Results 8,386 to 8,400 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
03-03-2012, 00:21 #8386
σε γεμιση ειναι το φεγγαρι πανσεληνο δεν εχουμε ακομα
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
- 03-03-2012, 00:35 #8387
Να κάνουμε καμία τελετουργία για θετικα πράγματα μιας και ειναι σε φέξη το φεγγαρι :P Πλάκα κάνω! Πάντως πέρα από την πλάκα ξέρουμε όλοι οτί το φεγγάρι μας επηρρεάζει τον ψυχικό μας κόσμο οπότε έχει σημασία η κάθε φάση του φεγγαριού. Όταν το φεγγάρι γεμίζει μέχρι την ολοκλήρωση καλό είναι να ευχόμαστε για θετικά πράγματα, όταν το φεγγάρι ειναι στην χάση του τότε να εύχεστε να φύγουν αρνητικά πράγματα από την ζωή σας... Έτσι κάνανε κάποτε σε κάποια εποχή κάποιοι άνθρωποι και μερικοι το κάνουν και σήμερα!
Υ.Γ Δεν είμαι τρελή :) (οι τρελοί ποτέ δεν θα πουν οτί είναι τρελοί) :))
03-03-2012, 00:48 #8388
03-03-2012, 00:52 #8389
03-03-2012, 00:58 #8390
Φεγγάρι έ; Αντί γιά πληκτρολόγιο, παντού μικρόφωνα γιά να μιλάμε. Αλλά χώρια ο καθένας. Μέσα στους αφρούς της μπανιέρας παρέα με Chopin και με το ποτίρι συνεχώς γεμάτο Μελίρρυτο.
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
03-03-2012, 01:07 #8391
..σκέφτομαι πως από χτες μέχρι σήμερα κρατάω το στόμα μου με συρραπτικό ..........:(
03-03-2012, 01:38 #8392
Για ποιό κακό πρέπει να πληρώσουμε ακριβώς; Και για ποιό λόγο μας αξίζουν τα χειρότερα; Άραγε συνειδητοποιείς τί λες ή μπα;
Επίσης μήπως με τις φράσεις που τόνισα όπως π.χ. το κακό που υποτίθεται ότι σας κάνουμε εννοείς το ότι δεν σας καθόμαστε ή για να το θέσω πιο κομψά δεν σας προσφέρουμε σεξ; Δεν είμαστε υποχρεωμένες ξέρεις...όσο για το ότι μεταφράζεται σε έλλειψη αγάπης, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω μετά από τόσες αναφορές στα κοριτσάκια της Ταϊλάνδης εκτός κι αν το σεξ που γίνεται εκεί το θεωρείς επίσης έκφραση αγάπης...
Επίσης πόσους από σας θα έπρεπε να πετάξουμε στον Καιάδα να ήξερες...θα είχατε μείνει λίγοι και καλοί (πολύ λίγοι όμως) αλλά είμαι ενάντια σε τέτοιες πρακτικές...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-03-2012, 03:33 #8393
Δεν σκέφτομαι και πολύ να πώ την αλήθεια... θέλω αύριο να ξυπνήσω να έχει γίνει ένα θαύμα και να πάω για καφέ στα dunkin donuts
03-03-2012, 04:27 #8394
κοιταξε, δεν εχω την υγεια μου πλεον, ειμαι αρρωστος ανθρωπος, παιρνω χαπια καθημερινα, κι αυτη τη στιγμη που μιλαμε με εχει πεθανει το δεξιο μου ματι, το οποιο πρεπει να ειναι κατεστραμενο εσωτερικα, ειμαι ετοιμοθανατος...
οποτε δεν εχω και τοσο την απαραιτητη ορεξη/διαθεση/υπομονη/μα και χρονο για να καθομαι να παρακαλαω/κυνηγαω/σερνομαι πισω απ'το καθε *******ρι (κι οχι φουταναρι) εδω στο ελλαδισταν, που σηκωσε τον αμανε/τουπε/πρεμουρα/ΠΑΟΚ Κορδελιο, και λοιπα πουστριλικακια της εποχης, και την ειδε καπως απλα επειδη τα καλομαθαμε και ξεχασαν ποιος ειναι ο ρολος τους (να φροντιζουν). θα πρεπει να καταλαβουν ολες αυτες πως η πραγματικη αγαπη ειναι δωρεαν (οπως ελεγε κι ο axl100 σε καποια αλλη διασταση) οχι με ορους και ανταλλαγματα λεφτα/αμαξια/σπιτια/και λοιπα κατασκευασματα οπως συμβαινει σημερα. ιδιαιτερα οταν δε μας περισσευουν κι ολας εδω που ζουμε...
τωρα συγκεκριμενα εσυ εκτος του λογου οτι μου πεφτεις καπως μεγαλη ηλικιακα, αλλα και λογο του οτι μενεις Σαλονικα κι ετσι δεν εχω ασχοληθει με τη παρτη σου και το παρτυ σου, δε νομιζω πως εισαι σε θεση να κανεις διαλογο μαζι μου ειδικα οταν στο παρελθον ειχες γραψει αρλεκιν για την δηθεν αποπειρα αυτοκτονιας και ειχε μαζεφτει κοσμος κι απο αλλα φορουμς μα και γνωστοι σου για να σου την πουν. οποτε ας παραμεινουμε στο ολα καλα με αυτο εδω το ποστ σου:
κι ας χορεψουμε και hakken κατω απ'τους θεοτρελους ρυθμους του εθνικου μας υμνου!
03-03-2012, 04:50 #8395
Μπα κι επειδή δεν έχουμε ξανακάνει διάλογο απαγορεύεται να εκφράσω τη γνώμη μου; Όσο για τη δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας μη μιλάς για κάτι τόσο ευαίσθητο που δεν γνωρίζεις. Κι επίσης κανείς απ' αυτούς δεν είναι γνωστός μου...μην αρχίζετε τις βλακείες πάλι, γνωστοί μου είναι αυτοί που με γνωρίζουν εκτός ίντερνετ...τώρα αν εσύ θεωρείς γνωστό τον οποιονδήποτε σου μιλάει σε ένα φόρουμ, καλά κάνεις αλλά εγώ όχι...και δεν με ενδιαφέρει πόσο πιο μεγαλύτερη σου είμαι γιατί το σχόλιο μου ήταν γενικό...όποιος και να το έγραφε το ίδιο θα έλεγα...επίσης κι ο δικός σας ρόλος είναι να φροντίζετε, ότι δίνεις παίρνεις...και με τον όρο φροντίδα, δεν εννοώ τα λεφτά και τα αυτοκίνητα...αλλά για να πάρεις αγάπη πρέπει να δώσεις κι αγάπη...αγάπη, όχι λεφτά...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-03-2012, 06:02 #8396
1.δε μπορεις να κανεις διαλογο. και δε σπαταλω το χρονο μου πλεον μιλωντας με ολους εδω μεσα. ειμαι επιλεκτικος!
2.δε με ενδιαφερει να γνωρισω. για να εισαι ακομα ζωντανη προφανως κι αποπειρα να εκανες ηταν αποτυγχημενη.
3.δε με απασχολει ειναι δικα σου προσωπικα, εγω μια ματια εριξα και ειδα διπροσωπια κατι που με απομακρυνει. διδυμος ειπαμε ?
4.δε διαφωνω, μονο που εδω στο ελλαδισταν παρακαλανε οι αντρες για να σας φροντισουν. επισης ο δικος μας ρολος ειναι και προστατευτικος (λογο δυναμης).
5.χαιρομαι που συμφωνουμε. μονο που αγαπη απο μενα δε παιρνεις και να με πληρωνεις. δωσαμε και πλεον μας χρωστανε (αγαπη οχι λεφτα)!
03-03-2012, 06:18 #8397
1) Παρομοίως και γι' αυτό ως τώρα δεν σου είχα απευθύνει ποτέ μου το λόγο απλά θέλησα να σχολιάσω αυτό...μπορείς φυσικά να το προσπεράσεις, κανένα πρόβλημα :)
2) Ε, ναι, προφανώς...προφανέστατα θα έλεγα βασικά αφού δεν γράφω από τον άλλο κόσμο...
3) Οκ...άποψη σου απλά γενικά σαν σχόλιο αν κρίνεις τους ανθρώπους μόνο βάσει του ζωδίου τους..ε...μάλλον είναι λίγο ελλιπές και λάθος κριτήριο...εσύ τί ζώδιο είσαι; Για Σκορπιός μου κάνεις...
4) Μμμ...παρακαλάνε; Δε θα το λέγα...πάντως να ξέρεις ότι ο άντρας που παρακαλάει με την έννοια να γίνεται χαλί να τον πατήσεις δεν είναι και πολύ ελκυστικός...θέλουμε και χρειαζόμαστε να νιώθουμε ότι έχετε και μια άλφα πυγμή...όχι να πατάτε εμάς σαν χαλιά, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ...ότι μπορείτε να είστε δυνατοί στα δύσκολα εννοώ...άλλωστε το είπες κι εσύ ότι ο ρόλος σας είναι και προστατευτικός... χρησιμοποιήστε τον σωστά λοιπόν... :)
5) Ναι, αλλά μ' αυτή τη λογική τα απωθημένα σου ίσως τα πληρώσει στο μέλλον κάποια κοπέλα που να θέλει να πάρει και να δώσει αγάπη (μονόπλευρα δε γίνεται αυτό) κι αν της το αρνηθείς θα βγεις κι εσύ χαμένος γιατί κάποιες στο παρελθόν δεν ήταν άξιες...
Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου κι έκανα μια συζήτηση...αν σε ενοχλεί τη σταματάω...καληνύχτα τώρα πάω για νάνι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-03-2012, 10:23 #8398
Σκέφτομαι ότι εγώ δεν σε φταίω σε τίποτα για την έλλειψης κριτικής ικανότητας κάποιων...καθώς και το ότι "δεν ξέρω" δεν είναι αποδεκτή απάντηση από ενήλικα...αν δεν ξέρεις τότε μη μιλάς...περίμενε να μάθεις, περίμενε να είσαι σε θέση να κρίνεις και τότε μίλα. Κι αν δεν είσαι ούτε θα γίνεις, τότε μη μιλήσεις ποτέ γιατί ο άλλος που θα προσβληθεί και θα ταραχτεί απ' αυτά που θα πεις στα καλά του καθουμένου δεν σου φταίει σε τίποτα επειδή εσύ δεν ξέρεις...
Επίσης σκέφτομαι ότι παρά το δυσάρεστο αυτό γεγονός, σήμερα θα προσπαθήσω να μην μου χαλάσει η μέρα...είναι μια όμορφη μέρα, έχουμε να κάνουμε καλά πράγματα κι αυτά θα κάνουμε, ήρεμα κι ωραία... :)
Όπως είχαμε πει... :)Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-03-2012, 13:37 #8399
Προσωπικα διαφωνω με κατι τετοιο καθως η αντοχη σε δυσκολες καταστασεις δεν εχει να κανει με το φυλο αλλα με τον ατομικο χαρακτηρα και το κατα ποσο εχει μαθει καποιος να διαχειριζεται το αγχος και την πιεση και να λαμβανει αμεσα αποφασεις για την ανευρεση λυσεων!
Επισης δεν πιστευω σε περιχαρακωση κοινωνικων ρολων οπως οτι ο ανδρας οφειλει να παιξει το ρολο του προστατη! Στις εξελιγμενες κοινωνιες οι γυναικες εχουν αποδειξει οτι δεν ειναι απροστατευτες κι ακαλυπτες και μπορουν οι ιδιες να σταθουν στα ποδια τους και να προστατεψουν τον εαυτο τους! Δε ζουμε σε ζουγκλα οπου επικρατει ο νομος του μυϊκα σθεναρου και ουτε καθε γυναικα χρειαζεται εναν "παλαιστη" διπλα της για να ανταπεξερχεται!
Για μενα ελκυστικος ειναι ενας ανδρας που δεν καταπιεζεται μεσα σε κοινωνικα στεγανα και νορμες και δε φοβαται να εκδηλωσει τις αδυναμιες του, με λιγα λογια να ειναι ακομπλεξαριστος!Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
03-03-2012, 14:06 #8400
"γαλα
σαλαμι
δημητριακα
καφε...."
(σορρυ ....αλλα σκεφτομαι τα ψωνια του σουπερ μαρκετ )
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία