Μπερδεμενη σεξουαλικοτητα - Απελπισμενος - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 330
    Senior Member
    φίλε jim
    Λέω αυτό που βλέπω και αυτό που εισπράττω.
    Δεν με ενδιαφέρουν οι απολογίες. Δεν με ενδιαφέρουν οι ενοχές. Δεν με ενδιαφέρεις ο πόλεμος των φύλων σας. Δεν με ενδιαφέρει (όπως έχω ξαναπεί) να σου χαϊδέψω τα αυτιά, ούτε να σου κρατήσω το χέρι. Αυτό μπορούν να το κάνουν άλλα μέλη, εφόσον το επιθυμούν, κανένα πρόβλημα.

φίλε jim
    λες ότι δεν βάζεις όλο τον κόσμο στο σακί,
    αλλά δεν με πείθεις ότι το πιστεύεις.
    Δεν με ενδιαφέρει να με πείσεις. Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε αντιπαράθεση.

Με ενδιαφέρει να ανοίξεις σιγά, σιγά, όσο μπορείς τα στεγανά και τις αντιλήψεις που σε πνίγουν και που σε κολλάνε στο πάτωμα

Όχι για μένα, για σένα.

καλό απόγευμα, καλή δύναμη, καλή τύχη και καλή έμπνευση.

Senior Member
    Επαναλαμβανω... Οταν ειμαι σε απογνωση και εχω χασει τον υπνο μου δεν ειναι ωρα να εκλογικευσουμε τα πραγματα και να ειμαστε ψυχραιμοι. Δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα εγω ειμαι 27 soon to be 28... η οικογενεια σιγα σιγα θα αρχισει να απορει....γιατι δεν δεσμευομαι με καποια, γιατι αυτη που ειχα την σχολασα.... Βεβαια θα μου πεις ειναι θεμα δικο μου και οχι δικο τους.....σιγουρα...αλλα και παλι εχουν πεσει ολα πανω μου... και ΝΑΙ σαυτη τη φαση χρειαζομαι καποιον να μου κρατησει το χερι.... Καταρρεω μπορεις να το καταλαβεις? ΑΝ δεν θες να με βοηθησεις ειναι δικαιωμα σου....ειναι ομως και δικο μου να μην θελω να ακουω πραγματα που με κανουν χειροτερα σε αυτη τη φαση. Αν καποιος παθει εμφραγμα απο τα πολλα κρεατα δεν θα παει ο γιατρος να του πει "φιλε πρεπει να αναθεωρησεις τις γαστραιμαργικες σου συνηθειες" αλλα θα τρεξει πρωτα να τον σωσει απ το εμφραγμα...Μετα ερχονται και τα αλλα....

Φιλικα Τζιμ
    Καλο απογευμα και σε σενα

Senior Member
    Σοβαρα τωρα αισθανομαι πολυ χαλια... Μακαρι να μην τα εβλεπα ολα τοσο τραγικα... Δεν υπαρχει καποιος να μου δωσει καποιες συμβουλες?

Σκεφτηκα να αποτανθω απο αυριο στο τοπικο ΚΨΥ μπας και με βοηθησουν καπως αλλα ξερω πως ολοκληρωμενη θεραπεια δε προκειται να αναλαβουν....

Γιατι τοσο πολυ? Μισω τις κυριακες!!! Μισω τη ζωη μου και τον εαυτο μου!! Πραγματικα δεν ξερω αν και ποτε θα ξεφυγω απο αυτο τον ολεθρο....!!

ΒΟΗΘΕΙΑ

Senior Member
    Καποιος????????

Senior Member
    Τζιμμάστερ όταν ηρεμήσεις θα αντιληφθείς ότι αυτό που ζεις δεν είναι όλεθρος όπως το παρουσιάζεις. Σχεδόν 50% των 27ρηδων είναι στη θέση σου, είναι μόνοι χωρίς σχέση και χωρίς να θέλουν κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Πρέπει δηλ όλοι οι 27ρηδες να αρχίσουμε να λέμε ωιμε συμφορά που μας βρήκε, καταστρέφεται η ζωή μας, άραγε είμαστε straight ή gay ή ασέξουαλ που αυτό τον καιρό δεν ενθουσιαζόμαστε με κανένα συγκεκριμένο άτομο.
    Σύνελθε!!! Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να αυτοτιμωρείσαι και να δραματοποιείς τις καταστάσεις..Σταμάτα να σκέφτεσαι τον κόσμο σα να είσαι το επίκεντρο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Τζιμμάστερ όταν ηρεμήσεις θα αντιληφθείς ότι αυτό που ζεις δεν είναι όλεθρος όπως το παρουσιάζεις. Σχεδόν 50% των 27ρηδων είναι στη θέση σου, είναι μόνοι χωρίς σχέση και χωρίς να θέλουν κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Πρέπει δηλ όλοι οι 27ρηδες να αρχίσουμε να λέμε ωιμε συμφορά που μας βρήκε, καταστρέφεται η ζωή μας, άραγε είμαστε straight ή gay ή ασέξουαλ που αυτό τον καιρό δεν ενθουσιαζόμαστε με κανένα συγκεκριμένο άτομο.
    Σύνελθε!!! Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να αυτοτιμωρείσαι και να δραματοποιείς τις καταστάσεις..Σταμάτα να σκέφτεσαι τον κόσμο σα να είσαι το επίκεντρο!!
    Αν ηθελα να εχω σχεση θα μπορουσα να μην ειχα χωρισει....και χωρισα γιατι μεχρι ενα σημειο η προηγουμενη σχεση μου δεν με καλυπτε σεξουαλικα. Εχω τον φοβο να κανω καινουρια σε περιπτωση που συνειδητοποιησω οτι δεν μαρεσουν οι γυναικες... Δεν δραματοποιω καταστασεις.... Ειναι δραματικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Αν ηθελα να εχω σχεση θα μπορουσα να μην ειχα χωρισει....και χωρισα γιατι μεχρι ενα σημειο η προηγουμενη σχεση μου δεν με καλυπτε σεξουαλικα. Εχω τον φοβο να κανω καινουρια σε περιπτωση που συνειδητοποιησω οτι δεν μαρεσουν οι γυναικες... Δεν δραματοποιω καταστασεις.... Ειναι δραματικη
    Α καλά αφού είναι δραματική, ζήσε το δράμα σου. Εγώ δεν την δέχομαι ως δραματική. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις πολύ πιο δραματικές. Πιστεύω το πρόβλημα σου δεν είναι σεξουαλικό και είναι καθαρά ψυχολογικό..Και είσαι σε τέτοια φάση που δεν μπορείς να βοηθηθείς μόνο σου. Αν δε λύσεις τα θέματα που έχεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, υγιή σχέση με άλλο άτομο ανεξαρτήτου φύλου δύσκολα θα κάνεις.

Senior Member
    Α καλά αφού είναι δραματική, ζήσε το δράμα σου. Εγώ δεν την δέχομαι ως δραματική. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις πολύ πιο δραματικές. Πιστεύω το πρόβλημα σου δεν είναι σεξουαλικό και είναι καθαρά ψυχολογικό..Και είσαι σε τέτοια φάση που δεν μπορείς να βοηθηθείς μόνο σου. Αν δε λύσεις τα θέματα που έχεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, υγιή σχέση με άλλο άτομο ανεξαρτήτου φύλου δύσκολα θα κάνεις.
    Ξερεις τι θα πει να τρεμεις την ωρα και τη στιγμη που θα πας για υπνο γιατι ξερεις πως μολις χαλαρωσεις λιγο θα αρχισουν παλι τα τρεμουλα οι εμμονες σκεψεις και ο πανικοσ???
    Ξερεις τι θα πει εκει που ηρεμεις να ξαναπεταγεσαι πανω γιατι ξερεις μεσα σου πως οτι και να γινει η σεξουαλικοτητα σου δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ!!! ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!???
    Ξερεις τι θα πει να βγαινεις βολτα με τους φιλους σου και ολα φαινομενικα να ειναι ενταξει ενω εσυ μεσα σου περνας ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ???
    Ξερεις τι θα πει να εχεις χασει καθε ελπιδα και να συνεχιζεις να αναπνεεις μολις και μετα βιας?? Να καθεσαι για μεσημεριανο με τους γονεις σου και να σκεφτεσαι οτι κοιμουνται κι εσυ τους κρυβεις κατι τοσο φοβερο και τρομερο ενω εκεινοι τρωνε ησυχα το φαγητο τους??? Μπορεις να αντιληφθεις το μεγεθος της πιεσης????
    Ξερεις τι θα πει να εισαι ανεργος και η γαμημενη καταθλιψη και τα απειρα ψυχολογικα σου προβληματα να σου κανουν να κοβονται τα ποδια σου απ τη ριζα?? ποσο μαλλον να πας για δουλεια....

Αμα λοιπον ολα αυτα δεν θες να τα βλεπεις δραματικα τοτε ή αναισθητος εισαι ή πας να με κουλαντρισεις... ΟΚ το να εισαι παρθενος στα γεραματα που ημουν εγω ειναι ενα θεμα... Το να εχεις ομως πολεμιο τον ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ τοτε δεν ειναι καθολου ευκολο.... Ναι ειναι δραμα φιλε...Και ειμαι τοσο εκνευρισμενος που μου το παιζετε και χαλαροι εδω μεσα που μου ερχεται να σπασω την οθονη!!! Οχι δεν θεωρω οτι εχω μονο ΕΓΩ προβληματα...οκ?? Ομως αυτη την περιοδο εχω αναγκη! ΠΑΡΑΠΕΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?? ΚΑΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ??? ΔΗΛΑΔΗ Ή ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ή ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ??? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?!?????

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σταματα να γκρινιαζεις γιατι τοτε οι ανθρωποι φευγουν απο κοντα σου, και οχι δεν ειναι εδω ψυχολογοι και ψυχιατροι stand by.
    Για καθε τι που σου λενε, οπως π.χ. οτι υπαρχουν και χειροτερα και τοσα που σου εχουν πει κατα καιρο, σταματα να προβαλεις και απο μια δικαιολογια.
    Καλυτερα να ζεις και να κανεις λαθη και να την πατας και να πληγωνεσαι εσυ και αλλοι, μη φοβασαι, δεν μπορεις να πληγωσεις κανεναν τοσο οσο νομιζεις, παρα να φοβασαι και να τρεμεις οτι μπορεις να κανεις κατι λαθος/κακο/γουατεβερ και να μην κανεις τπτ.
    Οι σκεψεις σε κρατανε ομηρο της φαντασιας, και η φαντασια δεν ειναι ζωη.
    Σταματα να σκεφτεσαι τρομακτικα σεναρια. Το οριο της σκεψης ειναι το παρον.
    Πρεπει να κατεδαφισεις ολο αυτο το διανοητικο τερατουργημα που εχτισες στα θεμελια των "πρεπει".

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ξερεις τι θα πει να τρεμεις την ωρα και τη στιγμη που θα πας για υπνο γιατι ξερεις πως μολις χαλαρωσεις λιγο θα αρχισουν παλι τα τρεμουλα οι εμμονες σκεψεις και ο πανικοσ???
    Ξερεις τι θα πει εκει που ηρεμεις να ξαναπεταγεσαι πανω γιατι ξερεις μεσα σου πως οτι και να γινει η σεξουαλικοτητα σου δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ!!! ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!???
    Ξερεις τι θα πει να βγαινεις βολτα με τους φιλους σου και ολα φαινομενικα να ειναι ενταξει ενω εσυ μεσα σου περνας ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ???
    Ξερεις τι θα πει να εχεις χασει καθε ελπιδα και να συνεχιζεις να αναπνεεις μολις και μετα βιας?? Να καθεσαι για μεσημεριανο με τους γονεις σου και να σκεφτεσαι οτι κοιμουνται κι εσυ τους κρυβεις κατι τοσο φοβερο και τρομερο ενω εκεινοι τρωνε ησυχα το φαγητο τους??? Μπορεις να αντιληφθεις το μεγεθος της πιεσης????
    Ξερεις τι θα πει να εισαι ανεργος και η γαμημενη καταθλιψη και τα απειρα ψυχολογικα σου προβληματα να σου κανουν να κοβονται τα ποδια σου απ τη ριζα?? ποσο μαλλον να πας για δουλεια....

Αμα λοιπον ολα αυτα δεν θες να τα βλεπεις δραματικα τοτε ή αναισθητος εισαι ή πας να με κουλαντρισεις... ΟΚ το να εισαι παρθενος στα γεραματα που ημουν εγω ειναι ενα θεμα... Το να εχεις ομως πολεμιο τον ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ τοτε δεν ειναι καθολου ευκολο.... Ναι ειναι δραμα φιλε...Και ειμαι τοσο εκνευρισμενος που μου το παιζετε και χαλαροι εδω μεσα που μου ερχεται να σπασω την οθονη!!! Οχι δεν θεωρω οτι εχω μονο ΕΓΩ προβληματα...οκ?? Ομως αυτη την περιοδο εχω αναγκη! ΠΑΡΑΠΕΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?? ΚΑΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ??? ΔΗΛΑΔΗ Ή ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ή ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ??? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?!?????
    Όλα όσα έχεις πει πιο πάνω ξέρω τι θα πουν..Το μόνο που δεν ξέρω είναι αυτό που έχω υπογραμμίσει για αυτό σου λέω ότι σε αυτή την περίπτωση τα άλλα προβλήματα υπάρχουν γύρω σου στο κόσμο.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκέφτεσαι ότι αυτά τα απλά προβλήματα δεν είναι το τέλος του κόσμου και να προσπαθείς να καταλογίσεις ότι σου αντιστοιχεί και ότι δεν ευθύνεσαι να το απενοχοποιείς.
    Εσύ όμως ενοχοποιείς για όλα εσένα αλλά αντιφατικά και εγωιστικά πιστεύεις ότι φταίει κ ο γύρω κόσμος που σου λέει να δεις τα πράγματα όπως είναι.
    Τέλος να σου κάνω ένα χειρότερο σενάριο;Θα ήθελες αυτή η κοπέλα, η πρώτη σχέση σου, να σε αφήσει πάνω στο μήνα αφού έχετε βρεθεί 3-4 φορές και να σε έπαιζε ψυχολογικά για κανένα χρόνο..Τότε θα έβρισκες πιο εύκολα την σεξουαλική σου ταυτότητα;
    Ακόμα και όπως σου έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή σου που σου ήρθαν αρκετά δύσκολα να ξέρεις πάντα ότι σε άλλους (άνετους που λες) μπορεί να έχουν έρθει ακόμα πιο δύσκολα αλλά παρόλα αυτά αυτοί να μην είναι σε κατάσταση υστερίας και να λένε ότι στο χέρι τους είναι να πάνε όλα καλά μία μέρα.

Senior Member
    Όλα όσα έχεις πει πιο πάνω ξέρω τι θα πουν..Το μόνο που δεν ξέρω είναι αυτό που έχω υπογραμμίσει για αυτό σου λέω ότι σε αυτή την περίπτωση τα άλλα προβλήματα υπάρχουν γύρω σου στο κόσμο.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκέφτεσαι ότι αυτά τα απλά προβλήματα δεν είναι το τέλος του κόσμου και να προσπαθείς να καταλογίσεις ότι σου αντιστοιχεί και ότι δεν ευθύνεσαι να το απενοχοποιείς.
    Εσύ όμως ενοχοποιείς για όλα εσένα αλλά αντιφατικά και εγωιστικά πιστεύεις ότι φταίει κ ο γύρω κόσμος που σου λέει να δεις τα πράγματα όπως είναι.
    Τέλος να σου κάνω ένα χειρότερο σενάριο;Θα ήθελες αυτή η κοπέλα, η πρώτη σχέση σου, να σε αφήσει πάνω στο μήνα αφού έχετε βρεθεί 3-4 φορές και να σε έπαιζε ψυχολογικά για κανένα χρόνο..Τότε θα έβρισκες πιο εύκολα την σεξουαλική σου ταυτότητα;
    Ακόμα και όπως σου έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή σου που σου ήρθαν αρκετά δύσκολα να ξέρεις πάντα ότι σε άλλους (άνετους που λες) μπορεί να έχουν έρθει ακόμα πιο δύσκολα αλλά παρόλα αυτά αυτοί να μην είναι σε κατάσταση υστερίας και να λένε ότι στο χέρι τους είναι να πάνε όλα καλά μία μέρα.
    Kαλα μη νομιζεις οτι κλαιγομαι ολη μερα. Αντιθετα αυτο το θεμα λογω της λεπτης του φυσης δεν το συζητησα με κανεναν απολυτως και δυστυχως ή ευτυχως το επωμιστηκα ολο μονος μου. Βεβαια νιωθω πιο δυνατος που το εκανα και στις παρεες μου ειμαι αρκετα κεφατος...γιατι σκεφτηκα πως αν αρχισω και γκρινιαζω και τους αλλους θα ριξω αλλα κυριως εγω θα πεσω... ενω ετσι τουλαχιστον ειχα μια διεξοδο να μην τρελαθω τελειως. Τωρα για τα ασχημα αν μου ηρθανε ή οχι οντος εχω περασει πολλες δυσκολιες και φανταζομαι αλλοι ακομα χειροτερα και το παιζουν και ψυχραιμοι ναι οκ σε ολα αυτα που λες. Η διαφορα ειναι μια φιλε μου...ΟΤΙ προβλημα και να εχεις αν εχεις στο μυαλο σου οτι καποια μερα θα κανεις οικογενεια, παιδια, θα γνωρισεις τον ερωτα με μια γυναικα κτλ πιστευω εχεις πραγματα να περιμενεις....ΕΑΝ ομως εισαι γκει τοτε δεν εχεις τπτ απο ολα αυτα να περιμενεις...ακομα κι αν τα ψυχολογικα σου να τα νικησεις μετα τι σε περιμενει?? Και το χειροτερο ειναι πως ξερεις πως θα εισαι ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ.... Γι αυτο ασε τα προβληματα των αλλων και τις υστεριες τις δικες μου γιατι μπροστα σε κατι τοσο βαρυ πιστευω ωχρυουν ολα... Γιαυτο σου λεω πως και πολλη ψυχραιμια εχω δειξει....γιατι μεσα μου εγω ξερω τι περναω... Να βλεπω τους παντες να προχωρουνε εκτος απο μενα... ε κατι αλλα καραβοτσακισματα.... Δεν ξερω την ηλικια σου και ποιοι οι λογοι που σε οδηγουν σε αυτο το φορουμ....ξερω ομως οτι εαν δεν εχεις αντιμετωπισει παρομοιο προβληματισμο σε θεματα σεξ. κατευθυνσης τοτε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ποσο δυσκολο ειναι... Φιλικα παντα.... δεν θελω να γκρινιαξω απλα στη ζωη μου μου εχουν συμβει τα πιο σπανια και δυσκολα...ειλικρινα κατι χειροτερο θα ηταν να ειχα γεννηθει κατσαριδα....

Senior Member
    Θα ηθελα παντως καποιο λογο παρηγοριας.... ειναι πολυ δυσκολες οι στιγμες που περναω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    φίλε jim
    Λέω αυτό που βλέπω και αυτό που εισπράττω.
    Δεν με ενδιαφέρουν οι απολογίες. Δεν με ενδιαφέρουν οι ενοχές. Δεν με ενδιαφέρεις ο πόλεμος των φύλων σας. Δεν με ενδιαφέρει (όπως έχω ξαναπεί) να σου χαϊδέψω τα αυτιά, ούτε να σου κρατήσω το χέρι. Αυτό μπορούν να το κάνουν άλλα μέλη, εφόσον το επιθυμούν, κανένα πρόβλημα.

φίλε jim
    λες ότι δεν βάζεις όλο τον κόσμο στο σακί,
    αλλά δεν με πείθεις ότι το πιστεύεις.
    Δεν με ενδιαφέρει να με πείσεις. Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε αντιπαράθεση.

Με ενδιαφέρει να ανοίξεις σιγά, σιγά, όσο μπορείς τα στεγανά και τις αντιλήψεις που σε πνίγουν και που σε κολλάνε στο πάτωμα

Όχι για μένα, για σένα.

καλό απόγευμα, καλή δύναμη, καλή τύχη και καλή έμπνευση.
    Koιτα Body-rocker....

Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Καποιοι εχουν την ικανοτητα να τα παιρνουν τα πραγματα οπως ερχονται....αλλοι θελουν λιγο τον χρονο τους να τα επεξεργαστουν...και πιστευω στην ταχυτητα αντιδρασης υπαρχουν πολλες διαβαθμισεις αναμεσα στους ανθρωπους. Για μενα ειναι λιγο επωδυνο να εμπλεκονται οι μεν με τους δε... Οι μεν τσατιζονται γιατι βλεπουν ανθρωπους να κωλυσιεργουν οι δε πληγωνονται γιατι οι αλλοι τους πιεζουν ή καλυτερα αυτο που λες, δεν τους κρατουν το χερι.

Εγω ανοικω στους δευτερους. Ειμαι γενικως πολυ σταθερος αλλα θελω χρονο. Παντα θελω χρονο. Γιαυτο το λογο αργησα να κανω πραγματα στη ζωη μου. Ανθρωποι σαν κι μενα λοιπον για καποιο χρονικο διαστημα ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ καποιον να τους κραταει το χερι. Αν δεν ειναι καποιος εκει βρισκουμε τη δυναμη μονοι μας αλλα σιγα σιγα. Εγω ολο αυτο που περναω μονο και μονο για να επιβιωσω για καποιες ωρες της μερας απλα το σβηνω απο μεσα μου...πιστευω ειναι μεθοδος αμυνας του οργανισμου για να μην αυτοκαταστραφει τελειως αφου οντος για μερικες ωρες της μερας πιστευω πως ολα ειναι καλα. Μετα οταν οι αμυνες ανεβαινουν αρχιζω και διαπραγματευομαι τα πραγματα.

Εσυ λοιπον λες πως δεν θες να μου κρατησεις το χερι. Γιατι το κανεις αυτο? Πιστευεις πως δεν το χρειαζομαι ή πως θα με "δυναμωσει" να μην εχω αναγκη τοσο πολυ την στηριξη αλλων? Οπως και να εχει ειμαι εξυπνος ανθρωπος. Μπορει στις αναποδιες της ζωης να μην ειμαι τοσο δυνατος αλλα γενικως αντιλαμβανομαι πιο ειναι το σωστο για μενα. ΑΠΛΑ θελω λιγο παραπανω χρονο απο τους "φυσιολογικους"..... Ποσες φορες δεν εχω μαλωσει με ατομα που με πιεζανε....στα αγγλικα με τα πτυχια, στο σχολειο, στο πανεπιστημιο...παντα για μενα ολα αυτα ηθελα τον χρονο μου να τα επεξεργαζομαι. Πιεζομουν κι εγω μεσα μου γιατι εβλεπα αλλα παιδια να κανουν πιο γρηγορα πραγματα... Πλεον ομως εχω σταματησει να τα βαζω με μενα... γιατι ετσι ΕΙΜΑΙ δεν το επελεξα...

Καποιοι αλλοι δεν ειναι γρηγοροι ή σκληροι, απλα τυχαινει να εχουν περασει καποιες εμπειριες πριν απο σενα (ειναι δλδ απλα θεμα χρονικης τοποθετησης oχι ικανοτητας) και οταν σε βλεπουν να αγκωμαχεις σου λενε "ελα μωρε τελειωνε....γιαυτο σκας?...σιγα το πραμα..." και λοιπα τετοια εκνευριστικα χωρις να αντιλαμβανονται ποσο σε πιεζουν... γιατι το παιζουν μαγκες εκεινη την ωρα αλλα ξεχνανε το ποσο σκληρα αγωνιστηκαν για να ειναι στην θεση αυτη....ή απλα βαριουνται να μπουν στη διαδικασια να σκεφτουνε οτι εσυ δινεις την μαχη σου και δεν εχεις αναγκη τον καθε παλιομαλακα εξυπνακια να στο παιζει κουλ τη στιγμη που μερικο καιρο πριν περναγε τα ιδια και χειροτερα.....το καταλαβαινεις ποση ελλειψη κατανοησης και συμπονιας φανερωνει?? Εγω το περασα αυτο με καποιους "φιλους" μου... Παντα ηταν οι μαγκες οι εξυπνοι οταν εγω εδινα τον αγωνα μου....

Το ιδιο ειναι και στο θεμα της ομοφυλοφιλιας.... πολλοι γκει ενω περνανε χρονια με καταθλιψη ερχονται σε καποιον νεο ομοφυλοφιλο και προσπαθουν να "μοιραστουν" τη σοφια τους.....αυτο που καταφερνουν ειναι απλα να αγχωσουν περαιτερω το ατομο που παλευει μεσα του οταν του λενε πως υπερβαλλει, πως ειναι φυσιολογικο, πως αδικα σκαει, να το αποδεχτει, να αγαπαει τον εαυτο του κτλ... Νομιζεις ειναι τοσο ευκολο?

Γιαυτο λοιπον εγω ενοχληθηκα με αυτα που μου εγραφες...οτι καις φλατζες, οτι εχω καψει μεσα μου το θεμα της εσωτερικης ομοφοβιας κτλ κτλ....δεν ξερω αν περασες κι εσυ καποιο θεμα σεξ. προσανατολισμου...αν ναι τοτε μαλλον εμπιπτεις σε μια απο τις πιο πανω κατηγοριες και αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι ενας ανθρωπος που αγωνια και παλευει μεσα του δεν θα ανακουφιστει με λογια του στυλ: εισαι υπερβολικος, ξεκολλα, ειναι φυσιολογικο κτλ κτλ.... Ολοι ξερουμε την κοινωνια μας....η ομοφοβια δεν ηταν επιλογη μας....αναλογα βεβαια το περιβαλλον του καθενος, τετοια πραγματα ειναι εμποτισμενα απο την παιδικη μας ηλικια....Στις παρεες (η λουγκρα, ο *******, η λεσβω κτλ κτλ), στις ταινιες (τι να πρωτοθυμηθω), στη κοινωνια γενικως και ιδιαιτερα στους εφηβους αντρες (που ειναι και καλα πολυ ματσο ηλικια...μεσ τη μαλακια) ποσο μαλλον στην επαρχια που μεγαλωσα εγω. Το να υποψιαζεσαι μετα απο ολα τα χρονια πλυσης εγκεφαλου οτι ισως ανηκεις κι εσυ σε αυτη την μισητη μειοψηφια ειναι για μενα οτι πιο τρομακτικο εχω ζησει ποτε μου...απλα...

Φιλικα λοιπον σου λεω πως καποιοι ανθρωποι ειναι πιο ευαισθητοι απο αλλους και θελουν προσοχη...ακομα κι αν σημαινει οτι πρεπει να ζησουν με ψεμματα για οσο καιρο τους παρει να συνηθισουν την αληθεια. Δεν υπαρχει κανονας και ουτε καποιο αορατο πιστολι που σε απειλει να κανεις coming out ακομα και στον εαυτο σου τον ιδιο. Υποχρεωτικο ειναι να προστατευσεις εσενα και την υγεια σου τη σωματικη και ψυχικη για οσο σου χρειαστει απομακρυνοντας πραγματα και ανθρωπους που σε ενοχλουνε.

Φιλικα λοιπον
    Τζιμ

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ στο φορουμ και καλη εβδομαδα ευχομαι.

Καλο κουραγιο σε ολους και ολες

Senior Member
    Αλλο ενα χαλια απογευμα...νομιζω τελικα θα χρειαστω φαρμακα για να ανταπεξελθω...δεν αντεχεται αλλο...δεν εχω ορεξη και δυναμη για τιποτα και καταστροφικες σκεψεις συνεχως με ριχνουν.... δεν αντεχεται αλλο...

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast