Results 46 to 60 of 73
-
02-01-2012, 16:03 #46
Με τις 2 ξένες γλώσσες συνεχίζεις; Άλλες δραστηριότητες έχεις;
- 02-01-2012, 16:07 #47
02-01-2012, 16:17 #48
palabra διαβαζω οσα γραφεις και στο μυαλο μου εξελισσονται παρομοιες σκηνες.προσεχε γιατι εισαι νεα και η ζωη ειναι μπροστα σου.υπαρχουν αντρες με Α κεφαλαιο και αυτο ειναι βεβαιο.προσεχε γιατι κι εγω απο διαφορες παρομοιες καταστασεις εγινα ενα κλειστο,φοβικο παιδι που αντι να ξεφυγω επεσα στα χειροτερα.και οσο επιθυμουσα μια οικογενεια ηρεμη οσο κι αν προσπαθησα δεν το καταφερα.και βρισκομαι κατηγορουμενη σαν μανα τωρα και βλεπω πληγωμενα παιδια. τα δικα μου παιδια.σου ευχομαι η ζωη απο εδω και μπρος να σου δειξει την γλυκια της πλευρα.εισαι πολυ δυνατο κοριτσι και θα τα καταφερεις.
Last edited by γιώτα2; 02-01-2012 at 23:51.
02-01-2012, 16:22 #49
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου!
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στη δική μου ζωή αλλά και στη δική σου!
Το ξέρω πως υπάρχουν και καλοί άνδρες και καλές γυναίκες, όπως και κακοί άνδρες και κακές γυναίκες αλλά έχω απογοητευτεί πολύ όχι μόνο από την οικογένειά μου αλλά και από άλλα πράγματα και καταστάσεις που βλέπω και πλέον είμαι πολύ επιφυλακτική.
Βέβαια, έτσι όπως είναι η κατάστασή μου δεν μπορώ να πω πως έχω κέφι και όρεξη να κάνω κάποια σχέση.
02-01-2012, 16:23 #50
Boltseed
:D:D:D:D:D:D.....ποσο δικιο εχεις!!!!!!!! πολυ μου αρεσε, θα το υιοθετησω!
02-01-2012, 16:30 #51
Εγω , επειδη θυμαμαι τα νειατα μου τωρα(!!!), θα σου ελεγα οτι αν δεν καταλαβεις και συγχωρεσεις τον πατερα σου (οχι να τον δικαιολογησεις-αυτο δεν γινεται), δεν θα βρεις γιατρεια απο το προβλημα σου. Για να γινει αυτο ομως πρεπει να αποστασιοποιηθεις....η μητερα σου μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου αλλα υπηρξε αδυναμη να σε προστατευσει. Αφου δεν μπορεσε λοιπον ι , κατι πρεπει να κανεις εσυ για τον εαυτο σου. Απεγκλωβισου και απο εκεινην και απο εκεινον. Δεν θα το καταφερεις αν μονιμα ταυτιζεσαι με τη μαμα και κατηγορεις τον μπαμπα. Αυτο που εισαι (που φαινεται να εισαι 'κατι' ομορφο και καλο) το οφειλεις και στους δυο...και οι δυο εκαναν αυτο που ΝΟΜΙΖΑΝ καλυτερο για εσενα....
Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι ακομη...αν θες....καταρχην για το προβλημα του αδελφου σου, ποσο σοβαρο ειναι? Και δευτερον αν ο πατερας σου δουελευε πολυ...αν θες απαντησε μας...
02-01-2012, 16:48 #52
Θα μπορούσα να τον συγχωρήσω εάν μετά από κάθε βρισίδι που μας κάνει ερχόταν να μας πει πως "Μη με παρεξηγείτε κι αν πω καμιά κουβέντα παραπάνω! Μη μου δίνετε σημασία, πίνω λιγάκι παραπάνω και λέω βλακείες". Δεν το κάνει όμως! Και όχι μόνο αυτό αλλά εάν προσπαθήσω να του ανοίξω εγώ συζήτηση γι' αυτό το θέμα βγαίνει από πάνω και μου λέει "Και που σε είπα *******;; Τι έγινε;; Σιγά τη βρισιά".
Εν τω μεταξύ καταριέται συνεχώς τη μητέρα μου και εμένα. Και μου έχει πει μέσα στα μούτρα πως μετάνιωσε που με έκανε και πως δεν με θέλει για κόρη του.
Επομένως, τι να του συγχωρέσω;; Συγχωρείς κάποιον ένα δεις έστω και ένα δείγμα μετάνοιας, όχι να σου κάνει χειρότερα.
02-01-2012, 16:51 #53
και εμενα με ειχε πληγωσει πολυ.....και μου ειχε πει πραγματα 'που δεν λεγονται' σε κανεναν, ποσο μαλλον στο παιδι σου. Καπου ομως στο μυαλο μου βρηκα στοιχεια της αγαπης του...εσυ εχεις τετοιες μνημες? τετοιες εμπειριες? Να νιωσεις την αγαπη του?
Πινει πολυ ? εχει προβλημα αλκοολισμου? Αν ναι, ανεκαθεν?
02-01-2012, 16:56 #54
Τη μονη διαφορα που βλεπω στην περιπτωση μας ειναι οτι στην δικη μου, η μητερα μου προσπαθουσε να τον δικαιολογει παντα...Τον αγαπουσε....και ισως μας εμαθε και εμας να τον αγαπαμε!! Επισης ο πατερα μου δουλευε πολυ....κουραζοταν πολυ για να μας προσφερει ο,τι χρειαζομασταν....Για αυτο σε ρωταω...
02-01-2012, 16:59 #55
Δυστυχώς, δεν έχω τέτοιες μνήμες!
Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κάνει πράγματα ή θυσίες για το παιδί του.
Όσο για το ποτό, πάντοτε έπινε αλκοόλ και του άρεσε αλλά έπινε κανονικά.
Όταν είχε πολλές δυσκολίες ή άγχος έπινε πιο πολύ για να του δίνει δύναμη, αλλά τον έκανε χειρότερο.
Από τότε που έμπλεξε με τη γυναίκα αυτή πίνει παραπάνω για να τη σκέφτεται και για να μπορεί να πάρει θάρρος ώστε να μας βρίζει εμάς μετά.
Επιπλέον, πάντοτε ήταν λιγάκι τεμπελάκος με τη δουλειά. Δουλεύει 5 ώρες την ημέρα 3 το πρωί και 2 το βράδυ και λέει πως τον έχουμε είλωτα.
Τώρα με το ποτό βαριέται ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, έχει γίνει πολύ τσιγκούνης. Δε μου δίνει λεφτά ούτε για να πάρω ένα καλσόν.
Τα λεφτά για τα φροντιστήρια, για την ένδυσή μου και για άλλα έξοδά μου μου τα δίνει η μητέρα μου από μία γκαρσονιέρα που νοίκιαζε μέχρι πριν 3 χρόνια.
Εκείνος μου δίνει το πολύ για να πάρω καμιά τυρόπιτα όταν είμαι στο φροντιστήριο.
02-01-2012, 17:01 #56
Επισης, ετσι για την ιστορια , να σου πω οτι οι δικοι μου τελικα χωρισαν οταν ημουν 30!!!!!! Εβγαλαν απιστευτη κακια ο ενας προς τον αλλον και ταλαιπωρηθηκα και εκει πολυ. Ο πατερας μου ηταν πολυ δυσπιστος απεναντι μου, θεωρουσε οτι με νοιαζει μονο η μητερα μου...Σημερα, μετα απο δεκα χρονια χωρια. εχουν καλη σχεση και εμεις με τον πατερα μου το ιδιο...Ειναι και οι δυο πολυ πιο ηρεμοι και ο πατερας μου ποτε δεν μου ειπε ουτε συγνωμη ουτε οτι με αγαπαει...Μου το λενε τα ματια του ομως και μου αρκει....Ετσι του εμαθαν να το εκφραζει.
02-01-2012, 17:03 #57
ΟΚ Palabra!!!! Προσπαθησα αλλα δεν βλεπω φως!
..για τον πατερα σου λεω....
Μερικοι ανθωρποι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...ας μην ψαχνουμε τον λογο...Δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι για οικογενεια. Αφου και η μητερα σου δεν τον θελει πια, οργανωθειτε και φυγετε απο εκεινον....Αφου δεν μπορεις να φυγεις μονη σου, φυγετε μαζι. Οκ, λευτα δεν εχει η Μητερα σου αλλα και τωρα δεν νομιζω να περναει ανετα, ετσι δνε ειναι? Βρειτε δουλεια και οι δυο σας και θα τα καταφερετε....
02-01-2012, 17:05 #58
Εμένα η μητέρα μου δεν το δικαιολογεί. Το μόνο που μου λέει είναι πως σαν πατέρας μας αγαπάει αλλά δεν ξέρει να το δείχνει.
Εγώ όμως έχω μάτια και βλέπω. Γι' αυτό εκνευρίζομαι όταν μου το λέει αυτό η μητέρα μου. Πλέον, είμαι σίγουρη πως δεν με αγαπά. Μου το έχει πει και ο ίδιος.
Εγώ και η μητέρα μου νιώθουμε θυμό γι' αυτόν αλλά δε θέλουμε να πάθει κανένα κακό.
Αν και εγώ μερικές φορές πάνω στο θυμό μου λέω μέσα μου πως ό,τι και να πάθει δε μ' ενδιαφέρει αλλά ίσως και να μην είναι έτσι.
Τέλος, ο πατέρας μου ζηλεύει πολύ την αγάπη που έχω εγώ και ο αδερφός μου στη μητέρα μας. Δεν καταλαβαίνει πως με όσα τη βλέπουμε να περνάει θα πάρουμε το μέρος της;;
Έτσι και εκείνος προσπαθεί να μας βάζει φυτιλιές. Λέει σε μένα και στον αδερφό μου πως η μητέρα μας μας μισεί και στη μητέρα μου πως εμείς τη μισούμε.
Άστα...βράστα!
02-01-2012, 17:07 #59
02-01-2012, 17:19 #60
μακαρι να φυγει τελικα, οπως περιμενετε...μεχρι τοτε προσπαθησε να λειπεις απο το σπιτι οσο περισσοτερο μπορεις...