Results 46 to 60 of 102
Thread: Σύνδρομο χρόνιας μαλακίας
-
29-03-2012, 13:50 #46
- In this old house where every door is open
Συγνωμη δλδ, οι γυναικες ολες ειναι μονο ποθητες, ενω οι αντρες μονο απορριπτονται ολοκληρωτικα? Τι ειναι αυτα που ακουω ρε, δεν εισαι για συζητηση τελικα..
Απλα, ναι δε φανταζεσαι ποσο μπορει να σε πληγωσει να σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας. Καλυτερα η απορριψη! Εγω σιχαθηκα τους αντρες και δεν ηθελα να τους βλεπω ουτε ζωγραφιστους για μηνες, οταν ημουν 17 χρονων ψαρωμενο κοριτσακι και μεσα στο τρολει που ημασταν ολοι σα σαρδελες ενας βρωμερος παναθλιος ετριβε τη σηκωμενη τετοια του στον πισινο μου. Και νομιζα στην αρχη οτι φοραγε τσαντακι μεσης, και κανω λιγο απο δω λιγο απο κει, δεν ειχα και καθολου χωρο, και αυτος συνεχεια απο πισω μου, και στην επομενη σταση κατεβηκε και ειδα.. οτι δε φοραγε τσαντακι. Τετοια σιχαμαρα που ενιωσα για το αντρικο φυλο, δεν την εχεις νιωσει εσυ για το γυναικειο. Αλλα δεν εμεινα εκει.
Μπορεις να πιστευεις μοναχα οτι σε βολευει για να καθεσαι μες στον αρνητισμο σου, η να βγεις απο κει. Δεν εχει τριτη επιλογη. Και δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα ή μαζι σου, γιατι εχω μια χαρα διαθεση, και δεν θελω να μου τη χαλανε.
- 29-03-2012, 13:55 #47
δεστο κι απ'το φορουμ εδω, ποσοι εχουν ερθει και ειναι μονοι και ψαχνονται. οι γυναικες δεν ειναι αυτες που επιλεγουν, μοιραζουν τις χυλοπιτες, κανουν τις δυσκολες, κι εχουν απαιτησεις ? για να τα κανει αυτα ενας αντρας θα πρεπει να μετραει ΠΟΛΥ. και για να μετραει τοσο σημαινει οτι ειναι με αυτοπεποιθηση και καλη ψυχολογια, ωραιος, γυμνασμενος, λεφτας, με δουλεια, αμαξι, σπιτι, και λοιπα οπως ειπαμε. αλλιως και η γυναικα γιατι να του δωσει σημασια ? και ειναι προτιμοτερο να σε βλεπουν εστω σαν ενα κομματι κρεας και να σε ποθουν γι'αυτο, παρα να μη σε ποθουν καθολου και να σε φτυνουν και να σε λυπουνται.
αυτη τη στιγμη δε με ενδιαφερει ο αρνητισμος μου γιατι εχω αλλα προβληματα υγειας. εχεις κολλησει στο 2011 καλα το ειπα, πιστευε οτι θελεις, κανενα προβλημα.
29-03-2012, 13:58 #48
29-03-2012, 13:59 #49
μα δε σου ζητησα να κανεις κατι για μενα, κι αν με μια κουβεντα που ανταλλαξαμε, νομιζεις οτι μου προσφερεις και μου κανεις χαρη, τοτε μονο ψωνιο μπορεις να χαρακτηριστεις.
29-03-2012, 14:23 #50
Κοκορομαχία με θέμα τα φύλα, λες και όλες οι γυναίκες ή όλοι οι άντρες είναι το ίδιο. Έχω να πω ότι με βάση την παρατήρηση απο γνωστά ζευγάρια και φίλους, μπορω να δώσω παραδείγματα όπου φαίνεται οτι οι άνθρωποι και ο ψυχισμός και η συμπεριφορά τους δεν κρίνεται απο το φύλο. Έχω δει και καλές γυναίκες, και κακές γυναίκες. Και σωστούς αντρες, και μαλκες άντρες. Και γαμώ τα παιδιά φίλους, και καθίκια φίλους. Απ όλα έχει ο μπαξές (τωρα θα μου πείτε, η αναλογία σε ποσοστά διαφέρει).
Θα συμφωνήσω με το ΚΕΝΟ οτι οι ελληνίδες την έχουν δει πολύ χάι, αλλα αυτό είναι αποτέλεσμα του οτι τους την πέφτουν συνεχώς οπότε φυσικό είναι να έχουν καβαλήσει το καλάμι. Είναι κοινωνικό το αίτιο και όχι κατ εξοχήν ιδιότητα του φύλου.
29-03-2012, 14:34 #51
εξαιτιας της κρισης, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ δυσκολευονται να βρουν απλα μια δουλεια. κι αφου δεν εχουν δουλεια, δεν εχουν λεφτα. κι αφου δεν εχουν λεφτα, δεν εχουν κι ανεξαρτησια. κι ετσι αναγκαζονται να παραμενουν με τους γονεις μεχρι τα 30 μπορει και τα 40 τους, καταδικασμενοι να ανεχονται τον μπαμπα και τη μαμα, και τη κριτικη και απορριψη των γυναικων που τους βλεπουν σαν ανικανα μαμοθρεφτα. οταν λοιπον οι γυναικες βλεπουν ετσι τους αντρες, λογικο δεν ειναι να το παιζουν δυσκολες, κι οτι δεν θελουν ? ποια θελει εναν ανικανο ανεργο που δεν εχει που να την παει και τιποτα να της προσφερει ? που δε μπορει να της εξασφαλισει σιγουρο μελλον και να νιωσει ασφαλεια, να δημιουργησουν αργοτερα και οικογενεια (ασχετο αν δε κανουν παιδια) ? και καπως ετσι βλεπουμε γιατι τα γυναικακια ψωνιζονται αφου οι αντρες σερνονται κυριολεκτικα πισω τους και παρακαλανε, ενω αυτες θελουν κατι πιο δυναμικο κι ανεξαρτητο απ'οτι εχουν να επιλεξουν. ειναι και τα ξενοφερτα τα προτυπα που συμβαλλουν σ'αυτο, αφου εδω δεν εχουμε Μπρατ Πιτηδες και Ντεηβιντ Μπεκαμς.
29-03-2012, 15:19 #52
Δεν κρίνεις έτσι τον άλλον σε μια τέτοια περίοδο. ΟΛΟΙ ξερουμε πως για ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα.Ίσως μας ενδιαφερει όμως τι έκανε πριν. Έκανε προσπαθειες να αυτονομηθεί;Να πετυχει /αποκτησει καποια πράγματα που θα τον κανουν να νιωσει τον ιδιο καλυτερα;"Ανίκανο μαμόθρεφτο" ειναι καποιος/α που δεν προσπαθησε ποτε για τιποτα, που τρωει απο τα ετοιμα και κλαιγεται απο πανω.Γιατι αν δεν κλαιγεται και ξερει τι του γινεται, μια χαρά τη βγάζει τότε, του βγάζω και το καπέλο, ειναι τυχερός/ή.
οταν λοιπον οι γυναικες βλεπουν ετσι τους αντρες, λογικο δεν ειναι να το παιζουν δυσκολες, κι οτι δεν θελουν ? ποια θελει εναν ανικανο ανεργο που δεν εχει που να την παει και τιποτα να της προσφερει ? που δε μπορει να της εξασφαλισει σιγουρο μελλον και να νιωσει ασφαλεια, να δημιουργησουν αργοτερα και οικογενεια (ασχετο αν δε κανουν παιδια) ?
και καπως ετσι βλεπουμε γιατι τα γυναικακια ψωνιζονται αφου οι αντρες σερνονται κυριολεκτικα πισω τους και παρακαλανε, ενω αυτες θελουν κατι πιο δυναμικο κι ανεξαρτητο απ'οτι εχουν να επιλεξουν. ειναι και τα ξενοφερτα τα προτυπα που συμβαλλουν σ'αυτο, αφου εδω δεν εχουμε Μπρατ Πιτηδες και Ντεηβιντ Μπεκαμς.
Δεν σου κανω επιθεση ουτε υποδειξεις, απλά λέω όπως παντα, την άποψή μου με βαση τα δικα μου βιώματα.[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
29-03-2012, 15:36 #53
αληθεια ? τραβα πεστο στα κοριτσακια του φεησμπουκ αυτο. κι εγω στη προηγουμενη μου ζωη μπορει να ημουν βασιλιας, so ? το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε και τι εχουμε να εκμεταλευτουν. δε θα σε λυπηθει καμια επειδη προσπαθησες να αυτονομηθεις αλλα απετυχες ,απ'το αποτελεσμα κρινουν ολες κι ολοι. κι οπως βλεπουμε οι ανεργοι κακοπερνανε!
αν ισχυε δε θα βλεπαμε αντρες που δεν εχουν τπτ μοναχικους να σαπιζουν ψαχνωντας απελπισμενοι ακομα και σε φορουμ ψυχολογιας. και το αγορακι που εκανε το θεμα ακομα, λες να παραμενει μονο του απο επιλογη, ενω σου εγραψε παει μεχρι και γυμναστηριο, αλλα απλα δεν εχει σπιτι δικο του ? αν ειχε εγω σου λεω πως θα αλλαζαν τα πραγματα, ολο και καποια θα του δειχνε ενδιαφερον ακομα κι εδω στο διαδικτυο. εστω για one night stand, οταν υπαρχει ο χωρος τον εκμεταλευονται.
σοβαρα ? αν ανεβαζα καμια κατοσταρα φωτογραφιες με τους κοιλιακους και το αμαξι μου, ξερεις ποσα requests για φιλια θα μου στελναν ? το ιδιο ισχυει για οποιοδηποτε αλλο social network, μα κι εξω ειναι δυνατον να μη σε θαυμασουν οταν βγεις και στη παραλια πχ ή ακομα και χειμωνιατικα ? λιγο να φανεις δεν θελει και πολυ. γιατι νομιζεις λιωνουν ολοι στα γυμναστηρια ?
29-03-2012, 16:59 #54
Δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο!!!!
Την ιδια απορια εχω και εγω!!! Ειναι οντος τραγικο.
Για μενα συμβαινουν μερικα πραγματα. Πρωτον δεν υπαρχει καμια σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση απο πουθενα. Ουτε γονεις ουτε στο εκπαιδευτικο συστημα. Δευτερον υπαρχει φοβερη παραπληροφορηση για το τι ειναι σεξ τι ειναι ερωτας και σε συνδυασμο με το προτυπο ανθρωπου που προβαλλεται απο τα μεσα πιστευω ιδιαιτερα οι νεοτεροι ανθρωποι "ζουν" και κατευθυνονται μεσα απο αυτο χανοντας την ουσια. Αυτοματα λοιπον ο καθε νορμαλ ανθρωπος θεωρει τον εαυτο του αποτυχια που δεν ανηκει σε καποιες κλικες και δεν αφηνει τον εαυτο του ελευθερο να ερωτευτει. Ειμαι σιγουρος (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα) πως σε απειρες φασεις καποιο εμφανισιμο αγορι εχει αιστανθει πραγματα για μια οχι εμφανισιμη ή "cool" κοπελα και τα εχει απορριψει γιατι εκεινη δεν πληροι τα δικα του στανταρ τα κοινωνικα και τα εμφανισιακα. Τριτον, και οσο παει γινεται χειροτερο, ο κοσμος εχει μαθει να προσωμοιωνει τα παντα μεσα απ τους υπολογιστες και το ιντερνετ. Πριν απο σαραντα χρονια δεν υπηρχαν ουτε τοσες πολλες τσοντες, ουτε φειςσμπουκ ουτε τπτ... οποτε ο καθενας εψαχνε the real thing.... Οταν ομως πλεον η προσωρινη ανακουφιση ειναι τοσο πανευκολο να βρεθει, τοτε μοιραια αν εισαι και λιγο ντροπαλος τι θα προτιμησεις? να βγεις απ την ζωνη ασφαλειας σου και να πεσεις στο παιχνιδι της ζωης? Εεεε εχεις καυλες και ξαφνικα βρισκεσαι μπροστα απο μια θαλασσα απο τσοντες... Εεεε τον παιζεις ηρεμεις και μετα βγαινεις εξω "χαλαρος" οποτε σιγα σιγα σου γινεται συνηθεια και το να ερωτευτεις και να προσεγγισεις την κοπελα που σαρεσει γινεται ολο και πιο απομακρο αλλα και "ξενο" απο σενα...πιστεψε με για μενα ηταν ετσι για χρονια.
Αυτα σε συνδυασμο με τον φοβο της αποτυχιας που με παραλογο τροπο εχει καταβαλει τους ανθρωπους εεε ηρθε κι εδεσε το γλυκο.... Μπορειτε να παρετε παραδειγμα απο το γεγονος οτι υπαρχει ολοκληρη βιομηχανια του αυνανισμου!!!! Μου φαινεται απιστευτο... φουσκωτες κουκλες, ψευτικα αιδοια, 3d παιχνιδια που ελεγχεις τους "ηρωες" να κανουν σεξ οπως θες... ΔΛΔ ΕΛΕΟΣΣ!!!
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ μου φαινοταν τοσο περιεργο που ενας θειος μου, τα ξαδερφια μου τα κυνηγουσε να μην βλεπουν τσοντες. Κι οταν τα κυνηγουσε το εννοω...Παρα πολυ αυστηρος στο θεμα αυτο. Δεν ξερω αν νιωσανε καποια καταπιεση στο θεμα αυτο, αλλα σιγουρα απο μενα βρηκανε κοπελα και ολοκληρωσανε ΠΟΛΥ πιο μικροι απο μενα που ημουν ξεφραγο αμπελι και ουσιαστικα στην ιδια και χειροτερη μοιρα με το παιδι που ανοιξε το τοπικ. Γιατι οταν εισαι μικρος και ανωριμος και δεν ξερεις απο ζωη τι πιο φυσιολογικο να διαλεγεις παντα τον ευκολο δρομο. Πειναω?? Τι θα φαω?? Χαμπουργκερ... Καυλωσα?? τι θα κανω..?? μα φυσικα θα δω τσοντες... και ουτω καθεξης... ΕΚΕΙ λοιπον μπαινει ο ρολος της διαπαιδαγωγησης και του γονεα που σφιγγει τα λουρια.
Οσο για τον θεματοθετη εγω εχω να πω τα εξης. Συνηθειες χρονων δεν κοβονται ευκολα απο τη μια απο την αλλη ομως πρεπει τουλαχιστον να μπει καποιος ελεγχος. Αρα λοιπον, ξεκολα απο το ιντερνετ, ξεκινα να παρακολουθεις την σχολη σου (αν σαρεσει - αλλιως παρατα την και κανε κατι αλλο σοβαρα τωρα) σαν να εισαι παλι πρωτο ετος. Πηγαινε στα μαθηματα που χρωστας. Να ενδιαφερεσαι, να κανεις παρεα με κοριτσια και αγορια που ενδιαφερονται να κρατας σημειωσεις κτλ, γραψου σε καποιο αθλημα. Κανε παρεες, να μιλας στον κοσμο, να λες καλημερα... Εξασκησε τα χομπυ και τα ενδιαφεροντα σου κτλ κτλ... ΚΛΕΙΣΕ τον υπολογιστη, φροντισε την εμφανιση σου και θα ρθουν και οι γκομενες. Οταν βλεπεις μια που σαρεσει χαμογελα της και μιλα της...δεν ειναι μαγισες και προφητες ουτε στο μυαλο μας μεσα. Πηγαινε σε κλαμπ...βρες καμια που κοιταει, χορεψε την... με ηρεμια και ψυχραιμια παντα... Μπορει να φαινονται βουνο οσα λεω, ομως με υπομονη αλλα πανω απο ολα την ΔΙΑΘΕΣΗ να αλλαξεις τη ζωη σου θα δεις οτι σιγα σιγα ολα γινονται και ποσο πιο ωραια θα αισθανεσαι μετα... Εισαι στην πιο ΓΑΜΑΤΗ ηλικια μην καθεσαι μεσα ειναι κριμα... Εισαι πολυ μικρος και ο κοσμος ειναι τεραστιος με πολλα ωραια πραγματα ομως να ξερεις οτι ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ. Τπτ μα τπτ δεν ερχεται ουρανοκατεβατο. Για καποιους τα πραγματα ειναι λιγο πιο ευκολα για καποιους οχι αλλα σε καθε περιπτωση αξιζει τον κοπο πιστεψε με, να το παλεψεις οσο πιο δυνατα μπορεις. Θα σε καταπληξεις οταν δεις για ποσα πραγματα εισαι ικανος που ουτε καν το φανταζοσουν.
Οσο για τους απαισιοδοξους ανθρωπους απλα απεφυγε τους... Μην ακους κανεναν. Οι πιο πολλοι (με μενα μεσα, ειναι απλα ανυπομονοι, τεμπεληδες και γκρινιαρηδες)
29-03-2012, 17:09 #55
29-03-2012, 17:09 #56
29-03-2012, 17:16 #57
Οχι μονο απαισιοδοξοι ειμαστε αλλα και καλοπερασακηδες και φοβεροι εγωιστες και καθε δευτερολεπτο της ζωης μας που χανουμε μας αξιζει και με το παραπανω. Εχουμε μαθει και καλυπτουμε την φοβερη νωθροτητα μας με θυματοποιηση, κλαψουρισμα, η ******* η κοινωνια κτλ... ή πχ η φωτο πιο πανω με τις κοπελες που χαζογελανε... δεν θα μπορουσα να διαφωνω περισσοτερο... Οποια το βλεπει ετσι, ιδιαιτερα στην εποχη αυτη θα κοιμαται αγκαλια με δονητες και επιπροσθετως πρεπει να διαλυθει καποτε ο μυθος της "μουναρας"... λες και οι υπολοιπες δεν ειναι γυναικες αλλα τιποτενιες υπαρξεις... Ποσο πια θα αφηνει αυτη η κοινωνια της μεγαλες βιομηχανιες της ομορφιας να της ΓΑΜΑΕΙ τη ζωη??? Ελεος μωρε ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ
29-03-2012, 17:18 #58
29-03-2012, 17:22 #59
λες κι ο ερωτας που το κανετε θεμα, διαρκει τοοοοοοοοοοοσο πολυ, που κραταει για παντα. τι κι αν ερωτευτει καποια τη καλη συμπεριφορα του αλλου ή τα λεφτα του ? ειναι απολυτως φυσιολογικο και κατανοητο να θελει ο αντρας να της προσφερει τον ουρανο με τ'αστρα. μονο που δυστυχως σε τουτη τη χωρα χρεωκοπησαμε και δε μπορουμε να προσφερουμε ουτε στον εαυτο μας.
29-03-2012, 17:36 #60
και στην τελικη τζιμ, τι με νοιαζει εμενα κι εσενα, τι κανουν οι κοιλαραδες, τι κανουν οι ψωναρες, τι κανουν οι πλουσιοι, οι καγκουρες και οι ψηλομυτες. Δε δινω δεκαρα τσακιστη ουτε απασχολω το ενα χιλιοστο της σκεψες μου με αυτους και αυτες. ΚΟιταω αυτα που ενδιαφερουν εμενα κι αυτοι δεν ειναι στη ζωη μου και δε με επηρεαζουν.
Ενω ο ανθρωπος που εχει πεσει μες στη λουμπα, συνεχως θελει να αναμασαει αυτα που τον θυμωνουν και δεν του αρεσουν, λες και του επηρεαζουν τη ζωη. Αυτο το συνεχες αναμασημα βουλιαζει τη ζωη του ομως, κι οχι οι ανθρωποι, αλλα αν το καταλαβει αυτο θαναι ευτυχισμενος, τετοιο πραγμα ομως δε θελει για τον εαυτο του. Θελει τα λευκα ονειρα των ακαμπτων εμμονων του και των σκληρων αρνητικων σκεψεων, οπως εγραψα κι αλλου, σαν το πρεζακι.