Results 16 to 28 of 28
Thread: Eιμαι πιο down απο ποτε...... :(
-
19-03-2012, 01:48 #16
Όλα διορθώνονται...
Είσαι έτσι απο δική σου επιλογή
Καλύτερα να γυρίσεις στο πατρικό σου και να αλλάξεις ζωή.
Να μάθεις απο ότι πιστεύεις οτι έκανες λάθος.
Στο είπαν και παραπάνω κι έχουν δίκιο, όταν φτάνεις πάτο τότε είναι η καλύτερη ευκαιρία να το πας φτου κι απτην αρχή.
Δε θα χαθείς Λακριμοσα
Μόνο αν το θέλεις θα χαθείς.Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
- 19-03-2012, 13:53 #17
Δεν ξερω αμα θα ηθελα να γυρισω κ αμα θα με θελανε. Εφυγα για καλυτερα αλλα τελικα αποδειχθηκε χειροτερο. Συμφωνω με αυτο με οτι αμα πιασεις πατο μετα μενει να σηκωθεις. Αλλα οταν δεν εχεις πουθενα να πιαστεις κ παλευεις μονος σου ουσιαστικα για να επιβιωσεις?
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-03-2012, 14:32 #18
Βρε ματακια γυρνα σπιτι σου, δες τι μπορεις να κανεις με τις σπουδες, κανε ολα αυτα που σου αρεσουν και να παρεις σοβαρη απόφαση πως με νύχια και με δόντια δε θα επαναλάβεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν. Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο.
Η απόφαση είναι μια: Προτιμάς να ζεις όπως τώρα ή να γίνεις αυτό που θες να γίνεις?
Διαλέγεις και κάνεις, χωρίς παράπονα και στεναχώριες. Γιατί όλα είναι δικές σου αποφάσεις.Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
19-03-2012, 20:27 #19
Lacry είναι η πρώτη φορά που σου μιλάω , αλλά σε διαβάζω πολύ καιρό. Εννοώ τις απαντήσεις που δίνεις στους άλλους για τα θέματα τους και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις η άποψη σου με εξέφραζε απόλυτα. Λυπάμαι γιατί ξέρω πως αισθάνεσαι. Όλοι έχουμε περάσει απο εκεί και κανένας δεν θέλει να ξαναπεράσει.Στη συγκεκριμένη περίπτωση λες ότι'' κατέστρεψες'' πράγματα. Δεν συμφωνώ. Πολλές φορές η Δ.Δ μας οδηγεί σε λάθος μονοπάτια και φυσικά υποτροπιάζουμε. Σ'αυτή τη φάση είσαι. Δεν είναι στο χέρι σου να προσπαθήσεις να τα φτιάξεις όλα? Τη σχέση με τους γονείς σου? Το αγόρι σου? Την υγεία σου πάνω απ' όλα? Μίλησε με τους γονείς σου και ζήτα βοήθεια. Μην αφήνεσαι. Οι σπουδές, τα προσωπικά, είναι δευτερεύων θέμα το πρώτο νομίζω ότι είναι η υγεία σου.
20-03-2012, 16:29 #20
Λακρυμόσα κ εγώ συμφωνώ μη χαθείς πριν λίγο καιρό μου δώσατε κουράγιο κ δύναμη να προχωρήσω κάποιος εδώ μου είπε να ξαναχτίσω με μικρά κ σίγουρα βηματάκια ,αυτό έκανα κ βλέπω ότι προχωράει,είχα ξεχάσει ότι υπάρχω κ νομίζω ότι ισοπέδωσες όπως εγώ κ εσύ τον εαυτό σου, είναι λάθος γιατί κ εγώ είπα ναι αρρώστησα αλλά υπάρχω κ εγώ κ αφού δεν παλεύεται για μένα θα παλέψω μόνη, σταμάτησα να φοβάμαι ότι θα χάσω τα παιδιά μου γιατί είχαν πολύ περισσότερο μαυλό κ κατάλαβαν ,κ το διαζύγιο η αιώνια απειλή με έπρηξε κ πουθενά δε πήγε ακόμη κ ξέρεις γιατί δεν έχει δύναμη κ το παραδέχτηκε, ξέρεις πόση δύναμη έχουν οι διπολικοί; κάπου γράφω κ για την ευφυία ,άλλοι είναι λάθοςέσύ είσαι δυνατή αν θες στείλε μου πμν- πρώτα η Λάκρυ κ η υγεία της μου είχε βρει κ εμένα ένα αδύναμο κ το φώναζε "ΆΡΡΩΣΤΟ" Κ ότι είμαι για λύπηση τώρα που ζω το σπίτι είναι εκείνος αλλά βρήκα δύναμη-είμαι κοντά σου ότι θες
23-03-2012, 11:11 #21
Κοριτσάκι μου γειά σου ξανά,
δεν βγαίνει τίποτα, με το να κατηγορείς τον εαυτό σου και ν' αυτοτιμωρείσαι.
Ξαναπάτα λοιπόν από δω και πέρα, γερά στα πόδια σου!
Οι γονείς σου θα σε δεχτούν και πάλι, αρκεί εσύ νάσαι έτοιμη να τους αντιμετωπίσεις.
Προσωπικά πιστεύω, ότι τίποτα δεν χάνεται κι ότι αξίζει να παλέψεις, για να τα κερδίσεις ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
Τα λάθη και τις αποτυχίες, δες τα πλέον σαν εργαλεία, για να φτιάξεις το μέλλον σου από δω και πέρα!
Γι' αυτό καλή συνέχεια!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-03-2012, 12:13 #22
Καλημέρα lacrymosa , Η ποιο πολύτιμη γνώση έρχεται μέσα από την αρνητική εμπειρία , ενώ η αποτυχία είναι το θεμέλιο της ευτυχίας , και το μέσο με το οποίο πετυχαίνουμε στην συνέχεια !
Από την στιγμή που κάποτε κατάφερες να έχεις πράγματα που σου έδιναν ικανοποίηση , δες από την μια ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα δική σου προσπάθειας , και από την άλλη βρες και συνειδητοποίησε τους λάθους χειρισμούς
( η την αιτία αυτοτιμωρίας - αυτοκαταστροφής ) που έφερε τα αρνητικά αποτελέσματα ώστε να τα αποφύγεις στο μέλλον !
Αν χάθηκαν ευκαιρίες και πρόσωπα , γιατί να σημαίνει ότι χάθηκε και η ζωή ; Αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου , επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου , και σκέψου τα μέσα που θα τους πετύχεις !Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !
25-03-2012, 05:50 #23
akou filh m isws s fanw akuros isws na me kosmiseis me epitheta alla dn tha se kathgorhsw gt dn tha milas esu alla kapoios allos gia sena..eisai pisth sto theo?prepei na hsoun mia kalh kopela,kai autes kunhgaei o eks ap edw...prepei na aisthanesai tuxerh gt pernas mia dokimasia na pas na eksomologhtheis kai na zhthseis me pisth vohtheia apo enan agio pernas mia dokimasia phgaine na metanohseis na eksomologhtheis na katharish h psuxh sou...koita edw tous anthrwpous ti eixan http://taxiarxis.pblogs.gr/thaymata-...-taxiarhh.html gt k egw epasxa apo katathlipsh kai kroiseis panikou dn mporousa na vgw apo to spiti h dunamh tou theou einai toso megalh eprepe na perpathsw sto dromo tou gia na vrw thn ugeia mou sthn selida p s esteila phgaine sta thaumata...kai tha katalaveis....kalh epistrodh s euxomai....:-)))))))))
25-03-2012, 05:59 #24
26-03-2012, 21:31 #25
καλε μου δεν αμφισβητω την πιστη σου, αλλα απλα μπορει ολοι να μην ενστερνιζομαστε τις ιδιες αποψεις. αν θες να ξερεις κ ταμμενη στην αγια ειρηνη ειμαι (εξ ου κ το ονομα μου) κ κατηχητικο πηγαινα μικρη, κ οταν ειχα κρισεις πανικου με πηγαιναν οι γονεις μου σε παπαδες να με διαβασουν. αλλα εχω καταληξει οτι η θρησκεια ειναι απλα ενα ανθρωπινο κατασκευασμα, για να χειραγωγει ανθρωπους κ συνειδησεις. ευχαριστω για την καλη σου θεληση να με βοηθησεις, αλλα ας πουμε let 's agree to disagree
26-03-2012, 22:51 #26
Το να ζεις σε ένα σπίτι μόνος σου και να το συντηρείς δε μου μοιάζει για αποτυχία. Πολλούς από εμάς ακόμα μας στεγάζει η μαμά. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις για το τι είναι επιτυχία και τι αποτυχία.
Όσο για τους φίλους, οι πραγματικοί, ακόμα κι αν τους κάνεις πέρα, είναι πάντα στην αναμονή μέχρι να τους αναζητήσεις ξανά. Αν όχι, τότε βρες άλλους. Πραγματικούς.
Και για τους γονείς σου μην αγχώνεσαι, το είπαν εκ του ασφαλούς, σίγουροι ότι δεν θα την παλέψεις μόνη σου και θα γυρίσεις τρέχοντας. Τώρα που διαπίστωσαν ότι μπορείς και μόνη σου θα τους έχει πάει ΝΑ και θα σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες.
26-03-2012, 23:04 #27
Σε κανα μπαρ πηγες? Μπορει να πετυχεις κανα μακρυμαλλη.... Ρ: D:
1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
02-04-2012, 22:08 #28