Τι σκέφτεστε; - Page 575
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 575 of 1532 FirstFirst ... 754755255655735745755765775856256751075 ... LastLast
Results 8,611 to 8,625 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οσο πιο πολυ πιεζεσαι θα εχεις χειροτερη αποδοση, για αυτο χαλαρωσε
    Σε τι πιέζομαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σε τι πιέζομαι;
    αγχωνεσαι υπερβολικα που δεν σε οφελει σε τπτ

Senior Member
    Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε. :P
    ..σόρρυ αν έγινα αδιάκριτη! Παρασύρθηκα από την έντασή σου που εξέφρασες διαμαρτυρία!

Senior Member
    Δεν έγινες αδιάκριτη, απλώς κωλύομαι να το πω δημόσια. Είναι ανάγκη να ξέρει όλο το φόρουμ τι σπουδάζω και να σχηματίσουν εικόνα μη αντιπροσωπευτική; Εξάλλου, το αντικείμενο αυτό δε με εκφράζει.

Senior Member
    Δεν έγινες αδιάκριτη, απλώς κωλύομαι να το πω δημόσια. Είναι ανάγκη να ξέρει όλο το φόρουμ τι σπουδάζω και να σχηματίσουν εικόνα μη αντιπροσωπευτική; Εξάλλου, το αντικείμενο αυτό δε με εκφράζει.
    καταλαβαμε ομως πως τρως τσαμπα τα λεφτα μας σαν φορολογουμενους χαχαχαχα

Senior Member
    Ε ναι λοιπόν, δεν είχα σκοπό να παραμείνω για πάντα μπακούρι από φιλότιμο να διακηρύσσω δημόσια τις βλέψεις μου, επιβαρύνοντας έτσι τη θέση μου και σαμποτάροντας ευκαιρίες να ζήσω για μια φορά αυτή την εμπειρία. Η υπερβολική ειλικρίνεια και διαφάνεια από προσόν κάπου μετατρέπονται σε ελάττωμα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα στο παιχνίδι της ζωής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλέψεις. Τι σου προκαλεί εντύπωση, όμως, δεν καταλαβαίνω, αφού εσείς οι γυναίκες το λατρεύετε σφόδρα κατά βάθος το παραμύθιασμα. Γι' αυτό και πηγαίνετε πάντα με τύπους που σας τάζουν θαύματα και μεγαλεία, ενώ έναν που θα παραδεχόνταν ότι είναι κοινός θνητός χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο δε θα γυρίζατε ούτε να τον κοιτάξετε. Όπως κι εμένα δε θα γύρισε να δει καμιά, αν ξεκαθάριζα εξαρχής ότι δε σκοπεύω να τεκνοποιήσω. Το γιατί είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, για να το ανοίξω, οπότε περιληπτικά θα αρκεστώ να πω ότι αυτός ο κόσμος έχει παραγίνει εφιαλτικός, ώστε να είμαι διατεθειμένος φέρω νέες ψυχές σ' αυτόν να υποφέρουν. Χώρια η όλη ανέχεια, το κατεδαφισμένο βιοτικό επίπεδο, η οικονομική αφαίμαξη, η εξαθλίωση κλπ που συνθέτουν απαγορευτικό πλαίσιο συνθηκών. Από τη στιγμή που θα υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος πρέπει να στενοχωρεθεί. Προτιμότερο είναι δηλαδή να μου επιβάλλει αυτή τη δική της επιθυμία και να καταπιεστώ εγώ για το υπόλοιπο της ζωής μου; Πιο ανώδυνο είναι να χωρίσουμε.
    Όσο θα νιώθουμε αγάπη θα μοιράζουμε και θα προσφέρουμε αγάπη γύρω μας. Όσο θα νιώθουμε μίσος θα σπείρουμε το μίσος και την αρνητικότητά μας στους γύρω μας με αποτέλεσμα να πληγωνόμαστε και να πληγώνουμαι. Αυτο που βλέπω σε σένα είναι οτί δεν θες να προσφέρεις αγάπη γιατί δεν αγαπάς τον εαυτό σου πραγματικά και πολύ απλά και μην μου πεις οτι σε αγαπάς γιατι όσοι έχουν αγάπη μέσα τους θέλουν να προσφέρουν και δεν κατηγορουν. Υπάρχουν και ξεχωριστοί άνθρωποι. Πραγματικά σου εύχομαι να βρεις την αγάπη! :)

Member
    "Sorry ρε παιδια αλλα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι το 30% των γυναικων ειναι ανοργασμικες?Η ιδια γυναικα μπορει να μην καταφερει να ολοκληρωσει με εναν αντρα ενω με εναν αλλο να μη μπορει να σταματησει.Αυτο δε σημαινει οτι αυτος που δεν καταφερε να την κανει να τελειωσει ειναι ανικανος .Απλα δεν κανει γι αυτην.Τι γενικευσεις ειναι αυτες?Axl100 οι τρεις γυναικες που λες ...δοκιμασαν να χρησιμοποιησουν δονητη?Γιατι αν με εναν δονητη τα καταφερνουν τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο τους.Ειναι του καθε αντρα που ειναι μαζι τους.Δεν ειναι καθολου ντροπη να μιλανε και λιγο τα ζευγαρια για το τι τους αρεσει κ τι οχι.Επισης καπου διαβασα"αυτες που θελουν σεξ εχουν σχεση"...χαχαχαχα ειναι απαραιτητο?Δεν μπορουν να εχουν σεξ χωρις σχεση?(ειδικα η γυναικα το εχει ΟΠΟΤΕ θελει).
    Κανετε κατι γενικευσεις ωρες ωρες..."
    ξερεις πολυ καλα πως το ξεμπαρκο δεν λεει μετα απο καποια ηλικια
    Πες μου σε παρακαλω ..που κολλαει η απαντηση σου?Αναφερεσαι προφανως στην αυτοικανοποιηση που προαναφερα και οπου θα βγενανε καποια συμπερασματα.Εσυ προσπερνας τα συμπερασματα και μου λες αν "λεει" ή οχι?Αλλοι μπορουν να το προτιμουν στην τελικη,δεν ειναι εκει το θεμα.
    οσο πιστευεις πως η πραξη αυτη ειναι υποχρεωση μονο το αντρα δεν θα δεις ασπρη μερα κοπελια :)
    Οταν λες πραξη εννοεις το σεξ?Αν εννοεις το σεξ τοτε το σεξ δεν ειναι καν υποχρεωση οποτε δεν το παω παρακατω.
    Αν εννοεις την ικανοποιηση του συντροφου εννοειται οτι και οι δυο φροντισουν να περασει καλα ο συντροφος .Αλλα εδω μιλησαμε (μιλησες για την ακριβεια ) για ανοργασμικες.Ρε συ axl που φαινεται πως ξεκινας μια συζητηση και μετα ξεχνας απο που την ξεκινησες.
    Ειναι γνωστο οτι ο αντρας δεν εχει δυσκολιες στην εξσπερματωση γιατι ειναι λιγο πιο απλο το "συστημα" εκει κατω.Για τις γυναικες υπαρχει μια πολυπλοκοτητα γτ παιζουν πολυ σημαντικο ρολο και οι εξωγενεις παραγοντες.Αν θελεις ενημερωνεσαι και απο το ιντερνετ.Υπαρχουν κειμενα που αναφερονται σχετικα.Σε παρακαλω ομως αν ειναι να κανουμε κουβεντα μη μεταπηδας απο το ενα θεμα στο αλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    "Sorry ρε παιδια αλλα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι το 30% των γυναικων ειναι ανοργασμικες?Η ιδια γυναικα μπορει να μην καταφερει να ολοκληρωσει με εναν αντρα ενω με εναν αλλο να μη μπορει να σταματησει.Αυτο δε σημαινει οτι αυτος που δεν καταφερε να την κανει να τελειωσει ειναι ανικανος .Απλα δεν κανει γι αυτην.Τι γενικευσεις ειναι αυτες?Axl100 οι τρεις γυναικες που λες ...δοκιμασαν να χρησιμοποιησουν δονητη?Γιατι αν με εναν δονητη τα καταφερνουν τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο τους.Ειναι του καθε αντρα που ειναι μαζι τους.Δεν ειναι καθολου ντροπη να μιλανε και λιγο τα ζευγαρια για το τι τους αρεσει κ τι οχι.Επισης καπου διαβασα"αυτες που θελουν σεξ εχουν σχεση"...χαχαχαχα ειναι απαραιτητο?Δεν μπορουν να εχουν σεξ χωρις σχεση?(ειδικα η γυναικα το εχει ΟΠΟΤΕ θελει).
    Κανετε κατι γενικευσεις ωρες ωρες..."

Πες μου σε παρακαλω ..που κολλαει η απαντηση σου?Αναφερεσαι προφανως στην αυτοικανοποιηση που προαναφερα και οπου θα βγενανε καποια συμπερασματα.Εσυ προσπερνας τα συμπερασματα και μου λες αν "λεει" ή οχι?Αλλοι μπορουν να το προτιμουν στην τελικη,δεν ειναι εκει το θεμα.

Οταν λες πραξη εννοεις το σεξ?Αν εννοεις το σεξ τοτε το σεξ δεν ειναι καν υποχρεωση οποτε δεν το παω παρακατω.
    Αν εννοεις την ικανοποιηση του συντροφου εννοειται οτι και οι δυο φροντισουν να περασει καλα ο συντροφος .Αλλα εδω μιλησαμε (μιλησες για την ακριβεια ) για ανοργασμικες.Ρε συ axl που φαινεται πως ξεκινας μια συζητηση και μετα ξεχνας απο που την ξεκινησες.
    Ειναι γνωστο οτι ο αντρας δεν εχει δυσκολιες στην εξσπερματωση γιατι ειναι λιγο πιο απλο το "συστημα" εκει κατω.Για τις γυναικες υπαρχει μια πολυπλοκοτητα γτ παιζουν πολυ σημαντικο ρολο και οι εξωγενεις παραγοντες.Αν θελεις ενημερωνεσαι και απο το ιντερνετ.Υπαρχουν κειμενα που αναφερονται σχετικα.Σε παρακαλω ομως αν ειναι να κανουμε κουβεντα μη μεταπηδας απο το ενα θεμα στο αλλο.
    Στην πρωτη ερωτηση σου μια αναζητηση στο γκουγκλ ηθελες αντι να γραφεις
    ..."Οπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Αυγούστου της επιστημονικής επιθεώρησης «British Journal of Urology International», το 54% των γυναικών ηλικίας 18-30 ετών δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό, ποσοστό το οποίο, αντίθετα, στις ηλικίες 31-45 πέφτει στο 45%." απο Ελευθεροτυπια με πηγη το BJUI
    Στην 2η - αναφερομαι στο 1NS και οχι στο αυνανισμο
    Στην 3η - η δυσκολιες που εχει η γυναικα δεν σχετιζονται με την ανατομια της αλλα με τα μυαλα που κουβαλαει (στο λεω λαικα για να με καταλαβουν ολοι)

Member
    Στην πρωτη ερωτηση σου μια αναζητηση στο γκουγκλ ηθελες αντι να γραφεις
    ..."Οπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Αυγούστου της επιστημονικής επιθεώρησης «British Journal of Urology International», το 54% των γυναικών ηλικίας 18-30 ετών δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό, ποσοστό το οποίο, αντίθετα, στις ηλικίες 31-45 πέφτει στο 45%." απο Ελευθεροτυπια με πηγη το BJUI
    Στην 2η - αναφερομαι στο 1NS και οχι στο αυνανισμο
    Στην 3η - η δυσκολιες που εχει η γυναικα δεν σχετιζονται με την ανατομια της αλλα με τα μυαλα που κουβαλαει (στο λεω λαικα για να με καταλαβουν ολοι)
    Καταπληκτικο!Μαθαινεις τις γυναικες απο τα βιβλια.Εκει ομως λενε και για την ικανοποιηση της.Τουλαχιστον διαβασε κατι που να σε βοηθησει να μην εισαι μονος.
    Αυτα απο εμενα.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Όχι δεν συμφωνώ καθόλου! Φυσικά και δεν είναι pathetic αυτή η αναζήτηση. Θεωρώ οτί είναι μεγάλη δύναμη και πολύ θετικό να χαίρεται κάποιος έστω και με το τόσο λίγο γτ αναγνωρίζει την αξία της χαράς και της ευτυχίας πολύ απλά! Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ αξιολύπητη απλά σε θαυμάζω που βλέπω θετική διαφορα σε σχέση με πριν μήνες! :)
    "Θεωρώ οτί είναι μεγάλη δύναμη και πολύ θετικό να χαίρεται κάποιος έστω και με το τόσο λίγο γτ αναγνωρίζει την αξία της χαράς και της ευτυχίας πολύ απλά!" Αυτή τη φράση δεν είμαι σίγουρη αν την καταλαβαίνω τώρα, μπορείς να μου την εξηγήσεις σε παρακαλώ; Όσο για την "Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ αξιολύπητη απλά σε θαυμάζω που βλέπω θετική διαφορα σε σχέση με πριν μήνες! :)" θαυμάζεις εμένα;;; Κι αλήθεια βλέπεις ότι έχω θετική διαφορά; Εγώ δεν το βλέπω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    Καταπληκτικο!Μαθαινεις τις γυναικες απο τα βιβλια.Εκει ομως λενε και για την ικανοποιηση της.Τουλαχιστον διαβασε κατι που να σε βοηθησει να μην εισαι μονος.
    Αυτα απο εμενα.
    Χαιρομαι που σου αρεσε, ευτυχως τις ξερω τις γυναικες απο πολυ κοντα, μια ζωη με γυναικες ζω και κανω παρεα...

Senior Member
    Χαιρομαι που σου αρεσε, ευτυχως τις ξερω τις γυναικες απο πολυ κοντα, μια ζωη με γυναικες ζω και κανω παρεα...
    Σόρρυ αλλά άλλο να κάνεις παρέα με γυναίκες και άλλο να έχεις ερωτική εμπειρία με γυναικες. Η πλατωνική εμπειρία δεν λέει τιποτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    "Θεωρώ οτί είναι μεγάλη δύναμη και πολύ θετικό να χαίρεται κάποιος έστω και με το τόσο λίγο γτ αναγνωρίζει την αξία της χαράς και της ευτυχίας πολύ απλά!" Αυτή τη φράση δεν είμαι σίγουρη αν την καταλαβαίνω τώρα, μπορείς να μου την εξηγήσεις σε παρακαλώ; Όσο για την "Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ αξιολύπητη απλά σε θαυμάζω που βλέπω θετική διαφορα σε σχέση με πριν μήνες! :)" θαυμάζεις εμένα;;; Κι αλήθεια βλέπεις ότι έχω θετική διαφορά; Εγώ δεν το βλέπω...
    Όταν προσπαθείς και τελικά καταφέρνεις να βρείς κάτι που να σε κάνει να χαίρεσαι έστω και λίγο, είναι θετικό. Αυτό σημαίνει οτί αναγνωρίζεις τι αξία έχει η χαρά και η ευτυχία στην ζωή σου και την θες. Σημασία έχει που την θες να υπάρχει και πιάνεσαι με το οτιδήποτε που αναγνωρίζεις ως χαρά σε σχέση με κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρουν να την αναγνωρίζουν. Δεν ξέρω αν με καταλαβες ακόμα.

Όσο για το άλλο. Ναι βλέπω κάτι θετικό σε σένα... Αυτά που είπες με την χαρα. Να μην την θεωρεις ως κάτι το αξιολύπητο αλλά κάτι το μοναδικό και όμορφο. Είναι όμορφο να χαίρεσαι με το κάθε τι έστω και μικρό. Βάζεις την χαρά στην ζωή σου αυτό επισης θετικό :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Και αν εισαι κατά των παιδιών γιατί ψάχνεις την κατάλληλη? Η γυναίκες θέλουν να γίνουν κάποτε μητέρες και τότε τι θα της πεις? Χωρίζουμε γιατι είμαι κατά των παιδιών? Και ποιά θα δεχτεί να είναι μαζί σου όταν λες οτι είσαι κατά?
    Εγώ. Και αρκετές άλλες που δεν θέλουν παιδιά. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ! Τόσο δύσκολο είναι αυτό να το χωνέψουν κάποιοι?
    Λυπάμαι sheldon αλλά εγώ είμαι πιασμένη. Αλλά υπάρχουν και άλλες που δεν θέλουν παιδιά. Μην απογοητεύεσαι.