Results 31 to 45 of 168
Thread: Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος .
-
22-04-2012, 17:14 #31
- In this old house where every door is open
Aν θες να ζησεις επιτελους για σενα και να ηρεμησεις, κατι πρεπει να κανεις! Αλλιως.. συνεχιζεις να "ζεις" οπως τωρα! Τι ειναι περισσοτερο για κλαμματα?
- 22-04-2012, 17:17 #32
22-04-2012, 17:22 #33
λαμπρο μου,
γτ λυπασαι?εσυ πως νιωθεις καλυτερα?οταν εισαι σουπερ ντουπερ δοτικος ή οταν εισαι περισσοτερο συγκρατημενος?
(ποσο χρονων εισαι?σορρυ ειμαι παλιονεο μελος):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
22-04-2012, 17:52 #34
Λάμπρο είσαι καλά κ εγώ αν δε χαλάει το μαραφέτι που είπαμε δεν έχω χρήματα να πάρω άλλο θα στο λέω κάθε μέρα...κ εγω έδωσα συνέχεια κ δίνω, δίνω κουρέλι οκ αλλά θα νικήσω με το Θεό δεν εύχομαι για κανέναν που με πείραξαν κακό αλλά με τη κρίση είδα τη ματαιότητα κ βλέπω ότι ακόμη αγωνίζόνται γιαυτά ενώ εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη που τρώω από την εκκλησία, ποτέ δε θα μπορούσα να δω κάποια πράγματα ίσως αν δεν τύχαινε αυτό, κ αν χαλάει θα το λέω στην προσευχή μου, δεν είσαι μόνος κ εδώ όλοι προσπαθούν να απλώσουν το χέριεγώ φοβάμαι κ για τη ζωή μου, κ είναι φριχτό όταν κάνω τέτοιεσ σκέψεις
22-04-2012, 22:12 #35
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
22-04-2012, 22:19 #36
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
22-04-2012, 22:36 #37
φιλε Λαμπρο ειμαι μικροτεροσ σου και συμβουλεσ απο μενα μαλλον δεν ειναι και τοσο καταλληλεσ...αυτο θεωρω τουλαχιστον γιατι εχεισ ζησει και 10 πραγματα παραπανω απο μενα..
λοιπον η κατασταση σ μ θυμιζει κατι απο μενα...οταν πριν 4 χρονια λοιπον για να ικανοποιησω τουσ γυρω μ μπηκα σε μια σχολη την οποια δεν με ενδιαφερει καθολου...παντα εκανα αυτο που θα εκανε χαρουμενουσ τουσ αλλουσ....μεχρι και στισ σχεσεισ που ειχα στ λυκειο θυμαμαι πωσ αν κατι στραβωνε εριχνα το φταιξιμο σε μενα και παντα οπισθοχωρουσα για να ειναι οκ οι αλλοι....γενικα στα παντα εκανα βηματα πισω...αφηνα τουσ αλλουσ να αποφασιζουν για μενα....και που κατεληξα????
κατεληξα να ειμαι 4 χρονια σε μια σχολη που με αηδιαζει και στα ερωτικα μ να ειμαι στον πατο (οχι γιατι ο ερωτασ δεν μ χτυπησε την πορτα αλλα γιατι την πορτα π μ χτυπησε..!!!)....κατεληξα να καθομαι να βλεπω τηλεοραση και ν βαζω τα κλαματα οταν βλεπω ασχημεσ καταστασεισ.....να νοιωθω μονοσ και να εχω απομακρυνθει απο τουσ φιλουσ μ....και ολα αυτα που μ εχουν οδηγησει???/
να γινομαι καταστροφικοσ για τν εαυτο μου να θελω να μιλησω και να αντισταθω να αντιδρασω αλλα να συμβαινει κατι και να με γονατιζει.....
φιλε μ βαρεθηκα να ζω ετσι...και νομιζω πωσ ουτε και μ αξιζει....το ιδιο πιστευω και για σενα.....πραγματικα σε παρακαλω δεσ αλλιωσ τα πραγματα και στηριξου στα ποδια σ ξανα...τα περναω και γω αυτα και ξερω πωσ ειναι...για το λογο αυτο και σ ειπα ολα αυτα....γιατι καποια στιγμη λεσ ρε γαμωτο γιατι ολα σε μενα....???μια γειτονισσα μ προσφατα εκανε εγχειρηση για αφαιρεση ογκου στ κεφαλι κι ομωσ αυτη ποτε δεν την ειδα λπημενη....παντα την εβλεπα χαμογελαστη.....γι αυτο σ λεω ρε φιλε στηριξου ξανα στισ δυναμεισ σ......αυτο παλευω και εγω να κανω και θελω να τα καταφερω και μαζι μ ολουσ οσουσ βιωνουν την ιδια γα****νη κατασταση με μενα..
22-04-2012, 22:52 #38
22-04-2012, 23:08 #39
καταλαβαινω τι λεσ και πωσ το εννοεισ, αλλα αυτο που θελω και προσπαθω να σου τονισω ειναι οτι δεν αξιζει να περνασ ολα αυτα και καθε φορα να πληγωνεσαι για το καθετι...πραγματικα το λεω και το εννοω γιατι σ λεω σε γενικεσ γραμμεσ αυτα αισθανομαι και εγω....ετσι τα αντιμετωπιζω ολα και στο τελοσ λεω τι νοημα εχει η ζωη αν ολα ειναι μια συνεχη απογοητευση και αν οτι κανω καταληγει με μενα να ειμαι ξανα ηττημενοσ και εν τελει χαζοσ καθωσ για τα λαθη των αλλων εγω πληγωνομαι..
και σ λεω ξανα προσπαθησε να το ξεπερασεισ...το ξερω ειναι δυσκολο....ετσι και γω εκει που λεω παλι περασε... επανερχομαι ξανα στα ιδια....σα γυναικουλα βαζω την ουρα στα σκελια και καταληγω να βλεπω τηλεοραση και να με πιανουν τα κλαματα....!!!!ελεοσ δλδ δεν ειναι κατασταση αυτη και το θεμα ειναι οτι βλεπω ανθωπουσ με σημαντικοτερα προβληματα απο το δικο μ αλλα τι ???? παλι στα ιδια καταληγω να κατηγορω τον εαυτο μ για λαθη και τον εγωισμο των αλλων.
22-04-2012, 23:21 #40
Ξέρεις τι γίνεται , όταν δεν κάνω αυτο που θέλουν με κατηγορούν , όταν κάνω αυτο που θέλουν με εκμεταλλεύονται , τι να κάνω και εγω , πες μου ?
Κάνω μια γραμμικη αρμονική τάλαντωση μεταξυ τυψεων και συναισθημάτων , με λίγα λόγια χτυπιέται απο εδω και απο εκει για κάθε έναν που μου κλαιγεται και με παρακαλαει .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
22-04-2012, 23:36 #41
αυτο που βλεπω και μπορω να σ πω ειναι οτι γυρω σου δεν εχεισ ανθρωπουσ που να σε αγαπανε πραγματικα....δεν ξερω τι αλλο να πω..:(...και το τη θεμα ειναι οτι αν και εσυ απο την πλευρα σου για οσα δεν κανεισ γι αυτουσ γεμιζεισ με τυψεισ τον εαυτο σου στο τελοσ μπαινεισ σε μια ατερμωνα κατασταση....εγω ειμαι σε σημειο οπου εχω χασει καθε επικοινωνια με τουσ γονεισ μ ωστε να μν ειμαι το γαιδουρακι που θα κανουν οτι θελεουν και θα επιλεγουν παντα αυτοι για αυτον..αλλα νομιζεισ οτι ειμαι καλυτερα??? οχι, 15 μερεσ ημουν για Πασχα σπιτι τουσ και ουτε μια καλημερα δεν ειπαμε, παρα μονο την Ανασταση και την Κυριακη του Πασχα ολοι μαζι δειχναμε το ποσο ''αγαπημενοι'' ειμαστε..
22-04-2012, 23:44 #42
23-04-2012, 13:01 #43
23-04-2012, 13:17 #44
Σαν άνθρωπος σαν προσωπικότητα εχω μεγαλώσει με ορισμένες αρχές , είτε ειναι στα γονιδια μου είτε αυτα διδάχτηκα απο γονεις σχολείο έκλησια .
Αυτός ειναι ο Λαμπρος , αυτός ο χαρακτήρας του , με τα λίγα καλα και τα πολλα άσχημα , προσφέρεις γιατι μπορείς , χωρίς αντάλλαγμα.
Όταν όμως την προσφορά την βλέπουν ως πράξη αδυναμίας τοτε ναι με πειράζει όχι εμένα αλλα τον κάθε ένα .
Με την λογικη δεν προσφέρω γιατι μπορει να με εκμεταλλευτούν δεν θα προσφέραμε στους γονεις στον αδελφο στον φίλο ή στην φίλη .
Με την ίδια λογικη δεν προσφερεις σε καμέναν γιατι υπαρχει το ενδεχόμενο της εκμεταλευσης .
Υπάρχουν άνθρωποι που ναι μπορουν και κοιτάζουν μόνο τον εαυτο τους , δεν βοήθανε κανένα , μόνο τον εαυτο τους.
Υπάρχουμε και εμείς που κάνουμε το αντίθετο και για πολλούς αυτοκαταστροφικό , βοηθάμε ολους και ξεχνάμε τον εαυτο μας , γιατι?
γιατι έτσι μεγαλώσαμε έτσι μάθαμε , έτσι νιωθουμε καλα , μέσα απο τις πράξεις μας .
Ελπίζουμε απλα να βρεθεί και για εμάς αυτός που θα μας βοηθήσει όπως εμείς βοηθάμε οποιον μπορούμε .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
23-04-2012, 13:30 #45
Αλήθεια Λάμπρο, πέρα από το να κλαψουρίζεις και να παραπονιέσαι διαρκώς, κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου?
Συνήθως οι άνθρωποι που παραπονιούνται συνεχώς για το πόσο καλοί είναι οι ίδιοι και πόσο σκληροί και άκαρδοι οι άλλοι που δεν τους το αναγνωρίζουν, είναι άκρως χειριστικοί με τους γύρω τους.
Σίγουρα κάτι κερδίζεις με το να παίζεις τον οσιομάρτυρα.