Results 91 to 105 of 157
Thread: παρθενος ετων 19
-
18-03-2012, 01:21 #91
Εννοειται οχι, εγω ας πουμε εχω καταθλιψη και θελω να συναστρεφομαι με ατομα που εχουν παρομοια προβληματα επειδη με καταλαβαινουν και με εκτιμουν. Για αυτο κανω γνωριμιες μονο με τετοιους. Ο καθενας ξερει που ειναι δυνατος και μπορει να ξεχωρισει πρσφεροντας. Οταν μαζευτουν ομοιοι ολοι τους ξεχωριζουν :)
- 18-03-2012, 01:35 #92
18-03-2012, 01:45 #93
18-03-2012, 01:50 #94
αν ψάχνεις και τα δύο?
18-03-2012, 01:52 #95
18-03-2012, 02:07 #96
Έκανα «quality control» στο δημιούργημά μου! :D
18-03-2012, 02:55 #97
Tι λέμε ρε παιδιά. Εντυπωσιακές είναι οι τυποποιήσεις? Ή οι προσχεδιασμένες κινήσεις εντυπωσιασμού? Θα τρελαθώ πλέον εδώ πέρα.... Άμα με εντυπωσιάσεις ρε φίλε με εντυπωσίασες. αμα δε με εντυωσιάσεις, όση προσπάθεια και να κάνεις και όσο όμορφα και να φερθείς και να ξοδέψεις, δε με αφορά, αν εγώ δε βρω κάτι το εντυπωσιακό σ εσένα σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι έτσι είναι πολλές γυναίκες, τα κριτήρια αλλάζουν. Το εντυπωσιακό και αυτό που ελκύει την προσοχή αλλάζει ανάλογα με τον άνθρωπο , αν δεν υπάρξει κάποιο άτομο που να γοητευτεί από τις κινήσεις σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι, που μιλάς γενικά, τον τρόπο που κοιτάς,έστω την εμφάνισή σου, ή είσαι ένα τελείως αδιάφορο άτομο (πόοοσο αδιάφορος πια, όλο και κάποια θα γοητευτεί) ή δεν έχει βρεθεί ακόμα το ανάλογο άτομο. Το β ενικό είναι γενίκευση :p
[COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]
18-03-2012, 05:08 #98
αφου λες οτι εισαι στον υπολογιστη ωρες, παρε κανενα παιδι και πες του να βγειτε..τωρα να χτυπησεις γκομενα απο φεις και τετοια, λιγο μαλακια το κοβω πια. Σηκω και βγες και ας εισαι και μονος σου. Δεν χρειαζεται να χαμηλωσεις τα στανταρ σου (ασ ελπισουμε οτι δεν εχεις την Αντριανα Λιμα σαν το κατωτερο) και σιγουρα ουτε να πας με αυτες τις βρωμιαρες.
γιατι μετα τι 8α λες? ναι πηδηξα και 8α χαιρεσαι..ναι πηδηξα, μια που μου κα8ησε για λεφτα?
18-03-2012, 06:11 #99
Eγώ θα πω αυτό που λέω σε κάθε τέτοια περιπτωση είναι πάντα ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ. Θα μου πεις, κι αν αυτά που μου έρχονται αυθορμητα είναι βλακείες; Θα σου πω ότι καλύτερα να εισαι ο εαυτός σου και αυτά που κάνεις να φαίνονται βλακώδη στους άλλους, παρά να προσπαθείς να προσποιηθείς και να καταλήξεις ένα υβριδικό ούφο-ζόμπι! :D
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
18-03-2012, 09:51 #100
χρηστο μου αν εχεις προβληματα επικοινωνιας και δεν εχεις την δυνατοτητα να πας σε καποιον ειδικο,προσπαθησε τουλαχιστον να το δουλεψεις μονος σου
πατα τον φοβο σου ακριβως στην ριζα του προβληματος..
κανε οτι πριν δεν τολμουσες
ειναι καποια μεθοδος σοκ,που ξυπανει τα κρυμενα μας χαρακτηριστικα
πες απλα αυτο που θα φοβοσουν να πεις,γιατι και πανεξυπνος εισαι και μια χαρα τα λες εδω μεσα..οταν αρχισεις με απλες προτασεις και ανοιγεσαι μετα απο μερικες φορες θα διαπιστωσεις με εκπληξη οτι μπορεις να επικοινωνησεις καλυτερα ολο και περισσοτερο
πες αυτο που ως πριν θα φοβοσουν.απλα καντο,ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να το κανεις
ο μονος που σε εμποδιζει εισαι εσυ φιλε!
αν λοιπον αρχισεις να το δουλευεις καπως ετσι,στην συνεχεια θα δεις τον εαυτο σου να λεει και να κανει πραγματα που θα σε εκπληξει!
εισαι ανθρωπος οπως ειμαστε ολοι,αποτελεις μια ιδιαιτερη προσωπικοτητα οπως ο καθε ενας απο εμας,τι ειναι αυτο που σε κανει να νομισεις οτι εισαι κατι λιγοτερο?
ψαξε να βρεις την ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
καπου εκει κρυμενη και περιμενει ενα συνθημα απο εσενα για να βγει..
παλεψε το,μπορεις να το κανεις..
παρε θαρρος και κανε οτι δεν θα εκανες προηγουμενος,οσο και αν αυτο σε φερνει σε δυσκολη θεση..
μερικα μικρα μυστικα:
ξεκινα να λες καθε πρωι αυτα τα λογια:
σημερα νιωθω πολυ δυνατος
εχω αυτοπεπηθηση
ειμαι σαν τους αλλους
εχω τελεια επικοινωνια με τους ανθρωπους
ολα θα πανε τελεια
αλλη μια υπεροχη ημερα
ετσι αυτα τα λογια θα μπουν σιγα-σιγα στο αποτερο υποσεινηδητο σου και θα εκπλαγεις καθως θα βλεπεις οτι θα αρχιζεις να ταυτιζεσαι με αυτες τις λεξεις..ειναι κατι σαν υποβολη ως προς εσενα
κανονες για τις συζητησεις:
αν στην παρεα σου επικρατει σιωπη δεν μιλας ποτε πρωτος γιατι αποδυναμωνεις την θεση σου..ειναι ανωφελο να λεμε κατι απλα και μονο για να καλυψουμε το κενο της σιωπης,αυτο συμβαινει γιατι οτι πουμε εκεινη την στιγμη θα ειναι απο αμηχανια
ειναι καλο να εισαι παρατηρητης,να ξερεις να ακους και να κοιτας τον συνομιλητη με ενδιαφερον
αποφευγεις να διακοψεις,περιμενεις ενα μικρο κενο για να παρεις τον λογο με την σειρα σου
η γλωσσα του σωματος λεει να εχεις
ωθηση προς τα εμπρος,αυτο σου δινει μια μικρη δυναμη
καθως η εικονα μας προς τα εξω δινει εντυπωσεις,η εικονα του ανθρωπου που γερνει προς τα εμπρος χωρις να μασαει νυχια,να ξυνεται κτλ. δινει την αισθηση καποιου ανθρωπου με σιγουρια..οποτε η εικονα που θα σχηματισεις θα καθρεπτιστει στα ματια του συνομιλητη και αυτο που ανακλα θα ειναι ενδιαφερον το οποιο θα σου δωσει δυναμη και ωθηση
χαμογελο και χιουμορ!
το ποιο σημαντικο!!
ειναι απιστευτα σημαντικο να διατηρεις το χαμογελο σου!!ενα χαμογελο μεταδιδει απιστευτη θετικοτητα και εξολοθρευει αυτοματα οποια αρνητικη ενεργεια!μην το ξεχνας ποτε!ενταξυ δεν ειπαμε να γινεις χαζοχαρουμενος,αλλα εκει που....σε παιρνει..χαμογελα!
κανε χιουμορ χωρις να φοβασαι οτι αυτο που θα πεις δεν ειναι αστειο!πολλες φορες δεν εχουμε κατανοησει καποιο ανεκδοτο αλλα γελαμε απιστευτα με τον τροπο τον οποιο ερμηνευτηκε!
να εισαι αυθορμητος!οσο περισσοτερο σκεφτεσαι οτι αυτο που θα πεις ειναι μαλακια,τοσο θα το κανεις!ειναι κατι μαγικο,απο τον φοβο δεν γλιτωνεις,εσυ να σκεφτεσαι ΜΟΝΟ αυτο που θελεις να πεις,οποιαδηποτε αλλη σκεψη βγαζε την απο το μυαλο σου,χαλαει τον αυθορμητισμο,σε κανει διστακτικο και το μονο που θα γινει ειναι να τραυλισεις,να τα μασησεις κτλ κτλ.θα το πεις που θα το πεις ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!
μιλα καθαρα με σταθερη και δυναμικη φωνη!εαν θελεις να παιρνουν στα σοβαρα τον λογο σου!καποιος που οταν μιλαει ακουγεται ισα-ισα στον εαυτο του απλα δεν πειθει γιατι φανερωνει οτι δεν ειναι σιγουρος γι αυτα που θελει να πει!ενταξυ,δεν ειπαμε να γκαριζεις,αλλα να μην ακουγεσαι ισα-ισα..
διαβαζε λογοτεχνικα βιβλια
ειναι απιστευτο το πως μπορεις να εμπλουτιζεις το λεξιλογιο σου διαβαζοντας..οταν ξερεις να μιλας,αυτο απο μονο του σου δινει τεραστια αυτοπεποιθηση!
να θυμασαι κανεις δεν ειναι ανωτερος σου
χρηστο μην το αφηνεις να σου καθορισει την ζωη ολο αυτο!κανε αυτο που φοβασαι,πηγαινε κοντρα στον εαυτο σου!
ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο..Last edited by secretly; 18-03-2012 at 10:07.
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
18-03-2012, 14:24 #101
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι μπορεί να εντυπωσιάσει κανείς με την αδράνειά του, χωρίς να κουνηθεί ή να κάνει απολύτως τίποτα; Αν ήταν έτσι, θα μας την πέφτατε εσείς, φαντάζομαι. Αν το όλο στυλ είναι από μόνο του αρκετό, τότε γιατί παίρνει χρόνο (τρίτο ραντεβού και βάλε), για να ξεκινήσει μια σχέση; Ακόμα και να δεχτούμε αυτή την άποψη, αποκλείεται η περίπτωση να έλκεις όντως το ενδιαφέρον κάποιας, αλλά λόγω της απραξίας σου τελικά να ξενερώνει; Οι κινήσεις που προανέφερα δεν αποσκοπούν μόνο στον εντυπωσιασμό, αλλά και στην έμμεση έκφραση των προθέσεών σου. Ειδάλλως, πώς προσδιορίζεται η διαχωριστική γραμμή με τη φιλία; Πώς αποτρέπεται η μετάβαση στη φιλική ζώνη; Αν δεν αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, χωρίς να υποκριθείς απαραίτητα, και όχι το πως συμπεριφέρεσαι καθημερινά, πώς θα καταλάβει η άλλη τι είδους σχέση επιδιώκεις μαζί της; Όταν δεν ακολουθείς κάποιον κώδικα, ένα άγραφο πρωτόκολλο ή, όπως αλλιώς θες ονόμασέ το, δε γίνεστε τίποτε παραπάνω από φιλαράκια.
18-03-2012, 14:32 #102
Σελτον, αν μια γυναικα σε γουσταρει και την γουσταρεις θα το καταλαβεις απο ενστικτο :)
18-03-2012, 14:40 #103
Δεν έχω να προσθέσω κάτι! Με κάλυψε ο "μεγάλος εραστής", από πάνω! :D
18-03-2012, 14:43 #104
18-03-2012, 14:48 #105