Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια σημαντική απόφαση που προσπαθώ να πάρω... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    νομιζω οτι η σωστη ψυχοθεραπεια χρειαζεται να γινεται με ειδικο. εγω δεν ειμαι ειδικος.
    μπορεις να κανεις τσατ στο φορουμ, αλλα σωστη ψυχοθεραπεια δεν νομιζω να γινεται να κάνεις.
    Εδώ δεν ψάχνω για ψυχοθεραπεία Lou αλλά για συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων με άτομα που πιστεύω ότι μπορούν να με καταλάβουν με ηρεμία όμως...εγώ μόνο έτσι μπορώ να συζητήσω και να έχω ωφέλη, τί να κάνω δηλαδή; Κι επίσης, χρειάζεται να είσαι ειδικός για να μην είσαι απότομη; Δεν το νομίζω αλλά δεν το μπορείς είπαμε...δεν μπορούμε να τα πάμε καλά με όλους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    καλως. εγω δε νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω. σου ειπα τη γνωμη μου, αν θελεις τη λαμβανεις υπ οψιν, αν δε θελεις, δεν τρεχει κ τιποτα! καλα να περνας!
    Σ' ευχαριστώ όπως και να ΄χει :) Επίσης! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    η λέξη "υπηρετώ" ακούγεται πολύ άσχημη στη συγκεκριμένη περίπτωση...
    ..... αν τα πεις αυτά στον άνθρωπο που θέλεις να επιστρέψεις μια για πάντα τώρα πια κι αν του πεις ότι από εδώ και στο εξής δεν θα του αρνηθείς ποτέ ξανά τίποτα και ότι πλέον θα τον ακούς και θα κάνεις ότι σου λέει μιας και στο παρελθόν ήσουν "ανυπάκουη" πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει στο να σε δεχτεί πίσω; .....
    ??! (βασικα ειχα σκοπο να μην επανελθω στο παρον θεμα καθως εξεφρασα ξεκαθαρα τη θεση μου αλλα με αφορμη το πρωτο quote που παραθετω, δεν κρατηθηκα)
    Αυτα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    ??! (βασικα ειχα σκοπο να μην επανελθω στο παρον θεμα καθως εξεφρασα ξεκαθαρα τη θεση μου αλλα με αφορμη το πρωτο quote που παραθετω, δεν κρατηθηκα)
    Αυτα...
    Δεν πειράζει Άλια, ελεύθερα :)
    Αλλά νομίζεις ότι είναι ακριβώς το ίδιο; Ίσως εγώ να κάνω λάθος αλλά τη λέξη "υπηρετώ" την αντιλαμβάνομαι λίγο διαφορετικά από το "ακούω", "υπακούω", μου φέρνει στο μυαλό χρηματικό αντίτιμο...

Senior Member
    Άστην την λου να λέει ότι θέλει. Θα ξέρεις παλιά που οι Άνθρωποι ήταν πιο κοντά και οι σχέσεις είχαν ποιότητα έπαιρναν και τον ρόλο ψυχοθεραπευτή, του ψυχολόγου κ.λπ. κι ο ρόλος τους αυτός ήταν και πιο γνήσιος, γιατί ήταν κι ανιδιοτελής. Όχι πως έχω τίποτα με τους ειδικούς. Με την απανθρωπιά μας τάχω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Άστην την λου να λέει ότι θέλει. Θα ξέρεις παλιά που οι Άνθρωποι ήταν πιο κοντά και οι σχέσεις είχαν ποιότητα έπαιρναν και τον ρόλο ψυχοθεραπευτή, του ψυχολόγου κ.λπ. κι ο ρόλος τους αυτός ήταν και πιο γνήσιος, γιατί ήταν κι ανιδιοτελής. Όχι πως έχω τίποτα με τους ειδικούς. Με την απανθρωπιά μας τάχω!
    Μαρκέλα, σε παρακαλώ, δεν θέλω εντάσεις...δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοπέλα και μην μιλάς για απανθρωπιά, να βοηθήσει προσπάθησε πιστεύω απλά δεν ταιριάζουν όλοι με όλους...μην αρχίσετε τώρα διαμάχες, σε παρακαλώ...εδώ συζητάμε ένα θέμα, δεν θέλω να γίνει ρινγκ...

Senior Member
    Δεν πειράζει Άλια, ελεύθερα :)
    Αλλά νομίζεις ότι είναι ακριβώς το ίδιο; Ίσως εγώ να κάνω λάθος αλλά τη λέξη "υπηρετώ" την αντιλαμβάνομαι λίγο διαφορετικά από το "ακούω", "υπακούω", μου φέρνει στο μυαλό χρηματικό αντίτιμο...
    Στην προκειμενη περιπτωση (με βαση τις παραθεσεις που εκανα πιο πανω), μου φερνει στο μυαλο αυτοματως την υποτελεια και την ανελευθερια!
    Και οχι το "υπηρετω" δε συνεπαγεται απαραιτητως χρηματικο αντιτιμο!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Θα ξέρεις παλιά που οι Άνθρωποι ήταν πιο κοντά και οι σχέσεις είχαν ποιότητα έπαιρναν και τον ρόλο ψυχοθεραπευτή, του ψυχολόγου κ.λπ. κι ο ρόλος τους αυτός ήταν και πιο γνήσιος, γιατί ήταν κι ανιδιοτελής.
    Αυτο που γραφεις ειναι ιδιατερα επικινδυνο και ειδικα σ'εναν τετοιο χωρο οπου κανενας δεν ειναι σε θεση να παριστανει τον τηλεθεραπευτη!
    Ας ειμαστε πιο προσεκτικοι παρακαλω...

Senior Member
    εγω παιρνω ποσοστα απο την κυκνο για καθε ποστ που της απαντω!
    να υποθεσω μαρκελα οτι απανθρωπο θεωρεις οποιον σου πει μια γνωμη που δεν σου αρεσει, οχι;
    εγω παλι ξερεις με ποιους τα χω;
    οχι με τους απανθρωπους. με αυτους δεν εχω κανενα προβλημα.
    με αυτους που ειναι παρα πολυ εγωκεντρικοι στην ουσια τους, αλλα δεν το παραδεχονται, κ θελουν να ειναι το κεντρο της προσοχης των αλλων ανθρωπων, κ περιμενουν απο τους αλλους να τους κανουν ολα τα χατηρια κ οταν δεν το κανουν, απογοητευονται, πληγωνονται κ τους χαρακτηριζουν απανθρωπους!

γιατι οι απανθρωποι ειναι ντομπροι, το συκο συκο κ η σκαφη σκαφη. κ ξερω τι μου γινεται.
    ενω οι αλλοι το παιζουν ευαισθητες ψυχουλες κ ποσο αγαπανε τους αλλους κ τετοια, κ ουσιαστικα ειναι πολλες φορες βρυκολακες ψυχων κατω απο την επιφανεια!

Senior Member
    Αν και λυπάμαι που παρεξηγήθηκα-δεν το γλύτωσα τελικά είδες κύκνε μου-παρ' ότι χρησιμοποιήσα στο τέλος και πληθυντικό για να τ' αποφύγω.. "με την απανθρωπιά μας τάχω", ωστόσο σέβομαι την επιθυμία σου να μην μπούμε δηλ. στην διαδικασία στείρας αντιπαράθεσης, όμως θα εξακολουθώ να ισχυρίζομαι ότι μπορείς να βοηθήσεις τον άλλον με πολύ λίγα, αλλά από καρδιάς, που και νιώθει να τον αγγίζουν όπως μου είπες αρχικά κύκνε μου.

Senior Member
    Εντάξει κορίτσια, παρεξηγήσεις συμβαίνουν, δεν πειράζει...αν παρεξήγησα κι εγώ κάποια από σας ζητώ συγγνώμη...
    Θα επανέλθω λίγο αργότερα στο θέμα...σας ευχαριστώ... :o

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234