Τι σκέφτεστε; - Page 548
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 548 of 1532 FirstFirst ... 484484985385465475485495505585986481048 ... LastLast
Results 8,206 to 8,220 of 22967
    Senior Member
    Τι κι αν έχουμε Καθαρά Δευτέρα σήμερα; Για μένα όλες οι μέρες είναι πια ίδιες. Και μικρός, απ' όσο θυμάμαι, σπάνια διασκέδαζα στις γιορτές. Η οικογένειά μου δεν ήταν τόσο πρόθυμη και παρέα για να τις περάσω δεν είχα. Ας πούμε, χαρταετό θυμάμαι μόνο 3 φορές και με το ζόρι να πέταξα.

Senior Member
    Νιώθω πολύ πιεσμένος τώρα και καλύτερα να συζητήσουμε να δούμε ποιά είναι α προβλήματα του τόπου μας, για αλλαγή από τα ατομικά μας χαρακτηριστικά.

Senior Member
    Αυτη τη στιγμη θα ήθελα πολύ να εξαφανίσω την αδερφή μου!
    Ώρες ωρες τη μισω τοσο που δε με νοιάζει αν πεθάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Αυτη τη στιγμη θα ήθελα πολύ να εξαφανίσω την αδερφή μου!
    Ώρες ωρες τη μισω τοσο που δε με νοιάζει αν πεθάνει.
    +1. Κι εγώ έτσι νιώθω. Αν πέθαινε κανένας αδερφός μου, θα μου έφευγε ένα τεράστιο βάρος.

Senior Member
    Μόλις ανακάλυψα τον νέο ορισμό της έμπνευσης, εδώ μέσα στο φόρουμ!
    Λέει κάποιος ένα αστείο, ευφυολόγημα κλπ.
    Δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί, παρόλ' αυτά θέλουμε να πούμε κάτι κι εμείς, που όμως είναι άστοχο.
    Μας εξηγεί ο άλλος - εδώ βέβαια έχει χαθεί όλος αυθορμητισμός του αστείου.
    Μετά από σκέψη αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε τι ήθελε να πει.
    Συνοψίζουμε λοιπόν, βάζοντας και κάποιες σάλτσες για να δείξουμε πώς καταλήξαμε να καταλάβουμε αυτό το απλό αστειάκι.
    Αλλά, δεν μας φτάνει αυτό. Από την πολλή χαρά μας που τελικά το καταλάβαμε, δηλώνουμε ότι έχουμε έμπνευση.
    Το έχουμε κάνει πλέον δικό μας!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Δείτε για τη βόμβα που τοποθέτησαν στο μετρό, στη στάση Αιγάλεω (δεν εξερράγη)
    και πείτε τίποτα.

http://www.koutipandoras.gr/?p=16244

Senior Member
    "ουδείς εκών κακός" η κακία είναι αρρώστια της ψυχής.. και για ορισμένους αθεράπευτη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Δείτε για τη βόμβα που τοποθέτησαν στο μετρό, στη στάση Αιγάλεω (δεν εξερράγη)
    και πείτε τίποτα.

http://www.koutipandoras.gr/?p=16244
    Φτιαχτό είναι όλο το σκηνικό. Βόμβα στο μετρό, που όμως ήταν ελαττωματική και δεν εξερράγη!
    Για ποιο λόγο? Για να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους ή βάλαν στο μάτι τον μηχανοδηγό?
    Αστεία πράγματα!
    Δεν φτάνει όλη η άλλη τρομοκρατία, εφευρίσκουν και νέους τρόπους.

Senior Member
    Δείτε κι αυτό, σωστό μου φαίνεται.

"Το ίδιο συμβαίνει και με τα επεισόδια στο κέντρο. Διαλύεται η Αθήνα πολύ ύποπτα,
    κανείς δεν αντιδρά και την άλλη μέρα όλοι μετρούν τις στάχτες και τα αποκαΐδια και συζητούν γι’ αυτό
    παρά για το Μνημόνιο."

ΠΗΓΗ:
    H βόμβα στο Μετρό … μπάζει από παντού http://thesecretrealtruth.blogspot.c...#ixzz1nbn7KU5p

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Φτιαχτό είναι όλο το σκηνικό. Βόμβα στο μετρό, που όμως ήταν ελαττωματική και δεν εξερράγη!
    Για ποιο λόγο? Για να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους ή βάλαν στο μάτι τον μηχανοδηγό?
    Αστεία πράγματα!
    Δεν φτάνει όλη η άλλη τρομοκρατία, εφευρίσκουν και νέους τρόπους.
    Καλά πιο "αστεία" απ' την ενδεχόμενη φρίκη δεν γίνεται!! Τί να πει κανείς.. όταν βλέπουμε αστείο κάτι τέτοιο?..

Senior Member
    Δείτε κι αυτό, σωστό μου φαίνεται.

"Το ίδιο συμβαίνει και με τα επεισόδια στο κέντρο. Διαλύεται η Αθήνα πολύ ύποπτα,
    κανείς δεν αντιδρά και την άλλη μέρα όλοι μετρούν τις στάχτες και τα αποκαΐδια και συζητούν γι’ αυτό
    παρά για το Μνημόνιο."

ΠΗΓΗ:
    H βόμβα στο Μετρό … μπάζει από παντού http://thesecretrealtruth.blogspot.c...#ixzz1nbn7KU5p
    Γνωστές τακτικές. Αλλά, μπάζουν πολύ.
    Το μόνο ελπιδοφόρο -αν μπορεί κανείς αν το πει έτσι - είναι ότι σε τέτοιες φτηνές τακτικές καταφεύγουν αυτοί που δεν έχουν πλέον άλλα όπλα. Που είναι τρομοκρατημένοι και παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλά πιο "αστεία" απ' την ενδεχόμενη φρίκη δεν γίνεται!! Τί να πει κανείς.. όταν βλέπουμε αστείο κάτι τέτοιο?..
    "Καλύτερα να μένεις σιωπηλός και να σε νομίζουν για κουτό, παρά να μιλάς πολύ και να εξαφανίζεις κάθε αμφιβολία για την κουταμάρα σου"
    Abraham Lincoln

Senior Member
    Δεν θέλαν και πολύ οι δικοί μου! Μόλις τάκουσαν άρχισαν: " σιγά μην ξανακατέβουμε εκεί κάτω! Να καούμε σαν τα ποντίκια θες? "
    Τί να πεις τώρα στις ανασφάλειες των ηλικιωμένων?

Senior Member
    T' άκουσα πριν και στις ειδήσεις του MEGA, αλλά το βρήκα και δω

Ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει με την πατερίτσα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μπροστά στην κάμερα.

http://www.real.gr/DefaultArthro.asp...127524&catID=1

είναι νομίζω η δεύτερη φορά που την πέφτουν σε βουλευτή σήμερα.
    Να δεις που θα τον βγάλουν τρομοκράτη τον παππού!

Senior Member
    T' άκουσα πριν και στις ειδήσεις του MEGA, αλλά το βρήκα και δω

Ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει με την πατερίτσα του το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο και μάλιστα, μπροστά στην κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : http://www.tragiko.com/2012/02/blog-...#ixzz1nbsmCTnz

είναι νομίζω η δεύτερη φορά που την πέφτουν σε βουλευτή σήμερα.
    Να δεις που θα τον βγάλουν τρομοκράτη τον παπού!
    Και λίγα είναι αυτά που τους κάνουν. Δε λυπάμαι κανέναν βουλευτή. Αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια, θα είχαν παραιτηθεί όλοι.
    Ίσως τελικά το μόνο που μετράει γι' αυτούς είναι το να χάνουν τα προνόμιά τους. Και ένα από αυτά είναι να μην μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ελεύθερα. Αν αυτό είναι ένα από τα όπλα μας, καλά κάνουμε και τους επιτιθόμαστε με τον τον όποιον τρόπο.
    Άκουγα τον Πάγκαλο, που πρώτα απ' όλα είναι Ευρωπαίος και μετά Έλληνας, σε μια εκπομπή να μιλάει για τον καημό του, ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πλέον έξω γιατί φοβάται τον "όχλο". Έτσι αποκαλεί εμάς τους Έλληνες. Δεν ξέρεις πώς το χάρηκα. Μόνο στο σπίτι του μπορεί πια να φάει με την ησυχία του!