κοντευω να τρελαθω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 108
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 12-02-2012 at 21:39.

Junior Member
    Quote Originally Posted by μαρια1999 View Post
    θανατε ειμαι κοντα σου!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 12-02-2012 at 21:39.

Banned
    παιδια πεστε εσεις, κι εγω χτες ημουν πτωμα, σημερα ειμαι πιωμα. δε νομιζω να ζησω μεχρι το 2030 ετσι κι αλλιως, ομως δε πειραζει και τοσο αφου σημερα γαμαμε γαμαμε για παμε για παμε (να τη πεσουμε για υπνο).

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το να ειμαι καλος στο να δινω συμβουλες, αλλα εγω να μη μπορω να τις ακολουθησω δλδ δε παιζει ? ολοι μας παλευουμε με τα προβληματα μας, που ειδες να σου πουλαω μαγκια εσενα προσωπικα ? δε θυμαμαι να εκανα κατι τετοιο, και στο παρελθον εχω γραψει τοσα και τοσα προβληματα δικα μου εδω μεσα, οποτε κοψε τις μαλακιες πλιζ γιατι δε σου εκανα επιθεση.
    ναι δικε μου λεγε μονο οτι κανεισ απο συμβουλεσ δε χρειαζεται να τουσ προτρεπεισ να κανουν μαλακιεσ που εσυ ο ιδιοσ δεν κανεισ θα σ αρεσε να σου λενε δηλαδη παρε κι αλλα ναρκωτικα βουτα στο κενο κλπ θα γουσταρεσ γτ το βλεπεισ σαν παιχνιδι αλλοσ μπορει να μην το βλεπει ομωσ ετσι να νομιζει οτι τα εννοεισ

Banned
    θες να μου δειξεις που ακριβως της εγραψα "μαρια παρε ναρκωτικα" ή "μαρια πεσε στο κενο" ? ειλικρινα δε θυμαμαι να γραφτηκε κατι τετοιο απο μενα σ'αυτο το θεμα, ουτε σε κανα παλιοτερο της συγκεκριμενης χρηστριας, οσο κι αν ξερω τι παιζει με τη παρτη της. μηπως με κατηγορεις αδικα και προσπαθεις να μου κανεις επιθεση χωρις λογο ?

Senior Member
    αστο δικε μου η ορεξη για συμβουλεσ μ περασε οποτε κανε οτι θεσ κ εσυ κ ολοι ποιοσ ειμαι εγω που θα σασ συνεφερω καντε οτι θελετε

Senior Member
    ναι καλη ιδεα ειναι να πεσω απο τον 25 οροφο καμιας πολυκατοικιας να ειμαι κ σιγουρη οτι θα σκοτωθω μην μεινω κ σακατεμενη κ ολας!
    Last edited by μαρια1999; 13-02-2012 at 06:04.

ναι καλη ιδεα ειναι να πεσω απο τον 25 οροφο καμιας πολυκατοικιας να ειμαι κ σιγουρη οτι θα σκοτωθω μην μεινω κ σακατεμενη κ ολας!
    Για σοβαρέψου 19 χρονών κοπέλα! Ξέρεις πόσοι εδω μέσα παρακαλάνε να χαν την ηλικία σου? Βρες μια διέξοδο αν θες να ηρεμήσεις και ν αλλάξεις τροπο ζωης και διαθεση: μαθηματα/σπουδες, δουλειά, σχέση, διασκέδαση. Με το να κάθεσαι να πίνεις και να κλαις δε αλλάζει τίποτα. Με ποιους μένεις και έχεις όλα αυτα τα προβληματα μαζι τους? Έχεις ανθρώπους τους οποιους εμπιστευεσαι για να τους μιλήσεις?
    γιάννης

Senior Member
    Γραφει μονο για να τραβηξει την προσοχη. Δεν εχει καταθληψη αλλα εφηβεια ;P

μαρια1999 πολυ καλη ιδεα.

Junior Member
    Μαρία για πες μου, έχω δει τόσα comments για το ότι είσαι κοντά στο θάνατο. Είσαι κοντά στο θάνατο 5 μήνες και πίνεις ουίσκια και τέτοιες μα**κίες.
    Όταν είσαι κοντά στο θάνατο εσύ δηλαδή, κάθεσαι και γράφεις πάνω από το pc?
    Ή μήπως ήρθες εδώ να κάνεις πλάκα?
    Συμβουλή δική μου: κόψε τις επαφές με το φόρουμ αυτό και σταμάτα να προσθέτεις ηλίθια ποστς γιατί δεν ενδιαφέρεις κανέναν από μας
    (αν ήταν στο χέρι μου θα είχες ήδη φάει κλωτσιά απο δω).

Senior Member
    καλα εγινε της *******ς στο σπιτι κ δεν με πιστευει κ κανενας οτι εκανα απλα μια πλακα κ λογο μουσικης κ ντυσιματος τωρα αντε να αποδιξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας τη στιγμη που βγενω εξω με 3 ζωνες με 120 σφερες η καθε, μια καρφια κ βαμενη σαν πτωμα τωρα η μανα μου με εχει περασει για παλαβη!!!!

:P :P :P :P :P :P :P

Quote Originally Posted by Dark_Jedi View Post
    Μαρία για πες μου, έχω δει τόσα comments για το ότι είσαι κοντά στο θάνατο. Είσαι κοντά στο θάνατο 5 μήνες και πίνεις ουίσκια και τέτοιες μα**κίες.
    Όταν είσαι κοντά στο θάνατο εσύ δηλαδή, κάθεσαι και γράφεις πάνω από το pc?
    Ή μήπως ήρθες εδώ να κάνεις πλάκα?
    Συμβουλή δική μου: κόψε τις επαφές με το φόρουμ αυτό και σταμάτα να προσθέτεις ηλίθια ποστς γιατί δεν ενδιαφέρεις κανέναν από μας
    (αν ήταν στο χέρι μου θα είχες ήδη φάει κλωτσιά απο δω).
    ..εσύ είσαι σίγουρα γνωστός της εξ ου και τόσο μένος.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, η μαρία ή ντις ή οτιδήποτε μας δουλεύει ψιλό γαζί καιρό τώρα και πολύ κακώς που υπάρχουν ακόμη άτομα που της απαντούν σοβαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...και πολύ κακώς που υπάρχουν ακόμη άτομα που της απαντούν σοβαρα.
    Δεν μπορει ο καθενας να ξερει την ιστορια & προηγουμενα μηνυματα του καθε user, και εγω απο τυχη το ανακαλυψα, πιστευω θα ηταν καλυτερα να παρει ποδι. (και για το καλο της ακομα, αν θελετε)

Senior Member
    ναι ρε δεν θα ξαναμπω εδω ουτοσι κ αλος εχει παρα πολα φορουμ κ για black metal κ ναι εκει μπορω να λεω οσο θελω για τον θανατο κ τον σατανα ε εκει δεν θα με γραφουν κ ολας ουτε θα με ηρωνευωντε ουτε θα με πουν κ τρελη αλοστε στο black metal μονο μπορεις να κανεις το πτωμα κ να μην σε παρεξιγουν κ ακομα κ να κανεις κ τα ποιο ακρεα πραγματα στον κοσμο κ να μιλας για τον σατανα εκει ολα αυτα επιτρεποντε !

Senior Member
    Αντε κοπελα μου στο καλο.

ακομα κ να κανεις κ τα ποιο ακρεα πραγματα στον κοσμο...
    Αυτο ειναι το θεμα, εσυ δεν τα κανεις, απλως φτιαχνεις το μαλι σου μαυρο κ βαφεσαι, κ νομιζεις οτι το κλαψομουνικο στιλ ειναι γοητεια. Σορυ ε.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast