Τι σκέφτεστε; - Page 500
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 500 of 1532 FirstFirst ... 40045049049849950050150251055060010001500 ... LastLast
Results 7,486 to 7,500 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι καθε ωρα που περναει γινομαι ολο και πιο χαζος
    Το ίδιο νομίζω για τον εαυτό μου. Βλέπω έκπληκτος πόση όρεξη είχα για διάφορα πράγματα παλιά, για τα οποία τώρα βαριέμαι ή το επίπεδο των σκέψεων που έκανα τότε και αναλογίζομαι πόσο πιο μπροστά ήμουν για την ηλικία μου. Δε μου φαίνεται λογικό η νοημοσύνη να φθίνει με την πάροδο του χρόνου. Άραγε να φταίει που μας ψεκάζουν;

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Aπεργία το μετρό, τα λεωφορεία και σήμερα και αύριο... Πάλι θα φύγει το μεροκάματο των τρεις κι εξήντα που βγάζω στα ταξί. Εκτός κι αν το κόψω με το πόδι...
    λίγη άσκηση έστω και στην παγωνιά να ξαναβρώ το fit εαυτό μου δε βλάπτει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Aπεργία το μετρό, τα λεωφορεία και σήμερα και αύριο... Πάλι θα φύγει το μεροκάματο των τρεις κι εξήντα που βγάζω στα ταξί. Εκτός κι αν το κόψω με το πόδι...
    λίγη άσκηση έστω και στην παγωνιά να ξαναβρώ το fit εαυτό μου δε βλάπτει.

καλημέρα τζοάνακι!
    ..κι εγώ θα μείνω σπίτι σήμερα, ν' αναλύσω, ότι η απρόσωπη, επιτηδευμένη και στείρα χυδαιότητα ή
    φτηνή αθυροστομία δείχνει πτωχή και περιφρονημένη καταγωγή.
    Καμίαν σχέση έχω, γιατί προέρχομαι από τους Ίωνες, sheldon..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    καλημέρα τζοάνακι!
    ..κι εγώ θα μείνω σπίτι σήμερα, ν' αναλύσω, ότι η απρόσωπη, επιτηδευμένη και στείρα χυδαιότητα ή
    φτηνή αθυροστομία δείχνει πτωχή και περιφρονημένη καταγωγή.
    Καμίαν σχέση έχω, γιατί προέρχομαι από τους Ίωνες, sheldon..
    Καλημέρα, μαρκ! Μην αναλύεις και μη χαλιέσαι για ό,τι δεν αξίζει να σου καίγεται καρφί.
    Ακούω ότι στη Νομική -παλιά λημέρια- έχει αρχίσει κατάληψη και το σαββατοκύριακο προβλέπεται θερμό... Απ' τη μια έξω αν και τόση παγωνιά βράζει ο τόπος, απ' την άλλη ο μικρόκοσμος του internet με τα προβλήματά του... άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά, γιατί όσο κάθομαι εδώ δουλειά δε γίνεται και δε βγαίνει και κανα φράγκο...

Senior Member
    σκέφτομαι πως πάλι με αηδιάζουν διαμάχες που κρατούν αιωνιότητες στο φόρουμ και πως σύντομα θα την ξανακάνω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Καλημέρα, μαρκ! Μην αναλύεις και μη χαλιέσαι για ό,τι δεν αξίζει να σου καίγεται καρφί.
    Ακούω ότι στη Νομική -παλιά λημέρια- έχει αρχίσει κατάληψη και το σαββατοκύριακο προβλέπεται θερμό... Απ' τη μια έξω αν και τόση παγωνιά βράζει ο τόπος, απ' την άλλη ο μικρόκοσμος του internet με τα προβλήματά του... άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά, γιατί όσο κάθομαι εδώ δουλειά δε γίνεται και δε βγαίνει και κανα φράγκο...
    ..καιρός ήταν!.... καλή συνέχεια!... καλή δουλειά!...
    ακολουθώ την προτροπή σου και τρέπομαι προς το γυμναστήριο!

Senior Member
    Και πως ο λόγος που έφευγα πάντα από διάφορους σκατοχώρους, ήταν τα σκατοάτομα που μου την έδιναν με τους στην πράξη φασισμούς τους και παραβιάσεις για το "γενικό καλό". Και πως είμαι αρκετά ανένταχτη για να ενταχθώ στο τι ζητάει η καθεμιά από μένα. Ιδιαίτερα όταν ο τρόπος που μου το ζητάει είναι τόσο ηλίθιος και έρχεται σε κόντρα με τις διακηρύξεις της.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Τα μισά θέματα που φτιάχνονται στο φόρουμ πλέον είναι πλαστά και μυρίζει από χιλιόμετρα. Ή θα λυθεί το ζήτημα με τα τρολ ή εγώ να χαλάω το χρόνο μου με το ίδιο άτομο που έχει χιλιαδιακόσια νικνέιμς δεν το κόβω.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η σημερινή απεργία είναι απλά ένα ημίμετρο.
    Πολύ θα ιδρώσει το αυτί του Παπαδήμου που δε θα έχει μεταφορικό μέσο να πάει στη δουλειά του ε ?
    Ή μπαίνουμε μέσα και τα γαμάμε όλα ή μένουμε σπίτια μας.
    Δε βρίσκω άλλη λύση.
    Αλλά πως θα γίνει αυτό όταν υπάρχουν τόσο αντικρούόμενα συμφέροντα.
    Εμένα εχθές με πήρε φίλη για να βγούμε για φαί και για ποτό και εγώ όλη μέρα έψαχνα μεταχειρισμένη σόμπα υγραερίου γιατί δεν παίζουν λεφτά για πετρέλαιο, τι να λέμε τώρα?
    Πάλι ο χαμηλόμισθος, πάλι ο συνταξιούχος χτυπιέται και το χρήμα πηγαίνει στο χρήμα.
    Θέλω να βγω να τα σπάσω όλα.
    Γιατί τους φυλάνε γαμώ την τρέλλα μου και δεν τους δίνουν στο λαό?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Τα μισά θέματα που φτιάχνονται στο φόρουμ πλέον είναι πλαστά και μυρίζει από χιλιόμετρα. Ή θα λυθεί το ζήτημα με τα τρολ ή εγώ να χαλάω το χρόνο μου με το ίδιο άτομο που έχει χιλιαδιακόσια νικνέιμς δεν το κόβω.
    ...όταν τα λες εσύ δεν μιλάει κανένας, αν το πω εγώ θα πέσουν να με φάνε...:ΡΡΡ (καλημέρα ρειν)

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    σκέφτομαι πως πάλι με αηδιάζουν διαμάχες που κρατούν αιωνιότητες στο φόρουμ και πως σύντομα θα την ξανακάνω.

..μην την κάνεις ρέιν, μείνε, γιατί είναι καλό να βλέπουμε τις διαφορές μας...
    βγαίνει σε καλό.. βελτιωνόμαστε απ' την ανάποδη!!

Banned
    ας κανω οτι δεν ειδα τη παραπανω ανεγκεφαλια, δε μου πεφτει λογος εξαλλου. τραβατε βρε νουμερατζες πιειτε κανα καφεδακι λεμε, αφου να κουτσομπολευσει θελει το κωλι σας και να φανειτε η μια στην αλλη. νευριαζω κι εγω που μου διωχνουν τις αγαπημενες μου χρηστριες.

Senior Member
    συνφορουμίτες ανεκδοτάκι μπας και σκάσει λίγο το χειλάκι μας..:-)

συναντιούνται δύο φίλοι μετά από καιρό:
    "καλέ πως αδυνάτισες έτσι? μισθός έμεινες!"

Εγώ πάντως γέλασα!!!!

Senior Member
    Kαι στη δικιά μου πολυκατοικία δε δίνει φράγκο για πετρέλαιο κανένας και δεν ανάβουν τα καλοριφέρ... Στο σπίτι έχουμε πάρει αγκαλιά από μια ηλεκτρική σόμπα ο καθένας, όχι με αντιστάσεις, αλλά αυτές του αλογόνου για να μην καίμε πολύ ρεύμα αλλά και πάλι 420 γιούρο πληρώσαμε... υγραερίου σκέφτηκα, αλλά δεν παίρνω γιατί τις φοβάμαι... kerosun πετρελαίου καίω... αλλά το τι πετρέλαιο καταβροχθίζει κι αυτή άλλο πράμα... ε ρε τι έχει να γίνει από Ιούνιο που θα μειώσουν και τις συντάξεις αφού θα περάσουν και την κατάργηση των επικουρικών...

Senior Member
    Τζοάν, καίνε πολύ και οι αλογόνου και οι πετρελαίου..
    Η υγραερίου καταναλώνει γύρω στα 15 (το πολύ) ευρώ εβδομαδιαίως και έχει πολύ καλή απόδοση.
    Και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ασφάλειας, μη σε προβληματίζει αυτό. Ασφαλής είναι.
    Δεν παίζουν χρήματα για πετρέλαιο και στα πουστράκια της ΔΕΗ δε δίνω άλλα λεφτά.