η μεγαλυτερη μου φοβια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Member
    Τι ειναι "φυσικο" και τι "αφυσικο"?Μηπως "φυσικο" θεωρουμε ότι πιστευουν οι πολλοι και οτι συνηθησαμε να ακουμε απο μικροι?Τελοσπαντων,δεν ειναι αυτο το θεμα.Να ξερεις πως αλλο ειναι να μην αηδιαζεις με μια σκεψη και αλλο να την κανεις πραξη.

Senior Member
    Μήπως "φυσικό" είναι κάτι που μπορούμε εμείς οι ίδιοι να αποδεχτούμε και "αφύσικο" κάτι που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε γιατί μας είναι ξένο και χωρίς να εχουμε καμία επιρροη? Ρωτάω την Μαργαρίτα γιατί σε βλέπω να μάχεσαι υπερ του πειραματισμού και χωρίς να υπάρχει λόγος να το κάνει κανείς εφόσον δεν το σκέφτεται καν να το κάνει :)

Member
    Νομιζω οτι η λεξη "μαχομαι" ειναι υπερβολικη και εκτος πραγματικοτητας.Εγω ειπα οτι δεν θα ηταν κακο να πειραματιστει.Οπως ειπα οτι "αλλο ειναι να μην αηδιαζεις με μια σκεψη και αλλο να την κανεις πραξη".Δηλαδη αυτο που δεν μας αηδιαζει σαν σκεψη δεν σημαινει οτι μπορουμε και να το πραξουμε.Αλλα για πες μου...αν καποιος δεν μπορει να αποδεχτει κατι ενω καποιος αλλος το αποδεχεται.Ποιος ειναι φυσικος (φυσιολογικος) και ποιος οχι?Μπορουμε να πουμε οτι καποιος ειναι φυσιολογικος και καποιος οχι?Μηπως καταληγουμε στο οτι φυσικο ειναι οτι εχουμε συνηθισει να ακουμε και αφυσικο οτι δεν εχουμε συνηθισει να ακουμε και δεν ειναι αποδεκτο απο τους πολλους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    Νομιζω οτι η λεξη "μαχομαι" ειναι υπερβολικη και εκτος πραγματικοτητας.Εγω ειπα οτι δεν θα ηταν κακο να πειραματιστει.Οπως ειπα οτι "αλλο ειναι να μην αηδιαζεις με μια σκεψη και αλλο να την κανεις πραξη".Δηλαδη αυτο που δεν μας αηδιαζει σαν σκεψη δεν σημαινει οτι μπορουμε και να το πραξουμε.Αλλα για πες μου...αν καποιος δεν μπορει να αποδεχτει κατι ενω καποιος αλλος το αποδεχεται.Ποιος ειναι φυσικος (φυσιολογικος) και ποιος οχι?Μπορουμε να πουμε οτι καποιος ειναι φυσιολογικος και καποιος οχι?Μηπως καταληγουμε στο οτι φυσικο ειναι οτι εχουμε συνηθισει να ακουμε και αφυσικο οτι δεν εχουμε συνηθισει να ακουμε και δεν ειναι αποδεκτο απο τους πολλους?
    Ζητώ συγνώμη τότε για την λέξη "μάχομαι" ίσως δεν κατάλαβα! Φυσικά δεν μπορούμε να βάζουμε ταμπέλες στο ποιος ειναι φυσιολογικός ή μη. Συμφωνώ σε αυτό που λες "Μηπως καταληγουμε στο οτι φυσικο ειναι οτι εχουμε συνηθισει να ακουμε και αφυσικο οτι δεν εχουμε συνηθισει να ακουμε και δεν ειναι αποδεκτο απο τους πολλους?" αλλά όχι στο 100%. Δεν ισχύει για όλους αλλά για τους πολλούς όπως λες. Απλά υπάρχει και η άλλη έννοια το να θεωρείς κάτι φυσικο ή μη με βάση μόνο του εαυτού σου χωρίς καμία μα καμία επιρροή. Τι είναι φυσικό για τον καθέναν ανάλογα με την προσωπικότητά του.. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ οτί είναι φυσιολογικό να υπάρχει η ομοφυλοφιλία άσχετα αν κοινωνικά δεν είναι αποδεκτό αλλά θεωρώ αφύσικο να το πράξω και να είμαι ομοφυλόφιλη γιατί το ξέρω οτί μου αρέσουν μόνο οι άντρες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εγώ για παράδειγμα θεωρώ οτί είναι φυσιολογικό να υπάρχει η ομοφυλοφιλία άσχετα αν κοινωνικά δεν είναι αποδεκτό αλλά θεωρώ αφύσικο να το πράξω και να είμαι ομοφυλόφιλη γιατί το ξέρω οτί μου αρέσουν μόνο οι άντρες.
    αυτο ακριβως εννοω αλλα με αντιθετη εννοια φυσικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by theodorosGR View Post
    αυτο ακριβως εννοω αλλα με αντιθετη εννοια φυσικα.
    Ναι βρε χαχαχαχααα! :D

ποιο ειναι το τεστ;
    ξερω ποσο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ειμαι απλα απο περιεργια θελω να το δω

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    ποιο ειναι το τεστ;
    ξερω ποσο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ειμαι απλα απο περιεργια θελω να το δω
    καλα κ εγω ξερω τι Αντρας ειμαι 23 χρονια τωρα... το τεστ δν θυμαμαι καν που το ειχα δει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12