παρθενος ετων 19 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 157
    Senior Member
    ε ναι τωρα υπαρχει το φεις χαχαχα

Senior Member
    βασικά τώρα υπάρχουν προφυλακτικά
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Είσαι εκτός θέματος :P

Senior Member
    Όχι, είμαι εντός διότι για παρθενιά μιλάει το παιδί και προσπαθώ τα λεγόμενά μου να αντιστοιχούν :p
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Μα τι σχέση μπορεί να έχει η προφύλαξη με την παρθενιά και τη διχογνωμία μου με τον Αχλ;

Senior Member
    Έχει πολύ μεγάλη σχέση :p
    Είναι απλή επαγωγή.
    Το παιδί δεν γουστάρει την παρθενιά.
    Άρα θα κάνει σεξ κάαααποια στιγμή και εμείς εδώ προτείνουμε ιδέες.
    Στο σεξ θα χρησιμοποιήσει προφύλαξη.
    Υπήρξαν απόψεις υπέρ του σεξ με μεγαλύτερη.
    Εσένα δεν σου φαίνονται εφικτές.
    Οπότε κάνεις φιλολογικό σχολιάκι.
    Ο αχλ λέει για το fb.
    Αλλά ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα?
    Πως, ό,τι και να κάνει...ανεξάρτητα με τα ήθη κάθε εποχής.....
    θα πάρει προφυλαξη..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν κατάλαβα καλά, γιατί το διάβασα και βιαστικά, το να πάει μια βολτίτσα από Φυλής, από Ιάσωνος, από Μεταξουργείο, από όπου αλλού, σε καμιά Τζούλια, Λολίτα κτλ.. Γιατί δεν έχει αναφερθεί? Κακό θα του κάνει? Τι να σου πώ Χρήστο μου εγώ σου προτείνω αυτήν τη λύση για πολλούς λόγους. Καταρχήν θα πάρεις αμέσως 10 + στην ευχέρεια ''χειρισμού'' της όλης κατάστασης της σεξουαλικής πράξης.
    Κατά δεύτερον και πολύ σημαντικό θα ακούσεις την πρώτη γνώμη και ιδιαιτέρως σημαντική για την εμφάνισή σου μέσα από τα ρούχα. Κατά τρίτον δεν θα σε κατηγορήσει κανείς που θα κάνεις 2 λεπτά, (2 λεπτά και αν , τόσο θα κάνεις για ευνόητους λόγους, ελπίζω να το ξέρεις, μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας ) αλλά θα βοηθηθείς και θα πας οπλισμένος ας πούμε στην πρώτη σου φορά με μία κοπέλα που θα είναι η κοπέλα σου. Μόλις πας την επισκεψούλα που σου λέω, την κοπέλα που θα βρεις μετά θα την έχεις διαλέξει με αποκλειστικά δικά σου κριτήρια και θα σε καλύπτει αρκετά. Τότε θα μπορείτε και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε αλλά να δεθείτε κάπως πριν κάνετε αυτό το βήμα, ώστε, η προσαρμογή σου και η απόλαυσή σου να γίνουν με ομαλά βήματα. Ορίστε. Τι λες? Εσείς διαφωνείτε?
    δηλαδη εσυ λες οτι θα ηταν καλο να παω σε καποια "τζουλια"για να αποκτησω εμπειρια και να μην αγχωνομαι π ειμαι παρθενος?
    δεν καταλαβατε ομως το νοημα ολων αυτων που ειπα δν με νοιαζει που ειμαι παρθενος αλλα οτι δεν εχω κανει σχεση ποτε!θα προτιμουσα δηλαδη να ειμαι παρθενος και να ειχα κανει 5 σχεσεις!
    οπως εχω πει δεν με νοιαζει η γνωμη καποιας για το σωμα μου η για το προσωπο μου δν χρειαζομαι εκει αυτοπεποθηση!αυτοπεποιθησ� � χρειαζομαι στις συναναστροφες μου με τους ανθρωπους! δεν αγχωνομαι τοσο πολυ για το σεξ την πρωτη φορα βαθια μεσα μου ξερω τι πρεπει να κανω και πιστευω οτι θα ειμαι καλος θεωρω πως "η το χεις η δεν το χεις"και Ναντια να ξερεις οτι οποιος κανει πρωτη φορα σεξ δεν ειναι απαραιτητο να τελειωσει σε 2 λεπτα οι φιλοι μου κανανε πανω απο 20 λεπτο να τελειωσουν την πρωτη φορα!τεσπα θα το σκεφτω και αυτο το ενδεχομενο αν και δεν νομιζω να αλλαξει ριζικα κατι πανω μου οπως δεν αλλαξε και πολυ σε αλλους που πηγανε "αγορακια" εκει και γυρισανε "αντρες"
    βασικα αμα ητανε να κανω σχεση θα μπορουσα να κανω πιο παλια απλα δεν εβρισκα καποια που να μ αρεσει και εφτασα 19 χρονων προβληματισμενος για την "παρθενια" των σχεσεων μου με τις γυναικες
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    δηλαδη εσυ λες οτι θα ηταν καλο να παω σε καποια "τζουλια"για να αποκτησω εμπειρια και να μην αγχωνομαι π ειμαι παρθενος?
    δεν καταλαβατε ομως το νοημα ολων αυτων που ειπα δν με νοιαζει που ειμαι παρθενος αλλα οτι δεν εχω κανει σχεση ποτε!θα προτιμουσα δηλαδη να ειμαι παρθενος και να ειχα κανει 5 σχεσεις!
    οπως εχω πει δεν με νοιαζει η γνωμη καποιας για το σωμα μου η για το προσωπο μου δν χρειαζομαι εκει αυτοπεποθηση!αυτοπεποιθησ� � χρειαζομαι στις συναναστροφες μου με τους ανθρωπους! δεν αγχωνομαι τοσο πολυ για το σεξ την πρωτη φορα βαθια μεσα μου ξερω τι πρεπει να κανω και πιστευω οτι θα ειμαι καλος θεωρω πως "η το χεις η δεν το χεις"και Ναντια να ξερεις οτι οποιος κανει πρωτη φορα σεξ δεν ειναι απαραιτητο να τελειωσει σε 2 λεπτα οι φιλοι μου κανανε πανω απο 20 λεπτο να τελειωσουν την πρωτη φορα!τεσπα θα το σκεφτω και αυτο το ενδεχομενο αν και δεν νομιζω να αλλαξει ριζικα κατι πανω μου οπως δεν αλλαξε και πολυ σε αλλους που πηγανε "αγορακια" εκει και γυρισανε "αντρες"
    βασικα αμα ητανε να κανω σχεση θα μπορουσα να κανω πιο παλια απλα δεν εβρισκα καποια που να μ αρεσει και εφτασα 19 χρονων προβληματισμενος για την "παρθενια" των σχεσεων μου με τις γυναικες
    και παλι καλυτερα να ειναι μεγαλυτερη απο σενα γιατι θα ξερει να φερεται σε μια σχεσει και θα μαθεις πολλα που θα σε βοηθησουν στις επομενες σχεσεις σου, για μικροτερη θα πρεπει να εχεις αντοχες και εμπειρια για να μπορεσεις να διαχειριστεις καταστασεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Εσύ δηλαδή @xrusaki θα πήγαινες με έναν πολύ μικρότερό σου και δη άπειρο; Συχνά την ακούω αυτή τη συμβουλή και πραγματικά δεν καταλαβαίνω βάσει ποιας λογικής στέκει. Σάμπως θα τους λυπηθούν και θα δείξουν ελεημοσύνη;
    φιλε σλεντον,το ψαχνεις απο λαθος μερια..δεν εχει να κανει καθολου με..ελεημοσυνη αυτο..
    πρωτα απ'ολα να ξεκαθαρισω κατι για να μην παρεξηγηθω,οταν ειπα ωριμη γυναικα δεν ενοησα αυτοματα και μεγαλη,η ωριμοτητα βρισκεται καπου μεσα στο μυαλο..μπορει μια γυναικα στα 20 της να σκεφτεται για 40 και το αντιστροφο.αυτα τα ειπα στον φιλο μας για να του εξηγησω οτι οσο ποιο ωριμη ειναι η γυναικα τοσο καλυτερα θα κατανοησει και θα φερθει καλα σε καποιον που δεν εχει κανει ερωτα στα 19 του..
    οσο για το αν θα πηγαινα εγω με καποιον μικροτερο(ειμαι παντρεμενη)αλλα και αν δεν ημουν δεν θα το εκανα για δικους μου λογους..οπως υπαρχουν και γυναικες που το κανουν για δικους τους λογους,αυτο εξαρταται απο το τι ψαχνει να βρει η γυναικα απο την ζωη της.
    με βαση τις εμπειριες μου απο γυναικες που γνωριζω σου λεω τα εξης
    υπαρχουν γυναικες που συναπτουν δεσμο με καποιον μικροτερο απλα και μονο για τις αποδωσεις του στο θεμα κρεβατι
    καποιες αλλες ποιο συναισθηματικες γιατι αισθανονται οτι οσο μικροτερος ειναι ο αλλος εχει τοσο ποιο αγνα αισθηματα και αθωοτητα και ολο αυτο τις γεμιζει σιγουρια..καλακευονται κι εξιταρονται με τον ενθουσιασμο του πρωταρη
    αλλες παλι απλα δεν εχουν ταμπου και απλα αν τους αρεσει ο πιτσιρικος δεν κολλανε στην ηλικια του,οπως δεν θα κολλουσαν αν τις περνουσε και δεκαπεντε χρονια..
    αλλα απ'οτι αντιλαμβανομαι το θεμα του φιλου μας ειναι οτι δεν εχει συναψει δεσμο
    ερωτηση:δηλαδη δεν εχεις αγχος για την πρωτη σου φορα φιλε χρηστο?αν το προβλημα ειναι μονο οτι δεν εχεις κανει δεσμο,αυτο θεωρω οτι ειναι στο χερι σου να το λυσεις.ψαξε ομως να βρεις την αιτια..πλησιαζεις κοπελες?εχεις ελευθερια του λογου?προτεινες σε καποια να γινει η κοπελα σου?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    και παλι καλυτερα να ειναι μεγαλυτερη απο σενα γιατι θα ξερει να φερεται σε μια σχεσει και θα μαθεις πολλα που θα σε βοηθησουν στις επομενες σχεσεις σου, για μικροτερη θα πρεπει να εχεις αντοχες και εμπειρια για να μπορεσεις να διαχειριστεις καταστασεις...
    παντως καπου εδω θα συμφωνησω λιγακι με εσενα φιλε,γιατι οσο και αν λεει ο φιλος χρηστος οτι δεν αγχωνεται για το σωμα του κτλ..σιγουρα υπαρχουν θεματα για τα οποια αγχωνεται,δεν ξερω ποια ειναι αυτα,αλλα κατι συμβαινει για να μην εχει κανει σχεση ως τωρα και να προβληματιζεται
    χρηστο εντοπισε το προβλημα για να το πολεμησεις,τι ειναι αυτο λοιπον που σε εμποδιζει ως προς το να συναψεις δεσμο?

Senior Member
    οσο για το προφυλακτικο εγω σου το προτεινα καθαρα και μονο για δυο λογους
    ο ενας κλασικα ειναι για τα αφροδισια νοσηματα και ο αλλος και πολυ σημαντικος ειναι γιατι οταν δεν εχεις εμπειρια σχετικα με σεξουαλικες επαφες δεν ειναι ευκολο να κοντρολαρεις και να ελεγξεις την στιγμη της εξπερματωσης
    δεν εχεις αυτοσυγκρατηση,αυτο γινεται πιστευω με την εξασκηση,να μην εχουμε τιποτα εγκυμοσυνες

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    προτεινες σε καποια να γινει η κοπελα σου?
    Είσαι σοβαρή; Αν προτείνει ρητά κάτι τέτοιο, μονομιάς θα φάει άκυρο. Υποτίθεται ότι με πλάγιους τρόπους δείχνουμε τις προθέσεις μας. Ή μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος;

Senior Member
    Τι εννοείς πλάγιους τρόπους...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Είσαι σοβαρή; Αν προτείνει ρητά κάτι τέτοιο, μονομιάς θα φάει άκυρο. Υποτίθεται ότι με πλάγιους τρόπους δείχνουμε τις προθέσεις μας. Ή μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος;
    ε,ναι ρε μεγαλε,δεν θα παει να της πει κι ολας θελω να τα φιαξουμε!!!!χαχα!ελεος!!μπορ� �ι ομως αν γνωρισει καποια ας πουμε που του αρεσει πολυ αν βγει μαζι της και πιστευει οτι του ταιριαζει,να της μιλησει ανοιχτα και να της πει θελω να ειμαστε μαζι η κατι τετοιο...η ακομα να ενοηθουν ολα με ενα φιλι ας πουμε
    και αναλογος την συμπεριφορα και των δυο καποια θεματακια ενοουνται αλλα οχι παντα
    δεν εχεις καταλαβει κατι λαθος,απλως δεν κυριολεκτουσα
    Last edited by secretly; 17-03-2012 at 16:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Τι εννοείς πλάγιους τρόπους...?
    Δεν ξέρεις τι εννοώ; Το τελετουργικό συνήθως περιλαμβάνει εξόδους για ποτό/καφέ/φαγητό, επικοινωνία με τη γλώσσα του σώματος που θα της περάσει το μήνυμα (συνήθως με ηλίθια χαμόγελα, απτική επαφή κλπ) και, τέλος, το βασικότερο συστατικό που είναι πρόσκληση στο σπίτι με αφορμή καμιά ταινία. Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω, αφού είτε άμεσα είτε έμμεσα θα γίνει κατανοητό ούτως ή άλλως που το πας, γιατί η πρώτη οδός αντενδείκνυται.

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast