Τι σκέφτεστε; - Page 678
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 678 of 1532 FirstFirst ... 1785786286686766776786796806887287781178 ... LastLast
Results 10,156 to 10,170 of 22967
    Senior Member
    Αϋπνία,Αγχος, Αγωνια, Αηδία, Ανοησία...
    Σκέφτομαι τη δικτατορια του Α Αποψε...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι το χτεσινοβραδυνο σκηνικο στις 6 η ωρα. μακρια απο τη πρεζα και τις καταχρησεις παιδια. ετυχε να πουμε μια κουβεντα με παλιο γνωστο ο οποιος απ'τα χριστουγεννα που χωρισε εγινε πρεζονι κανονικο. ειχαμε γυρω στα 2 χρονια να μιλησουμε, εγω δεν εχω και τοση σχεση με τον εαυτο που ηξερε πριν. με τη γνωστη καταθλιψη που μας εχει ταλαιπωρει ολους, φαινοταν χαμενος να μην μπορει να βρει νοημα. σαφεστατα λοιπον το εψυχολοτζι με βοηθαει εμενα προσωπικα, ακομα κι αν δεν εχει ψυχολογους/ψυχιατρους εδω, τουλαχιστον φτιαχνεις αυτοπεποιθηση, βρισκεις οντως καποιου ειδους υποστηριξη, απ'το τιποτα απολυτως των υπολοιπων εκει εξω. εφυγα γρηγορα γρηγορα τελικα γιατι ηταν κι αργα. η ηρωινη ειναι βρωμα, σε 4 χρονια πεθαινει και ο πιο δυνατος (ΖΝ copyrights). επισης κοφτε αλκοολες, τσιγαρα, ναι κι εσενα φιλη μου το λεω που καπνιζεις στη δουλεια. παρατα φιλε μου τη πρεζα και πιασε το ζαμπον!

Senior Member
    Ναι Κενο απεχθάνομαι και εγώ τα ναρκωτικά αν και έχω δοκιμάσει. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του και όποιος επιλέγει αυτό το πράγμα ξέρει την καταληξή του γι αυτό ουτε να τους λυπόμαστε δεν πρέπει. Αυτοί είναι οι ποιο αδύναμοι.. Εσύ Κενο είσαι ο πιο δυνατός απο τον παλιό γνωστό και εκει να βλέπεις την διαφορά. Υπάρχουν και χειρότερα!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους! :)

Banned
    οταν μου τυχαινουν καποιες καταστασεις σαν το χτεσινο, ξαναεκτιμαω καποια πραγματα και τη ζωη παλι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οταν μου τυχαινουν καποιες καταστασεις σαν το χτεσινο, ξαναεκτιμαω καποια πραγματα και τη ζωη παλι...
    Μπράβο βρε Κενο! Έτσι μπράβο! Απλά πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου οτί υπάρχουν και χειρότερα αλλά και καλύτερα ωστέ να έχεις κίνητρα για να κάνεις πράγματα για σένα..

Senior Member
    ...παρατα φιλε μου τη πρεζα και πιασε το ζαμπον!
    όλα κόβονται αν υπάρχει θέληση. το ζαμπόν όμως δεν κόβεται με τίποτα, ρε γαμώτο! μακράν η χειρότερη των εξαρτήσεων! :D

Senior Member
    Χαχαχαχχαχααα! Ρε το Γκουφάκι...! :D

Banned
    οταν η πρεζα ειναι παντου τριγυρω ειναι πολυ ευκολο να πεσεις σ'αυτη. σαν τον αρνητισμο και τη σαπιλα.

Banned
    Ξωτικό δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα, οντως ειμαι σαδιστης και βιτσιοζος, αλλα προσπαθω να το κρυβω και να γινω ανθρωπος. παρολαυτα δεν γραφω τιποτα επιτηδες, γιατι δεν θελω να προκαλω. αν σε πειραξαν οι λεξεις πρεζα και πρεζονι, σου δινω το ελευθερο να τις αντικαταστησεις με τις λεξεις ναρκωτικα και ναρκομανεις αντιστοιχα.

Banned
    sorry Ξωτικένια, ειχα κατι συγκρουσεις με αγριοκατσικα που χοροπηδανε στο διπλανο θρεντ, και ελεγα μηπως μουρλαθηκατε παλι και σας εφταιγε ο παλιομπασταρδος ο KENO για ολα.

Senior Member
    ε, καλά... να το δω κι αυτό και μετά ας πεθάνω!!! :D

Senior Member
    sorry Ξωτικένια, ειχα κατι συγκρουσεις με αγριοκατσικα που χοροπηδανε στο διπλανο θρεντ, και ελεγα μηπως μουρλαθηκατε παλι και σας εφταιγε ο παλιομπασταρδος ο KENO για ολα.
    μην μιλας ετσι για τον εαυτο σου :-((
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δε ζηλευω τους πιο πλουσιους, τους πιο ομορφους, τους πιο εξυπνους, τους πιο μορφωμενους, τους πιο επιτυχημενους, τους πιο δημοφιλεις, τους πιο τυχερους. Ζηλευω τους πιο ευτυχισμενους.

Senior Member
    Φιλοι τι εστι φιλοι? μια ζωη αναλωμενοι σε ανουσιες κοντρες δυναμης και ποτε ουσιαστικη και ειλικρινη σχεση...τι γαμημενα ανθρωπινα οντα ειμαστε living on the darkness ..θα μπορεσουμε αραγε να βγουμε μια στιγμη εστω απο τα εγκατα και να δουμε τους εαυτους μας τους συνανθρωπους μας με αλλο ματι.???..τι στο διαλο ολοι στο πηγαδι κατουρησαμε το στανιο μου μεσα......