Σύνδρομο χρόνιας μαλακίας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 102
    Senior Member
    τελικα δεν καταλαβα να μαμισεις θες η να κανεις σχεση ??? γιατι αλλο το ενα και αλλο το αλλο
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λιλιουμ μαντευω ενα απ'αυτα τα παραδειγματα παει και σε μενα, γιατι εχεις παραμεινει στο 2011 κι οσα ελεγα τοτε.

Στο 2012 ειμαι, και ειναι παρα πολλοι αυτοι που τωρα και πριν και μετα εχουν τετοια θεματα.

καταλαβαινω τη κουραση σου, κυριως ψυχολογικη, διαβαζωντας τοσα πολλα πανομοιοτυπα θεματα στο φορουμ.

Δε με εχει κουρασει, η σωστη λεξη ειναι με εκπλησσει αγαπητε μου που η αγαπη, ο ποθος και ο ερωτας εχει παει για βρουβες και ραδικια στα βουνα και ολα τα αλλα τα ασχετα εχουν ερθει και μπαστακωθει μεσα στις σχεσεις ακομα και των νεων ανθρωπων, και θεωρουνται και φυσιολογικα κιολας, και αντι να αναρωτιομαστε γιατι δεν αφηνομαι να νιωσω, να αγαπησω να ερωτευτω, γιατι δεν κοινωνικοποιουμαι και γιατι δεν εχω θαρρος και γιατι βλεπω συνεχεια τοσα εμποδια, αναρωτιομαστε γιατι δεν ψυχαναγκαζομαι να βρω γυναικα να πηδηξω/κυκλοφορησω/μετακομισω/παντρευτω/ξενιτευτω/ξεπαρθενιαστω. Αν θες να μου λυσεις την απορια μου εξηγησε μου τι νομιζεις οτι φταιει.

με εχει κουρασει επισης να μπαινει ο καθενας εδω και να αναφερει την αγαμια του σαν προβλημα, ειναι αληθεια.

Οκκ

ομως αυτα που γραφουν βασιζονται σε αληθινα γεγονοτα, παραγοντες που εχουν επηρεασει τους παντες.

Ολοι οσοι ειναι ανθρωποι εχουνε φαει χυλοπιτες και εχουνε πληγωθει και εχουνε απογοητευτει, και εχουνε κανει μαλακιες, και εχουνε μετανιωσει πραγματα. Το θεμα ειναι οτι καποιοι εθιζονται στις σκληρες αρνητικες σκεψεις, στην μιζερια, στις ακαμπτες εμμονες, που τους προσφερουν λευκα ονειρα. Δε μπορω να τους κανω πατ πατ στην πλατη και να πω συνεχιστε, εχετε δικιο, ειστε καταδικασμενοι και γκαντεμηδες. Ουτε να τους δωσω και αλλο υλικο/πρεζα, με το να λεω κι εγω ολα τα στραβα που μου εχουν συμβει, για να συνεχιζουν την ονειροποληση, τη φαντασια, τις αναμνησεις και την απαισιοδοξια, οπως καθε πρεζακι θελει.

το προβλημα ειναι πραγματικο για ολους μας, για ολα φταιει η κριση που μας εκανε πιο απομακρους, αποξενωμενους, μοναχικους με το ζορι θα ελεγα.

Αλλοι υποστηριζουν οτι η κριση μας εφερε πιο κοντα. Οπως και ναναι, ολοι αυτοι που ειναι πιο κοινωνικοι και πιο ευτυχισμενοι τι εχουν? Κανανε εμβολια και εχουν αντισωματα για την kΡ1SΗ? Νομιζεις οτι οσοι εχουν περισσοτερες σχεσεις, οσοι ειναι πιο ευτυχισμενοι και πιο κοινωνικοι, εχουν φαει λιγοτερες χυλοπιτες και λιγοτερα στραπατσα στη ζωη τους απο ολους τους μονους, ακοινωνητους και δυστυχεις? Ισα ισα, οσα περισσοτερα επιχειρει κανεις στη ζωη του, θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχει, αλλα και περισσοτερες αποτυχιες. Το θεμα ειναι λοιπον οτι απλα συνεχισαν να σηκωνονται μετα απο καθε στραπατσο.
    Γιατι για να ειμαστε και ειλικρινεις, πολλοι εδω περα που δηλωνουν μονοι και ανημποροι να βρουν γυναικα, δεν εχουν φαει καν στραπατσο, καθονται και δεν κανουν τπτ απο φοβο μην το φανε.

κι αυτο εχει ως αποτελεσμα να μη καλυπτουμε τις αναγκες μας, σωματικες μα και ψυχολογικες, κι ετσι να μενουμε με το αισθημα της ελλειψης, του μισου. γιατι δεν ειναι μονο η αγαμια δυστυχως, η οποια καλυπτεται κι απο μια ***** σε μπουρδελο (ή αλλη τυχαια δεσποινιδα εκπορνευεται στο δρομο για να βγαλει τα προς το ζην, ειτε στη φυλης, ειτε στη συγγρου, ειτε οπου αλλου). ειναι και το θεμα της αγαπης, μια αγκαλια που χρειαζεται, να νιωθεις ποθητος επισης. και ποιος δεν θελει να τον γλυφουν μεταφορικα, εκτος απο κυριολεκτικα ?

Για να παρεις αγαπη, πρεπει να δωσεις πρωτα, αγαπη και φως και χαρα.. Η αγαπη ειναι μεσα στη χαρα και στις ανθρωπινες σχεσεις, δεν ειναι λακουβα στο πεζοδρομιο για να την βρισκουν οι σκουντουφληδες.. Εσυ απο εδω μεσα εχεις παρει γιατι εχεις δωσει. Τοσες μιλανε με καλα λογια για σενα, και λες και μονος σου οτι εχεις και φαν κλαμπ. Αν παραεξω δεν προχωραει κατι, ειναι γιατι κατι κανεις και το σταματας εσυ.

ατυχως, η νεολαια υποφερει ακομα περισσοτερο, και σαν πιο ασυγκρατητη που ειναι, μα και που δεν εχει ζησει τιποτα ακομα να της φυγει εστω η περιεργια και να μπορει να πει οτι δοκιμασε. κι ετσι βλεπουμε τα χαρακτηριστικα παραδειγματα και του φιλου μας εδω, ο οποιος καλυπτει τις αναγκες του και με κουκλες φουσκωτες ακομα.

Ειναι γεγονος οτι οι γονεις μας και η εκπαιδευση και το συστημα μας καταστρεφουν, αλλα ως ενηλικες σκεπτομενοι ανθρωποι, ποτε δεν ειναι αργα να κανουμε κατι να αλλαξουμε τη ζωη μας. Εδω θελει αναπτυξη το θεμα, αλλα φοβαμαι οτι θα πεσουν να με φανε πολλοι γιατι ειναι ανοιχτος ο χωρος και σε σενα απευθυνομαι αλλα πολοι διαβαζουν και πεταγονται! Σε γενικες γραμμες, ο ανθρωπος ειναι ενα ον με σκεψη, βουληση και λογικη, εχει φτασει στο φεγγαρι, οπωσδηποτε μπορει να βρει τροπους να βελτιωσει και τη ζωη του.

αλλοι ψαχνουν και φερνουν κοπελες απ'το εξωτερικο γιατι οι δικες μας εδω ειναι ανικανες, αλλοι παλι το γυρνανε και γινονται gay. ολοι ομως αναζητουν το ιδιο πραγμα. απλα αγαπη, να νιωσουν αποδεκτοι. ειτε σωματικα, ειτε ψυχολογικα, γι'αυτο που ειναι γενικα. οποτε κλεινωντας κατα καποιο τροπο λοιπον θα ελεγα πως δειχνω περισσοτερο κατανοηση σε ενα τετοιο θεμα, παρα σε καποια που μπηκε κι εγραψε οτι το αγορι της δεν την καταλαβαινει ή στενοχωρηθηκε επειδη του γρατζουνιστικε το αμαξι ή επειδη δεν την εχυσε στη γλωσσα αλλα στο προσωπο και της χαλασε το μαλλι κ.ο.κ.

δε ξερω που ζεις λιλιουμ, οι περισσοτερες παντως και διαδικτυακα, για να σου δωσουν σημασια οταν εισαι αντρας, θα πρεπει να εχεις κατι που εντυπωσιαζει. συνηθως αυτο ειναι μια ωραια εμφανιση, να ειναι καποιος γυμνασμενος (που σημαινει οτι διαθετει λεφτα και εχει λιωσει σε γυμναστηρια), να εχει φυσικα αμαξι (το οποιο παλι δηλωνει οτι εχει λεφτα), και γενικα να δουλευει (το οποιο ξανα σημαινει οτι κερδιζει λεφτα και μπορει να της τα προσφερει). η κοινωνια αυτη δυστυχως ειναι ακρως υλιστικη, ολα γινονται για το χρημα!

Νομιζω οτι εχουν μπει αρκετοι εδω μεσα με πολλα ή και ολα αυτα που αναφερεις και παλι παραπονιουνται οτι δεν εχουν γυναικες, επισης, πολλοι υπαρχουν χωρις τπτ απο αυτα που αναφερεις, και δεν εχουν κανενα προβλημα να βρουν οσες θελουν. Τωρα γιατι εχεις κολλησει εσυ με τη συγκεκριμενη κατηγορια γυναικων που τα θελει ολα αυτα σε εναν αντρα και μονο αυτες βλεπεις τριγυρω σου οτι υπαρχουν, δεν ξερω. Εγω πιστευω απλα οτι μαλλον θες παρα πολυ να αρεσεις στις γυναικες και να σε θελουν, αλλα δεν πληροις φυσικα τις προδιαγραφες ολων και απελπιζεσαι.
    ΠΟλυλογια με επιασε.
    Last edited by λιλιουμ; 28-03-2012 at 19:42.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Randomguy View Post
    Καλα το να πιασεις συζητηση με ασχετη στο δρομο ειναι στατιστικα αποτυχια,μα ποσες οι πιθανοτητες να γουσταρει αυτα που γουσταρεις εσυ???Για αυτο στο ιντερνετ ειναι σχετικα πιο ευκολα.
    Τεσπα,μη σας κουραζω άλλο,θα μεινω για πάντα με το πουλι στο χερι όπως το κόβω οπότε τζαμπα λογος....
    Ρανντομ, δε θα πιασεις κουβεντα στο δρομο η οπουδηποτε αλλου μονο και μονο για να πηδηξεις, αυτο ειναι λιγουριαση! Θα το κανεις για να αποκτησεις θαρρος, να μιλησεις, γιατι θα θες σε μια ωραια κοπελιτσα να της πεις κατι να δεις πως θα αντιδρασει! Και ποτε δεν ξερεις! Αν στις παρεες σου, και στη γειτονια, και στη δουλεια και στη σχολη και δεν ξερω που αλλου δεν εχεις ευκαιριες για τριβη με γυναικες.

Μου θυμιζεις τοσο ακραια που το πας το πραγμα κατι που ειδα προσφατα, αντιστοιχο για τις γυναικες.

http://www.darksface.co/profiles/blo...logPost:446216

Senior Member
    ακυρο!!!!!!!!!

Senior Member
    μπες youjizz τραβα μια και οσα ειπες εδω μεσα θα τα ξεχασεις...μεχρι το βραδυ

Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ρανντομ, δε θα πιασεις κουβεντα στο δρομο η οπουδηποτε αλλου μονο και μονο για να πηδηξεις, αυτο ειναι λιγουριαση! Θα το κανεις για να αποκτησεις θαρρος, να μιλησεις, γιατι θα θες σε μια ωραια κοπελιτσα να της πεις κατι να δεις πως θα αντιδρασει! Και ποτε δεν ξερεις! Αν στις παρεες σου, και στη γειτονια, και στη δουλεια και στη σχολη και δεν ξερω που αλλου δεν εχεις ευκαιριες για τριβη με γυναικες.

Μου θυμιζεις τοσο ακραια που το πας το πραγμα κατι που ειδα προσφατα, αντιστοιχο για τις γυναικες.

http://www.darksface.co/profiles/blo...logPost:446216
    Δεν ειναι μονο και μονο για να πηδηξω αλλα κυριως αυτο,τουλαχιστον για αρχή.Δεν εχω προβλημα αυτοπεποιθησης,οπότε δεν χρειαζομαι εξασκηση να τονωσω το θαρρος μου.Τεσπα,θεωρηστε το ακυρο το θεμα,δεν εχει νοημα,φαινεται ανοητο το θεμα,θα δω τι θα κανω....
    Παντως καπως ακυρο το σκετσάκι:p

Banned
    λιλιουμ θα με διευκολυνες περισσοτερο αν μαθαινεις επιτελους να κανεις σωστα quote για να μπορω να σου απαντω γρηγοροτερα. τωρα ετσι βαριεμαι πραγματικα να απαντησω σε ολα αυτα τα κατεβατα. οχι γιατι δεν εχω τι να πω, αλλα επειδη κι αν το κανω δε θα αλλαξει τιποτα. μονοι μας τα γραφουμε μονοι μας τα διαβαζουμε, και με προσωπικο μηνυμα να μου τα λεγες αυτα καμια διαφορα δε θα ειχε. εχεις πολλα να μοιραστεις απ'τη μερια σου, και θες να πεις πως βλεπεις τα πραγματα, το καταλαβαινω. μπορει και να εισαι σωστη οσον αφορα τις σχεσεις σου, τη συμπεριφορα σου κι ολα αυτα, δυστυχως ομως δεν αρκει μονο μια για να αλλαξει η γενικοτερη ασχημη κατασταση που επικρατει στην ελλαδα. τα κοριτσακια εχουν κανει τοση ζημια στα αγορακια, που βλεπουμε πλεον πως ψαχνουν απεγνωσμενα καταφυγιο και λιγη αγαπη ακομα και σε φορουμ ψυχολογιας μηπως κι αλλαξει το μαρτυριο που ζουν μονα. αν ο Νικος εκανε το φορουμ dating site/social network παιζει να ειχε τα διπλασια κερδη με τοσες γνωριμιες που ξεκινησαν απο δω μεσα (προχτες ειχαμε μεχρι και του axl100 που δεν ειναι ουτε ενα μηνα στο φορουμ). τελος σχολιαζωντας μονο αυτο συγκεκριμενα:
    Εσυ απο εδω μεσα εχεις παρει γιατι εχεις δωσει. Τοσες μιλανε με καλα λογια για σενα, και λες και μονος σου οτι εχεις και φαν κλαμπ. Αν παραεξω δεν προχωραει κατι, ειναι γιατι κατι κανεις και το σταματας εσυ.
    δεν θεωρω οτι εχω παρει αγαπη απο δω μεσα. ενταξει μπορει να ημουν συμπαθητικος και να αρεσα σε καποιες χρηστριες, μπορει να βγηκα με κανα δυο, αλλα απο εκει και περα τιποτα απολυτως. και δε βλεπω που φρεναρω ακριβως, αν κανω κατι τετοιο ας μου το πει στα μουτρα οποια θελει. μπορει να ειμαι επιλεκτικος ομως οταν καποια μου δειχνει ενδιαφερον, της το ανταποδιδω και νοιαζομαι. δυστυχως το ολο θεμα γνωριμιες πλεον ειναι τελειωμενο για μενα, το εχω συζητησει επανηλλειμενα και πιστευω οτι ανεξαρτητα απ'τη καταληξη μου, εγω ημουν σωστος αφου δεχομουν τη καθεμια οπως ηταν. οποια δινει αγαπη λοιπον, παιρνει κι απο μενα. και για να το προχωρησω κι αλλο, οποια πιστευω οτι μπορει να δωσει αγαπη, ακομα κι αν δε το κανει αρχικα, παιρνει κι απο μενα.

Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    μπες youjizz τραβα μια και οσα ειπες εδω μεσα θα τα ξεχασεις...μεχρι το βραδυ
    προτιμω το xhamster και το xvideos.

Senior Member
    Kαλυτερα γιατι βαριεμαι κι εγω, μιας και ξερω τι γινεται παντα, απο τα 20 πραγματα που θα πω, πιανεται ο αλλος απο τα 2 που πιστευει οτι κανω λαθος ή οτι μπορει να μου την πει, και μετα αντε και επικεντρωνομαστε μονο σε αυτα χωρις να απαντα ποτε στα αλλα 18 που δεν τον βολευουν γιατι δεν εχει απαντησεις κι επιχειρηματα να τα αντικρουσει περα απο στερεοτυπα του τυπου ολες οι γυναικες ειναι ρουβιτσες το ειπε ο Τζιμης ο μπετατζης! :P
    Οταν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια να μιλησω σε καποιον, δεν εχω να κερδισω τπτ προσωπικα με το να κανω τον αλλο να δει και μια αλλη αποψη ή να βοηθησω, που στην τελικη αμεσα η εμμεσα για να γραφει σε αυτο το φορουμ αυτο ζητησε. Αλλα εκεινος αντι να ακουσει τι του λενε και οι αλλοι, μπαινει κατευθειαν σε αμυντικη επιθεση για να "καταφερει" να υποστηριξει τις ακαμπτες εμμονες του και τις αρνητικες του σκεψεις, για να χαρει ο μικροεγωισμος του, αλλα και αυτη η χαρα ειναι στιγμιαια, και ετσι δεν κερδιζει τπτ, αντιθετως βουλιαζει περισσοτερο στις εμμονες που τοσο υπερασπιζεται.

Banned
    αχ βρε λιλιουμ τωρα μπαινεις εσυ σε αμυνα και δεν θελω να το παρεις σαν οτι κανω επιθεση. μα δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις, ουτε λεω οτι εχεις αδικο σε ολα. οταν πιανομαι απο κατι ειναι επειδη εκει μονο μπορει να διαφωνω ή να θελω να το αναλυσω περισσοτερο. με αλλα λογια καλα τα γραφεις, αλλα ξερεις η θεωρια διαφερει απ'τη πραξη. στη θεωρια λοιπον, ειδα που του ειπες του παιδιου και στη πισω σελιδα, να βγει εξω και να παει να μιλησει σε οποια του γυαλισει. κι ενω στη θεωρια αυτο φαινεται ευκολο, ομορφο κι οτι λειτουργει, δυστυχως στη πραξη ΔΕΝ συμβαινει και δεν ειναι τοσο απλο. ενας απ'τους λογους που δεν ειναι τοσο απλο πλεον, ειναι φυσικα η κριση που ολοι εχουμε προβληματα, και τρεχουμε αγχωμενοι να προλαβουμε ή που δεν εχουμε ορεξη για νεες γνωριμιες γενικοτερα. αλλος λογος ειναι η τρομοκρατια που εχουμε δεχτει καταντωντας ολοι πιο προσεκτικοι, και με τους αλλοδαπους και λοιπα. με αποτελεσμα οταν ενας μονος του -και ειδικα αν δεν εχει και καλη εμφανιση- παει να μιλησει σε καποια, αυτη το πιο πιθανον ειναι να φοβηθει και να φυγει ή να απαντησει ψυχρα ή να αναρωτηθει εστω για τις προθεσεις του. γιναμε καχυποπτοι δλδ και ψυχροι. αυτο αν ζουσες Αθηνα θα το διαπιστωνες ευκολοτερα, αφου εδω δε λεμε καλημερα ουτε στους γειτονες μας! ακομα χειροτερα αν ησουν αντρας κι απλωνες το χερι, που θα σε χαρακτηριζαν ολες λιγουρη κι αγαμητο. και τα ζωα ακομα ξερεις οταν τα χτυπησεις ή πληγωσεις νομιζω με οποιο τροπο μια δυο τρεις 4-5 δεκα, μαθαινουν και δυσκολα επαναλαμβανουν αυτο που τους πονεσε. λογικο δε βρισκεις ? οποτε αφου με τους τροπους σας δημιουργησατε τραυμα στους αντρες, βρειτε τωρα λυση να τους δωσετε ελπιδα, οτι παρολο την ανεργια/αγυμνασια/ασχημια/αρρωστια κι οτι αλλο, μπορουν να γινουν αποδεκτοι και να αγαπηθουν κι ετσι οπως ειναι.

Senior Member
    Εχω ζησει ΑΘηνα 6 χρονια, και οχι τη δεκαετια του 50, αλλα αντρας δεν ειμαι. Ως γυναικα ξερω οτι αν μου μιλησει καποιος ομορφα απανταω ομορφα 9 στις 10 φορες, τη δεκατη μπορει να μην εχω κεφι και δεν απανταω καθολου και κοιταω το δρομο. Ακομα και σε τσιγγανο και σε ναρκομανεις εχω απαντησει ομορφα επειδη μιλησαν ομορφα. Αν μιλησει αισχρα απλα θα τον γραψω. Ουτε θα τον βρισω ουτε θα καλεσω την αστυνομια.
    Αλλα τι να πω, εγω ειμαι μια, ας πουνε και αλλες γυναικες πως απαντανε, και ας μας πουνε και τα αρσενικα, ποσες φορες μιλησαν με ομορφο τροπο και τους εβρισαν ή τους εγραψαν ή κατι αλλο. Απο αυτα που εχω διαβασει παντως εδω μεσα, μυριζομαι οτι λετε οι αντρες οτι οι γυναικες αντιδρουν ασχημα, χωρις να το εχετε δοκιμασει οι ιδιοι ποτε, ή κρινοντας μοναχα απο μια συγκεκριμενη ψηλομυτα.
    Επισης, ως γυναικα απο την εμπειρια μου ειδικα στην ΑΘηνα, εχω να πω οτι τα πεσιματα στο δρομο ή γενικα εξω, δε μιλαω για κλαμπ και μπουζουκια δεν εχω εμπειρια, ειναι κατα 90% απο ντελιβεραδες, νταλικερηδες και ταξιτζηδες, γενικα δλδ να ειναι σε οχημα, απο αλλοδαπους, απο οικοδομους πανω σε σκαλωσιες, απο ειδικους φρουρους, φανταρους, γενικα δλδ να ειναι σε στολη, και απο παππουδες σε καταστολη που την εχουν δει τζοβενα αλα Κωνστανταρα. Και απο αυτο το 90%, το 75% ειναι αισχρο, ή τουλαχιστον οχι κοσμιο, δεν κολακευεται δλδ η γυναικα απο αυτα, αλλα μαλλον προσβαλλεται.

Senior Member
    στη θεωρια λοιπον, ειδα που του ειπες του παιδιου και στη πισω σελιδα, να βγει εξω και να παει να μιλησει σε οποια του γυαλισει.
    Εκει θα τον πάρουνε στο ψιλό και οι σκύλοι ρε συ. Το να παρεις τους δρόμους και να την πέφτεις χύμα σε αγνωστες ξεπερνάει τα όρια της λιγουριάς. Ακόμα και να ψάχνεται η γυναίκα θα σου πει οχι.

Senior Member
    Αφου θελεις γυναικα φιλικη οπως λες να μιλατε κιολας, δεν μπορει ως τωρα να μην ενοιωσες την αναγκη να μιλησεις με εναν φιλο...

Αφου λες δεν εχεις φιλους κ γενικως εισαι αποκομμενος, ξεκινα με τα ατομα που πηγαινατε σχολειο. Βρες επαφες, αρχισε να βγαινεις.

Banned
    Εχω ζησει ΑΘηνα 6 χρονια, και οχι τη δεκαετια του 50, αλλα αντρας δεν ειμαι. Ως γυναικα ξερω οτι αν μου μιλησει καποιος ομορφα απανταω ομορφα 9 στις 10 φορες, τη δεκατη μπορει να μην εχω κεφι και δεν απανταω καθολου και κοιταω το δρομο. Ακομα και σε τσιγγανο και σε ναρκομανεις εχω απαντησει ομορφα επειδη μιλησαν ομορφα. Αν μιλησει αισχρα απλα θα τον γραψω. Ουτε θα τον βρισω ουτε θα καλεσω την αστυνομια.
    Αλλα τι να πω, εγω ειμαι μια, ας πουνε και αλλες γυναικες πως απαντανε, και ας μας πουνε και τα αρσενικα, ποσες φορες μιλησαν με ομορφο τροπο και τους εβρισαν ή τους εγραψαν ή κατι αλλο. Απο αυτα που εχω διαβασει παντως εδω μεσα, μυριζομαι οτι λετε οι αντρες οτι οι γυναικες αντιδρουν ασχημα, χωρις να το εχετε δοκιμασει οι ιδιοι ποτε, ή κρινοντας μοναχα απο μια συγκεκριμενη ψηλομυτα.
    Επισης, ως γυναικα απο την εμπειρια μου ειδικα στην ΑΘηνα, εχω να πω οτι τα πεσιματα στο δρομο ή γενικα εξω, δε μιλαω για κλαμπ και μπουζουκια δεν εχω εμπειρια, ειναι κατα 90% απο ντελιβεραδες, νταλικερηδες και ταξιτζηδες, γενικα δλδ να ειναι σε οχημα, απο αλλοδαπους, απο οικοδομους πανω σε σκαλωσιες, απο ειδικους φρουρους, φανταρους, γενικα δλδ να ειναι σε στολη, και απο παππουδες σε καταστολη που την εχουν δει τζοβενα αλα Κωνστανταρα. Και απο αυτο το 90%, το 75% ειναι αισχρο, ή τουλαχιστον οχι κοσμιο, δεν κολακευεται δλδ η γυναικα απο αυτα, αλλα μαλλον προσβαλλεται.
    και μια συγκεκριμενη ψηλομυτα να ειναι μονο, ακομα κι εδω στο διαδικτυο καποιον να τον ειπε λιγουρη κι αγαμητο, κοστιζει στη ψυχολογια του αλλου! τι πιστευεις οτι εχεις να κανεις με ζωα που δε νιωθουν, δε καταλαβαινουν, δεν αισθανονται ? και οσο πιο μικρος ειναι κανεις, τοσο πιο ευαισθητος. φαντασου ενα παλικαρακι 20-22 χρονων τωρα, να πηγαινει και σε γυμναστηρια να προσπαθει να χτισει σωμα, και να ερχεται η αλλη που το μονο που κανει ειναι να βαφεται και να πεταει λιγο βυζο εξω, και να του λεει σορρυ εισαι μπαζο δεν αξιζεις.

επισης κατι που αναφερθηκε ηδη, εκει εξω ολοι κρινουμε με βαση την εμφανιση. αν καποια ειναι ξανθια συνηθως τραβα περισσοτερα βλεμματα. αυτο ομως δε σημαινει οτι αξιζει ή οτι ειναι ταιριαστη. ετσι οι τυχαιες γνωριμιες εκει εξω, μοιαζουν να ειναι κυριολεκτικα στο ελεος της καθεμιας και οτι τραβα η ορεξη της. ο αντρας που τον ελκυει η εμφανιση, δε μπορει να ξερει αν ταιριαζει οντως με την αλλη, αν η αλλη εχει παρομοια ενδιαφεροντα, αν εχει καλο χαρακτηρα, αν εχει διαθεση για καινουργιες γνωριμιες γενικοτερα. γι'αυτο ισως οι γνωριμιες μεσω διαδικτυου να μοιαζουν οτι εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αντεξουν στον χρονο, αφου απο εδω μπορεις να τσεκαρεις με τι ασχολειται η αλλη, και λιγακι το τροπο που σκεφτεται (αλλα οχι που συμπεριφερεται). και ισως γι'αυτο και οι πιο πολλοι να εχουν μαζευτει εδω πλεον.

τεσπα αυτα συνεχιζωντας τα θεωρητικα και τη κουβεντα που ξεκινησαμε. το αγορακι αμφιβαλλω αν βοηθηθηκε, τιποτα δεν αλλαζει κι ουτε προκειται να βαλετε μυαλο, και τελικα σαπιζουμε ολοι μονοι.

Senior Member
    και μια συγκεκριμενη ψηλομυτα να ειναι μονο, ακομα κι εδω στο διαδικτυο καποιον να τον ειπε λιγουρη κι αγαμητο, κοστιζει στη ψυχολογια του αλλου!
    Οι γυναικες δλδ που τραβαμε τα πανδεινα απο πεσιματα αισχρα ηλιθιων και χουφτωματα παπουδων μες στο λεωφορειο, πρεπει να παμε ολες μαζι να χαπακωθουμε και να κλειστουμε στο ψυχιατρειο!

τι πιστευεις οτι εχεις να κανεις με ζωα που δε νιωθουν, δε καταλαβαινουν, δεν αισθανονται ? και οσο πιο μικρος ειναι κανεις, τοσο πιο ευαισθητος. φαντασου ενα παλικαρακι 20-22 χρονων τωρα, να πηγαινει και σε γυμναστηρια να προσπαθει να χτισει σωμα, και να ερχεται η αλλη που το μονο που κανει ειναι να βαφεται και να πεταει λιγο βυζο εξω, και να του λεει σορρυ εισαι μπαζο δεν αξιζεις.
    Ενω τις γυναικες, ακομα και τις καρακουκλαρες, οι αντρες δεν τις λενε μπαζα ποτε! Αχαχαχαχαχαχαχα! Για να μην πουμε για τα ψεματα που λεει ο καθε πικραμενος και εκθετει κοπελες επειδη απλα δεν του εκατσαν.

επισης κατι που αναφερθηκε ηδη, εκει εξω ολοι κρινουμε με βαση την εμφανιση. αν καποια ειναι ξανθια συνηθως τραβα περισσοτερα βλεμματα. αυτο ομως δε σημαινει οτι αξιζει ή οτι ειναι ταιριαστη. ετσι οι τυχαιες γνωριμιες εκει εξω, μοιαζουν να ειναι κυριολεκτικα στο ελεος της καθεμιας και οτι τραβα η ορεξη της. ο αντρας που τον ελκυει η εμφανιση, δε μπορει να ξερει αν ταιριαζει οντως με την αλλη, αν η αλλη εχει παρομοια ενδιαφεροντα, αν εχει καλο χαρακτηρα, αν εχει διαθεση για καινουργιες γνωριμιες γενικοτερα. γι'αυτο ισως οι γνωριμιες μεσω διαδικτυου να μοιαζουν οτι εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αντεξουν στον χρονο, αφου απο εδω μπορεις να τσεκαρεις με τι ασχολειται η αλλη, και λιγακι το τροπο που σκεφτεται (αλλα οχι που συμπεριφερεται). και ισως γι'αυτο και οι πιο πολλοι να εχουν μαζευτει εδω πλεον.
    Να παω εγω να πεσω σε πηδουλοκαγκουρα δηλαδη επειδη και καλα ειναι ωραιος και να τον κατηγορω μετα. Το μυαλο μου θα κατηγορησω που δεν εβλεπε και θα μαθω να μην την ξαναπατησω, οχι να τους λεω ολους πηδουλοκαγκουρες.

τεσπα αυτα συνεχιζωντας τα θεωρητικα και τη κουβεντα που ξεκινησαμε. το αγορακι αμφιβαλλω αν βοηθηθηκε, τιποτα δεν αλλαζει κι ουτε προκειται να βαλετε μυαλο, και τελικα σαπιζουμε ολοι μονοι.
    Κανεις δε θα βοηθηθει οσο τη βρισκει με το να καθεται στη λουμπα του για να κατηγορει απο εκει το συμπαν και ολους τους αλλους οτι τον εριξαν μεσα και να φτιαχνεται μες στη μιζερια του και την κακια του, απο το να παρει τον απο τετοιο και να βγει απο κει μεσα και να ζησει.

Banned
    τι καθεσαι και συγκρινεις τωρα βρε λιλιουμ, το να σε ποθει καποιος (εστω αν ειναι μονο για ενα μερος του σωματος σου), με το να σου δινει ολοκληρωτικη απορριψη ? τοσο πολυ σας πληγωνει να ειστε ποθητες ? ειμαστε με τα καλα μας ? εδω που σας δινουν προσοχη και σας κοιτανε θαυμαζωντας σας ανεβαινει η αυτοπεποιθηση και η ψυχολογια σας. το ιδιο ειναι με το να σε φτυνουν και να σε λυπουνται ? ε σε παρακαλω τωρα, δεν ειναι ολα ισα κι ομοια, μη τα ισοπεδωνουμε. ειδικα εδω στο ελλαδισταν εισαστε καλομαθημενες, και τοσα λιγουρια σας γλυφουν και προσφερουν τα παντα, κι εσεις κανετε τις δυσκολες γιατι σας εγινε πλυση εγκεφαλου με ξενοφερτα προτυπα. επισης αυτο ειναι ακυρο:
    Να παω εγω να πεσω σε πηδουλοκαγκουρα δηλαδη επειδη και καλα ειναι ωραιος και να τον κατηγορω μετα. Το μυαλο μου θα κατηγορησω που δεν εβλεπε και θα μαθω να μην την ξαναπατησω, οχι να τους λεω ολους πηδουλοκαγκουρες.
    δεν νομιζω πως υπαρχουν πηδουλοκαγκουρες, απλα μαλλον οι αντρες βαζουν πρωτα το σεξ και μετα την αγαπη, ενω οι γυναικες ειστε το ακριβως αντιθετο χρειαζεστε πρωτα την αγαπη και μετα κανετε και το σεξ. ετσι τουλαχιστον ηταν πιστευω, γιατι πλεον εχουμε *******κια που το μονο που νοιαζονται ειναι να καλοπερασουν με οποιον τροπο μπορουν.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast