Τι σκέφτεστε; - Page 694
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 694 of 1532 FirstFirst ... 1945946446846926936946956967047447941194 ... LastLast
Results 10,396 to 10,410 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Σκέφτομαι ότι ειμαι μόνος και θα ειμαι για πάντα ....
    Αν το σκέφτεσαι έτσι τότε σίγουρα θα μείνεις μόνος. Καλό είναι να σταματήσεις να είσαι απογοητευμένος και να αρχίσεις να κάνεις πράξεις...

Senior Member
    Θα το κάνω , αλλα τι πράξεις ? πως να τις κάνω βρε Χριστίνα ?
    Αν σου πω ότι δεν ξέρω , θα πιστεψεις ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι... Αρχισε να βγαίνεις και να φοράς οτι θέλεις χωρίς να δίνεις αναφορα, με λίγα λόγια ΖΗΣΕ! Αφιέρωνε χρόνο σε σένα και να μην αφήνεις κανέναν να σου τον στερεί όπως και την χαρά που παίρνεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα ούτε καν η μητέρα σου..

Senior Member
    Λάμπρο άρχισε να συμμετέχεις ίσως και σε εθελοντικές δραστηριότητες ή δραστηριότητες του δήμου σου ή άλλων δήμων, συλλόγων κ.λπ.
    ο εθελοντισμός θα σου πήγαινε πιστεύω κι έτσι έρχεσαι σ' επαφή με πολλούς ανθρώπους..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ψαχνω να δω σοφακι ανοιξουλα σοφτ αρσουλα γιωτα ανεμος
    αγαπες αν θελετε στειλτε μου!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Λάμπρο άρχισε να συμμετέχεις ίσως και σε εθελοντικές δραστηριότητες ή δραστηριότητες του δήμου σου ή άλλων δήμων, συλλόγων κ.λπ.
    ο εθελοντισμός θα σου πήγαινε πιστεύω κι έτσι έρχεσαι σ' επαφή με πολλούς ανθρώπους..
    Μαρκέλα , ο εθελοντισμός στην πόλη μου με πλήγωσε πολυ .
    Εχω κάνει παρα πολλα .
    Και οι αχορταγοι με τρελαναν .
    Στην ναυμαχία της ....... Εθελοντικά με την βάρκα μου ρυμουλκισα 50 βαρέλια σιδερένια κομμένα στη μέση ώστε να μπουν στην είσοδο του λιμένα .
    Την άλλη μέρα με κατηγορούσαν οι του δήμου ότι δεν φρόντισα να τα βγάλω στην στεριά .
    Επιπλέον έλεγαν ότι εχω πληρωθεί αρκετα για την βοηθεια μου , σκοπός να φάνε λιγο μερικοι.
    Τι μου έμεινε , να πονάει όλο μου το σώμα γιατι ήμουν στην θάλασσα απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βραδυ και τα νεύρα που είχα όταν έμαθα ότι μετα μου φορτωσαν και τα δικα τους λάθη .
    Ένα απο τα πολλα ανέφερα.
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι... Αρχισε να βγαίνεις και να φοράς οτι θέλεις χωρίς να δίνεις αναφορα, με λίγα λόγια ΖΗΣΕ! Αφιέρωνε χρόνο σε σένα και να μην αφήνεις κανέναν να σου τον στερεί όπως και την χαρά που παίρνεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα ούτε καν η μητέρα σου..
    Αυτο ναι θα το κάνω , κάτσε να ζεστανει λιγο και έφυγα .....
    Θα γινω πανκακι !!!

Senior Member
    έχω σταματήσει να σκέφτομαι..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ψαχνω να δω σοφακι ανοιξουλα σοφτ αρσουλα γιωτα ανεμος
    αγαπες αν θελετε στειλτε μου!
    Μηπως να μου κανεις μεταφραση ....

Σκέφτομαι ότι ειμαι μόνος και θα ειμαι για πάντα ....
    Δεν θα μείνεις μόνος σου Λάμπρο, μια χαρά άνθρωπος είσαι. Μόνο βρες τον τρόπο να διώξεις από εσενα τετοιες απαισιοδοξες σκέψεις και φίλοι θα βρεθούν... σιγα σιγα και μια καλή κοπέλα. Υπάρχουν οι καταλληλοι άνθρωποι για σενα, αυτοι με τους οποίος ταιριάζεις, να εισαι προσιτος στους άλλους, αισιοδοξος και ειλικρινης και ετσι θα τους βρεις, έστω λίγους αλλά καλούς.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν θα μείνεις μόνος σου Λάμπρο, μια χαρά άνθρωπος είσαι. Μόνο βρες τον τρόπο να διώξεις από εσενα τετοιες απαισιοδοξες σκέψεις και φίλοι θα βρεθούν... σιγα σιγα και μια καλή κοπέλα. Υπάρχουν οι καταλληλοι άνθρωποι για σενα, αυτοι με τους οποίος ταιριάζεις, να εισαι προσιτος στους άλλους, αισιοδοξος και ειλικρινης και ετσι θα τους βρεις, έστω λίγους αλλά καλούς.
    Σε ευχαριστω Ιωάννη , θα προσπαθήσω δεν θα μείνω έτσι , κατι θα γίνει .

Senior Member
    Με εσένα, Λάμπρο, τι έγινε και ξέμεινες μόνος σου;

Senior Member
    πιο καλη η μοναξια απο σενα που δεν φτανωωωωωω μια σε βρισκω μια σε χανωωωω πιο καλη η μοναξιααααα

σκεφτομαι να κανω ενα τσιγαρο και να την πεσω για νανι
    καλο βραδυ παιδες!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι οι γυναίκες στη σημερινή κοινωνία το μόνο στο οποίο είναι χρήσιμες, εκτός από εκείνες που μεγαλώνουν παιδιά (άρα οι μη μητέρες, που πλέον είναι και οι περισσότερες), είναι στο να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες των αντρών. Πρόκειται για τρομερά αναξιόπιστα και αφερέγγυα όντα, ώστε να βασιστείς πάνω τους για τίποτα παραπάνω. Ασταθείς χαρακτήρες που κάνουν στροφή 180 μοιρών από τη μια στιγμή στην άλλη και άντε μετά να τις εμπιστευτείς. Δε σας υποβιβάζω εγώ, εσείς μειώνεστε από μόνες σας στα μάτια μου. Και το φωνάζω διόλου τυχαία στο φόρουμ σας, ξέροντας ότι είναι κατά βάση γυναικοκρατούμενο.

Senior Member
    sheldon τι λες? καλημερα...
    που τα βασιζεις αυτα που λες?
    διαφωνω.. δεν ειμαστε μονο σεξομηχανες κανουμε κι αλλα πραματα!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]