Results 226 to 240 of 330
-
29-02-2012, 18:41 #226
- 29-02-2012, 19:45 #227
Δεν εχω προβλημα να δουλεψω. Εχω θεμα με το τι θα γινει εαν τελικα καταληξω οτι ειμαι γκει. Ειναι κατι τοσο μεγαλο να αποδεχτω οσο ειναι και για τον περιγυρο μου. Γι αυτο και να παω για δουλεια σκεφτομαι το μετα... Καποιος θα με ρωτησει πχ αν εχω κοπελα ή οτιδηποτε... Ειναι δυσκολη η θεση μου. Μακαρι να μπορουσα να πειραματιστω πιο ευκολα...αλλα βλεπεις οι κοπελες δεν το κανουν αυτο...Σπανια... ενω οι αντρες δεν θελουν πολλα πολλα... Προσωπικα δεν ξερω κανεναν που θα ελεγε οχι σε αρπαχτη. Σημερα εχω κανονισει μια βολτα με φιλους και ελπιζω να κανουμε καμια κινηση σε κανενα κοριτσακι μπας και αλλαξει λιγο το σκηνικο που ζω....
Κοιταξτε, βασικα... το θεμα ειναι να ηρεμησω και να αποδεχτω αυτο που ειμαι.. ΑΛΛΑ εγω εχω ακομα μεσα μου τη διψα να αποδειξω οτι ειμαι τουλαχιστον μπαι. Το αποκλειστικα γκει ειναι που με τρομαζει λιγο... Οχι τπτ αλλο, αν εχω καποιες σχεσεις με γκομενες και απλα δεν παντρευομαι, ή εχω πχ καποια παραλληλη με καποιον γκει τοτε τουλαχιστον η κοινωνια δεν θα χωθει τοσο οσο ωστε να δημιουργηθει θεμα. Αν ομως ειμαι τελειως γκει και σε αρνηση τοτε γαμησε τα... Και μονος και δυστυχισμενος.... Εδω που τα λεμε...σιγα μην κατσω να σκασω... Οσο τα σκεφτεσαι τοσο χειροτερα ειναι. Εγω ειμαι γαμω τα ατομα και δημουργικοτατος (εχω σχεση με τον χωρο της τεχνης αλλα δεν λεω αλλα...οχι γνωστος...ουτε καν...απλα ειμαι δημιουργικος) και εχω ενα καρο φιλους και φιλες... Τα εχεγγυα να εχω μια καλη ζωη τα εχω παρολες τις αντιξοες συνθηκες. Τωρα αν εχω μια λεπτομερεια μου διαφορετικη απ τους υπολοιπους εεε so be it... Ισως να με βοηθησει να μετακομισω στην πρωτευουσα που σπουδαζα και να αρχισω μια νεα ζωη. Μονος μου ανεξαρτητος και να τελειωνει το θεμα... Να κανω τις σχεσεις μου με οτι και να κατσει χαχα... Να ζησω κι εγω να ευχαριστηθω τη ζωη. Γιατι ετσι που ειμαι τωρα με σκοτωνω λιγο λιγο....
01-03-2012, 11:55 #228
Μια χαρα άνθρωπος είσαι, σου το εχω ξαναπει. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν τον δυναμισμό και τον αυθορμητισμό σου. Ούτε φοβο έχεις ουτε από καταθλιψη υποφέρεις. Και για τις σκεψεις που κανεις αμα αλλάξει λίγο προς το καλύτερο η ζωη σου θα τις αναθεωρησεις. Φτανει όλα αυτα τα συν που έχεις να τα χρησιμοποιήσεις για την αλλαγη.
γιάννης
01-03-2012, 14:51 #229
Αν πρέπει να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου είναι ότι θα τον αγαπάς ότι και να είναι, όχι να του αποδείξεις ότι είσαι "τουλάχιστον" bi.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-03-2012, 16:00 #230
Α ρε Johnny.. μου προσδιδει μια αισιοδοξια ο λογος σου :) Την νιωθω την αλλαγη να συμβαινει... ειναι ομορφο να συνειδητοποιεις τον εαυτο σου οσο και τρομακτικο ταυτοχρονα και ισως αυτο που ανακαλυπτω με τρομαζει γιατι δεν ηξερα ποιος ειμαι. Οσο για την καταθλιψη ειναι πολυ ατιμο πραγμα... Το θεμα ομως ειναι πως η καταθλιψη μου δημιουργει αυτες τις σκεψεις ή καποια πραγματικοτητα που με τρομαζει μου δημιουργει καταθλιψη??
01-03-2012, 16:30 #231
Περιμένω και γω φιλοφρόνηση ε? Μην ξεχνιόμαστε, χαχααα
Τι γίνεται Jimmy, σήμερα? Είσαι πιο κουλ?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-03-2012, 16:35 #232
Συμφωνω...Αλλα... ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητα απο το τι κανουν στο κρεβατι, αν ειναι ασχημοι ή ομορφοι, κοντοι, ψηλοι κτλ ειναι σε διαδικασια να αποδεχονται τον εαυτο τους. Και πιστευω ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο....Εγω ανεκαθεν μισουσα εμενα και με αποδεχομουνα δυσκολα... Αργησα πολυ και ακομα θελω για να δω τον εαυτο μου ως μερος της κοινωνιας. Οκ εγω ειχα μετακομισεις και τετοια σε μικρη ηλικια και αλλαξα περιβαλλον ραγδαια... Τωρα ομως με το θεμα της σεξουαλικοτητας να προστιθεται τα πραγματα περιπλεκονται ακομα πιο πολυ.
Κοιταξε, εγω αν εξαιρεσεις αυτο που μου συμβαινει ειμαι τυπικος νεος αντρας... Οκ πορωση με την μπαλα δεν ειχα ποτε... αλλα γουσταρω τα σπορ, τα γρηγορα αυτοκινητα... Δεν με χωριζει κατι απ τους υπολοιπους... Και σαν κοινωνικοποιηση μου αρεσει που ειμαι ετσι. Να εχω φιλους καλους, που μοιραζομαι ιδια ενδιαφεροντα και ανησυχιες, να μιλαμε για δουλεια, για αμαξια, να κανουμε σπορ... Σε ολα αυτα σχεδον απο παντα δεν ειχα καμια διαφορα με τους αλλους. Εκτος απο το θεμα του σεξ. Παντα ημουν ο ντροπαλος, παντα φοβομουν να κανω κινηση... Τελος παντων αυτα τα ξεπερασα με τον δυσκολο τροπο, αλλα το εκανα τελικα... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ομως ξερεις ποιο ειναι? Οχι οτι μισω τον εαυτο μου... αυτο μερα με τη μερα το ξεπερναω... αλλα το οτι πιστευω πως αν τελικα ειμαι μπαι ή γκει θα αλλαξουν ολοι συμπεριφορα απεναντι μου,... θα παψουν να με "εμπιστευονται"...κι αυτο ειναι αδικο γιατι εγω ο ιδιος δεν το παιζω κατι... Οκ αμα δω εναν που τον θεωρω εμφανισιμο δεν το διαλαλω κιολας...αλλα οταν σχολιαζουμε κοπελες πραγματικα το εννοω και απο παντα το εννοουσα.. Με λιγα λογια, αυτο που δειχνω δεν ειναι ψεμμα... Ο εαυτος μου ειμαι παντα...ή σχεδον παντα και επειδη το "αντρικο" λαιφ σταιλ εμενα μου αρεσει δεν θελω να απομονωθω ή να περιθωριοποιηθω για μια ιδιαιτεροτητα που εχω... Ακομα και στην οικογενεια, υπαρχουν πχ αγαπημενοι μου θειοι, θειες, ξαδερφια, οι γονεις μου... Εχω καλη σχεση μαυτους δεν θελω να χαλασουν ολα... Δεν ειναι λοιπον οτι μισω εμενα αλλα οτι αν αποδειχτει πως ειμαι γκει/μπαι ολα αυτα θα επηρεαστουνε... Θα μου πεις οτι αν με αγαπανε πραγματικα θα το δεχτουνε... Ναι μπορει να το δεχτουνε.... θα μπορουν ομως μετα να αισθανονται οτι παραμενω ειλικρινης μαζι τους?? ή θα με παρουν για υποκριτη?? Αν εμενα ερχοταν καποιος φιλος μου που σχολιαζαμε μαζι πχ κοριτσια και μου πει οτι ειναι γκει εγω απο μεσα μου θα σκεφτω πως με κοροιδευε...πως ειναι ανειλικρινης...και μπορει επειδη κι εγω περναω το ιδιο να του δωσω ενα αλλοθι γιατι ειναι κατι πολυ δυσκολο αντρας να παραδεχτει λογω ομοφοβιας, κοινωνιας κτλ....καποιος ομως που δεν εχει περασει ποτε η αμφιβολια απ το μυαλο του θα πεσει απ τα συννεφα... κι αν δεν ειναι ατομο να κατσει να κανει συζητηση με ειλικρινεια ωστε καποια πραγματα να του τα δωσει το ατομο να τα καταλαβει τοτε απο κει και περα η σχεση αυτη θα υποστει πληγματα και ρηγματα ειλικρινειας.... Και για μενα ατομα τα οποια εκτιμω και εγκρινω σαν ανθρωπους λογικο ειναι να επιζητω και την δικη τους οχι εγκριση αλλα τον σεβασμο που πιστευω αξιζω... Ασχετα αν δυνητικα παω με αντρες... Ελπιζω να σε καλυψα....
Οτι ομως το θεωρω φοβερο πληγμα στον ανδρισμο μου οτι υπαρχει περιπτωση οι γυναικες γενικως να μην με αναβουν, ναι το παραδεχομαι....το θεωρω μεγαλο πληγμα...Παρ ολα αυτα συνεχιζω να θεωρω τον εαυτο μου αντρα...και ως αντρας θα το αντιμετωπισω...
01-03-2012, 16:36 #233
Γεια σου Ρειν! Κι εσυ στην ιδια κατηγορια ανηκεις χαχα!! Τα λογια σου με βοηθουν και σε ευχαριστω που συνεχιζεις και μου γραφεις :)
Γενικως ειμαι καπως πιο αισιοδοξος και ηρεμος....εχω και τις στιγμες μου αλλα σιγουρα μια βολτα με τα φιλαρακια οπως χθες σε ανεβαζει...
Δες τι σου εγραψα ποιο πανω
01-03-2012, 16:54 #234
Επισης σαν κομματι του "ανδρισμου" και επειδη μικροτερος ημουν φοβιτσιαρης στο να αποκαλυπτω τον εαυτο μου τωρα πλεον αρχιζω και το αποβαλλω... Ιδιαιτερα οταν βρισκομαι σε αντρικο περιβαλλον "ανταγωνισμου" ειναι κατι το οποιο με σπρωχνει στο να ειμαι ο εαυτος μου και να μην κανω πισω.... Γιαυτο πλεον οι σχεσεις μου με τους γυρω μου ειναι πιο ουσιαστικες... Ισως αν δεν ημουν τοσο ¨drama queen¨ (δλδ να τα παιρνω ολα τραγικα) να μην παρερμηνευα τα παντα και να μην τους εδινα αρνητικη διασταση... Αλλα οταν εισαι τοσο τρομαγμενος λογικο ειναι να κρυβεσαι... Και η πλακα ποια ειναι...οσο παιρνω τα πανω μου σαν ανθρωπος και ωριμαζω τοσο δεν τραγικοποιω καταστασεις και μπορω να χαλαρωνω...Σε καποιους ερχεται αυθορμητα... σε καποιους οπως εγω (που εχω και τα "αναλογα" γονιδια - Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ!!) θελει παραπανω δουλεια... και οταν αντιλαμβανομαι ανθρωπους που ποτε δεν το κανουν αυτο ή που αργουνε παρα πολυ, τοτε απορω και λεω μεσα μου πως δεν εχω κατι τρομερο...πως υπαρχουν πολυ χειροτεραα... και η απορια μου ειναι πως...πώς στο καλο μετα απο τοσα χρονια δεν αντιλαμβανονται ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ πραγματα για τους εαυτους τους?? Ειμαι σιγουρος πως εκει εξω υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες που καταπιεζονται, υποκρινονται κτλ σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο μενα και ειλικρινα δεν καταλαβαινω πώς επιβιωνουν... Βεβαια οκ οταν σε παιρνει η μπαλα της ζωης και τα τρεξιματα δεν εχεις τον χρονο που εχω εγω σαν ανεργος να ενδοσκοπεις... Ομως αν δεν το κανεις τι σοι ζωη θα ζησεις??? Ολο δλδ θα ειναι ενα ψεμμα?? Και το θεμα της σεξουαλικοτητας σιγουρα καιει παρα πολλους και γιαυτο δεν μιλανε... Γιατι το ποστ το δικο μου εχει τοσες χιλιαδες προβολες?? Μηπως λεει κατι ολο αυτο?? Μηπως ουτε καν ανωνυμα σε ενα φορουμ δεν μπορουνε να εκφρασουν τις ανησυχιες τους??? Ειναι πραγματικα λυπηροοο
01-03-2012, 17:00 #235
Στο πρωτο ποστ μου οταν λεω πως ολοι οι ανθρωποι περνανε τη διαδικασια να αποδεχτουνε τους εαυτους τους δεν το λεω για οποιους εχουν "κουσουρια" ή αδυνατα σημεια, αλλα και αυτους που εχουν δυνατα σημεια...Γιατι εγω ειμαι τοσο ενοχικος που ακομα και τα καλα μου στοιχεια καμια φορα με στενοχωρουν γιατι αισθανομαι σαν οι υπολοιποι να αδικηθηκαν... Οκ παρανοικο αυτο απο μερους μου ομως τι να κανω...ετσι ειμαι αλλα το παλευω
02-03-2012, 19:51 #236
Εχω τυψεις,,, για τον τροπο που χωρισα την κοπελα μου...Αυτο τον καιρο χανει και καποιο δικο της προσωπο συγγενικο απο ανιατη ασθενεια... Επεσε το ενα επεσε και το αλλο... Ομως εγω πιεζομουν.... Δεν πηγαινε αλλο... Να της πω τουλαχιστον ενα γεια?? Ξερω οτι εστω και με λιγη κουβεντα μαζι μου θα νιωσει καλυτερα... Γιατι οκ οι λογοι που της ανεφερα για να χωρισουμε ηταν αληθινοι...αλλα οχι ολοι... σε συζητηση που ειχα κρυφα με την αδερφη της, μου ειπε πως θεωρει πως οι λογοι δεν ειναι σοβαροι...Και πρεπει να ξαναμιλησουμε... Εγω ομως προς το παρον ειμαι τοσο μπερδεμενος που δεν θελω επανασυνδεση. Απ την αλλη ομως την λυπαμαι γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι μεσα της πιστευει πως θα το ξαναμιλησουμε το θεμα...και δεν την αδικω....οι λογοι δεν ηταν δα και τοσο σοβαροι...για μενα βεβαια ειναι...για κεινη ομως???...Τι να κανω?
02-03-2012, 20:25 #237
Καποια στιγμη ετυχε να δω πορνο με αντρες και μου αρεσε.
Να επισημανω πως δεν με εξιταρει το γκει σεξ απλα η θεα του πεους
Μια αρκετά συνηθισμένη αιτία που ένας άντρας νιώθει έλξη για κάποιον άλλον άντρα ( συνήθως στιβαρό ως διάπλαση η και προσωπικότητα ) είναι για να καλύψει σε υποσυνείδητο επίπεδο , το κενό ασφάλειας και σιγουριάς που δεν εισέπραξε από τον πατέρα του ! Αυτό αρχικά εκφράζεται με μια αθώα ( κυριολεκτικά ) συμπάθεια για κάποιον άντρα , στην πορεία όμως όταν δεν γίνει με σωστό τρόπο η ερμηνεία αυτής της συμπάθειας , ''διαστρεβλώνεται'' και ερμηνεύεται ως
'' ερωτική έλξη '' , και κάθε νέο ερέθισμα είναι η αφορμή επιβεβαίωσης της ομοφοβίας , ώσπου στο τέλος γίνεται πεποίθηση !!!
02-03-2012, 20:41 #238
Αρα εχω δικιο σε αυτο που ελεγα νωριτερα... Οτι "μια δοκιμη θα σας πεισει"...απλα δεν το εχω παρει αποφαση ακομα να το κανω... Γιατι οντος το πατρικο προτυπο ηταν για μενα (οχι τελειως - μην τα ισοπεδωνουμε) αδυναμο... Ή ετσι μου φαινοταν... Γενικως ο φαδερ μου ειναι ο τυπος που δεν μπορει να "παρει την κατασταση στα χερια του" Οταν ηταν νεος φανταζομαι οχι αλλα εμενα με εκανε σε ηλικια ανω των σαραντα. Οποτε δεν ειχα "proper education" σχεδον για τιποτα... Κι ουτε ενιωσα ποτε οπως εβλεπα αλλα μου ξαδερφια που ο πατερας τους ηταν πολυ "απο πανω τους"... πολλα πραγματα τα ανακαλυψα μονος με τις γνωστες πλεον συνεπειες... Απ την αλλη βεβαια ποτε δεν γνωρισα την καταπιεση.... Ομως αυτη η καταπιεση ειναι στο χερι του γονεα κατα ποσο θα την επιτρεψει να συμβει. Αλλο να εισαι αυστηρος (προτιμω τον αγγλικο ορο assertive) αλλο να εισαι αυταρχικος. Στην πρωτη περιπτωση δουλευεις για το παιδι σου. Στην δευτερη για σενα. Εμενα οτι αφορα τη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση ηταν μια ξερη ερωτηση οταν ημουν στην εφηβεια αν ¨μου σηκωνεται¨... Δωστου μετα εγω φαι, ντροπαλοτητα, ψυχολογικα προβληματα, μειωμενη αυτοπεποιθηση, δυσθυμια, χαιρεκακια, αναλογες παρεες που διαιωνιζαν το ολο σκηνικο κτλ κτλ..
Απ την αλλη ομως εγω δεν πιστευω τοσο πολυ σε αυτο. Αφου βγαινουν οι επιστημονες και λενε πως ειναι κατι που το καθοριζει το DNA σε συνδυασμο με ορμονικους - ενδομητρικους παραγοντες. Πιστευω οι εξωγενεις παραγοντες ειναι κατα πολυ δευτερευοντες. Γιατι πχ γιοι στρατιωτικων, αστυνομικων κτλ γινονται ομοφυλοφιλοι? Δεν το διαλεγεις... Καταφερα ον λαιν και το συζητησα με ομοφυλοφιλους ολα αυτο που εχω παθει... Οι πιο πολλοι επιμενουν οτι απλα τοσα χρονια δεν το "συνειδητοποιησει" - "Παραδεχθει"....απ την αλλη ομως μου ειπαν απο πρωτο χερι πως αλλο το cyber sex και αλλο η πραγματικοτητα. Αλλο οι τσοντες αλλο η πραγματικοτητα. Γιατι πολυ απλα οταν αρχισα να εχω σεξουαλικες σχεσεις με γυναικα αρχισαν να εχουν και νοημα οι στρειτ τσοντες. Πως να φαντασιωθεις κατι που δεν εχεις ζησει? Τωρα που ενιωσα τον ερωτα με μια γυναικα εννοειται βλεπω αλλιως τις κοπελες στον δρομο ή τα μπαρ... Ειναι ομως αυτο δειγμα στρειτ αντρα?? Οσο περνανε οι μερες τοσο αμφιβαλλω και τοσο απελπιζομαι
02-03-2012, 20:55 #239
Αρα εχω δικιο σε αυτο που ελεγα νωριτερα... Οτι "μια δοκιμη θα σας πεισει"...απλα δεν το εχω παρει αποφαση ακομα να το κανω...
Αν για κάτι που έγραψα δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει σωστά , είμαι πρόθυμος για κάθε διευκρίνηση , διαφορετικά θα σε ζητήσω να μην λάβης υπόψιν σου τίποτα !!
02-03-2012, 21:50 #240
Οχι... με παρεξηγησες... Το ξερω οτι δεν το υποστηριξες... Ειναι δικη μου σκεψη :) Πιστευω με λογια αν εχεις αμφιβολιες οση ψυχοθεραpeia και να κανεις παλι θα αμφιβαλεις... Η πραξη θα δειξει...Αν αφησω τον εαυτο μου εντελως ελευθερο θα "ερωτευτει" το φυλο που πραγματικα επιθυμει. Γιατι αλλο η φαντασια αλλο η πραξη... Υπαρχει βεβαιως και η κατευθειαν και κατα μετωπο αντιμετωπιση. Αν καποιον το θεωρεις νοστιμουλη και ξερεις οτι ειναι γκει ή μπαι κανε κινηση... Αν εισαι στρειτ δεν θα νιωσεις απολυτως τπτ...