ και θα πας να κλαφτεις αλλου , ετσι δεν κανεις παντα ?

γεγονος 1 εχεις ξεσκιστει να ποσταρεις οτι δεν μας ξερεις αλλα συνεχιζεις και μας απαντας ? μολις τωρα παραδεχτηκες οτι υποψιαζεσαι ποιοι ειμαστε ενω πριν λιγο ειπες οτι δεν μας ξερεις καν !!

γεγονος 2 ειναι συμπτωση το γεγονος οτι εχεις γατα και την πας τακτικα στο κτηνιατρο και οτι γραφεις με ροζ γραμματακια και χαζοχαρουμενο μελαγχολικο στυλακι?μαντεψε λιγο...με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα και φοβιες υπαρχει μια κοπελα στο φορουμ που μπαινω !!! συμπτωση ??μηπως ειναι αλλη αυτη ?

γεγονος 3 ειπες οτι δε με ξερεις αλλα δε μπηκες καν στη διαδικασια να σχολιασεις το οτι σε ανεφερα με το ονομα σου . αυτο ειναι το ονομα σου γιατι απλουστατα αμα δεν ηταν θα γελουσες και θα ειχες μια καθολα ειρωνικη αντιδραση νορμαλ ανθρωπου οταν τον φωναζουν με το λαθος ονομα

γεγονος 4 εδω και 10 ποστ λες οτι δεν ασχολεισαι αλλα συνεχιζεις να ποσταρεις !!! ανθρωπος που δεν ζοριζεται δεν ασχολειται απο την πρωτη στιγμη εσυ συνεχιζεις να μας αποδεικνυεις περιτρανα οτι εχουμε δικιο .

υ.γ. απαντησε μου σε παρακαλω και στα 4 γεγονοτα , αν και δε νομιζω οτι θα το κανεις γιατι φοβασαι οτι θα ρεζιλευτεις . εξαλλου ξερω απο τωρα τι θα πεις "δεν ασχολουμαι" "πως τολμας και με προσβαλεις ενω δε με ξερεις " "εισαι ψευτης" "δεν σε ξερω καν" ...

το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης

Senior Member
    Μην κουράζεστε junior members γιατί το μόνο που παίρνετε από μένα είναι ένα κλικ για την προσθήκη στην λίστα αγνόησης...μήνυμα προς όλους...δεν έχω σκοπό να ασχολούμαι ξεχωριστά...μου τρώτε άδικα το χρόνο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tabletennis View Post
    γεια σου, ο σλας ειμαι . τι γινεται ολα καλα?εγω θα μιλησω με γεγονοτα και ο καθενας εχει μυαλο για να κρινει , το σιγουρο ειναι οτι θα φυγεις κιαπαφτο το φορουμ και θα πας να κλαφτεις αλλου , ετσι δεν κανεις παντα ?

γεγονος 1 εχεις ξεσκιστει να ποσταρεις οτι δεν μας ξερεις αλλα συνεχιζεις και μας απαντας ? μολις τωρα παραδεχτηκες οτι υποψιαζεσαι ποιοι ειμαστε ενω πριν λιγο ειπες οτι δεν μας ξερεις καν !!

γεγονος 2 ειναι συμπτωση το γεγονος οτι εχεις γατα και την πας τακτικα στο κτηνιατρο και οτι γραφεις με ροζ γραμματακια και χαζοχαρουμενο μελαγχολικο στυλακι?μαντεψε λιγο...με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα και φοβιες υπαρχει μια κοπελα στο φορουμ που μπαινω !!! συμπτωση ??μηπως ειναι αλλη αυτη ?

γεγονος 3 ειπες οτι δε με ξερεις αλλα δε μπηκες καν στη διαδικασια να σχολιασεις το οτι σε ανεφερα με το ονομα σου . αυτο ειναι το ονομα σου γιατι απλουστατα αμα δεν ηταν θα γελουσες και θα ειχες μια καθολα ειρωνικη αντιδραση νορμαλ ανθρωπου οταν τον φωναζουν με το λαθος ονομα

γεγονος 4 εδω και 10 ποστ λες οτι δεν ασχολεισαι αλλα συνεχιζεις να ποσταρεις !!! ανθρωπος που δεν ζοριζεται δεν ασχολειται απο την πρωτη στιγμη εσυ συνεχιζεις να μας αποδεικνυεις περιτρανα οτι εχουμε δικιο .

υ.γ. απαντησε μου σε παρακαλω και στα 4 γεγονοτα , αν και δε νομιζω οτι θα το κανεις γιατι φοβασαι οτι θα ρεζιλευτεις . εξαλλου ξερω απο τωρα τι θα πεις "δεν ασχολουμαι" "πως τολμας και με προσβαλεις ενω δε με ξερεις " "εισαι ψευτης" "δεν σε ξερω καν" ...

το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
    Όχι αγόρι μου, δεν θα φύγω από εδώ...γιατί ξέρω εγώ τι λέω κι αν λέω ψέματα κι εσύ μόλις αποκάλυψες και προσωπικά δεδομένα στο ίντερνετ, αυτό λες να περνάει έτσι; Και δεν σας ξέρω γιατί δεν σας έχω γνωρίσει ποτέ...ένα ψευδώνυμο στο ίντερνετ για μένα δεν σημαίνει ότι ξέρω κάποιον...και ναι, εδώ και ώρα ποστάρω για να πάψουν να με ενοχλούνε μερικοί...όχι, δεν θα σου απαντήσω γιατί βαριέμαι και γιατί με πρήξατε. Κι όποιος θέλει να νομίζει ότι φοβάμαι, πρόβλημα του. Έχω ήδη κάνει ότι πρέπει να κάνω για σας αλλά είπε να το σταματήσω αν με αφήνατε ήσυχη. Δεν με αφήνετε; Πρόβλημα σας. Δεν θα ασχοληθώ πλέον εγώ αλλά αυτοί που πρέπει όπως είπα και πριν. Αγνόηση και σ' εσένα. Πάψτε να με απασχολείτε. Αντιος!

Page 26 of 36 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast