Τι σκέφτεστε; - Page 657
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 657 of 1532 FirstFirst ... 1575576076476556566576586596677077571157 ... LastLast
Results 9,841 to 9,855 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Χρυσάκι, πολύ super το βιβλίο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
    ANΘPΩΠINH APMONIA που πρότεινες:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ANΘPΩΠINH APMONIA
    ... Αντίθετα την Αγάπη, χαρακτηρίζει ευσπλαχνία, προσφορά και θυσία... Δεν είναι αγάπη για τον εαυτό μας, είναι οικουμενική Αγάπη. Αγάπη που δεν έχει όρια και σκαμπανεβάσματα...
    Για να το προτείνεις, μάλλον το διάβασες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Χρυσάκι, πολύ super το βιβλίο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
    ANΘPΩΠINH APMONIA που πρότεινες:)
    αν θες σου στελνω πμ να το κατεβασεις δωρεαν πανευκολα σε μισο λεπτο
    ειναι πολυ ωραιο
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    αν θες σου στελνω πμ να το κατεβασεις δωρεαν πανευκολα σε μισο λεπτο
    ειναι πολυ ωραιο
    Θα το αγοράσω, κοριτσάκι, και τώρα το καλοκαιράκι
    θα το διαβάσω... αποφεύγω να κατεβάζω βιβλία από το internet...
    δεν έχω κατεβάσει ποτέ... είναι σοβαρό θέμα το κόστος, το ξέρω,
    αλλά κι οι εκδόσεις πλήττονται άσχημα... κι έτσι προτιμώ να πληρώνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Θα το αγοράσω, κοριτσάκι, και τώρα το καλοκαιράκι
    θα το διαβάσω... αποφεύγω να κατεβάζω βιβλία από το internet...
    δεν έχω κατεβάσει ποτέ... είναι σοβαρό θέμα το κόστος, το ξέρω,
    αλλά κι οι εκδόσεις πλήττονται άσχημα... κι έτσι προτιμώ να πληρώνω...
    η αληθεια κι εγω προτιμαω χιλλιες φορες,να το ξεφυλλισω,να το διαβασω στον κηπο,να βαλω συνδετηρα..
    εχει αλλη χαρη,αλλα το βρηκα ευκαιρο και μπηκα στον πειρασμο
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Και εσύ αυτό που κάνεις τι είναι??? Άρα μην λες μόνο για τους άλλους, λέγε και για σένα αλλά και για όλους εδω μέσα. Φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι και είναι λογικό να επεμβαίνουν αυτοι που θέλουν να βοηθήσουν να ασχοληθούν και έτσι να αποκαλείται απο σένα "τσατ". Τα θέματα που ανοίγουμαι και απαντάμε είτε σόβαρα είτε για να κάνουμε μια πλάκα για ένα πιο ευχαριστο κλίμα τι είναι "τσατ"? Αν το παίρνεις έτσι τότε και εσύ όλη την ώρα τσατάρεις... όπως και όλοι μας!
    εγω οταν θελω να συζητησω ενα θεμα που με απασχολει, δε θα ερθω να το κανω εδω που ποσταρετε μονο τις σκεψεις σας. εχει διαφορα το να μπεις σε ενα θεμα με τιτλο "τι σκεφτεστε" και να γραψεις απλα το τι σκεφτεσαι και να τελειωσει εκει. και εχει διαφορα το να γραψεις πχ "σημερα απετυχα στις εξετασεις", και να πεσουν ολοι πανω σου να σε βοηθησουν (και καλα κανουν σαν φορουμ υποστηριξης) και να ξεφυγει το θεμα του "τι σκεφτεστε". το "σημερα απετυχα στις εξετασεις" θα μπορουσε να ειχε δικο του θεμα, κι οσοι θελουν να βοηθησουν αυτον που απετυχε να πηγαινουν εκει. εγω γιατι να ειμαι αναγκασμενος να διαβαζω ολο αυτο το σπαμμιλικι τωρα εδω, με οχι το "τι σκεφτεστε" του καθενος αλλα το υποθετικο σεναριο βοηθειας ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω οταν θελω να συζητησω ενα θεμα που με απασχολει, δε θα ερθω να το κανω εδω που ποσταρετε μονο τις σκεψεις σας. εχει διαφορα το να μπεις σε ενα θεμα με τιτλο "τι σκεφτεστε" και να γραψεις απλα το τι σκεφτεσαι και να τελειωσει εκει. και εχει διαφορα το να γραψεις πχ "σημερα απετυχα στις εξετασεις", και να πεσουν ολοι πανω σου να σε βοηθησουν (και καλα κανουν σαν φορουμ υποστηριξης) και να ξεφυγει το θεμα του "τι σκεφτεστε". το "σημερα απετυχα στις εξετασεις" θα μπορουσε να ειχε δικο του θεμα, κι οσοι θελουν να βοηθησουν αυτον που απετυχε να πηγαινουν εκει. εγω γιατι να ειμαι αναγκασμενος να διαβαζω ολο αυτο το σπαμμιλικι τωρα εδω, με οχι το "τι σκεφτεστε" του καθενος αλλα το υποθετικο σεναριο βοηθειας ?
    Σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις? Εσυ το επιλέγεις αυτό και αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται κάνε αναφορά ή απευθύνσου στον αρμόδιο. Τις σκέψεις μου γράφω και εγώ ακόμα και αν απευθύνομαι σε κάποιο μέλος, έτσι το βλέπω εγώ.. Αν είναι τότε άνοιξε ένα θέμα και εσύ με το παράπονο σου διοτί σύμφωνα με σένα ούτε θα έπρεπε να είχες ασχοληθει με αυτό που έγραψα και τσατάρεις αυτή τη στιγμή μαζί μου..

Banned
    ρε Χριστινα τωρα παιζουμε με το πρωτο ερωτημα, ετσι ? αν στα βαζαν εσενα μπροστα στα ματια σου πεντε-δεκα σελιδες ολοι δηθεν βοηθανε μια ασυναρτησια που γραφτηκε στο "τι σκεφτεστε" αντι να γραφουν το τι σκεφτονται, δε θα σε ενοχλουσε ? που αν αυτος που εγραψε την ασυναρτησια ηθελε να παρει βοηθεια, θα ξεκινουσε νεο θεμα αποκλειστικα και μονο γι'αυτο που τον προβληματιζει. αλλα προφανως για να το ποσταρει στο "τι σκεφτεστε" ηταν απλα μια σκεψη της στιγμης, και δεν χρειαζοταν παραπανω σχολιασμο ολοκληρες σελιδες. και προφανως εχω κανει ηδη αναφορα στο παρελθον, και ειχα βρισει και πολυ ασχημα οταν με νευριασατε! αλλα ο αντμιν οπως παντα οχι μονο αδιαφορησε, αλλα μου δωσε και παρατηρηση.

Senior Member
    Πολύ σιωπηλή μέρα σήμερα..Και μεσα μου τόση φασαρία...
    Πρέπει να συντονιστουμε καποια στιγμή...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Σκέφτομαι μήπως τελικά τα μπουρδέλα είναι προτιμότερα από μια σχέση. Δεν αντιλέγω, καλή είναι και η συντροφιά της κοπέλας, αλλά πού να ανέχεσαι την γκρίνια της και να γίνεται χίλια κομμάτια για να ικανοποιείς τις παράλογες απαιτήσεις της; Θα σκεφτεί κάποιος, και γιατί να μη βολευτείς με κάτι το ενδιάμεσο, πχ one night stand; Δηλαδή να την αποπλανήσεις, να κάνεις το παιχνίδι σου και μετά να εξαφανιστείς; Γιατί κάτι τέτοιο αργεί πολύ να συμβεί (τουλάχιστον 3 ραντεβού), ενώ στο μπουρδέλο σκας το 20ρικο και η ιερόδουλη σου κάθεται άμεσα χωρίς πολλά-πολλά. Ειδικά όταν δεν υπάρχει και δικός σας χώρος, στο φιλί μένετε. Τι αίσθημα κατάκτησης και κολοκύθια τούμπανα; Σιγά μη νιώσω κατακτητής με τα ξένα λεφτά.

Senior Member
    Κάποιες φορές σκέφτομαι πόσο εύκολο το έχουν τα αγοράκια να απαξιώνουν τον εαυτό τους όταν ασχολούνται μόνο με το πουλί τους και το εκπαιδεύουν αντί να μάθουν να εναρμονίζονται μέσα σε μια σχέση..

Senior Member
    Μαρκέλααααααα σβήσε μερικά μνματααααααα :D

Senior Member
    Γκουφάκι τι έπαθες? :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κάποιες φορές σκέφτομαι πόσο εύκολο το έχουν τα αγοράκια να απαξιώνουν τον εαυτό τους όταν ασχολούνται μόνο με το πουλί τους και το εκπαιδεύουν αντί να μάθουν να εναρμονίζονται μέσα σε μια σχέση..
    Γιατί είναι απαξίωση να σκέφτεσαι το σεξ; Δεν καταλαβαίνω, ανθρώπινη ανάγκη δεν είναι κι αυτό; Μην υποκρίνεστε από καθωσπρεπισμό ότι σας αφήνει αδιάφορες.
    Εσείς έχετε μάθει καθόλου να εναρμονίζεστε που θέλετε τον άλλον στα μέτρα σας, ζητάτε τον ουρανό με τ' άστρα λες και αξίζετε χρυσάφι και είστε όλο ανικανοποίητες και ανασφαλείς, με αποτέλεσμα στο τέλος να τον χωρίζετε;