Results 256 to 270 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
15-03-2012, 13:49 #256
Το σχόλιό μου αφορούσε τον ΚΕΝΟ. Συγγνώμη ξέχασα να βάλω παράθεση.
- 15-03-2012, 13:58 #257
αν εισαι αυτοπτης μαρτυρας στο συγκεκριμενο περιστατικο και ξερεις με σιγουρια οτι οντως δε συνεβη, νταξει πασο. αν ομως θες να κανεις προπαγανδα και να πεις οτι οι δημοσιογραφοι τα παραλενε και αλλη ειναι η αληθεια, οτι οχι δεν υποφερουμε, δεν εχουμε προβλημα, δεν αυτοκτονουμε... απλα για να μη σου χαλασει η διαθεση, ε τοτε ντροπη. φτασαμε να αδιαφορουμε για τους ανθρωπους που υποφερουν και χανουν τις ζωες τους διπλα μας.
15-03-2012, 14:01 #258
συμφωνώ απόλυτα! Και μάλιστα εν δυνάμει εξαθλιωμένοι είμαστε όλοι!!!
Το Θέμα είναι από δω και πέρα τί γίνεται; Στο έλεος του Θεού, φαντάζει πολύ ταπεινωτικό, για όσους δεν φταίξανε παρά μόνο για το γεγονός, ότι δεν ξέρανε τον τρόπο να τους βουλιάξουν όλους αυτούς, που ξεπούλησαν κάθε ιερό κι όσιο!
Και τώρα θέλουν και συνέχεια των παρελάσεων.
Μωρέ μας δουλεύουνε; Τί χρειάζονται οι παρελάσεις ρε παιδιά; Τα καύσιμα, τα γιαούρτια, τα νερά.. δεν σκέφτονται δηλ. τα έξοδα και τις τόσες απώλειες.. Αν κάνας "τρελός" ανέβη σε κάνα τάνκ και τους πάρει αμπάριζα θα φταίει; Γιατί προκαλούν τόσο τραγελαφικά;
15-03-2012, 14:03 #259
ΚΕΝΟ:
Εγώ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να αποδείξω πως δεν κάνω προπαγάνδα ΥΠΕΡ του ψεύδους. Εσύ, ΜΠΟΡΕΙΣ να αποδείξεις πως δεν κάνεις προπαγάνδα ΚΑΤΑ της αλήθειας?
15-03-2012, 14:15 #260
εγω ειμαι κακιασμενος και τα κανω ολα επιτηδες επειδη ψαχνω αφορμη για καβγα! ο παλιομπασταρδος ο KENO εφταιγε για ολα παντα! αυτος ο αλητης που τον κρατανε ακομα εδω μεσα!
15-03-2012, 14:18 #261
Προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτή η πρεμούρα γύρω από τη φτώχεια, την οικονομική κρίση είναι τροφή για το λαό.
Σα να σου λένε, "να ο άλλος αυτοκτόνησε, θες να έχεις την ίδια τύχη?κάτσε στο σπίτι σου και κάνε την πάπια"
Βάζω ένα άλλο θεματάκι όχι ως θέμα της ημέρας αλλά ως φιμωμένο θέμα της τελαυταίας τριετίας.
Σε αυτή τη χώρα να η κατάληξη των ευσυνείδητων ...
«Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι...
το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.
Τέτοια mail s πρέπει να γίνονται forward αμέσως. Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
15-03-2012, 14:24 #262
15-03-2012, 14:27 #263
μαλακιες, δε πειθετε κανεναν ειδικα εσεις τα κοριτσακια εδω, που το παιζετε καλες σαμαριτησες οταν κωλοβαρατε, και το απογευμα βγαινετε για καφεδακι με τις φιλες σας, και χεστηκατε οχι μονο για τους ζητιανους, αλλα και για τους αντρες σας ακομα (οσες εχετε)!
15-03-2012, 14:36 #264
Αντιπαρέρχομαι τ' ότι δεν απάντησες στο μέγα ερώτημα, ίσως κιόλας επειδή η απάντηση απαιτεί να ξεφύγεις κι εσύ απ' την αδράνειά σου, αλλά το τσουβάλιασμα και το σαβούριασμα, γι' άλλη μια φορά τόκανες μεγαλοπρεπέστατα.
Και τί προτείνεις δηλ. να κάνει ο άμαχος πληθυσμός; Να πέσει σε μαύρη κατάθλιψη; Δώσε λύση ρε ΚΕΝΟ, χωρίς γενικεύσεις!!!!!!!!!
Αυτά όλα που είπες και με τόση ευκολία τα λέω κι εγώ μην ανησυχείς καθόλου, όμως συντηρώντας το πρόβλημα. Αυτό είναι το ζητούμενο;Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-03-2012, 14:38 #265
Στις σοφιστείες απαντάω με σοφιστείες. 250 & 252 τα σχόλιά μου και 255 το επεξηγηματικό. Εκεί θα βρίσκονται, για όσους αμφισβητούν το τι έγραψα, για ποιον το έγραψα και πώς το εξήγησα.
Και τα προβλήματά του ο καθένας τα αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο. Άλλος αρέσκεται να τα διατυμπανίζει, περιμένοντας το "πατ-πατ" στην πλάτη από τον "καλό Σαμαρείτη" και άλλος επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, που είναι και ο πιο παρεξηγημένος. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, τα προβλήματα υπάρχουν και στους δύο.
15-03-2012, 14:40 #266
ο ανθρωπος που ποσταρα πισω ηταν 44 χρονων, και πεθανε, επειδη ηταν ανεργος και δεν ειχε ουτε οικογενεια εστω τη γυναικα του να τον φροντιζει. τι στο διαολο θελετε πια για να καταλαβετε οτι δε περναμε καλα εδω περα ? μονο τα λουσα και το φαινεστε σας νοιαζει. αυτοκτονουν οι ανθρωποι και φτανετε να το αμφισβητειτε και να το κρυβετε και υποκρινεστε οτι δεν αυτοκτονουν και δε συμβαινει τπτ επειδη σας χαλανε τη διαθεση. τετοια υποκρισια ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείρισηLast edited by Idella; 15-03-2012 at 16:24.
15-03-2012, 14:46 #267
ΚΕΝΟ εχεις ξεφυγει... τι λογια ειναι αυτα? Κατ'αρχας εχεις αδικο γιατι διαβασα ολα τα προηγουμενα ποστς των αλλων και δνε λενε τπτ κακο! Τα παρεξηγησες και προσβαλεις ατομα που ειναι καλοπροαιρετα απεναντι σου και σε εχουν στηριξει πολλες φορες. Τι λεξη ειναι αυτη?? "γαμημενες"???? σοβαρα??
Last edited by Idella; 15-03-2012 at 16:24.
15-03-2012, 14:49 #268
εχω γινει εξω φρενων γιατι βλεπω τον εαυτο μου σ'αυτον τον ανθρωπο, να φτανω 44 χρονων και να μην εχω ουτε δουλεια ουτε οικογενεια, τιποτα απολυτως. κι αυτο για τις μαλακισμενες που θελαν απλα να καλοπερασουν και δε ξεραν τι σημαινει αγαπη, να τη μοιρασουν γυρω τους. παω να παρω αερα να ηρεμισω, τα λεμε αργοτερα.
15-03-2012, 14:51 #269
Karisha, πραγματικά συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες και μάλιστα με πρόλαβες. Το λεξιλόγιο αν μη τι άλλο είν' απαράδεκτο!
Κι όχι τίποτ' άλλο ρίχνει και το επίπεδο του φόρουμ και των μελών ένας τέτοιος τρόπος επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να πάρει πίσω όσα είπε!
Υ.Γ.: Μπα δεν προβλέπεται να το κάνει! Πάει και καλά για αέρα! Δεν πειράζει..
15-03-2012, 15:01 #270
Δεν γινεται να θελεις να "παρεις" απο αλλους οταν δεν δινεις τιποτα. Δεν γινεται να ζητας αγαπη οταν δεν δινεις ιχνος. Δεν γινεται να ζητας σεβασμο οταν δεν δειχνεις σε κανεναν. Και τελος δεν γινεται να γνωρισεις κοπελα αν δεν βγεις εξω απο το σπιτι σου! Ουτε καν την ρωσιδα που ελεγες σε αλλο ποστ. Και φυσικα οταν την γνωρισεις αν ακουσει ολα αυτα που λες για τις γυναικες θα φυγει τρεχοντας. Υπαρχουν ατομα να σε στηριξουν. Εγω στο εχω πει χιλιες φορες. Πρεπει να κανεις και εσυ μια προσπαθεια ομως. Στα λεω ολα αυτα απο ενδιαφερον και βρισε με σκασιλα μου.