Το θέμα της ημέρας - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 196 FirstFirst ... 1624252627283676126 ... LastLast
Results 376 to 390 of 2930
    Senior Member
    ΚΕΝΟ Πες Κατι Θετικο...
    Πάντως, με την Rain.. συμφωνώ κι εγώ και ήδη τόχω ξαναπεί ότι ο θεσμός των παρελάσεων, είναι περιττός,
    κι ειδικά αυτή την περίοδο.. αν μη τι άλλο και προκλητικός. Γι' αυτό ναι, ας παρελάσουν ερήμην μας, που δεν το βλέπω..

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    sorry, άκυρο...
    Last edited by Joann; 24-03-2012 at 09:05.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ Πες Κατι Θετικο...
    Πάντως, με την Rain.. συμφωνώ κι εγώ και ήδη τόχω ξαναπεί ότι ο θεσμός των παρελάσεων, είναι περιττός,
    κι ειδικά αυτή την περίοδο.. αν μη τι άλλο και προκλητικός. Γι' αυτό ναι, ας παρελάσουν ερήμην μας, που δεν το βλέπω..
    κοψτις μαλακιες μαρκελα, εχω νευρα σημερα, φροντισε μη σε παρει ο διαολος. αν θες κατι θετικο τραβα σ'αλλη χωρα, εδω μονο αρνητικα εχουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Κορίτσια ειρωνεύομαι εδώ έχουμε δημοκρατία κ εκφράζουμε απόψεις μια χαρά είμαστε δε περίμενα να νομίζετε ότι το εννοώ ,αλλά ότι τα έχουμε 400 το εννοώ
    Το καταλάβαμε καλό μου παιδί, ότι ειρωνεύεσαι. Απαντάμε για να κάνουμε διάλογο
    και όχι επειδή διαφωνούμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κοψτις μαλακιες μαρκελα, εχω νευρα σημερα, φροντισε μη σε παρει ο διαολος. αν θες κατι θετικο τραβα σ'αλλη χωρα, εδω μονο αρνητικα εχουμε.
    ΚΕΝΟ παιδί μου τί θα κάνουμε με τα νεύρα σου; Για να δεις πως σου φέρομαι εγώ, γι' άλλη μια φορά και πως μ' αντιμετωπίζεις.
    Κατ' ευθείαν με βρισιά, ενώ εγώ προσπαθώ να φτιάξω και λίγο το κέφι μες το χάλι. Δεν πειράζει όμως..
    Πάντως, η γυναικούλα που έπεσε απ' το μπαλκόνι ήταν επιληπτική κι όχι αυτοκτονία. Τέτοια συμβαίνουν πάντα,
    και δεν είν' αποτέλεσμα της κρίσης. Η συγκεκριμένη ήταν έτσι κι αλλιώς ασθενής.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member
    ...κι εγώ ήθελα να σας πω ότι στην παρέλαση δεν θα πάω γιατί εκεί πάνε τα καρναβάλια κι εγώ καρνάβαλος, μάλλον καρνάβαλη, γιατί είμαι και γυναίκα (να μην το ξεχνάμε αυτό) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. καρνάβαλη δεν είμαι, γυναίκα είμαι. κι επειδή δεν τα διάβασα όλα ακόμη και δεν έχω και τίποτα θετικό (προς το παρόν) να πω, πάω να τα διαβάσω πρώτα και μετά μπορεί και να βγάλω και το σκασμό. δεν ξέρω. γιατί δεν πάω και κόντρα στους πολλούς. αυτά! και όποιος με πήρε τηλέφωνο τώρα να ξαναπάρει, γιατί έγραφα και έχασα την κλήση. και λολ δεν έχει, γιατί σήμερα έχουμε και το θέμα της γυναίκας στην Πάτρα και δεν λολάρουμε με θανάτους εμείς οι μη-καρνάβαλες!.αυτά! άντε γεια! χωρίς λολ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Νεράτζια μάλιστα,ξερίζωσα ολόκληρη μία, προκύρηξαν κ θέσεις μονίμου προσωπικού στο δημόσιο προεκλογικά,θα απολύσουμε τους πριν -ξουτ,ξουτ- κ θα πάνε οι άλλοιτα παιδιά αυτών που ψήφισαν κ έδωσαν 2 ευρώ;-ας μου απαντήσει κάποιος γιατί άλλο είχα κ από άλλο θα πάω κ στη ΔΕΗ η εισφορά υπέρ κοινής ωφέλειας,έχει καταργηθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως από το 2011 κ η ΔΕΗ δεν το έβγαλε 2δις ευρω έβγαλε...σε αυτό το forum ψυχολογίας προτείνω αρχηγό τον τρελλό με το κόκκινο κασκόλ κ εμείς να πάρουμε δρόμο 400τα έχουμε απλά με αυτά που ακούμε θα πάθουμε άλλα μάλλον αυτοάνοσα
    Μη στενοχωριέστε που έκοψαν τα νεράτζια, έχει και μανταρινιές στο Σύνταγμα.
    Κόψανε τα χαμηλά, τα πιο πάνω ψηλά δεν τα 'χουν κόψει.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    παρατηρηση δεν εχει εδω ? οταν μιλουσα για τον Μπρεϊβικ κι εγραψα το ιδιο μου δωσατε μια, τωρα γιατι οχι ? ή μηπως φταιει που δεν ανεφερα το ονομα του ?

Senior Member
    τι έγραφε? μη φάω και κανένα μπαν χωρίς να ξέρω το γιατί...

Banned
    εγραφε κατι για τον δολοφονο της τουλουζης, δε μπορω να το ξαναγραψω ακριβως γιατι θα μου το ξανασβησουν.

Senior Member
    "Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι, εγώ με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν". Σ. Τοπαλίδης

και το φίδι στο αυγό συνεχίζει να μεγαλώνει....
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Kαι οι ομάδες που παριστάνουν τους εγγυητές της τάξης -πολιτοφύλακες- σε περιοχές όπου γκετοποιούνται μετανάστες
    το αβγό του φιδιού νομίζω επωάζουν.

Senior Member
    Να τα λέμε κι αυτά…

Σε αντίθεση με αυτά που μας λένε εδώ και μήνες, δηλαδή ότι «ως εδώ ήταν, πιάσαμε τον πάτο», η σκληρή αλήθεια είναι διαφορετική.
    Τον πάτο όχι μόνο δεν τον έχουμε πιάσει, αλλά ούτε που ξέρουμε που είναι.
    Και το χειρότερο, αυτοί που μας κυβερνούν, και οι τωρινοί και οι αυριανοί, επίσης δεν γνωρίζουν που είναι ο πάτος…

Μιλούσα με έναν τραπεζίτη προχθές, και κατάλαβα ότι μόνο τις τελευταίες ημέρες αντελήφθησαν αυτό που εμείς στο Ποντίκι γράφαμε εδώ και μήνες.
    Ότι οι τράπεζες μετά το θρίαμβο του PSI, θα κλείσουν πολλά καταστήματα, κάπου 30 με 40% αναλόγως την περίπτωση.
    Και πως πολύς καλοπληρωμένος κόσμος θα μείνει στο δρόμο.

Κι όμως ακόμα κι αυτοί που είναι μέσα στα πράγματα, την τελευταία στιγμή αφήνουν για να αντιληφθούν το αυτονόητο.

Έτσι είναι ο άνθρωπος. Αργεί να καταλάβει, ειδικά όταν αυτό που είναι να καταλάβει, τον φοβίζει.
    Και προτιμά να ζει σε μια ψευδαίσθηση σχηματισμένη από όμορφες αναμνήσεις.
    Οι ψυχολόγοι το λένε cognitive resonance, αλλά τι σημασία έχει;

Τα ίδια που θα συμβούν σύντομα στους τραπεζικούς, συνέβησαν τελευταία στους δημοσιογράφους.
    Πολλοί απ’ αυτούς εργάζονται σε εφημερίδες που δεν έχουν να τους πληρώσουν, αρνούμενοι ν αλλάξουν τρόπο ζωής, ή και αντικείμενο εργασίας, όπως είναι (πολύ) πιθανόν να τους συμβεί μελλοντικά. Βέβαια, από χθες που αποφασίστηκε κι επίσημα ο τερματισμός της υποχρεωτικής δημοσίευσης ισολογισμών και θα κλείσουν αρκετά οικονομικά έντυπα πολλοί θα αναθεωρήσουν συντομότερα…

Όπως και οι μαγαζάτορες, με 63.000 απ´ αυτούς στα πρόθυρα του λουκέτου, να προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοικτά… Πως; Απλά, ακούγοντας τους πολιτικούς που λένε ότι του χρόνου θα έχουμε ανάκαμψη.

Μα καλά ακόμη δεν έχουν μπει τα μισά από τα νέα μέτρα και κάποιοι λένε, ότι ο κόσμος θα έχει λεφτά για ψώνια, του χρόνου;

Senior Member
    Μας βάλατε απ' την ανέχεια να τρώμε τα σωθικά μας!

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

Σκηνικό ακυβερνησίας - Κατακερματισμός με 8 κόμματα στη Βουλή
    Ένα κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει σήμερα
    «Το Βήμα».
    Τουλάχιστον οκτώ κόμματα στη Βουλή, σημαντικές απώλειες για ΠαΣοΚ και ΝΔ, αν και... έξι στους δέκα πολίτες προκρίνουν κυβέρνηση συνεργασίας.
    Ενα 25% των πολιτών δηλώνει αναποφάσιστο ακόμη, ενώ σημαντική τάση αποχής καταγράφεται στις νεότερες ηλικίες...
    BHMA.