Τι σκέφτεστε; - Page 559
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 559 of 1532 FirstFirst ... 594595095495575585595605615696096591059 ... LastLast
Results 8,371 to 8,385 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Δέν θα αναφερόμουν ποτέ επί του προσωπικού, δέν με αφορά άλλωςτε. Γι'αυτό και έγραψα "νιώθετε πιεσμένες". ΙΜΙΟ
    Συμφωνώ με τον όρο διεκδίκηση.
    Ναι διεκδίκηση! Γιατί όταν βλέπεις σήμερα(!) τον 30ρη ξάδελφο νάχει νοοτροπία του 1821-που δεν λέω ότι φταίει 100%-ξεσηκωμένη νοοτροπία απ' τον πατέρα του η άλλη στο τέλος θα τον φορέσει τον ζουρλομανδύα μ' όλους αυτούς από πάνω της. Η θειά μου δε να νομίζει ότι σε κάτι φταίει και το πράγμα δεν τσουλάει.. Τρέλα δηλ.. γι' αυτό λέω και κάποια πράγματα εδώ μέσα περί χαπιών και με τροποποιούν.. Χτες πάλι είχαμε θέμα.. οικογενειακό..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ναι διεκδίκηση! Γιατί όταν βλέπεις σήμερα(!) τον 30ρη ξάδελφο νάχει νοοτροπία του 1821-που δεν λέω ότι φταίει 100%-ξεσηκωμένη νοοτροπία απ' τον πατέρα του η άλλη στο τέλος θα τον φορέσει τον ζουρλομανδύα μ' όλους αυτούς από πάνω της. Η θειά μου δε να νομίζει ότι σε κάτι φταίει και το πράγμα δεν τσουλάει.. Τρέλα δηλ.. γι' αυτό λέω και κάποια πράγματα εδώ μέσα περί χαπιών και με τροποποιούν.. Χτες πάλι είχαμε θέμα.. οικογενειακό..
    Η "άλλη" έχει κάποιον να μιλήσει; Ο "30άρης" στο μπατσικό μπροστά πάλι μαγκιά θα πουλούσε. Και σε πόσους ακόμη εκεί μέσα βολεύει η συμπεριφορά του "30άρη"; Προσωπικά δέν μπαίνω στο τριπάκι και δέν ρωτώ γιά να μάθω εγώ. Αλλά θά'πρεπε να την βοηθήσει κάποιος να πάρει την απόφαση να μιλήσει σε κάποια κρατική υπηρεσία υποστήριξης
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Η "άλλη" έχει κάποιον να μιλήσει; Ο "30άρης" στο μπατσικό μπροστά πάλι μαγκιά θα πουλούσε. Και σε πόσους ακόμη εκεί μέσα βολεύει η συμπεριφορά του "30άρη"; Προσωπικά δέν μπαίνω στο τριπάκι και δέν ρωτώ γιά να μάθω εγώ. Αλλά θά'πρεπε να την βοηθήσει κάποιος να πάρει την απόφαση να μιλήσει σε κάποια κρατική υπηρεσία υποστήριξης
    ..έχει κι έναν μικρότερο κατά 3 χρόνια, πούναι κι αυτός ίδιος μ' όλους τους άλλους. Έκανε "ομάδα" κάποια στιγμή και πάνω που άρχισε να ελέγχεται η κατάσταση ο προκομμένος ο άντρας της την σταμάτησε με το σκεπτικό ότι: " τί τα θες τώρα εσύ αυτά;".
    Της έριξα μερικά μπινελίκια κι εγώ, ευτυχώς που μ' ακούει και κάπου το πήρε απόφαση ότι δεν πάει άλλο!!..και συνεχίζει..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω κάτι από τον κυνισμό και το μπλακ χιούμορ της συνονόματής μου τηλεοπτικής ιδιοφυίας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..έχει κι έναν μικρότερο κατά 3 χρόνια, πούναι κι αυτός ίδιος μ' όλους τους άλλους. Έκανε "ομάδα" κάποια στιγμή και πάνω που άρχισε να ελέγχεται η κατάσταση ο προκομμένος ο άντρας της την σταμάτησε με το σκεπτικό ότι: " τί τα θες τώρα εσύ αυτά;".
    Της έριξα μερικά μπινελίκια κι εγώ, ευτυχώς που μ' ακούει και κάπου το πήρε απόφαση ότι δεν πάει άλλο!!..και συνεχίζει..
    Η Λέξη κλειδί είναι η "ομάδα". Αυτοί που ταλαιπορούν γυναίκες μόνο σαν ομάδα μπορούν να σταθούν.
    (έχει δεί ποτέ εσύ χρυσαυγίτη να προτάσει τα στήθη στην κάννη; ...χαχαχα!)
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, το έχει συνήθως το ίδιο το πρόσωπο που υφίσταται την όποιας μορφής κακοποίηση.
    Ίσως να νιώθει πως έχει αξία, έτσι.

Πάντως, μόνη της δέν θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Η Λέξη κλειδί είναι η "ομάδα". Αυτοί που ταλαιπορούν γυναίκες μόνο σαν ομάδα μπορούν να σταθούν.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, το έχει συνήθως το ίδιο το πρόσωπο που υφίσταται την όποιας μορφής κακοποίηση.
    Ίσως να νιώθει πως έχει αξία, έτσι.

Πάντως, μόνη της δέν θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει.
    χαχαχαχαχ... δεν εννοώ ότι αυτοί φτιάξαν τώρα "ομάδα" την είχαν έτσι κι αλλιώς..χαχαχα...αφού έτσι κάνουν τα δικά τους στο θύμα τους κι ο βλάκας τ' ανέχεται. " Έλα τώρα μ' αυτά τα δικά σου τα επαναστατικά!.." έτσι λέει σε μένα, αλλά ξέρω ότι κατά βάθος τα δουλεύει όσα της ξεφουρνίζω πάνω στα νεύρα μου.
    Η θεία μου μπήκε σε ομάδα ψυχοθεραπείας, αφού μας έβγαλε κι εμάς την ψυχή, με το να λέει " είναι για μένα αυτά τώρα.."
    Κάνω λοιπόν, να την πάρω τηλ/νο κάνα 20ήμερο και μετά παίρνει εκείνη κι αρχίζει "κορίτσι μου να πάω; τί λες και σύ; ό,τι μου πεις εσύ θα κάνω".....

Banned
    επιπεδο μαριχουανας στο δρομο ?

Banned
    σκεφτομαι να βγαινει απ'το στομα με τη μορφη τεραστιου υγρου αγκαθιου ο καρκινος που μου δημιουργησανε μεσα στο κεφαλι τοσα χρονια, και να σκοτωνει ολους τους κοντινους μου ανθρωπους. πραγματικα δεν αντεχω αλλο να ζω εδω μαζι τους, καθε μερα σχεδον ξυπναω αρρωστος απ'τη φασαρια και την αρνητικοτητα τους. με εχει πεθανει παλι το δεξιο μου ματι, το πως βλεπω ακομα αγνωστο. θα επρεπε να κανω οτι μπορω και σημερα για να ξεφυγω, αλλα τελικα τη ξαναβγαζω στο κρεβατι.

Senior Member
    Σκέφτομαι για πόσο ακόμα θα έχω να κάνω με ηλίθιους και γιατί δε θυμώνω αλλά τα ρίχνω όλα σ εμένα

Senior Member
    σκεφτομαι............................. να παμε ολοι μαζι σε μια παραλια! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
    ασταθεια στη διαθεση και οοοοοοολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    ειμαι ωραιος ρε!πολυ ωραιος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kanenas1 View Post
    ειμαι ωραιος ρε!πολυ ωραιος!
    ενα κουκλι ζωγραφιστο εισαι :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ενα κουκλι ζωγραφιστο εισαι :Ρ
    ειμαι ειμαι!!αποθεωστε με!λεηλατηστε με!!

Banned
    τι ομορφο φορουμ!!! :D :D :D

Senior Member
    Σκέφτομαι να βγω έξω να δω αν έχει πανσέληνο, αλλά κρυώνω ρε γμτ. Ξέρεις κανείς να μου πεί?