Τι σκέφτεστε; - Page 480
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 480 of 1532 FirstFirst ... 3804304704784794804814824905305809801480 ... LastLast
Results 7,186 to 7,200 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δεν παύουμε νάμαστε άνθρωποι οπότε και θα λυγίζουμε και θα θυμώνουμε και θα πονάμε και θα κάνουμε λάθη.
    Είναι δικαίωμα και όλα έρχονται στην ζωή μας για κάποιο λόγο!
    Απολαμβάνω την αμπελοφιλοσοφία μαζί σας, μην παρεξηγηθείτε, χαριτολογώ! Πώς να γινόταν να μη λυγίζω, να μη δείχνω αδύναμη, να μην πιάνομαι κορόιδο, να πιάνω εγώ κορόιδο τους άλλους, να κατατροπώσω τους εχθρούς...
    Πέθανε κι ο Λέοναρντ Κοέν... τον ακούω τώρα στο ραδιόφωνο... γι αυτό το 'γραψα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Απολαμβάνω την αμπελοφιλοσοφία μαζί σας, μην παρεξηγηθείτε, χαριτολογώ!
    πω πω πω με κολακευεις βραδυατικο! θα κοκκινησω και ξεμεινα και απο σοβα (=πουδρα)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Εκτός του ανεπίσημου chat του ι-σάικο, αυτό είναι το επίσημο;
    Δεν είχα καμιά πρόθεση να σε κολακέψω και δεν είναι και του χαρακτήρος μου οι κολακείες.

Senior Member
    βασικα αστειευομουν...
    :\
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Πώς να γινόταν να μη λυγίζω, να μη δείχνω αδύναμη, να μην πιάνομαι κορόιδο, να πιάνω εγώ κορόιδο τους άλλους, να κατατροπώσω τους εχθρούς...
    Το να μην λυγίζω δεν γίνεται, όσο και δυνατός νάναι κανείς είπαμε είν' ανθρώπινο.
    Το να μη δείχνω αδύναμη, αυτό το καταφέρνω, αλλά είναι τόσο γλυκό καμμιά φορά να δείχνω στο κατάλληλο άνθρωπο π.χ. φίλο-η την ευαλωτότητα μου.
    Το να μην πιάνομαι κορόιδο μαθαίνεται. Το να πιάνω τον άλλο καρόϊδο, δεν νομίζω ότι θα τόθελα προσωπικά εγώ.
    Τους εχθρούς μου τους κατατροπώνω με τα δικά τους όπλα!

Senior Member
    "βασικα αστειευομουν..."

Και γω... Λέω ό,τι να ναι μετά από μια κουραστική μέρα εκεί έξω με πολύ εκνευρισμό... αλλά δε βαριέσαι... οι νύχτες είναι πάντα όμορφες... ο καιρός γλύκανε... H ΟΠΕΡΑ, το διάσημο club στη Νάξο, υπάρχει ακόμα; Κάποια πολύ όμορφα καλοκαίρια ήμουν θαμώνας...

Senior Member
    ποια οπερα? ocean ξερω people +daynight

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ποια οπερα? ocean ξερω people +daynight
    Υπήρχε ΟΠΕΡΑ, πριν μια δεκαετία, ήταν το διασημότερο της Νάξου, πρόσφατα δεν έχω πάει Νάξο, αλλά θυμήθηκα τώρα βόλτες στον Απείρανθο και αλλού...

Senior Member
    αααχα ναι καταλαβα.. ειναι αυτο που λεμε σημερα ocean ναι
    τι να σου πω εγω 23 ειμαι πριν δεκα χρονια δεν ηξερα τι ειναι αυτα

Senior Member
    Έχεις δίκιο... 13 χρονών πιτσιρίκι σε μπαρ θα γυρνούσες; Όντως αν το οcean είναι το παλιό ΟΠΕΡΑ, είναι δίπλα στη θάλασσα και τη νύχτα παίρνει τρομερά χρώματα... η θάλασσα...

Senior Member
    Ο παπαγάλος μου είναι άθεος. YEAH! Και τώρα μαθαίνει εκτός από τα "θεία" λολ να βρίζει και τη θεία,που μπορεί να είναι και σημαντικότερο.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σκεφτομαι οτι βλεπω συνεχως τους ιδιους και τους ιδιους αναγκαστικα λογο χωρας. τα ιδια ονοματα, τις ιδιες φατσες μπουγατσες που θελουν καμια κατοσταρια μπατσες για να χορτασουν. ποσο ελεεινοι εχουν καταντησει οι ανθρωποι χωρις ελπιδα για εξυγιανση (κι εγω μαζι τους γιατι παραμενω ενας απ'αυτους - ορισμενες φορες) ? καραγκιοζακια μικρα μεστην ακαταστασια και την ασταθεια τους να μη ξερουν τι θελουν. και δωστου πεντακοσα λαϊκ σε απιστευτα ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΣ εικονες στο φεησμπουκ. αντιδρασεις υποτιθεμενων συμπεριφορων when we don't give a fuck πραγματικα και να ξεκινουν ιστοριες απ'το πουθενα. και δωστου τρεξιμο απο εδω κι απο εκει σε αθλια events να δηλωσουν το παρων να βγαλουν και τη φωτογραφιουλα τους να την ανεβασουν σαν αποδεικτηριο λες και σου λενε "hey ημουν κι εγω εκει, ειμαι κοινωνικος, εχω ζωουλα, hell yeah". πραγματικα μυγοχεσματα που νομιζουν οτι μετρανε ενω στην ουσια δε λενε τπτ. κι εγω στα ματια καποιου αλλου το ιδιο ειμαι, στοιχηματιζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    sheldon μαζεψτα και παμε να φυγουμε. και ολοι οι υπολοιποι που χαραμιζεστε εδω και δε βλεπετε μελλον. σας εχουν φτυσει οι γυναικες, ειστε ανεργοι δεν υπαρχουν δουλειες, δεν εχετε λεφτα για τη παραμικρη εξοδο κι οτι αλλο. θαυματα δε γινονται μην εχετε ελπιδες, τα πραγματα μονο χειροτερα θα γινουν. πολεμοι, φτωχεια, πεινα, αρρωστιες, θανατοι, ερημωση των παντων. δεν αξιζουν σε κανεναν αυτα οσο πατριωτης κι αν νιωθει. οταν βουλιαζει το πλοιο δε παραμενεις τελευταιος να το παιξεις καπετανιος, απλα πετας το σωσιβιο και πηδας μηπως και σωθεις.
    Τι να σου πω, έχεις δίκαιο ότι δεν υπάρχει νόημα να μένουμε άλλο εδώ, αλλά δεν μπορώ να πάρω τέτοιο ρίσκο χωρίς κάποιο σχέδιο ή ένα πτυχίο στα χέρια μου. Όταν τελειώσω σπουδές/στρατό ίσως αποταθώ σε κάτι μακρινούς συγγενείς από την Αμερική, μπας και εγγυηθούν για να πάρω την υπηκοότητα και μου συμπαρασταθούν στα πρώτα μου βήματα.
    Πάντως, για να πω την αμαρτία μου, διακατέχομαι κι εγώ από πατριωτικά αισθήματα και την προοπτική φυγής στο εξωτερικό μέχρι πριν ένα χρόνο δεν ήθελα ούτε να την ακούω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ενδιαφέρον sheldon! Από ποιό νησί είσαι;
    Δεν αποκαλύπτω τέτοια προσωπικά δεδομένα δημοσίως. Αν θέλεις, σου λέω μέσω πμ.

Senior Member
    ουφφφφφφφφφφ..