Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 537
    Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα σου απαντήσω μόνο σ' αυτό. Και ναι, σε έχω ignore απλά αααν θέλω κι όποτε κι αν έχω όρεξη υπάρχει επιλογή να βλέπω τι λες...και τώρα μου κάπνισε να θέλω. Είπα λοιπόν ότι δεν θέλω να σβήνω μηνύματα αλλά μιας κι υπάρχει περιορισμός μηνυμάτων κι εδώ και στο άλλο αναγκάζομαι να σβήνω. Και προτιμάω να σβήνω αυτά που με πληγώνουν. So simple. Επίσης για δες που "ήρθες" μόλις μύρισες πρόβλημα...τυχαίο; Δεν νομίζω...όπως δεν θα παραξενευτώ κι αν ακολουθήσει το χαρέμι σου... :rolleyes:
    Χαχα κλασική απάντηση. Ναι ήρθα, δε μπορώ να μην απαντήσω όταν βλέπω π******ς.
    Πάντως δεν ξέρω τι παίχτηκε και που, κάτι μου διέφυγε αλλά πέρα από το να κλαίγεσαι έχεις απαντήσει τίποτα επί της ουσίας? Και αν ναι, είμαι περίεργο να δω τι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Uriel View Post
    Χαχα κλασική απάντηση. Ναι ήρθα, δε μπορώ να μην απαντήσω όταν βλέπω π******ς.
    Πάντως δεν ξέρω τι παίχτηκε και που, κάτι μου διέφυγε αλλά πέρα από το να κλαίγεσαι έχεις απαντήσει τίποτα επί της ουσίας? Και αν ναι, είμαι περίεργο να δω τι.
    Κι ούτε θα μάθεις, με την περιέργεια θα μείνεις εσύ...σιγά μη βγάλω τα μάτια μου μόνη μου...δεν τρελάθηκα (ακόμα). Επίσης κλασσική ενέργεια, δεν μπορείς πια να απαντήσεις στο άλλο όσο και να θέλεις κι έχεις σκάσει γιατί δε σε παίρνει με τόσες αναφορές που έχεις φάει και κουβαλήθηκες κι εδώ. Όμως είπα ότι θα σου απαντήσω μόνο πριν και το παραβίασα...αλλά δεν πειράζει...αφού εγώ κατ' εσέ λέω ψέματα μπορώ να πράξω ανάλογα με τα κέφια μου...θα δούμε λοιπόν...θα εξαρτηθεί από αυτά...cu...or not...

Member
    Κι ούτε θα μάθεις, με την περιέργεια θα μείνεις εσύ...σιγά μη βγάλω τα μάτια μου μόνη μου...δεν τρελάθηκα (ακόμα). Επίσης κλασσική ενέργεια, δεν μπορείς πια να απαντήσεις στο άλλο όσο και να θέλεις κι έχεις σκάσει γιατί δε σε παίρνει με τόσες αναφορές που έχεις φάει και κουβαλήθηκες κι εδώ. Όμως είπα ότι θα σου απαντήσω μόνο πριν και το παραβίασα...αλλά δεν πειράζει...αφού εγώ κατ' εσέ λέω ψέματα μπορώ να πράξω ανάλογα με τα κέφια μου...θα δούμε λοιπόν...θα εξαρτηθεί από αυτά...cu...or not...
    Χαχα πάντως έχεις αυτογνωσία, ξέρεις πως ότι κι αν πεις θα εκτεθείς. Μια χαρά μπορώ να σου απαντήσω στο άλλο και το κάνω (ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχεις καταλάβει καν ποιος είμαι οπότε μην προσπαθείς να ψαρέψεις απάντηση). Συνέχισε, ΕΥΤΥΧΩΣ εδώ πέρα παίρνουν στροφές πιο γρήγορα και σε είχαν πάρει πρέφα ήδη όταν μπήκα.

Senior Member
    Χαχα πάντως έχεις αυτογνωσία, ξέρεις πως ότι κι αν πεις θα εκτεθείς. Μια χαρά μπορώ να σου απαντήσω στο άλλο και το κάνω (ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχεις καταλάβει καν ποιος είμαι οπότε μην προσπαθείς να ψαρέψεις απάντηση). Συνέχισε, ΕΥΤΥΧΩΣ εδώ πέρα παίρνουν στροφές πιο γρήγορα και σε είχαν πάρει πρέφα ήδη όταν μπήκα.
    Όχι, δεν κινδινεύω να εκτεθώ καθόλου απλά εσένα δεν σου κάνω τη χάρη και ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι, δεν έχω ανάγκη για ψάρεμα αλλά μην κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις γιατί δεν πρόκειται να σου πω...είμαι σίγουρη πάντως για το ποιος είσαι αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...και όχι, δεν μου απαντάς στο άλλο...και κανείς με μυαλό δεν έχει πάρει πρέφα τίποτα, μην χαίρεσαι, υπάρχουν πράγματα που δεν κατάφερες να χαλάσεις ούτε εσύ ούτε αυτοί που κουβάλησες :p

Senior Member
    Α και για να το διορθώσω εδώ για να μην λέτε ότι παραποίησα το μήνυμα μου ύπουλα κλπ κλπ κι ιστορίες για αγρίους, κανείς με μυαλό δεν έχει πάρει πρέφα τίποτα γιατί δεν υπάρχει τίποτα να πάρει πρέφα. Ευχαριστώ!

Member
    Που να μη με είχες και ιγκνόρ αχαχαχαχαχα.
    Όσο και να κοπανιέσαι, δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι.

και κανείς με μυαλό δεν έχει πάρει πρέφα τίποτα, μην χαίρεσαι
    Σςςςς μας βλέπουν.

Senior Member
    Που να μη με είχες και ιγκνόρ αχαχαχαχαχα.
    Όσο και να κοπανιέσαι, δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι.

Σςςςς μας βλέπουν.
    Σου είπα, πάω ανάλογα με τα κέφια μου απόψε...όσο και να κοπανιέσαι ξέρω ποιος είσαι και θα έρθει η ώρα που θα μάθω περισσότερα...τώρα να με συγχωρείς γιατί 1ον δεν έχω κάτι άλλο να πω και 2ον πρέπει να κάνω κάτι εκτυπώσεις που δεν μπόρεσα νωρίτερα....καλό βράδυ άγνωστε χ :p

Member
    Βρε αν ήξερες θα το είχες βγάλει ντελάλη, τι μου πουλάς μούρη? Είσαι τόσο πολύ προβλέψιμη..
    Σαν να σε βλέπω, θα ψάχνεις μανιωδώς τα τόπικ να βρεις ποιος έχει παρόμοιο τρόπο γραφής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    τα εχω εγω τα μηνυματα ομως.
    Καλά κάνεις ξωτικό...αν άφηνες θα στο έλεγα προσωπικά αλλά δεν ήθελες οκ...αν κατάλαβες σε τι αναφερόμουνα έχει καλώς...αναφερόμουνα στα περί διαχείρησης κλπ...κι απάντησα...από εκεί και πέρα κάνε ότι θέλεις...από μένα καληνύχτα...νιώθω ήρεμη τώρα και δεν πρόκειται να το χαλάσω...αυτά...

Senior Member
    οκ μην το χαλασεις ,αλλα απο οτι βλεπω χαλιεσαι πολυ εδω μεσα .. :))))))
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    πριν κανω καμια κινηση που εχω δικαιωμα, ανεβασε τα πιεμ μου που φαινεται να σε απειλησα Ερη γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της. Αλλιως ζητα ΤΩΡΑ συγνωμη για το ΨΕΜΑ σου.
    Ερώτηση. Ξωτικό εκτελείς χρέη μοντερέιτινγκ στο φόρουμ?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Tότε έχω να σου πω ότι το "Έρη" δεν έχεις δικαίωμα να το ανακοινώνεις δημόσια δίχως την άδεια του ατόμου που χρησιμοποιεί το φόρουμ. Με ξάφνιασε που το διάβασα. Όπως με ξαφνιάζουν και τα γράμματα σε μέγεθος βόμβας, που νομίζω ότι αν θέλουμε να μιλάμε για μοντερέιτορ και όχι για απλό μέλος, μάλλον περνάς το μήνυμα του εκφοβισμού και όχι της ψυχραιμίας που χρειάζεται το μοντερέιτινγκ. Με αυτό δεν εννοώ πως δεν είσαι άνθρωπος και δε θα θυμώσεις και συ, εννοώ πως αν δε μπορείς να μη θυμώσεις ή να μην το δείξεις ΕΤΣΙ, με τέτοια γράμματα, το μοντερέιτινγκ δε σου κάνει. Με κάθε συμπάθεια.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Tότε έχω να σου πω ότι το "Έρη" δεν έχεις δικαίωμα να το ανακοινώνεις δημόσια δίχως την άδεια του ατόμου που χρησιμοποιεί το φόρουμ. Με ξάφνιασε που το διάβασα. Όπως με ξαφνιάζουν και τα γράμματα σε μέγεθος βόμβας, που νομίζω ότι αν θέλουμε να μιλάμε για μοντερέιτορ και όχι για απλό μέλος, μάλλον περνάς το μήνυμα του εκφοβισμού και όχι της ψυχραιμίας που χρειάζεται το μοντερέιτινγκ. Με αυτό δεν εννοώ πως δεν είσαι άνθρωπος και δε θα θυμώσεις και συ, εννοώ πως αν δε μπορείς να μη θυμώσεις ή να μην το δείξεις ΕΤΣΙ, με τέτοια γράμματα, το μοντερέιτινγκ δε σου κάνει. Με κάθε συμπάθεια.
    ενταξει ρειν
    οπως ξερεις εχουμε δυο ταχυτητων μοντερειτορς.
    ειναι αυτοι που εμφανιζονται με το ονομα του μελους και επιβαρυνονται ως μοντ με την δραστηριοτητα τους ως μελη, και οι μοντ που μπορει ακομα και να εχουν προσωπικα μαζι σου ως μελη (η και οχι) και να δραστηριοποιουνται οπως νομιζουν συμφωνα με ολα αυτα, αλλα εμφανιζονται ως "αγνωστοι" ;)
    προσωπικα εκτιμω την φανερη δραση των μοντ που ειναι μελη, και θεωρω επιληψιμη την χρηση μοντερειτορς με κουκουλα...

θα μπορουσε το ξωτικο να ηταν μοντ με κουκουλα και να μην εκανες αυτα τα σχολια. αλλοι εχουν αυτη τη δυνατοτητα.

δεν πιστευω οτι υπαρχει ουτε ενα μελος εδω μεσα, που εχει καλη κριση και θα ηταν καλος και δικαιος μοντ, αλλα δεν θα μπορουσε να παρασυρθει καποια στιγμη απο το θυμικο του. και συμπεριλαμβανω και μενα αλλα και σενα μεσα.
    για μενα το ξωτικο ειναι το πλεον καταλληλο ατομο για μοντ και αν σου λεει κατι αυτο, για να το βλεπεις ετσι, πισω κρυβεται απιστευτο σκηνικο ψευδους και υποκρισιας... τραστ μι...

(οσο για το "ερη" που αναμεσα στα αλλα σε ταραξε, ηταν το προηγουμενο νικ της κυκνος εδω μεσα.οπως ξερεις δεν επιτρεπονται πολλαπλα νικ. απλα το απεδωσε σε αυτη που ανηκει)
    Last edited by Remedy; 11-01-2012 at 13:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει ρειν οπως ξερεις εχουμε δυο ταχυτητων μοντερειτορς. ειναι αυτοι που εμφανιζονται με το ονομα του μελους και επιβαρυνονται ως μοντ με την δραστηριοτητα τους ως μελη, και οι μοντ που μπορει ακομα και να εχουν προσωπικα μαζι σου ως μελη (η και οχι) και να δραστηριοποιουνται οπως νομιζουν συμφωνα με ολα αυτα, αλλα εμφανιζονται ως "αγνωστοι" ;) προσωπικα εκτιμω την φανερη δραση των μοντ που ειναι μελη, και θεωρω επιληψιμη την χρηση μοντερειτορς με κουκουλα... θα μπορουσε το ξωτικο να ηταν μοντ με κουκουλα και να μην εκανες αυτα τα σχολια. αλλοι εχουν αυτη τη δυνατοτητα. δεν πιστευω οτι υπαρχει ουτε ενα μελος εδω μεσα, που εχει καλη κριση και θα ηταν καλος και δικαιος μοντ, αλλα δεν θα μπορουσε να παρασυρθει καποια στιγμη απο το θυμικο του. και συμπεριλαμβανω και μενα αλλα και σενα μεσα. για μενα το ξωτικο ειναι το πλεον καταλληλο ατομο για μοντ και αν σου λεει κατι αυτο, για να το βλεπεις ετσι, πισω κρυβεται απιστευτο σκηνικο ψευδους και υποκρισιας... τραστ μι... (οσο για το "ερη" που αναμεσα στα αλλα σε ταραξε, ηταν το προηγουμενο νικ της κυκνος εδω μεσα.οπως ξερεις δεν επιτρεπονται πολλαπλα νικ. απλα το απεδωσε σε αυτη που ανηκει)
    Δεν υπάρχει κανένα σκηνικό ψεύδους αλλά κουράστηκα να προσπαθώ να σας πείσω. Θα κάνω μόνο μια ερώτηση: πώς μπορείτε να είστε να σίγουροι ότι εγώ δεν έχω αυτοτραυματιστεί στο παρελθόν; Με έχετε δει από κοντά για να δείτε αν έχω σημάδια; Και πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν με έχουν πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθα καλά κι η διάγνωση ήταν κρίση πανικού;
    Last edited by Κύκνος; 11-01-2012 at 15:47.

Senior Member
    Κι όσο για το ψευδώνυμο, εγώ ζήτησα από τη διαχείριση να το αλλάξει κι όπως βλέπετε δέχτηκε. Από τον ίδιο το Νίκο.
    Last edited by Κύκνος; 11-01-2012 at 15:48.

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast