Σύνδρομο χρόνιας μαλακίας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 102
    Banned
    αρα καταληγουμε πως οπως παντα, απ'την αρχη ειχα δικιο, απλα καποιοι την ψωνισαν και με αμφισβητησαν. δε πειραζει συνεχιστε τις υποτιθεμενες αληθειες με βαση τις θεωριες σας. εκει εξω ξερετε καλα οτι δεν ισχυουν οσα λετε, ο ονειροκοσμος δεν υπαρχει. δικαιωμενος μπορω επιτελους να αποχωρησω με το κεφαλι ψηλα απ'το θεμα, εχουμε κι αλλες δουλειες να κανουμε. :cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αρα καταληγουμε πως οπως παντα, απ'την αρχη ειχα δικιο, απλα καποιοι την ψωνισαν και με αμφισβητησαν. δε πειραζει συνεχιστε τις υποτιθεμενες αληθειες με βαση τις θεωριες σας. εκει εξω ξερετε καλα οτι δεν ισχυουν οσα λετε, ο ονειροκοσμος δεν υπαρχει. δικαιωμενος μπορω επιτελους να αποχωρησω με το κεφαλι ψηλα απ'το θεμα, εχουμε κι αλλες δουλειες να κανουμε. :cool:
    ΚΕΝΟ, άμα απο αυτά που έγραψα εσυ έβγαλες αυτα τα συμπεράσματα τι να πω... πιο πολύ πείσμα διακρίνω με αυτη σου την απάντηση και άρνηση. Τεσπα, ρε φίλε εγω δεν σου μίλησα για ονειρόκοσμο σου είπα οτι μειώνεις τον εαυτό σου υιοθετώντας κάποιες στρεβλές πεποιθήσεις και στερεότυπα όσον αφορά τα πρότυπα και τους ρόλους σε μια σχέση. Εαν τωρα εσυ θες να μου πεις οτι στην Αθήνα γαμάνε μονο οι πλούσιοι να στο πω έτσι, οκ, όλοι οι άντρες που έχουν μια γυναίκα δίπλα τους είναι πλούσιοι ή ευκατάστατοι και όλοι οι άλλοι είναι περίσσευμα, και η αναλογία μεταξύ ανδρών γυναικών είναι 2 προς 1 (!). Τωρα το ότι στο δίπλα νήμα ο άλλος είναι άνεργος και η γυναίκα του καθηγήτρια θα είναι η εξαίρεση του γενικού κανόνα, οκ πάω πάσο.
    Forbidden dreams

Banned
    δε το εγραψα για σενα φιλε μου, δε ψωνιστηκες εσυ καπου, αλλες το καναν, ξερουν αυτες...

δεν εχω να πω κατι αλλο παραπανω στο θεμα, μονο να συμβουλεψω αυτες που χανονται στις ρομαντικες τους θεωριες περι αγαπης κι ερωτα, να το αντιμετωπιζουν οσο το δυνατον πιο ρεαλιστικα γινεται.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    ΚΕΝΟ, άμα απο αυτά που έγραψα εσυ έβγαλες αυτα τα συμπεράσματα τι να πω... πιο πολύ πείσμα διακρίνω με αυτη σου την απάντηση και άρνηση. Τεσπα, ρε φίλε εγω δεν σου μίλησα για ονειρόκοσμο σου είπα οτι μειώνεις τον εαυτό σου υιοθετώντας κάποιες στρεβλές πεποιθήσεις και στερεότυπα όσον αφορά τα πρότυπα και τους ρόλους σε μια σχέση. Εαν τωρα εσυ θες να μου πεις οτι στην Αθήνα γαμάνε μονο οι πλούσιοι να στο πω έτσι, οκ, όλοι οι άντρες που έχουν μια γυναίκα δίπλα τους είναι πλούσιοι ή ευκατάστατοι και όλοι οι άλλοι είναι περίσσευμα, και η αναλογία μεταξύ ανδρών γυναικών είναι 2 προς 1 (!). Τωρα το ότι στο δίπλα νήμα ο άλλος είναι άνεργος και η γυναίκα του καθηγήτρια θα είναι η εξαίρεση του γενικού κανόνα, οκ πάω πάσο.
    Γιαννη προσωπικα χαιρομαι με τα τελευταια μηνυματα σου! Δεν το περιμενα να πω την αληθεια :p
    Oσον αφορα την ατυχια σου, αν και παραδοξως ο,τι λεω κατηγορειται και ακυρωνεται ως στερεοτυπο απο ανθρωπους που οι ιδιοι με περηφανια σκεφτονται και επιχειρηματολογουν μονο με στερεοτυπα, μπορω να σου πω οτι εμενα στη ζωη μου μου εχει φανει πολυ χρησιμο το εξης: Μην σκεφτεσαι τα προβληματα, για να μην ερχονται. Οι ανθρωποι τεινουν να τα αντιμετωπιζουν πολυ διαφορετικα, αλλος τα πεταει πισω του και δεν τα σκεφτεται, αλλος επιμενει να τα λυσει παση θυσια και αλλος κοπαναει το κεφαλι του σε αυτα και βασανιζεται. Οι καλυτεροι ειναι αυτοι που τα πετανε πισω τους και δε χολοσκανε για αυτα, γιατι προχωρανε μπροστα, σε αντιθεση με τους αλλους που κολλανε. Ο μεγας Αλεξανδρος ειναι το καλυτερο παραδειγμα με τον Γορδιο δεσμο. Οποτε καλο ειναι να μην σκεφτεσαι και αναμασας την οποια ατυχια θεωρεις οτι ειχες, το μονο που καταφερνεις ετσι ειναι να σε κανεις να αισθανεσαι ασχημα και να κολλας εκει.

Banned
    πραγματικα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο, οχι μονο απ'το αδικο ψωνισμα ορισμενων χρηστριων, αλλα κι επειδη συνεχιζουν να γραφουν πραγματα που δεν ισχυουν, λες κι επιπλεουν μεστις θεωριες και τον ονειροκοσμο τους. εκτος του οτι οι ιδιες αναφεραν το μεγα στερεοτυπο του δηθεν ολοι ειναι προβληματικοι και πρεζακια αρνητικοτητας, τωρα ακυρωνουν και το τεραστιο προβλημα της οικονομικης κρισης λεγωντας ετσι απλα να μη το σκεφτομαστε. οι λεξεις ανεργια, φτωχεια, πεινα, μαλλον δεν τους ειναι γνωστες, και πιστευουν οτι δεν ειναι ικανες να επηρεασουν. ομως εδω και μονος οταν ειναι κανεις κι αναγκαζεται να μενει με τους γονεις γιατι δε τον φτανουν τα λεφτα να νοικιασει αλλου, προκαλειται προβλημα απ'τη καταπιεση. φαντασου τωρα αν κι οταν καταφερει να εχει και κοπελα, πως να το κρυψει αυτο ? και πες οτι της το κρυβεις, που θα τη πας οταν εισαι αντρας ? και πως ακριβως οταν δεν εχεις μια να πληρωσεις ? πως θα κοπει αυτο το προβλημα σαν τον γορδιο δεσμο ? τι ειναι η φτωχεια κανα ντουβαρι να το γκρεμισουμε ? ε ρε πουστη εδω μεσα, δε μιλαω με ανθρωπους που ζουν κι εκει εξω, να γνωριζουν τι παει να πει πραγματικοτητα ?

Senior Member
    Εγώ συμφωνώ παντως ΚΕΝΟ με σένα στο θέμα της φτώχειας. Και με τη ρήση "όπου φτωχός και η μοίρα του". Απλά διαφωνώ ότι είναι ιδίωμα μόνο των γυναικών να θέλουν την καλοπέραση μεσα από τα χρήματα. Πιστεύω ότι είναι και των δύο φύλων. Ολοι να καλοπερνούν θέλουν έστω και με την τσέπη του/της αλλουνού-ής.
    Eπίσης πιστευω ότι αν είχα χρήματα θα είχα όποιον άντρα θελω ή σχεδόν όποιον άντρα θέλω. Το αντίστοιχο και για τους άντρες. Λυπαμαι που απογοητευω μερικούς αλλά και γω είμαι πολύ αρνητική σε αυτό το θέμα (της αληθινής αγαπης)

Senior Member
    πραγματικα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο, οχι μονο απ'το αδικο ψωνισμα ορισμενων χρηστριων, αλλα κι επειδη συνεχιζουν να γραφουν πραγματα που δεν ισχυουν, λες κι επιπλεουν μεστις θεωριες και τον ονειροκοσμο τους. εκτος του οτι οι ιδιες αναφεραν το μεγα στερεοτυπο του δηθεν ολοι ειναι προβληματικοι και πρεζακια αρνητικοτητας, τωρα ακυρωνουν και το τεραστιο προβλημα της οικονομικης κρισης λεγωντας ετσι απλα να μη το σκεφτομαστε. οι λεξεις ανεργια, φτωχεια, πεινα, μαλλον δεν τους ειναι γνωστες, και πιστευουν οτι δεν ειναι ικανες να επηρεασουν. ομως εδω και μονος οταν ειναι κανεις κι αναγκαζεται να μενει με τους γονεις γιατι δε τον φτανουν τα λεφτα να νοικιασει αλλου, προκαλειται προβλημα απ'τη καταπιεση. φαντασου τωρα αν κι οταν καταφερει να εχει και κοπελα, πως να το κρυψει αυτο ? και πες οτι της το κρυβεις, που θα τη πας οταν εισαι αντρας ? και πως ακριβως οταν δεν εχεις μια να πληρωσεις ? πως θα κοπει αυτο το προβλημα σαν τον γορδιο δεσμο ? τι ειναι η φτωχεια κανα ντουβαρι να το γκρεμισουμε ? ε ρε πουστη εδω μεσα, δε μιλαω με ανθρωπους που ζουν κι εκει εξω, να γνωριζουν τι παει να πει πραγματικοτητα ?
    Ρε συ ΚΕΝΟ όλος ο τρόπος σκέψης σου είναι λάθος. Έχεις στανταρ δεδομένο οτι εαν βρείς κοπέλα αυτή θα περιμένει ντε και καλά να έχεις εσύ σπίτι και λεφτά να στα τρώει. Που ξέρεις εσυ ρε φίλε αν βρεις καμια φοιτήτρια και έχει αυτή δικό της χώρο στην τελική? Δεν λέω οτι το να μην έχεις ανεξαρτησία δεν είναι πρόβλημα (ναι, είναι πολλές φορές) αλλα δεν είναι ΤΟ ΑΙΤΙΟ του οτι δεν έχεις κοπέλα.

Επίσης, αυτα που λες για την κρίση με αγγίζουν κι εμένα αν θέλεις να ξέρεις και πολύ άμεσα, μην νομίζεις οτι ειμαι οικονομικά σε καλύτερη μοιρα απο την δική σου. Αλλα ρε φίλε, το εξετάζω πιο ανοικτά το θέμα και βλέπω και γυρω μου τι γίνεται με γνωστούς και φίλους μου κατα καιρούς. Στο μυαλό μου λοιπόν έρχονται πολλά παραδείγματα που απλά δεν κολλάνε σε αυτά που λες. Δεν λέω οτι δεν ισχύουν, απλά λέω οτι δεν είναι ο κανόνας και οτι εσυ έχεις κολλήσει σε λάθος πράγματα. Νταξει, εμένα μου φταίει η ατυχία μου γιατι τα βαλα κάτω και τα εξέτασα απο δω, τα εξέτασα απο κει και ειδα οτι άστα να πάνε μου ρχονται όλα σε λάθος χρόνο και καταστάσεις και χίλια δυο άλλα. Αλλα εσυ, μπορείς να μου πεις τωρα στ αλήθεια οτι πιστεύεις οτι το βασικό αίτιο για το οποίο δεν έχεις τωρα μια σχέση είναι η οικονομική κρίση??? Λες και μονο εσύ την περνάς?

Δλδ ρε φιλε πριν απο την οικονομική κρίση την περνούσες φίνα? Γιατι εγω όταν δούλευα και έμενα σε δικό μου σπίτι κάτω για χρόνια δεν θυμάμαι να ήταν τα πράγματα τόσο ιδανικά όσο θές να πιστεύεις, και ίσα ίσα πολλές φορές χτυπούσα κατι 12ωρα στην δουλειά που όλη μου η ζωή περνούσε χωρις να καταλάβω τπτ. Γιατι έχεις πλάσει μέσα σου μια εικόνα οτι έτσι θα ναι τα πράγματα εαν αυτή την στιγμή είχες ανεξαρτησία? Πρώτα δλδ περιμένεις να βρείς δουλειά ωστε να πας να νοικιάσεις σπίτι και να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις και κανα αμάξι και ΜΕΤΑ θα ψαχτείς για καμια σχέση?

Τι να πω ρε συ, δεν ξέρω. Για την κρίση γεγονός είναι οτι οι προηγούμενες γενιές σε αυτη την κωλοχώρα κατάφεραν να καταστρέψουν μια γενιά (την γενιά των ίδιων τους των παιδιών), αλλα απο κει και πέρα φίλε αμα περιμένεις να φτιάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα για να ψαχτεις για δουλειά ή του τι θα κάνεις στην ζωή σου θα περιμένεις λοοοοοοοοοοοοοοοονγκ ταιμ.

ΥΓ Κολλητάρι μου απο χρόνια συνομήλικος κατω, έχει σχέση 10 και βάλε χρόνια και δεν εχει δικό του ανεξάρτητο χώρο, ουτε η γκομενα του. Τις περισσότερες φορές την βγαζουν στο σπίτι της όταν οι γονείς της λείπουν (δουλειά, χωριό κτλ). Εαν αυτός σκεφτόταν όπως εσύ, θα καθότανε να περιμένει πότε θα του επιτρέψουν τα οικονομικά του να ανεξαρτητοποιηθεί, να πάει να νοικιάσει σπίτι, να πάρει αμάξι και να βάλει και κανα φράγκο στην τράπεζα ωστε να πάει ΜΕΤΑ να ψαχτει για καμια γκόμενα.

ΥΓ2 Γενικά εσείς οι Αθηναίοι και Αθηναίες είστε ολίγον τι ............ αλλα άσε μην παρεξηγηθούμε.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Εγώ συμφωνώ παντως ΚΕΝΟ με σένα στο θέμα της φτώχειας. Και με τη ρήση "όπου φτωχός και η μοίρα του". Απλά διαφωνώ ότι είναι ιδίωμα μόνο των γυναικών να θέλουν την καλοπέραση μεσα από τα χρήματα. Πιστεύω ότι είναι και των δύο φύλων. Ολοι να καλοπερνούν θέλουν έστω και με την τσέπη του/της αλλουνού-ής.
    Εχεις δει ρε συ μπλου κανέναν άνδρα να κοιτάζει να τα φάει απο γυναίκα? Νταξει, μην λέμε οτι θέλουμε τώρα, και να ισχύει κατι τέτοιο παίζει σε μονοψήφια ποσοστά.

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Eπίσης πιστευω ότι αν είχα χρήματα θα είχα όποιον άντρα θελω ή σχεδόν όποιον άντρα θέλω. Το αντίστοιχο και για τους άντρες. Λυπαμαι που απογοητευω μερικούς αλλά και γω είμαι πολύ αρνητική σε αυτό το θέμα (της αληθινής αγαπης)
    Σηκώνει μεγάλη κουβεντα το θέμα της ανιδιοτέλειας στην αγάπη και πως ακριβως αντιλαμβάνεται και ορίζει ο καθένας την ίδια την αγάπη. Κατα βάθος πάντως δεν νομίζω οτι πιστεύεις ακριβώς αυτο το οποίο γράφεις.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Απο τι εχω καταλαβει θας σας πω εγω τι παιζει.το θεμα ειναι πως τα φερνουν οι συγκοιριες,αμα μπλεξεις απο μικρος με λαθος παρεα χωρις κοριτσια και μαθεις μεσα στην ψωλαρια μια ζωη,αμα για καποιο λογο μεινεις μονος και δεν εχεις παρεα αμα εισαι ντροπαλος η εχεις προβλημα επικοινωνιας ολα αυτα παιζουν ρολο.αμα καταλαβει η γυναικα οτι κομπλαρεις κλαφτα,πρεπει να πας με ψυχολογια νικητη κι ας φας την χυλοπιτα που πιστευω αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα και δεν πλησιαζουμε γυναικες.σαφως υπαρχουν και γυναικες ψυλομυτες και αλλες που φενονται απλησιαστες αλλα υπαρχουν και ανοιχτες,μην της βαζουμε ολες στο ιδιο τσουβαλι,πρεπει να σταθεις και τυχερος να βρεις μια σωστη γυναικα αλλα δυστηχως οι πιο πολλες σωστες ειναι καπαρωμενες.Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες τουλαχιστον στην ελλαδα εχουν αλλαξει πολυ προς το χειροτερο(οχι ολες) αλλα αυτο που λεει η λιλιουμ οτι οσο σκεφτομαστε αρνητικα και βραζουμε στο ζουμι μας και λεμε οτι ολες ειναι πουτ@νες και αλλα κανουμε τα πραγματα χειροτερα για εμας.εγω πιστευω το κολπο ειναι να σκεφτομαστε θετικα,να εχουμε ψυχολογια νικητη και να βλεπουμε πιο χαλαρα τα πραγματα και οχι τοσο σφηγμενα αλλα το δυσκολο κομματι ειναι να καταφερεις να αλαξεις και να γινεις ολα αυτα που ειπα.

Banned
    Ρε συ ΚΕΝΟ όλος ο τρόπος σκέψης σου είναι λάθος. Έχεις στανταρ δεδομένο οτι εαν βρείς κοπέλα αυτή θα περιμένει ντε και καλά να έχεις εσύ σπίτι και λεφτά να στα τρώει. Που ξέρεις εσυ ρε φίλε αν βρεις καμια φοιτήτρια και έχει αυτή δικό της χώρο στην τελική? Δεν λέω οτι το να μην έχεις ανεξαρτησία δεν είναι πρόβλημα (ναι, είναι πολλές φορές) αλλα δεν είναι ΤΟ ΑΙΤΙΟ του οτι δεν έχεις κοπέλα.
    γιατι αυτο ισχυει, ο αντρας ειναι που προσφερει προστασια στη γυναικα, το σπιτι, το αμαξι κι ολα τα υπολοιπα αυτος τα παρεχει υποτιθεται. αλλιως αν δε μπορει να τα παρεχει τοτε χαρακτηριζεται ανικανος και μαμοθρεφτο. ειναι απ'τη φυση ετσι φτιαγμενο, ο ρολος της γυναικας ειναι να κανει παιδια και να φροντιζει, ο αντρας πρεπει να φροντισει ολα τα υπολοιπα σαν πιο δυνατος κι ολας που ειναι. μακαρι να βρω φοιτητρια και με δικο της χωρο, μονο που θα την εχουν προλαβει σιγουρα αλλοι, γιατι τετοιες ευκαιριες δεν χανονται.

Επίσης, αυτα που λες για την κρίση με αγγίζουν κι εμένα αν θέλεις να ξέρεις και πολύ άμεσα, μην νομίζεις οτι ειμαι οικονομικά σε καλύτερη μοιρα απο την δική σου. Αλλα ρε φίλε, το εξετάζω πιο ανοικτά το θέμα και βλέπω και γυρω μου τι γίνεται με γνωστούς και φίλους μου κατα καιρούς. Στο μυαλό μου λοιπόν έρχονται πολλά παραδείγματα που απλά δεν κολλάνε σε αυτά που λες. Δεν λέω οτι δεν ισχύουν, απλά λέω οτι δεν είναι ο κανόνας και οτι εσυ έχεις κολλήσει σε λάθος πράγματα. Νταξει, εμένα μου φταίει η ατυχία μου γιατι τα βαλα κάτω και τα εξέτασα απο δω, τα εξέτασα απο κει και ειδα οτι άστα να πάνε μου ρχονται όλα σε λάθος χρόνο και καταστάσεις και χίλια δυο άλλα. Αλλα εσυ, μπορείς να μου πεις τωρα στ αλήθεια οτι πιστεύεις οτι το βασικό αίτιο για το οποίο δεν έχεις τωρα μια σχέση είναι η οικονομική κρίση??? Λες και μονο εσύ την περνάς?
    μα δε το λεω μονο για μενα, μιλαω σχεδον παντα ΓΕΝΙΚΑ κι οχι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. συμφωνω κι εσενα κι ΟΛΟΥΣ μας εχει κανει ζημια η κριση!!!!! δε το θελαμε ομως οπως ισχυριζεται η λιλιουμ, λες και γουσταρουμε τη κακομοιρια και τον αρνητισμο, σαν να ειμαστε πρεζακια. ουτε κανεις θελει να σαπιζει μονος του, οταν ομως δεν του δινουν σημασια, δεν εχει κατι να δωσει, τι αλλο να κανει ? ξερεις πολλους που να θελουν να καταστραφουν και να μη διασκεδαζουν στη ζωη τους ? αναγκαστικα ομως εχουμε γινει χαλια και περναμε σκατα. κι αυτο ΕΙΝΑΙ το προβλημα...

Δλδ ρε φιλε πριν απο την οικονομική κρίση την περνούσες φίνα? Γιατι εγω όταν δούλευα και έμενα σε δικό μου σπίτι κάτω για χρόνια δεν θυμάμαι να ήταν τα πράγματα τόσο ιδανικά όσο θές να πιστεύεις, και ίσα ίσα πολλές φορές χτυπούσα κατι 12ωρα στην δουλειά που όλη μου η ζωή περνούσε χωρις να καταλάβω τπτ. Γιατι έχεις πλάσει μέσα σου μια εικόνα οτι έτσι θα ναι τα πράγματα εαν αυτή την στιγμή είχες ανεξαρτησία? Πρώτα δλδ περιμένεις να βρείς δουλειά ωστε να πας να νοικιάσεις σπίτι και να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις και κανα αμάξι και ΜΕΤΑ θα ψαχτείς για καμια σχέση?
    σαφως περνουσα λιγο καλυτερα απο τωρα. τοτε καταφερα κι εκανα και πεντε σχεσουλες, συγκατοικουσα ηδη και με τη μια επειδη ηταν φτηνοτερα τα νοικια. τωρα πλεον πως να κανω κατι παρομοιο οταν ουτε δουλειες δεν υπαρχουν ? αλλα και να ειχα δουλεια, οι μισθοι ειναι ελαχιστοι αν δε κοπουν τελειως, και τα νοικια -οπως και τα παντα ολα στην ελλαδα- να εχουν αυξηθει απελπιστικα πολυ! πως θα ζησει ετσι ενας ανθρωπος, πως θα παει μπροστα ? με τετοιες τιμες να μην τον φτανουν ουτε να φαει στο τελος ? και μεσα σε ολα αυτα τα προβληματα, της ανεξαρτησιας και της επιβιωσης, ερχεται και το ερωτικο, με τις περισσοτερες να εχουν καμποσες απαιτησεις για να σου κατσουν. ε δε θελει και πολυ μετα για να καταλαβεις γιατι κανεις δεν εχει ορεξη και χαθηκε ο ερωτας.

Τι να πω ρε συ, δεν ξέρω. Για την κρίση γεγονός είναι οτι οι προηγούμενες γενιές σε αυτη την κωλοχώρα κατάφεραν να καταστρέψουν μια γενιά (την γενιά των ίδιων τους των παιδιών), αλλα απο κει και πέρα φίλε αμα περιμένεις να φτιάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα για να ψαχτεις για δουλειά ή του τι θα κάνεις στην ζωή σου θα περιμένεις λοοοοοοοοοοοοοοοονγκ ταιμ.
    ανηκω σ'αυτη τη γενια που λες, τη κατεστραμμενη, επειδη η προηγουμενη ψηφιζε τα ιδια και τα ιδια και κοιτουσε πως να βολευτει στο δημοσιο και να καλοπερασει. ακομα και τωρα παλι Πασοκ και ΝΔ πιστευω θα βγει, γιατι οι ελληνες γενικοτερα ειναι μαλακες και κολλημενοι. και ναι το ξερω οτι θα πρεπει να περιμενω πολυ για να φτιαξουν τα πραγματα εδω. υπαρχουν ομως κι αλλες επιλογες. απ'τη φυγη με το ζορι (κατι που δε καταφερα ακομα), μεχρι την αυτοκτονια. ολα μεστο προγραμμα ειναι και ειναι υπεροχα.

ΥΓ Κολλητάρι μου απο χρόνια συνομήλικος κατω, έχει σχέση 10 και βάλε χρόνια και δεν εχει δικό του ανεξάρτητο χώρο, ουτε η γκομενα του. Τις περισσότερες φορές την βγαζουν στο σπίτι της όταν οι γονείς της λείπουν (δουλειά, χωριό κτλ). Εαν αυτός σκεφτόταν όπως εσύ, θα καθότανε να περιμένει πότε θα του επιτρέψουν τα οικονομικά του να ανεξαρτητοποιηθεί, να πάει να νοικιάσει σπίτι, να πάρει αμάξι και να βάλει και κανα φράγκο στην τράπεζα ωστε να πάει ΜΕΤΑ να ψαχτει για καμια γκόμενα.
    επειδη εχω δυο-τρεις απο Κρητη στο φεησμπουκ, ξερω οτι ειναι καλυτερες απ'τις αθηναιες. μονες τους δινουν σημασια στους αντρες, και τους φροντιζουν πολυ. δεν ειναι οπως εμας εδω ψυχρες και ψωνισμενες να αδιαφορουν. αμα εμενα Κρητη καλα θα ηταν και ισως να ειχα βολευτει ηδη. τι κριμα ομως που δε μενω.

ΥΓ2 Γενικά εσείς οι Αθηναίοι και Αθηναίες είστε ολίγον τι ............ αλλα άσε μην παρεξηγηθούμε.
    συμφωνω απολυτα! μονο που δεν το επελεξα να ζω εδω. τιποτα δεν επελεξα.

Senior Member
    επειδη εχω δυο-τρεις απο Κρητη στο φεησμπουκ, ξερω οτι ειναι καλυτερες απ'τις αθηναιες. μονες τους δινουν σημασια στους αντρες, και τους φροντιζουν πολυ. δεν ειναι οπως εμας εδω ψυχρες και ψωνισμενες να αδιαφορουν. αμα εμενα Κρητη καλα θα ηταν και ισως να ειχα βολευτει ηδη. τι κριμα ομως που δε μενω.
    !!!!!!!!!!!!! :p Φίλε είσαι ΤΡΑΓΙΚΑ λάθος ! Μα ΤΡΑΓΙΚΑ μιλάμε. Και άκου και μια συμβουλή : ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ απο νησιώτισσες, ΜΑΚΡΙΑ !
    Άμα γουστάρεις γυναίκες οι οποίες θα σου δειξουν και λιγο αγάπη και σημασία, τοτε να έχεις υπ όψην σου Κεντρική ή Βόρειο Ελλάδα. Κρήτη λέει?? Είσαι άγρια νυχτωμένος φίλε ΚΕΝΟ.

ΥΓ Όσον αφορά ορισμένες πολιτικές απόψεις που έγραψες συμφωνώ απολύτως κι επαυξάνω.
    Forbidden dreams

Banned
    ε Αθηνα μενω, τι θελεις να εχω πηδηξει ολη την χωρα απο δω ? και στη Κρητη μια φορα ειχα παει μονο, για διακοπες το καλοκαιρι. δεν εχω παρε δωσε πολλα...

Senior Member
    ...Γενικά εσείς οι Αθηναίοι και Αθηναίες είστε ολίγον τι ............ αλλα άσε μην παρεξηγηθούμε.
    για πες! για πες! ήταν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για μένα να έρθει ένας Κρητικός να μας κάνει το προφίλ! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    για πες! για πες! ήταν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για μένα να έρθει ένας Κρητικός να μας κάνει το προφίλ! :D
    κι εγώ ανυπομονώ να μάθω περισσότερα!.. Και για τις Αθηναίες, αλλά και για τις νησιώτισσες!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast