Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 837 FirstFirst ... 2735363738394787137537 ... LastLast
Results 541 to 555 of 12551
    Senior Member
    Και για να απαντήσω κι επί του θέματος, φοβάμαι λίγο τώρα...ή ανησυχώ, δεν είμαι σίγουρη τι απ' τα δύο, ίσως να είναι απλά ανησυχία κι όχι φόβος και να το μεγαλοποιώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    εχεις φουλ ιν μποξ κυκνε
    Τώρα όμως το ίδιο έχεις κι εσύ...

Banned
    axaxaxaxaxaxaxa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    axaxaxaxaxaxaxa
    Είδες; Μία σου και μία μου! Τί μόνο εγώ θα το ξεχνάω συνέχεια;

Αστειεύομαι φυσικά

Senior Member
    Φόβο δεν νιώθω καλά έχω ζαλάδες, δε ξέρω κάτι ιδιαίτερο μου τη δίνει σήμερα

Banned
    εμετο απ'ολη την καταντια του διαδικτυου. και ολα τα συναισθηματα γυρω απ'αυτο. δε θα επρεπε να μιλαω ειδικα εγω, αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται. και η αληθεια ειναι oτι εθιστηκαμε ολοι σε συσκευες, και ξεχασαμε τα απλα πραγματακια. ολες αυτες οι μαλακιες λοιπον σαν το facebook, ειναι απλα ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ! οταν τελειωσει η παροχη ενεργειας και ειδικα ηλεκτρικης, τοτε ισως να επιστρεψουμε στο φυσιολογικο μας. αντε ρε νουμερα, τα λεμε!

Senior Member
    Είμαι λίγο στεναχωρημένη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ή μάλλον ξέρω αλλά δε θέλω να το παραδεχτώ..

Banned
    Nιωθω οπως ενα τραγουδι των Iron Maiden " Caught Somewhere in time "

Senior Member
    Πονάω αλλά ευτυχώς σωματικά μόνο τώρα...κάτι είναι κι αυτό...προτιμώ αυτόν τον πόνο από τον ψυχικό...

Senior Member
    Αισθάνομαι ωραία, σίγουρα όχι και το καλύτερο όνειρο, αλλά χωρίς τα φάρμακα αρκετά πιο ζωντανός και δυνατός αν και με τάσεις junkie. Θέλετε να σας καλέσω σε πάρτυ τσαγιού; Θα παίξουμε με τις κούκλες από πορσελάνη. Θα τσακωθούμε για το ποιός θα γίνει καπετάνιος και το ποιός είναι άξιος να κατέχει την εξουσία της γνώσης. Και το μεγαλύτερο μυστικό αυτής είναι να νομίζεις πως ξέρεις. Ποτε συγγραφέας και πότε εκδοτικός οίκος. Έτσι για να δείτε πως δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη.

Senior Member
    Και βέβαια δεν συνιστώ τις επιπόλαιες αποφάσεις, κόβω φάρμακα-το δηλώνω και περιμένω αποτελέσματα. Ας πούμε κι εγώ που δεν είμαι τόσο υπέρ των φαρμάκων μπορεί να πάρω φάρμακο μία η δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα και αφού υποθέσω ότι θα με βοηθήσει και θα μου κάνει τη καρδιά να χτυπήσει. Άλλωστε η ζωή πρέπει να είναι μια τυχαία χημική ανάμιξη σύφωνα με τις διατροφικές επιλογές μας. Κι αν εθιστώ πολύ στη σοκολάτα ακόμα και εκεί θα έχω συμπτώματα στέρησης. Για τον λόγο αυτό άλλωστε λένε οι διατροφολόγοι μην συνηθίζετε σε ένα φαγητό, ευρύνετε τους διατροφικούς σας ορίζοντες, δεν το λένε τυχαία. Δόξα το θεό έχουμε πληθώρα αγαθών, δεν μας λείπουν αυτά, πολύ σωστά.

Senior Member
    Είναι απλό το τι συμβαίνει, καπετάνιος δεν γίνεται ο γελωτοποιός, ο ταλαντούχος, ο εσωτεριστής και δε μιλάω απαραίτητα για πλοίο, όπως οι βασιλιάδες δεν είχαν κοντά τους άλογα αλλά ευνούχους, καπετάνιος γίνεται ο λιγότερο απειλιτικός. Θέλετε να γράψουμε βιβλίο όλοι μαζί;

Senior Member
    Κάπως έτσι λοιπόν μου λέω, μην τολμάς να σκεφτείς πολύ, δεν υπάρχουν και πολλά άλλωστε για να βγάλεις συμπεράσματα, εκτός από το διάστημα. Άλλωστε το σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερο να ασχολιόμουν ακαδημαικά με τη φιλοσοφία, να πλούτιζα τον εγκέφαλλο μου με περισσότερα βιβλία. Μου έχει κολήσει πολύ μια παλιά φοιτιτική ατάκα πως "πανεπηστήμιο είναι μια συλλογή βιβλίων", δεν μπορώ να το χωνέψω να πω την αλήθεια.

Senior Member
    Πάω να φτιάξω και τρίτο τσάι τώρα και επανέρχομαι αλλά το πως αισθάνομαι είναι δύσκολο να πω. Δεν χορταίνει η καρδιά.

πάλι τα ίδια, κουβεντα απο κοπελα που μ αρεσει που δειχνει ενδιαφερον της για μενα και πάλι κομπλαρα και δεν έκανα κάτι, το καλο όμως ότι την βλεπω καθημερινα και βαζω τον καλυτερο μου εαυτο όταν ειναι εκεί για να της κινω το ενδιαφερον. γιατι ρε γαμωτο να το παθαινω αυτο και να δειχνω ντροπαλός με κοπέλες που γουσταρω? δεν θελω να χασω την ευκαιρια αυτη τη φορά......και στο βαθος ο φοβος που με κάνει να παγωνω σε τετοεις καταστασεις και που παλευω να τον διωξω, δεν ειναι καλύτεροι μου οι άλλοι.
    γιάννης