Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 36 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by baracuda_girl View Post
    Καλά μωρέ συνέχισε τις απειλές σου εσύ...
    Εμένα μου αρκεί που ξέρουμε και ξέρεις ποιά είναι η πραγματικότητα (ελπίζω δηλαδή)
    Εγώ την ξέρω την πραγματικότητα, εσείς λέτε ψέματα και θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου. Αν δεν πάψετε να με ενοχλείτε. Είναι η τελευταία μου προειδοποίηση κι όχι απειλή. Ότι είχα να πω το είπα, τώρα που μου το επιτρέπει πάλι το σύστημα ιγκνορ και εσύ. Θα τα πούμε αλλού.

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νομίζεις. Το έχω ήδη κάνει και πολύ σοβαρά με πήραν...και μετά από το σημερινό έπεται συνέχεια. Θα κάνω ότι με συμβούλεψαν. Είπα να το αφήσω μπας και βάλετε μυαλό αλλά δυστυχώς για εσάς όχι...οπότε πολύ σύντομα θα επιληφθούν αυτοί.
    Εδώ για πιο σοβαρά θέματα και δεν πολυασχολούνται, θα ασχοληθούν με σένα. Πόσο πολύ γέλασα με αυτό.

Member
    Εγώ την ξέρω την πραγματικότητα, εσείς λέτε ψέματα και θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου. Αν δεν πάψετε να με ενοχλείτε. Είναι η τελευταία μου προειδοποίηση κι όχι απειλή. Ότι είχα να πω το είπα, τώρα που μου το επιτρέπει πάλι το σύστημα ιγκνορ και εσύ. Θα τα πούμε αλλού.
    Αφού μας έκανες όλους ιγκνόρ πως θα ξέρεις αν συνεχίσουμε να σε ενοχλούμε? http://www.cosmopolitan.gr/forum/ima...es/eusa_eh.gif

Senior Member
    Ενδιαφέρον, πού το βρίσκουμε αυτό το εγχειρίδιο; Πάντως τον άλλον αγγλικό όρο που είπες πρώτη φορά τον ακούω και μου θυμίζει engineeiring σαν άκουσμα, δεν ξέρω γιατί...ναι, όντως έχω ελάχιστη ανοχή σ' αυτά που φοβάμαι, αυτό είναι αλήθεια αλλά το άλλο που λες δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί όπως το περιγράφεις είναι σαν να μιλάς για ένα παιδί που ζητάει την καραμέλα που δεν του δίνουν και δεν είναι έτσι...ξέρεις όμως κάτι; Αν νιώσω ότι αυτή η βάση δεν είναι πλέον ασφαλής, φεύγω από μόνη μου για κάπου που θα είμαι ασφαλής...νομίζω ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα λες, όχι; Όσο για το άλλο που λες δυστυχώς δεν μπορώ να πω τι έχω και τι δεν έχω με την παρούσα κατάσταση αν εννοείς τι εννοώ...δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο από διακριτικότητα...όσον αφορά το αν θέλω να αλλάξω, ναι για σένα φυσικά και no probs κι αυτό είναι και το λογικό αλλά για μένα ξέρεις είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά οι απέξω τα βλέπετε όλα τόσο μα τόσο εύκολα...μακάρι να ήταν όντως έτσι...δεν είναι τυχαία η παροιμία "έξω απ΄το χορό πολλά τραγούδια λένε"...όσο για τα ξεσπάσματα είναι κατά του εαυτού μου ή στη χειρότερη περίπτωση άψυχων αντικειμένων οπότε δεν βλάπτουν κανέναν άλλον...

Όχι δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέω, γιατί πάντα θα προσπαθείς να βρίσκεις μια "ασφαλή βάση" για να στηρίζεσαι. Το γεγονός ότι θα αλλάζει και θα αποκτάς κάθε φορά και μια νέα εξάρτηση από ένα ακόμα άτομο που θα γνωρίζεις δεν αναιρεί αυτό το πράγμα. Θα είναι ένας φαύλος κύκλος που θα επαναλαμβάνεται όσο τουλάχιστον εσύ θα διατηρείς αυτόν τον τρόπο για να πορεύεσαι στον κόσμο.

Μπορεί να ακούγεται "παιδικό" αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Δεν σε λέω "παιδάκι" αλλά ίσως άθελα σου-λόγω της μεγάλης δυσκολίας να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου κάποιες φορές-να κάνεις αυτό το πράγμα χωρίς εκείνη την στιγμή να το καταλαβαίνεις. Δηλαδή ίσως να έχεις πολύ λίγη ανοχή στον συναισθηματικό πόνο και στο άγχος και όταν δεν σου δίνει την "ανακούφιση" ο άλλος, και επειδή δεν έχεις μάθει κάπως να το αντιμετωπίζεις όλο αυτό μόνη σου, αμέσως εκείνη την στιγμή εκτροχιάζεσαι και ίσως να φτάνεις στα όρια σου. Δεν θέλω να κάνω διαγνώσεις αλλά δες για εξαρτητική προσωπικότητα και προσπάθησε να αποκτήσεις κάποια επίγνωση για το που μπορεί κάπου και εσύ να το χειρίζεσαι λάθος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Depende...ality_disorder

Υπόψιν δεν κάνω διάγνωση απλά λέω να ρίξει μια ματιά.

Και ελπίζω να μην είναι απλά όλα αυτά troll-behaviours.

Ναι, δεν έχω περάσει την δική σου κατάσταση, αλλά δεν είμαι εντελώς "έξω από τον χορό". Έχω περάσει και εγώ τρομερό άγχος, αγοραφοβία, νοσοφοβία και κρίσεις πανικού για κάποια χρόνια και έχω νιώσει πως είναι να έχεις μεγάλο παράλογο φόβο και να νομίζεις ότι θα πεθάνεις. Αλλά εδώ δεν κοντραρίζουμε τις διαταραχές και για το ποιος την έχει "πιο μεγάλη" (την διαταραχή :P) απλά συμβουλές δίνουμε ο ένας στον άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Όχι δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέω, γιατί πάντα θα προσπαθείς να βρίσκεις μια "ασφαλή βάση" για να στηρίζεσαι. Το γεγονός ότι θα αλλάζει και θα αποκτάς κάθε φορά και μια νέα εξάρτηση από ένα ακόμα άτομο που θα γνωρίζεις δεν αναιρεί αυτό το πράγμα. Θα είναι ένας φαύλος κύκλος που θα επαναλαμβάνεται όσο τουλάχιστον εσύ θα διατηρείς αυτόν τον τρόπο για να πορεύεσαι στον κόσμο.

Μπορεί να ακούγεται "παιδικό" αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Δεν σε λέω "παιδάκι" αλλά ίσως άθελα σου-λόγω της μεγάλης δυσκολίας να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου κάποιες φορές-να κάνεις αυτό το πράγμα χωρίς εκείνη την στιγμή να το καταλαβαίνεις. Δηλαδή ίσως να έχεις πολύ λίγη ανοχή στον συναισθηματικό πόνο και στο άγχος και όταν δεν σου δίνει την "ανακούφιση" ο άλλος, και επειδή δεν έχεις μάθει κάπως να το αντιμετωπίζεις όλο αυτό μόνη σου, αμέσως εκείνη την στιγμή εκτροχιάζεσαι και ίσως να φτάνεις στα όρια σου. Δεν θέλω να κάνω διαγνώσεις αλλά δες για εξαρτητική προσωπικότητα και προσπάθησε να αποκτήσεις κάποια επίγνωση για το που μπορεί κάπου και εσύ να το χειρίζεσαι λάθος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Depende...ality_disorder

Υπόψιν δεν κάνω διάγνωση απλά λέω να ρίξει μια ματιά.

Και ελπίζω να μην είναι απλά όλα αυτά troll-behaviours.

Ναι, δεν έχω περάσει την δική σου κατάσταση, αλλά δεν είμαι εντελώς "έξω από τον χορό". Έχω περάσει και εγώ τρομερό άγχος, αγοραφοβία, νοσοφοβία και κρίσεις πανικού για κάποια χρόνια και έχω νιώσει πως είναι να έχεις μεγάλο παράλογο φόβο και να νομίζεις ότι θα πεθάνεις. Αλλά εδώ δεν κοντραρίζουμε τις διαταραχές και για το ποιος την έχει "πιο μεγάλη" (την διαταραχή :P) απλά συμβουλές δίνουμε ο ένας στον άλλο.
    Το καταλαβαίνω το πρώτο...αλλά εγώ δεν είμαι δυνατή, ποτέ δεν ήμουν, οι γονείς κι ειδικά η μαμά μου ήταν υπερπροστατευτική κι έτσι δεν έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου και πραγματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνη σ' αυτή τη ζωή χωρίς κάποιον να βασίζομαι...με οποιαδήποτε ιδιότητα αν και προτιμώ τον σύντροφο που με κάνει να νιώθω την μεγαλύτερη ασφάλεια αν είναι εντάξει μαζί μου...

Ναι, όντως στον συναισθηματικό πόνο, το άγχος και το φόβο έχω πολύ λίγη ανοχή...και ναι, συμβαίνει αυτό που λες όταν δεν λαμβάνω καθησύχαση/ανακούφιση ότι τίποτα κακό δεν πρόκειται να συμβεί...θα το δω το λινκ...αύριο με καθαρό μυαλό...

Όχι, δεν είμαι troll, όσα λέω τα αισθάνομαι κι υπάρχουν άτομα έξω που τα έχουν δει. Αυτοί να βγούνε να με πούνε troll. Δεν πρόκειται γιατί με έχουν δει και σε αυτές τις φάσεις.

Εγώ γενικά δεν φοβάμαι ότι θα πεθάνω αν και τελευταία με τα προβλήματα σωματικής υγείας, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι ότι μπορεί να πάθω κάτι αν είμαι έξω μόνη μου χωρίς κάποιον να με βοηθήσει αν πάθω κάτι...είναι λογικό; Κι όποιος δεν πιστεύει για τα νοσοκομεία, να σας ποστάρω και τις αναλύσεις μου μήπως; Δεν πάει σ' εσένα αυτό τώρα, η ειρωνεία αλλά γενικά σε όσους αμφισβητούν...

Senior Member
    Κυκνε ,αντι να ρωτας συνεχεια , δεν ειναι καλυτερα να παρεις μια βοηθεια..απο καπου ?
    Απο καποιον (ειδικο ) ,για να τα ξεδιαλυνεις λιγο το μεσα σου .Το εχεις σκεφτει ποτε αυτο ??
    το λεω σαν μια μικρη παροτρυνση ..
    Αυτα ..
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Κυκνε ,αντι να ρωτας συνεχεια , δεν ειναι καλυτερα να παρεις μια βοηθεια..απο καπου ?
    Απο καποιον (ειδικο ) ,για να τα ξεδιαλυνεις λιγο το μεσα σου .Το εχεις σκεφτει ποτε αυτο ??
    το λεω σαν μια μικρη παροτρυνση ..
    Αυτα ..
    Παίρνω σοφτ...αλλά με βοηθάει να συζητάω κι εδώ...κι επίσης μου γεννιούνται διάφορες απορίες κατά τη διάρκεια της μέρας όπως π.χ. αυτό με τα διεγερτικά (το αναφέρω απλά επειδή είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα) κι επίσης μου αρέσει να συζητάω...και φυσικά δεν μπορώ να παίρνω το γιατρό κάθε φορά που θα μου γεννιέται μια απορία, σοβαρή ή μη...θα τον είχα ταράξει στα τηλέφωνα :o

Senior Member
    τελικα κυκνε εισαι και μυθομανης;
    παντως οπως κ να εχει, καποιο προβλημα το εχεις!!!!

Senior Member
    κυκνε οχι δεν παιρνεις βοηθεια
    Πολλοι λενε οτι "παιρνουν" αλλα πανε για καφε, αντι πηγαινουν εκει ,και
    Εχω ξαναπει παλι εδω μεσα, οποιος δεν θελει ,κανενας δεν θα του το βαλει στο κεφαλακι του με το ζορι
    Πρωτα απο ολα εμεις αντιλαμβανομαστε οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια ,και κατι δεν παει καλα ..και ξεκιναμε απο κει
    δεν θελω να πω κατι αλλο πανω σε αυτο .. εσυ ξερεις καλυτερα
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    τελικα κυκνε εισαι και μυθομανης;
    παντως οπως κ να εχει, καποιο προβλημα το εχεις!!!!
    Όχι, δεν είμαι. Άλλα προβλήματα έχω αλλά όχι αυτό. Αυτό είναι συκοφαντική δυσφμήμιση και θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι. Πλέον αν κάποιος νιώθεί ότι αφιέρωσε χρόνο και συναίσθημα και λέει εξηγήσεις με προσωπικό μήνυμα. Ότι είχα να πω εδώ το είχα, θα συζητάω πλέον μόνο τα προβλήματα μου όπως λες κι εσύ κι όχι τις βλακείες του καθενός. Καλημέρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    κυκνε οχι δεν παιρνεις βοηθεια
    Πολλοι λενε οτι "παιρνουν" αλλα πανε για καφε, αντι πηγαινουν εκει ,και
    Εχω ξαναπει παλι εδω μεσα, οποιος δεν θελει ,κανενας δεν θα του το βαλει στο κεφαλακι του με το ζορι
    Πρωτα απο ολα εμεις αντιλαμβανομαστε οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια ,και κατι δεν παει καλα ..και ξεκιναμε απο κει
    δεν θελω να πω κατι αλλο πανω σε αυτο .. εσυ ξερεις καλυτερα
    Όχι, δεν πάω για καφέ, πάω εκεί που πρέπει να πάω...λεπτομέρειες σοφτ όμως μόνο προσωπικά όπως παλιά αν θέλεις...σιγά μην δώσω και ονόματα στο τέλος...έλεος, έχουμε ξεφύγει πολύ...

Senior Member
    Παίρνω σοφτ...αλλά με βοηθάει να συζητάω κι εδώ...κι επίσης μου γεννιούνται διάφορες απορίες κατά τη διάρκεια της μέρας όπως π.χ. αυτό με τα διεγερτικά (το αναφέρω απλά επειδή είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα) κι επίσης μου αρέσει να συζητάω...και φυσικά δεν μπορώ να παίρνω το γιατρό κάθε φορά που θα μου γεννιέται μια απορία, σοβαρή ή μη...θα τον είχα ταράξει στα τηλέφωνα :o
    Καλημερα Κυκνε!
    Πριν λιγο καιρο δεν ειχες αναφερει το παρακατω??

άφησα την παλιά μου γιατρό μετά την μαλακία που έκανε, δεν έχω βρει κάποιον με τον οποίο να νιώθω ασφαλής, κάποιον που να πάω συστημένη...πήγα έτσι σε κάποια αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης της και διστάζω να πάω πάλι, δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο ούτε όσα νιώθω είναι για πούλημα στον κάθε άχρηστο γιατρό...άλλο εδώ μέσα που υπάρχει η ανωνυμία, δεν είναι το ίδιο. Αλλά ναι, ένας λόγος είναι κι η αμηχανία γιατί ντρέπομαι και φοβάμαι να μιλήσω γι' αυτά τα πράγματα :o :(
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καλημερα Κυκνε!
    Πριν λιγο καιρο δεν ειχες αναφερει το παρακατω??
    Καλημέρα Άλια και Χρόνια Πολλά! :o
    Ναι, όντως...εννοούσα ότι δεν έχω βρει ακριβώς ψυχίατρο...αυτό ναι, αληθεύει. Η ψυχίατρος που πήγα δεν μου άρεσε καθόλου και το συζήτησα και με δικά μου άτομα και συμφωνούν μαζί μου. Ο γιατρός που έχω βρει δεν είναι ψυχίατρος αλλά έχει αρκετές γνώσεις ψυχολογίας κι επειδή τον γνωρίζω προσωπικά κατά κάποιο τρόπο και επειδή τον γνωρίζει και ο παθολόγος μου κι έχει πολύ καλή γνώμη γι' αυτό βλέπω αυτόν. Και ναι, αυτός με κάνει να νιώθω ασφαλής...αλλά ψυχίατρο που να το κάνει αυτό δεν έχω βρει. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες ελεύθερα αλλά όχι εδώ, προσωπικά...σιγά μην δώσω και το όνομα του εδώ...

Senior Member
    Τι ειδικοτητα εχει ο συγκεκριμενος γιατρος?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Τι ειδικοτητα εχει ο συγκεκριμενος γιατρος?
    Συγγνώμη Άλια αλλά δεν θέλω να το πω αυτό δημόσια κι υπάρχει λόγος...αν θέλεις, στέλνεις μήνυμα...

Page 28 of 36 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast