αρρυθμίες - αγχος??? - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 132 FirstFirst ... 1220212223243272122 ... LastLast
Results 316 to 330 of 1975
    Senior Member
    Ποσο μα ποοοοσο πολυ σε καταλαβαινω Νικο μου!!!!!!Κι εγω ζω αυτο το μαρτυριο,πιο λιγα χρονια απο σενα αλλα καθημερηνα & οτι και να χω κανει μεχρι τωρα δεν μ εχουν αφησει!Εχει αλλαξει & εμενα η ζωη μου γιατι δεν ειναι μια & μετα απο ποσες ωρες αλλη μια κτλ,οπως λες κι εσυ,ειναι απανοτες!Κι εγω εχω βαρεθει πια να πηγαινω στο γιατρο,να χαλαω λεφτα,να φευγω απο εκει κανοντας το σταυρο μου γιατι μου χει πει οτι ειμαι καλα αλλα η σκεψη οτι κατι μπορει να εχω & δεν μπορει να φανει(γιατι οι καταραμενες δεν φευγουν)υπαρχει στο μυαλο μου!Με την γυναικα σου εχω να σου πω οτι οσο & να σ αγαπαει δυστυχως καλε μου,δεν μπορει να σε καταλαβει γιατι δεν το χει ζεισει!Ο δικος μου ο αντρας ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος και ειμαστε 13 χρονια πολυ μα πααρα πολυ αγαπημενοι,ΑΛΛΑ επειδη ξερω πως αν δεν ζησει καποιος κατι δεν μπορει να το καταλαβει,δεν του λεω πια για το ποσο με φοβιζουν η για το οτι τις εχω καθε μερα,δεν θελω να γινω κουραστικη ουτε σ αυτον αλλα ουτε στα παιδια μου κι ετσι παιζω ενα "ρολακι",το ζω μονη μου!Σιγουρα εχω την στηριξη & την αγαπη του σ ολα τα επιπεδα αλλα αυτο ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατανοητο ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσο βασανιστηκο ειναι & ετσι δεν εχω την απαιτηση να καταλαβει!Να ξερεις πως στ αληθεια καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι αυτο που ζεις,ΜΟΝΟ καποιος που το ζει μπορει να το καταλαβει!!!Ειναι τραγικο σε οτι & να κανεις αυτες να υπαρχουν & να σου χαλανε τις στιγμες της ζωης σου με τον φοβο που φερνουν μαζι,οι απαισιες,καταραμενες,αθλιε ς,βασανιστηκες ααρρυθμιες!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΑΠΛΩΣΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ,ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ..ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ,ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 3 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ TRIPLEX,ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ,ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ HOLTER...BEBAIA OTAN TO ΕΒΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ.ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ...ΜΟΝΟ ΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΠΡΟΠΤΩΣΗ ΜΗΤΡΟΕΙΔΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΟΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΙΝΑΖΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ...ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ...ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by LORA17 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ...ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...
    γειά σου LORA..,
    όλα τα σωματικά συμπτώματα που αναφέρεις δεν είναι παρά σωματοποίηση του άγχους σου!
    Με αλλαγή του τρόπου σκέψης σιγά-σιγά αντιμετωπίζονται σχεδόν όλα τα συμπτώματα που αντιμετωπίζεις!

Senior Member
    LORA νιωθουμε ακρίβως αυτό πιυ περιγράφεις , στον υπερθετικό ομως βαθμό. Υπάρχουν μέρες που συμβαίνει συνεχως τουλάχιστον σε μένα δηλαδή ένα "τράνταγμα" κάθε 3-4 φυσιολογικούς παλμούς ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!! Δεν ξέρω πως να σε συμβουλεψω γιατί τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω , κάνω τους κύκλους μου πότε δεν δινω σημασία πότε με περνει αποκάτω κλπ κλπ κλπ. Το μόνο που έχω να σου πω είναι αυτό που μου λέει ο γιατρός μου , ξέχασε τες για να σε ξεχάσουν.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ,ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΕΣ....ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ.Ε ΤΟΤΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ!ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ....ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΔΙΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΟΥ!ΝΙΚΟ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΑΠΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΚΡΗ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΚΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ.ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ...ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΚΟΟΛ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ!ΠΑΝΤΩΣ,ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ...ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΩ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ-ΑΔΕΙΑΣΜΑ-ΚΕΝΟ-ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ-ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ-ΤΙΝΑΓΜΑ!ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!

Junior Member
    και γω εχω τετοια συμπτωματα και δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω... :/

Senior Member
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ WEBCR ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΥΣΥΧΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ .....

Senior Member
    Γειά σου webcr,
    συμφωνώ με τον Νίκο.. όλα τα συμπτώματα π.χ. ταχυκαρδίες, δυσφορία, κούραση κ.λπ. είναι ένας τρόπος αυτοπροστασίας
    του οργανισμού μ' αποτέλεσμα να σωματοποιεί το άγχος. Το πρόβλημα είναι η ενασχόλησή σου συνέχεια ότι από κάτι πάσχεις.
    Σταμάτησέ το οπωσδήποτε! Πόσων χρονών είσαι?

Senior Member
    Το καλοκαίρι που μας πέρασε και ενώ γνώριζα ότι έχω ταχύκαρδιες , (είχα βάλει holter , είχα όπως είπε ο γιατρός σε άσχετες ώρες ξαφνική αύξηση παλιών μέχρι 145 και στη συνεχεια κάτι σαν διακοπή της καρδια και ξανα ξεκίνημα ) δεν άντεξα , είχα έντονους πόνους δυσφορία και πήγα στα επείγοντα .
    Με κράτησαν μέσα σχεδόν μια μέρα , κατα την διάρκεια της εξέτασης , μόλις είχα βγάλει ακτινογραφία θωρακος ξαφνικα η δυσφορία ήταν τοσο έντονη που σχεδόν λυποθυμισα μπροστα στο γιατρο .
    Μου έκαναν τα πάντα απο εξετάσεις , δεν βρήκαν κάτι , ο γιατρός μου είπε ότι με το παραμικρό το αγχος με κυριεύει .
    Συνέχεια έχω πόνους , νιώθω πάντα την καρδια μου να με ενοχλεί , την ακούω να χτυπάει δυνατα , την αισθανομαι σε όλο μου το σώμα .
    Μην άγχονεσαι μου είπε ο γιατρός , μια κουβέντα είναι όμως πως να μην άγχονεσαι , ευκολο ειναι .

Senior Member
    ευκολο δεν ειναι για κανένα μας , από τη στιγμή που το αγχος χτυπάει κάπου ειναι πολύ συσκολο να το αντιμετωπίσεις εχω δοκιμάσει διαφορα πραγματα αλλά αμα το χεις να αγχονεσαι τοχεις. εγω που λόγο δουλειάς τρωω απίστευτο αγχος μερικές φορές μόλις προκύψει πρόβλημα νιώθω αυτόματα σαν να μου ρίχνουν ένα κουβα καυτό νερο πανω μου από την κορφη ως τα νύχια. Αμα συμβεί αυτό ξέρω οτι τις επόμενες μέρες θα έχω επιδρομή αρρυθμίας.

Junior Member
    Να δωσω μια γενικευμενη απαντηση σε ολα τα παραπανω που διαβασα, απο προσωπικη εμπειρια καθαρα
    Αρχικα ξερω οτι η θεωρεια απεχει κατα πολυ με την πραξη. Δεκτο
    Δευτερον, το αγχος συνηθως ειναι το αποτελεσμα λυμνασης καποιον εμπειριων/προβληματων/καταστασεων. Κοινως ΜΠΑΜ, βαραει λαμπακια ο οργανισμος ψυχικα/σωματικα
    Τριτον, προσωπικα, εχω βρει τα αιτια και κανοντας συχνες υπερβασεις ειμαι καλυτερα. Για να το πω πιο απλοικα, ορισμενα ατομα πιεζομαστε που πιεζομαστε μακροχρονια, δεν την γλυτωνουμε την extra πιεση εαν θελουμε να το ξεπερασουμε... Δεν λεω, το zanax και αλλα παραπλισια αγχολυτικα βοηθαν, αλλα καλο ειναι να εχουμε ως γνομονα τις δυναμεις μας
    Ειναι στο χερι του καθενως... Ξερω οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικη ψυχοσυνθεση και ζει/βλεπει αλλιως ορισμενες κοινες καταστασεις, μεγαλοποιει ειτε οχι. Αλλα ο στοχος ειναι κοινος, να βγει απο το πετσι μας. Θελω να καταληξω στο εξης, ας του βγαλουμε εμεις την ψυχη... αυτο δεν μπορει ουτως η αλλως

Ειμαι ανοιχτος να το συζητησω προσωπικα με τον οποιοδηποτε, καποτε εψαχνα κι εγω βοηθεια και ειμαι σε θεση να καταλαβω
    Καλη δυναμη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Το καλοκαίρι που μας πέρασε και ενώ γνώριζα ότι έχω ταχύκαρδιες , (είχα βάλει holter , είχα όπως είπε ο γιατρός σε άσχετες ώρες ξαφνική αύξηση παλιών μέχρι 145 και στη συνεχεια κάτι σαν διακοπή της καρδια και ξανα ξεκίνημα ) δεν άντεξα , είχα έντονους πόνους δυσφορία και πήγα στα επείγοντα .
    Με κράτησαν μέσα σχεδόν μια μέρα , κατα την διάρκεια της εξέτασης , μόλις είχα βγάλει ακτινογραφία θωρακος ξαφνικα η δυσφορία ήταν τοσο έντονη που σχεδόν λυποθυμισα μπροστα στο γιατρο .
    Μου έκαναν τα πάντα απο εξετάσεις , δεν βρήκαν κάτι , ο γιατρός μου είπε ότι με το παραμικρό το αγχος με κυριεύει .
    Συνέχεια έχω πόνους , νιώθω πάντα την καρδια μου να με ενοχλεί , την ακούω να χτυπάει δυνατα , την αισθανομαι σε όλο μου το σώμα .
    Μην άγχονεσαι μου είπε ο γιατρός , μια κουβέντα είναι όμως πως να μην άγχονεσαι , ευκολο ειναι .
    Εκτος απ τις αρρυθμιες που μου χαλανε τη ζωουλα μου,εχω & εγω αυτο που εγραψες lampro,συνεχεια κατι νιωθω στην καρδια μου,πονακια,σφυξιμο και ενα σωρο αλλα....και επαναλαμβανω,δεν ειναι της φαντασιας μου......δεν υπαρχει......τραγικα ψυχοφθορο & ενοχλητικο!!

μπορειται να μασ πειτε τροπουσ για να αποβαλλουμε το αγχοσ?τροπουσ για να δουμε απο που προερχεται?παντα ειχα στο μυαλο μου οτι ειμαι πολυ χαλαρη...οτι δεν εχω αγχοσ...οτι ολα ξεπερνιουνται με θεληση...αλλα δυστυχωσ μαλλον δεν τα πιστευα ολα αυτα...και συσσωρευοταν αγχοσ το οποιο ξεσπαει τωρα με τον χειροτερο τροπο!αναρωτιεμαι αν τωρα νιωθω ετσι....που ειμαι 25 χρονων...αν κανω οικογενεια...που θα εχω μεγαλυτερεσ ευθυνεσ και προβληματα...τι θα κανω??

υποφερω και εγω απο εκτακτες κοιλιακες συστολες...ειχα εκτακτες απο τα 17 μου αλλα πολυ σπανια μπορει μια φορα το διμηνο η και το χρονο αλλα τον τελευταιο μηνα ειναι συνεχομενες..απο το πρωι που ξυπναω μεχρι το βραδυ..(το βραδυ δεν θελω να το σκεφτομαι υποφερω και μονο που φτανει το απογευμα) πηγα σε 2νοσοκομεια νομιζα οτι θα πεθαινα η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη εκανα 2τριπλεξ 5καρδιογραφηματα και ολοι μου ειπαν οτι ειναι αγχος! το περιεργο ειναι οτι αυτη τη περιοδο της ζωης μου δεν ειμαι αγχωμενη! απλα η διαθεση μου ηταν πολυ πεσμενη..εκανα εξετασεις για θυρεοειδη και ειναι ολα καλα το μονο που μου βρηκαν ειναι αυξημενη προλακτινη!ξεκινησα θεραπεια με dostinex και εκει που ειπα οτι θα το διορθωσω και αυτο ξεκινησε το θεμα με την καρδια μου! τωρα θελω να παω και σε αλλο γιατρο γιατι νομιζω οτι κατι εχω και δεν μου το βρισκουν..υπαρχουν φορες που νομιζω οτι η καρδια μου δεν θα αντεξει!!ειμαι παραλογη??πηρα λιγο κουραγιο απο αυτα που διαβασα μονο στο forum..τι να κανω??ειναι οντως ψυχολογικο και δεν το καταλαβαινω? ειναι δυνατον οι εκτακτες κοιλιακες να δημιουργουνται απο κακη ψυχολογια? επιπλεον μου δωσανε τα inderal αλλα δεν μου κανουν τπτ!παιρνω μισο καθε μεσημερι..

Senior Member
    Μυρτω το αγχος είναι ότι χειρότερο , εγω το κουβαλάω χρόνια και η καρδια ακολουθεί , τώρα εχω τοσο έντονο πόνο .
    Ακολούθησε τις συμβουλές των γιατρών για να λύσεις το προβλημα σου .